Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 27.02.2009 07:25:29 Offline |
Re: uživatelský manuál (B1250 kde?)
motor psal:Zdar lidi!
Nemohl by někdo s vás ofotit a poslat sem ke stáhnutí uživatelský manuál na Bandita 1250?Předem díky
pokud to máš na 1250 vzduch olej tak by měl stačit i manuál z normální 1200 si myslim...stejně se to liší jen v drobnostech.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 27.02.2009 07:25:58 Offline |
K.a.s.y.m. psal:motor psal:Zdar lidi!
Nemohl by někdo s vás ofotit a poslat sem ke stáhnutí uživatelský manuál na Bandita 1250?Předem díkypokud to máš na 1250 vzduch olej tak by měl stačit i manuál z normální 1200 si myslim...stejně se to liší jen v drobnostech.
ještě odkaz http://www.suzukibandit.cz/download.php?soubor=20
K.a.s.y.m. (Člen) 27.02.2009 07:45:43 Offline |
Filous psal:...Kasyme, 1250 vzduch-volej??? ...něco sem zaspal??? ...mam poslední SACS motor a mam jen 1200, že by mě vošidili???
...esi schání manuál na 1250, tag je to vodník...
ty poslední vzducháče nebyly 1250????tak to se opravdu stydim
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...Kasyme, 1250 vzduch-volej??? ...něco sem zaspal??? ...mam poslední SACS motor a mam jen 1200, že by mě vošidili???
...esi schání manuál na 1250, tag je to vodník...ty poslední vzducháče nebyly 1250????tak to se opravdu stydim
...ne ne, enem šeskám zvedli sebevjedomí vo 50ccm
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 27.02.2009 07:57:55 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...Kasyme, 1250 vzduch-volej??? ...něco sem zaspal??? ...mam poslední SACS motor a mam jen 1200, že by mě vošidili???
...esi schání manuál na 1250, tag je to vodník...ty poslední vzducháče nebyly 1250????tak to se opravdu stydim
tak asi proto si to pletu
motor psal:dostal ale ve španělštině.
...zkus třeba napsat, co tě zajimá...nebo chceš nějaký obecný informace??? ...ono v tom uživatelskym se toho moc nedočteš, jsou to fakt obecný informace o tom, že máš před jízdou zkontrolovat stav mašiny, že nemáš jezdit bez helmy a že je ježdění nebespečný ...a tabulce vo pravidelný údržbje budeš rozumět i ve španělštině...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
motor psal:Zdar lidi!
Nemohl by někdo s vás ofotit a poslat sem ke stáhnutí uživatelský manuál na Bandita 1250?Předem díky
Stáhni si tady na stránkách manuál na 650 vodník, je to skoro to samý.
A nějaké odlišné drobnosti (napínání řetězu, sundání kol atd.) pochopíš podle obrázků v tom tvém španělském.
WD club member...
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...Kasyme, 1250 vzduch-volej??? ...něco sem zaspal??? ...mam poslední SACS motor a mam jen 1200, že by mě vošidili???
Tak tak,nám zůstali camprdlíci stejní
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
motor psal:Ta jsem si vytisknul ten man. na vodu 650,a je to fakt skoro to samé.Už mám ale objednaný servisní.Budu ho mít tak v květnu. Snad.
Ten na 650 je ale uživatelská příručka...
Kolik stojí ta tištěná verze servisního manuálu? Nějaký odkaz máš?
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
...tady je od quincymaxe
http://www.motorkari.cz/upload/files/ma … 0Navod.pdf
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1