Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » polo

Baltazar (Člen)
28.02.2009 18:02:24

polo

tak a jsem doma, komplet voháklej mladej za 235 eček.Kalhoty kevlarový, cordura bunda, kožené rukavičky,boty. Helmu už mělgood

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/23_mladej.jpg

The father of the little princess of the dawn
Baltazar (Člen)
28.02.2009 18:22:24

Re: polo

Jo taťka se taky nevošidil, nový gatě a bundabigsmile

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/23_dsc00307.jpg

inkvizitorr (Administrator)
28.02.2009 18:51:18

woe co sem cpete vaše xichty šeredný, vokaž pani v podvlíkačkáchgood ta je z vás jediná na kerou se dá koukat smokin

doba je temná...
Filous (Člen)
28.02.2009 18:52:24

Baltazar psal:

http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00307.jpg

...ty nemáš hadry z bíemdabljů kolekšn??? idontknow ...co seš to za bramboráka, dyk se ti budou na Adžipu f Dubej smátbigsmilebigsmilebigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Baltazar (Člen)
28.02.2009 18:53:51

inkvizitorr psal:

woe co sem cpete vaše xichty šeredný, vokaž pani v podvlíkačkáchgood ta je z vás jediná na kerou se dá koukat smokin

tejdě né už se kulatíbigsmile

Baltazar (Člen)
28.02.2009 18:55:17

Filous psal:
Baltazar psal:

...ty nemáš hadry z bíemdabljů kolekšn??? idontknow ...co seš to za bramboráka, dyk se ti budou na Adžipu f Dubej smátbigsmilebigsmilebigsmile

já k Adžipu nejezdím, co bych tam dělal? s maséramabigsmile

Filous (Člen)
28.02.2009 18:59:22

Baltazar psal:
Filous psal:
Baltazar psal:

já k Adžipu nejezdím, co bych tam dělal? s maséramabigsmile

...já myslel, že tam jezděj s BMW fšichni ze středních čechbigsmile ...hele, ty kevlarový hósen sou vot heldu za 90 €???

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Baltazar (Člen)
28.02.2009 19:05:43

jo a jsou moc pěkný, ale na mě nemajsmile1

Baltazar (Člen)
01.03.2009 11:07:46

jo a pro rejpaly jsem to doplnil tou správnou nášivkoubigsmile

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/23_bunda.jpg

bery (Člen)
01.03.2009 11:13:17

celou noc vyšívalsurprisedbigsmilebigsmile

momentalně zavostalej
Hanz (Člen)
23.07.2010 19:10:03

Nejedete někdo během příštího týdne do Pola, potřeboval bych tam vyměnit kalhoty co mi dneska přišly za menší číslo, ty píčové to maj jinak číslovanýsmile2.....help beer

WD club member...
barynek (Člen)
23.07.2010 20:08:44

Hanz psal:

Nejedete někdo během příštího týdne do Pola, potřeboval bych tam vyměnit kalhoty co mi dneska přišly za menší číslo, ty píčové to maj jinak číslovanýsmile2.....help beer

přestaň žrát a začni se hejbatbigsmile
jinak jsem ti chtěl říct, že já tam nepojedu, ale můžu ti to tam vzít třeba někdy v říjnu nebo listopadu, to už budu doma bigsmile

Bandit 4EVER!!!
Hanz (Člen)
23.07.2010 20:48:27

barynek psal:
Hanz psal:

jinak jsem ti chtěl říct, že já tam nepojedu, ale můžu ti to tam vzít třeba někdy v říjnu nebo listopadu, to už budu doma bigsmile

...ty zas začni žrát mrkev bo pussy vidíš, sem psal že jsou mi velký, že potřebuju menšífucksmile1.....no holt amíci všecko zvětšujou....bigsmile, jinak na výlety do Pola zapomeň, budeš tu dřít jak barevnej, máš hen ty zkušenosti zpoza louže, tak budeš muset zemi vytrhnouti ze spárů krizesurprised.....bigsmile

WD club member...
Zdenda (Člen)
24.07.2010 00:14:53

ste ale kokotibigsmilebigsmilebigsmile

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
WenzelB6 (Člen)
24.07.2010 08:33:16

bigsmile zas nezbyde na peprskysmile2bigsmile

barynek (Člen)
24.07.2010 19:31:53

Hanz psal:
barynek psal:
Hanz psal:

...ty zas začni žrát mrkev bo pussy vidíš, sem psal že jsou mi velký, že potřebuju menšífucksmile1.....no holt amíci všecko zvětšujou....bigsmile, jinak na výlety do Pola zapomeň, budeš tu dřít jak barevnej, máš hen ty zkušenosti zpoza louže, tak budeš muset zemi vytrhnouti ze spárů krizesurprised.....bigsmile

napsals to jak pičus, tak se nediv, ale mrkev papámbigsmile jinak s amíkama jdi do ass fuck já jsem v Kanadě - je to tu lepčígoodbigsmile
jak barevnej jsem dělal už předtím, než jsem odletěl (sice barevnej a práce se vylučujebigsmile ) a krizi to nezažehnalo. Spíš bys měl začít makat aspoň trochu ty, abychom do těch sraček nezapadli až po ušibigsmilebigsmilebigsmile

Bandit 4EVER!!!
Hanz (Člen)
25.07.2010 11:28:21

barynek psal:

napsals to jak pičus, tak se nediv, ale mrkev papámbigsmile jinak s amíkama jdi do ass fuck já jsem v Kanadě - je to tu lepčígoodbigsmile
jak barevnej jsem dělal už předtím, než jsem odletěl (sice barevnej a práce se vylučujebigsmile ) a krizi to nezažehnalo. Spíš bys měl začít makat aspoň trochu ty, abychom do těch sraček nezapadli až po ušibigsmilebigsmilebigsmile

....psát sem se učil od tebe..smile1...a od kdy jsou uši u prdele...surprisedidontknow....bigsmile

WD club member...
Hanz (Člen)
25.07.2010 11:29:56

....fakt tam nikdo nejede???...smile2helphelphelp

WD club member...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS