Nejsi přihlášen
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 28.02.2009 18:51:18 Offline |
Re: polo
woe co sem cpete vaše xichty šeredný, vokaž pani v podvlíkačkách ta je z vás jediná na kerou se dá koukat
doba je temná...
Baltazar psal:Jo taťka se taky nevošidil, nový gatě a bunda
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00307.jpg
...ty nemáš hadry z bíemdabljů kolekšn??? ...co seš to za bramboráka, dyk se ti budou na Adžipu f Dubej smát
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Baltazar psal:Jo taťka se taky nevošidil, nový gatě a bunda
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00307.jpg...ty nemáš hadry z bíemdabljů kolekšn???
...co seš to za bramboráka, dyk se ti budou na Adžipu f Dubej smát
já k Adžipu nejezdím, co bych tam dělal? s masérama
The father of the little princess of the dawn
Baltazar psal:Filous psal:Baltazar psal:Jo taťka se taky nevošidil, nový gatě a bunda
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00307.jpg...ty nemáš hadry z bíemdabljů kolekšn???
...co seš to za bramboráka, dyk se ti budou na Adžipu f Dubej smát
já k Adžipu nejezdím, co bych tam dělal? s masérama
...já myslel, že tam jezděj s BMW fšichni ze středních čech ...hele, ty kevlarový hósen sou vot heldu za 90 €???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Hanz psal:Nejedete někdo během příštího týdne do Pola, potřeboval bych tam vyměnit kalhoty co mi dneska přišly za menší číslo, ty píčové to maj jinak číslovaný
.....
![]()
přestaň žrát a začni se hejbat
jinak jsem ti chtěl říct, že já tam nepojedu, ale můžu ti to tam vzít třeba někdy v říjnu nebo listopadu, to už budu doma
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Hanz psal:Nejedete někdo během příštího týdne do Pola, potřeboval bych tam vyměnit kalhoty co mi dneska přišly za menší číslo, ty píčové to maj jinak číslovaný
.....
![]()
jinak jsem ti chtěl říct, že já tam nepojedu, ale můžu ti to tam vzít třeba někdy v říjnu nebo listopadu, to už budu doma
...ty zas začni žrát mrkev bo vidíš, sem psal že jsou mi velký, že potřebuju menší
.....no holt amíci všecko zvětšujou....
, jinak na výlety do Pola zapomeň, budeš tu dřít jak barevnej, máš hen ty zkušenosti zpoza louže, tak budeš muset zemi vytrhnouti ze spárů krize
.....
WD club member...
Hanz psal:barynek psal:Hanz psal:Nejedete někdo během příštího týdne do Pola, potřeboval bych tam vyměnit kalhoty co mi dneska přišly za menší číslo, ty píčové to maj jinak číslovaný
.....
![]()
jinak jsem ti chtěl říct, že já tam nepojedu, ale můžu ti to tam vzít třeba někdy v říjnu nebo listopadu, to už budu doma...ty zas začni žrát mrkev bo
vidíš, sem psal že jsou mi velký, že potřebuju menší
.....no holt amíci všecko zvětšujou....
, jinak na výlety do Pola zapomeň, budeš tu dřít jak barevnej, máš hen ty zkušenosti zpoza louže, tak budeš muset zemi vytrhnouti ze spárů krize
.....
napsals to jak pičus, tak se nediv, ale mrkev papám jinak s amíkama jdi do
já jsem v Kanadě - je to tu lepčí
jak barevnej jsem dělal už předtím, než jsem odletěl (sice barevnej a práce se vylučuje ) a krizi to nezažehnalo. Spíš bys měl začít makat aspoň trochu ty, abychom do těch sraček nezapadli až po uši
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:napsals to jak pičus, tak se nediv, ale mrkev papám
jinak s amíkama jdi do
![]()
já jsem v Kanadě - je to tu lepčí
jak barevnej jsem dělal už předtím, než jsem odletěl (sice barevnej a práce se vylučuje) a krizi to nezažehnalo. Spíš bys měl začít makat aspoň trochu ty, abychom do těch sraček nezapadli až po uši
....psát sem se učil od tebe.....a od kdy jsou uši u prdele...
....
WD club member...
Stránky: 1