Nejsi přihlášen
Angličtina Praha - help
Tak krize doléhá i naši firmičku a tak nám zrušili, některým pro absenci, kurzy AJ. A protože mám ve smlouvě plynulou anličtinu (navíc ji denně potřebuji) sháním za rozumné kačky někoho kdo mívá po večerech čas (né moc pravidelně) a know how na doučování německo-česky mluvícího angličtinářskýho antitalenta Díky
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
Re: Angličtina Praha - help
RadkaB6 psal:Tak krize doléhá i naši firmičku a tak nám zrušili, některým pro absenci, kurzy AJ. A protože mám ve smlouvě plynulou anličtinu (navíc ji denně potřebuji) sháním za rozumné kačky někoho kdo mívá po večerech čas (né moc pravidelně) a know how na doučování německo-česky mluvícího angličtinářskýho antitalenta Díky
po večerech?
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
inkvizitorr (Administrator) 27.02.2009 14:19:38 Offline |
RadkaB6 psal:Tak krize doléhá i naši firmičku a tak nám zrušili, některým pro absenci, kurzy AJ. A protože mám ve smlouvě plynulou anličtinu (navíc ji denně potřebuji) sháním za rozumné kačky někoho kdo mívá po večerech čas (né moc pravidelně) a know how na doučování německo-česky mluvícího angličtinářskýho antitalenta Díky
tak k tomuhle se přidám, já zas shánim někoho na anglickou konverzaci ale zas potřebuju někoho kdo by byl ochotnej pravidelně bo jak to bude nepravidelně tak se tam nikdy nedonutim chodit
doba je temná...
0cool psal:Radka,
Mam kamoz ten byl v Anglie a irsko i v USA.
Tak von se nudi tak mu to reknu a dam vedet, treba bude ty pomoc.
Paráda, kdyžtak se ozvi, potřebuji to opravdu akutně
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
ross psal:RadkaB6 psal:Tak krize doléhá i naši firmičku a tak nám zrušili, některým pro absenci, kurzy AJ. A protože mám ve smlouvě plynulou anličtinu (navíc ji denně potřebuji) sháním za rozumné kačky někoho kdo mívá po večerech čas (né moc pravidelně) a know how na doučování německo-česky mluvícího angličtinářskýho antitalenta Díky
po večerech?
jasně že po večerech, to mozkové závity přeskočí na tu správnou frekvenci
RadkaB6 psal:ross psal:RadkaB6 psal:Tak krize doléhá i naši firmičku a tak nám zrušili, některým pro absenci, kurzy AJ. A protože mám ve smlouvě plynulou anličtinu (navíc ji denně potřebuji) sháním za rozumné kačky někoho kdo mívá po večerech čas (né moc pravidelně) a know how na doučování německo-česky mluvícího angličtinářskýho antitalenta Díky
po večerech?
jasně že po večerech, to mozkové závity přeskočí na tu správnou frekvenci
frekvence sem-tam dopředu-dozadu?
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:RadkaB6 psal:ross psal:
po večerech?jasně že po večerech, to mozkové závity přeskočí na tu správnou frekvenci
frekvence sem-tam dopředu-dozadu?
skoro tak nějak
Bedřich psal:Taky čekám kdy dojde i na to a zruší nám to taky. Takže se tak poptávám po známejch dopredu, protože to mám skoro stejně jako ty s tou smlouvou....
... držím palce
díky a držím aby vám to nezrušili
Inkviz: az se vratim tady z te prdele, tak se muzeme pravidelne (treba denne ... teda vecerne) schazet v hospode ... ty budes platit piva a ja si s tebou budu povidat anglicky. Cim vic toho mam v sobe, tam mi to jde lip. I ta vyslovnost je pak jak od rodilyho anglana
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
0cool psal:poslal jsem ty smsku + kamoz ty psal Ok
o jééé, tady je asi neplatný tel.číslo,nikdo mi nepsal.
Moje je 733612737. Omlouvám se a díííky
Loser psal:na panaky se prejde az po 10 lekci. Po tech se totiz vyborne nacvicuje Dublinsky prizvuk a k tomu je treba mit zasebou uz par lekci
jj , po flaskce Jamsonu mam Irsky prizvuk a konecne si s nima pokcam jinac : fuck off Ireland
WD club member.
Stránky: 1