Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Cestování » Na výlet ( švýcarsko passa )

Lihy (Člen)
27.02.2009 11:58:11

Re: Na výlet ( švýcarsko passa )

Baltazar psal:

Byl někdo? Vypadá to tam zuprgood

http://www.bikecam.ch/paesse2/pass_silvretta.htm

tady sem byl...vícekrát....v zimě autembigsmile, ale silnice parádní už od Garmische, cesta krásnejma údolíma kliktá podél řeky...je tam taky za garmishem jeden pas (nevim jak se menuje) ale bejvá to tam dost ucpaný...nicméně je tam u něj nádherný jezero a nějakej hradgood  Přemejšlim že bych tam v létě někudy dal nějakej pěknej poznávací vejlet...klídek, pohoda, romantika a tákbigsmile

inkvizitorr (Administrator)
27.02.2009 12:12:24

Lihy psal:
Baltazar psal:

Byl někdo? Vypadá to tam zuprgood

http://www.bikecam.ch/paesse2/pass_silvretta.htm

tady sem byl...vícekrát....v zimě autembigsmile, ale silnice parádní už od Garmische, cesta krásnejma údolíma kliktá podél řeky...je tam taky za garmishem jeden pas (nevim jak se menuje) ale bejvá to tam dost ucpaný...nicméně je tam u něj nádherný jezero a nějakej hradgood  Přemejšlim že bych tam v létě někudy dal nějakej pěknej poznávací vejlet...klídek, pohoda, romantika a tákbigsmile

to je fernpass, přejezd z ga-pa jako směrem do rakous... ale přes léto nepoužitelný bo je to tam jak na barranďákubad a ty švýcarský passa mam někerý najetý autem a loni sme je nestačili na bajkách projezdit, takže se tam chystáme letos. mam tam vybraný i super ubytko kousek od ischglu, byli sme tam teď vo xmasech na lýžáchgoodgoodgood dyštak dej vědít termín...smokin

doba je temná...
Baltazar (Člen)
27.02.2009 12:21:19

No asi v červnu bo v červenci se bude asi roditbigsmile

Osi díky, hned jak jsem to vodklep jsem na tebe pomyslelbigsmile
Kompresor asi vezmugood vozvu sebigsmile

The father of the little princess of the dawn
Lihy (Člen)
27.02.2009 12:25:35

inkvizitorr psal:

to je fernpass, přejezd z ga-pa jako směrem do rakous... ale přes léto nepoužitelný bo je to tam jak na barranďákubad

Jo to je vono, sem myslel že je to tam takhle narvaný jen v zimě...a vono teda ne (mi to právě už raději v zimě objíždíme po hájveji)

inkvizitorr psal:

a ty švýcarský passa mam někerý najetý autem a loni sme je nestačili na bajkách projezdit, takže se tam chystáme letos. mam tam vybraný i super ubytko kousek od ischglu, byli sme tam teď vo xmasech na lýžáchgoodgoodgood dyštak dej vědít termín...smokin

Tak spíš nahoď termín (třeba na mail nebo tak) a nějak to zkoordinujem, já toťiž nejsem moc silnej v dlouhodobym plánování a je mi celkem fuk kdy si v kolbence vezmu volno...nemám nějaký dlouhodobý termíny, že bych tam musel zrovna v tom datu bejt.

27.02.2009 12:43:15

můžem tam udělat takovej malej srazík good no já nevim jak se vyjádří zbytek, ale mě by se šiklo přelom červenec-srpenec, teď sem koukal na stránky, je to pro 12 píplůch a ubytko za 15smokin

doba je temná...
Lihy (Člen)
27.02.2009 13:01:45

inkvizitorr psal:

můžem tam udělat takovej malej srazík good no já nevim jak se vyjádří zbytek, ale mě by se šiklo přelom červenec-srpenec, teď sem koukal na stránky, je to pro 12 píplůch a ubytko za 15smokin

no problem siňoresmokin

bery (Člen)
27.02.2009 17:19:15

inkvizitorr psal:

inkviz - jestli máš konkrétní ubytko dek mi prosím kontakt. vypadá to že tam asi pojedem taky. chtěl bych někam na hranice rakous a švajcu s vejletem na físen a bodensé včetně sv. moricesmile1

momentalně zavostalej
XJelen (Člen)
27.02.2009 17:28:31

inkvizitorr psal:

Hele to zní zajímavě...bych se s dovolením možná přidal, chtěl jsem jet letos špagetov, ale proč ne do švajcugood
a alespoň bych nejel sám smile1

Strýcfajtr !!!
Baltazar (Člen)
27.02.2009 18:20:22

inkvizitorr psal:

červenec srpenec sem v pussy to máme termín

Hanz (Člen)
27.02.2009 18:36:58

Zkuste to vy chytrolíni promyslet a pak hoďte na stránky výsledek kdy, co a jak.

WD club member...
27.02.2009 18:56:56

bery psal:
inkvizitorr psal:

inkviz - jestli máš konkrétní ubytko dek mi prosím kontakt. vypadá to že tam asi pojedem taky. chtěl bych někam na hranice rakous a švajcu s vejletem na físen a bodensé včetně sv. moricesmile1

vot zděs, tohle je samostatnej bauernhof pro víc lidí, ale maj ještě normální penzion...
http://ferienwohnungen-renate.galtuer.a … mp;lang=de

doba je temná...
KOVAL (Člen)
27.02.2009 19:54:57

že bych taky někam jel? fakt takovej jen malej srazík woe jo inkvizu? ses nějak nestavil čoveče?surprised

osiris (Člen)
27.02.2009 20:01:41

...díky bohu, páč naposled sem na něj musel 4 hodiny čekat než mu ukážeš podlahy a než se vykrandáte surprised ...horší než baby bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
PALOUS (Člen)
27.02.2009 20:09:42

Jel bych takygoodjebat moře do uchabigsmile

Jebat motorky :-)
27.02.2009 20:45:07

osiris psal:

...díky bohu, páč naposled sem na něj musel 4 hodiny čekat než mu ukážeš podlahy a než se vykrandáte surprised ...horší než baby bigsmile

se vidíme po takový době tak si musíme chvilku popofídat nésmokin hlavně že vod tebe sem vyrážel načasbigsmile

kamenik: jedu zas v outerej, tak se stavim tranzitej na kafejgoodsmokin

doba je temná...
bery (Člen)
27.02.2009 20:56:30

inkvizitorr psal:
osiris psal:

se vidíme po takový době tak si musíme chvilku popofídat nésmokin hlavně že vod tebe sem vyrážel načasbigsmile

kamenik: jedu zas v outerej, tak se stavim tranzitej na kafejgoodsmokin

děkuji uctivěgood vypadá to velmi dobře. i ta poloha je gutgood
děkuju

momentalně zavostalej
27.02.2009 21:09:16

bery psal:

děkuji uctivěgood vypadá to velmi dobře. i ta poloha je gutgood
děkuju

je to na ideálním místě, kousek všude akorát cesta do mnichova je voser, musíš nejlíp přes žel. rudu, jinak chlápek co to vede je dobrej týpek a samo jezdí na géesu a slíbil že až tam dorazíme tak mi začmáře mapu kam máme ject, tak se ho nezapomeň voptat....good

doba je temná...
bery (Člen)
27.02.2009 21:31:44

samo že se zeptám(teda kluk, jámluvim trochu německy až po pár pivechbigsmile)
ještě se rozmejšlíme kudy pojedem. kluk teprv bude dělat na velkou a z javky bude přesedlávat na bandoura. cestu navolim podle toho co zvládne. asik přes plzen, cham a dolů na salc. jezera. tam spánek, možná 1den(loni sme z toho moc neměli protože nám celou dobu pršelo) a pak přejezd na druhej konec rakous. záměr je švajc(mořic a okolí), stelvio, livino, bormio, bodensé, nojnšvajnštajn a okolí. zpět přes němec podél pohoří s jednou nocí přespat. letos to bude s ohledem na kluka. za předpokladu že bude mít papíry a udělá zkoušky v termínu. jestli ne tak je .....idontknow

momentalně zavostalej
Bedřich (Člen)
28.02.2009 02:11:51

byli jsem loni a kvůli počasí jsme to museli omezit a letos to chceme dorazit goodbigsmile červen - červenc je představa, ale jak to tak znám, srpen nejdřívidontknow (loni konec záříhelp)

třeba to vyjdegood

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
vorel (Člen)
04.03.2009 11:43:18

Láďo, se s béďou v červnu taky někam dolu chystáme tak bysme to moli dát dokupy

řikám si hurikán
Lihy (Člen)
04.03.2009 13:15:50

Aha, tak se to začlo rozrůstat do nějakejch větších rozměrů, takže já to asi pojmu samotářsky... jsem holt nepřizpůsobivý jedinec bigsmile
Tipům na ubytování či fahrplan se samozřejmě nebráním smokin

04.03.2009 14:55:34

no třeba v tom penzoši co sem psal by se dalo udělat něco jako hlavní tábor a vodtamtaď dycky ráno vyjíždět jenom po skupinkách a večír tam dát nějakej gril a pifo.... myslym, že by to nebyla zlá idea...idontknow konkrétně v tomhle místě se dá jezdit klidně tak 4 dny vokolo aniž by bylo nutný se někam posouvat co se spaní týče.... a tudíž by se dalo nalehkogood

doba je temná...
Lihy (Člen)
04.03.2009 15:50:36

inkvizitorr psal:

no třeba v tom penzoši co sem psal by se dalo udělat něco jako hlavní tábor a vodtamtaď dycky ráno vyjíždět jenom po skupinkách a večír tam dát nějakej gril a pifo.... myslym, že by to nebyla zlá idea...idontknow konkrétně v tomhle místě se dá jezdit klidně tak 4 dny vokolo aniž by bylo nutný se někam posouvat co se spaní týče.... a tudíž by se dalo nalehkogood

Ale tak to máš asi pravdu nó...dyš já sem strašně plachej tak mám vítr z nějakýho štrůdlu motorek a dohadování se vo tom co kam kdy a jak

huskyb12 (Administrator)
04.03.2009 15:58:08

vorel psal:

chudák nebohá Kooperativa :)))

ale di, Ty brepto ...
osiris (Člen)
04.03.2009 16:04:06

houskoj: ty seš wůl jak anděl bigsmilebigsmilebigsmile

huskyb12 (Administrator)
04.03.2009 16:14:19

jj to je moje pravý méno :)))

tak ňák mi eště zní v učích jistej rozhovor na Italskym Bandit srazu ...

makarón: neřikali ste, že vás přijede víc ?
xicht: ale jo, my sme rychlá skupina a za náma jede ta pomalá, ale s nima je tam jeden typ, co si dycky ustele ...
makarón: kecáš
xicht: no fakt

na stejnym místě jen o něco později ...

xicht: tak co Vorle, upads ?
Vorel: jo, dvakrát

:)))

ale di, Ty brepto ...
osiris (Člen)
04.03.2009 16:38:03

...no právě žes mi tím rozjitřil jeho příhody ať už s čoklama nebo bez a já si tím pádem zasvinil moňas protože sem se vteřinku před tím jal právě nabírat kafe do huby a aby toho tam nebylo málo, tak vylítla i nudle jak voprať bigsmile

huskyb12 (Administrator)
04.03.2009 17:01:48

jj to mi de taky dobře :)))
luxusní sou drobky z tatranky :)))

ale di, Ty brepto ...
04.03.2009 17:03:41

kámošoj sme tam nasypali travní semeno když vodjížděl na dofčugood po 14 dnech měl krásnej green bigsmilebigsmilebigsmile

doba je temná...
Loser (Administrator)
04.03.2009 17:24:17

inkvizitorr psal:

kámošoj sme tam nasypali travní semeno když vodjížděl na dofčugood po 14 dnech měl krásnej green bigsmilebigsmilebigsmile

no jeste, ze bylo jen travni bigsmile

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
vorel (Člen)
04.03.2009 17:32:30

zmetci, boha jehobigsmile

řikám si hurikán
Baltazar (Člen)
04.03.2009 18:19:09

vorel psal:

jo to by mohlo bejt gutgoodbigsmile

Baltazar (Člen)
04.03.2009 18:22:22

huskyb12 psal:
vorel psal:

chudák nebohá Kooperativa :)))

já to mám u uniqabigsmilebigsmilebigsmile
to ti bude horkobigsmilebigsmilebigsmile

Baltazar (Člen)
04.03.2009 18:23:11

inkvizitorr psal:

takhle by se mi to kurva líbilo jen nemůžu jinak než v červnuidontknow

04.03.2009 18:32:56

Baltazar psal:
inkvizitorr psal:

takhle by se mi to kurva líbilo jen nemůžu jinak než v červnuidontknow

taky myslim že by to bylo gut, já sem pro přelom červenec/srpensmokin červen je pro mě badbad

doba je temná...
vorel (Člen)
04.03.2009 19:30:45

já květen nebo červen
a vogové, dvje sezony sem neležel, teda kromě bahna, tak neserte, jakosmile1

řikám si hurikán
osiris (Člen)
04.03.2009 20:58:03

...to tě musej šíleně bolet nohy bigsmile

huskyb12 (Administrator)
05.03.2009 08:27:32

vorel psal:

a vogové, dvje sezony sem neležel, teda kromě bahna, tak neserte, jakosmile1

a kdo si jako na zápraží honil chcípáka ? :)))

ale di, Ty brepto ...
vorel (Člen)
05.03.2009 08:59:39

to nebylo vogo na silnitz, jako

řikám si hurikán
Mour (Člen)
05.03.2009 09:43:20

..kura, jednou si honíš chcípáka a už se to s Tebou veze smile2bigsmile

Filous (Člen)
05.03.2009 09:44:11

Mour psal:

...to máš jag s brabánkembigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
05.03.2009 09:50:13

Filous psal:
Mour psal:

chceš snad naznačit že honíš brabánkaidontknowsmokin

doba je temná...
Mour (Člen)
05.03.2009 09:53:44

inkvizitorr psal:
Filous psal:
Mour psal:

...bigsmilebigsmile dostali objednávku a v adrese měli Brabánky nad Jizerou bigsmilebigsmilebigsmile

Filous (Člen)
05.03.2009 10:04:07

inkvizitorr psal:
Filous psal:
Mour psal:

...no a co, ty to snat neděláš???idontknow ...jen nekecéééjbigsmile

Filous (Člen)
05.03.2009 10:06:00

Mour psal:
inkvizitorr psal:
Filous psal:

...bigsmilebigsmile dostali objednávku a v adrese měli Brabánky nad Jizerou bigsmilebigsmilebigsmile

...eště si toho nigdo nefšim, tag sem zvjedavej, aš to něgdo zjistí bigsmile ...apropó, vo to to budeš mít dražší, to víš, za každou srandu se platíbigsmilebigsmilebigsmile

Mour (Člen)
05.03.2009 10:08:34

Filous psal:
Mour psal:
inkvizitorr psal:

...eště si toho nigdo nefšim, tag sem zvjedavej, aš to něgdo zjistí bigsmile ...apropó, vo to to budeš mít dražší, to víš, za každou srandu se platíbigsmilebigsmilebigsmile

..ta zas bude Aviej jako TIR surprisedhelpbigsmilebigsmile

vorel (Člen)
05.03.2009 15:26:08

jak psal bejvalej uv-x man do všech faktur: "naše firma nepodporuje evropskou integraci a multikulturalismus"
toho času ještěrkář ve špaku, má svatej pokoj

řikám si hurikán
Jarken (Člen)
06.03.2009 14:17:40

S Kožuchem a možná Gapou vyrážíme 18.6. směr J.Čechy, pak do Rakous - možná oklikou přes Dolomity a zakotvit chceme někde kolem Soldenu - přijeli bychom zespodu od Timmelsjoch - nebo přímo v něm smokin .Ale není problém posunout hlavní stan ke Galturu, pod Silvrettu...stejně máme v plánu tam jet cool.

Jen zvážit zda Solden, nebo Galtur, či Ischgl...atd. no né?No ano! evil

Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jarken (Člen)
06.03.2009 14:19:39

Jo Baltíku, Malojapass jsme s Kožuchem jeli předloni směrem od Itálie do St.Moritz - do kopce - dobrý good

Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
09.03.2009 12:23:58

Jarken psal:

S Kožuchem a možná Gapou vyrážíme 18.6. směr J.Čechy, pak do Rakous - možná oklikou přes Dolomity a zakotvit chceme někde kolem Soldenu - přijeli bychom zespodu od Timmelsjoch - nebo přímo v něm smokin .Ale není problém posunout hlavní stan ke Galturu, pod Silvrettu...stejně máme v plánu tam jet cool.
Jen zvážit zda Solden, nebo Galtur, či Ischgl...atd. no né?No ano! evil

solden je dobrej, taky sme tam loni chrápali, ale spíš jenom jako zastávku na přenocování bo když se vodtamtaď chceš někam dostat tak musíš buď přes timelsjoch do ita nebo až dolů k řece a přesun někam dál kde se dá jezdit je min 80km kerý sou na pussy ten galtur je pro tohle myslim vhodnější nebo obecně oblast okolo st.antongood můžeš pak odtamtaď jezdit hvězdicově na lehkogood

doba je temná...
Kakin (Člen)
21.03.2009 13:34:15

my jedeme od 23. 6. - základní tábor pravděpodobně někde kolem Innsbrucku - ještě ale nemáme žádnej přesnej plán takže možná tábor o 100 km uplně jinde ..... - jen ten termín od toho úterý 23. .................... good Takže jestli tam někdo budete tak se můžem někde scuknout a pokafrat u dobrýho horskýho kafete! ;) Ale kua když vidím, že v podobnej termín tam jede deštivej muž, tak jako ne že zrovna V8s bych rád neviděl - to jako jooo, ale kua radši někde v teple v hospodě na výletě autem a ne na dovolené na moto, když se tam chystám po x letech plánování a von mě tam zrovna veze dýšť jako - to je škandál ......... idontknowbigsmilebigsmilebigsmile

Mirek D (Člen)
23.03.2009 10:18:07

Baltazoroj: Průsmyky na který se těšíš jsem absolvoval všecky, některý už víckrát.

Jinak bych se přisral k Inkvizoroj zájezdu. Termín je optimál, když tak budu dál na západ pokračovat sólo jako vlóni.

Autobus je taky Suzuki... .
Jarken (Člen)
24.03.2009 09:06:04

Kakine nesýčkuj help , letos to snad už konečně zlomím smokin good aspoň doufám, no né?No ano! evil

Dnes v hospě projednáme s Kožuchem detaily a zabukujeme když tak ubytování někdy od 22., nebo 23.6. možna v Galturu, Ischglu, nebo kde...ale líbí se mi Chlupův tip na tu Renátugood

24.03.2009 09:38:56

Jarken psal:

Kakine nesýčkuj help , letos to snad už konečně zlomím smokin good aspoň doufám, no né?No ano! evil

Dnes v hospě projednáme s Kožuchem detaily a zabukujeme když tak ubytování někdy od 22., nebo 23.6. možna v Galturu, Ischglu, nebo kde...ale líbí se mi Chlupův tip na tu Renátugood

v ischglu zabukuješ leda velkou pussy bad leda bys mluvil celou dobu rusky a nechával tam furt dýško v ceně ubytka kdekoliv jinde bigsmile myslim, že v ischglu pod ****hotel nepudeš smokin ale renáta je cajk a je to hned vedlegood

doba je temná...
Jarken (Člen)
15.04.2009 15:55:30

Takže def.upřesňuji :

Od 22. do 26.6.09 máme s Kožuchem, Gapou a ještěnevímským zajištěn apartmánek pro 4 persóny v Galturu u Renáty smokin, tudíž kdyby se tam někdo v tuto dobu v okolí ev.motal...ví kde nás najde no né?No ano!

Jarken (Člen)
15.04.2009 16:05:54

Jo a povinná výbava je pouze Metaxa ***** nebo Havana Club Reserva, na počtu nezáleží evil bigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS