Nejsi přihlášen
..tak už Ondro nejsi sám
....dneska 13,30 kámoš telefon a ,že průser. První jarní vyjížďka a: ve čtvrtek vyměněný olej a dneska šup po 30 kilometrech, šroub a olej do .
Naštěstí si nerozbil hubu a zjistil to hned jak mu klouzlo zadní kolo a rozsvítila se kontrolka. Takže šup pro Transita a pro kámoše. Celou cestu se dušoval, že to dotáh jako vždy a že to prostě nechápe.
...víceméně jsem se tomu zasmáli, trošku ho pošťouchli jako. že mu moc pěkně začíná sezóna atd.
....a co z toho vyplývá, už nejsii Ondro sám komu se to stalo.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Re: ..tak už Ondro nejsi sám
Zdenousek psal:nestrašte, nebo ten výpušťák začnu lepit
no já ho lepím na všem už od dob co lítám na fichtlovi .....klasickým tmelem na kartery, víka atd...
....dělali jsme to u nás v práci, on je taková pečlivka, že i já jsem přesvědčen že ho utáhl. Ale nedovedu si představit jak by se mohl povolit sám
....sice škoda oleje, ale nic se nestalo tak v poho
...ale nasere to, né, že né
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:....dělali jsme to u nás v práci, on je taková pečlivka, že i já jsem přesvědčen že ho utáhl. Ale nedovedu si představit jak by se mohl povolit sám
já jovoe se to na béčku klepe to ti nikdo neřek?(kua uš dlouho nebylo téma vibrace v 9ti tisících bo jak to bylo)
Jebat motorky :-)
kua je toho tady mraky třeba http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=2453
Jebat motorky :-)
Banditatom (Člen) 01.03.2009 19:28:34 Offline |
no co? no nic!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
stalo se ně to taky, projel sem Buchláky docela svižně a u Trampa sem si dával cígo a najednů koukám,pod mašinů loužička,byl na posledním závitu tak sem ho zapatlal trošku loktitem a teĎ to de tak hezky ztuha,že není boha bay sa to samo povolilo
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1