Nejsi přihlášen
Garáž Praha Jinonice
Schánim nájemníky!garaž velka jako na dvě auta my tam sme dvě motorky na jaro pride zazimovana tretí motorka.minulí leto jsme tam byly 4motorky a jedna čtyřkolka a nářadí.garáž je na dvorku rodinyho domu kde jsou jestě tři firmy.Garáž železný vrata a vrata od dvoru.Je to naproti Waltrovce cca dvě minuty od metra.Cena za garáž je 2 500,- děleno počtem nájemníku,když se tam vejdem v pěti tak je to 500kč na osobu na měsíc.Garáž pojištěna,nájem na smlouvu.
GSF 600 N Grease Lightning
Re: Garáž Praha Jinonice
Wana psal:Schánim nájemníky!garaž velka jako na dvě auta my tam sme dvě motorky na jaro pride zazimovana tretí motorka.minulí leto jsme tam byly 4motorky a jedna čtyřkolka a nářadí.garáž je na dvorku rodinyho domu kde jsou jestě tři firmy.Garáž železný vrata a vrata od dvoru.Je to naproti Waltrovce cca dvě minuty od metra.Cena za garáž je 2 500,- děleno počtem nájemníku,když se tam vejdem v pěti tak je to 500kč na osobu na měsíc.Garáž pojištěna,nájem na smlouvu.
Ahojky, stěhuju se někam ke Kralupům, ale do práce jezdím na Rudnou a tak by se garáž možná šikla. Platí ještě ta nabídka?
Zatím ještě tápu, ale jako rezerva, dobrý díky
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
zrzule psal:Radka: jo tak na rudnou...hmmm tak to zajdem na kávičku...taky tam pracuju....bóóóže takový dvě hvězdy v jedný vesnici
no nazdar, místním AMEN
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
spidys psal:RadkaB6 psal:spidys psal:Já tu taky občas přebejvám
A já pořád nemám s kým chodit na kafčo a pivčo
Tak se zastav na kávišku - sem tu dneska do 19h
dnes jsem zrovna v Horních Počernicích, a kde tam jsi????
RadkaB6 psal:dnes jsem zrovna v Horních Počernicích, a kde tam jsi????
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Stránky: 1