Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » matka zadní osi

pinky (Člen)
01.03.2009 17:24:36

matka zadní osi

mám dotázek nevíta jaký je závit na zadní ose u B12 K4? jsem to ted rozdělal a nějaký kokot tam narval matku jiným závitem. je to 18ka ale jak jemný závit, nevíte někdo? ať vím jakou mám scháněthelp

mám rád divoké věci........................ a motorky
Datel (Člen)
01.03.2009 18:22:30

Re: matka zadní osi

Průměr si změř a stoupání bych tipoval na 1,5idontknow

Datel (Člen)
01.03.2009 18:30:48

Datel psal:

Průměr si změř a stoupání bych tipoval na 1,5idontknow

Myslím, že jsem napsal pussyvinu....změř průměr a pak se ti někdo mrkne do Strojnických tabulek........počítám, že to bude o stoupání nahoru po standartu.....

...hold jsem rychleji psal než přemýšlelbadidontknow

Kelly01 (Člen)
01.03.2009 18:33:37

V manuálu jsou na konci veškeré potřebné údaje...

God Save The Queen!
Datel (Člen)
01.03.2009 19:19:07

Mám tři druhy manuálů včetně servisního a nic jsem nenašel surprised

Mrkni sem a vyhodí ti to i cenu za originální díl :
http://www.partsdepot.cz/index.php?fveh … tion=96590

Datel (Člen)
01.03.2009 19:48:03

A ještě něco ke kompletu a už tu nebudu prudit:

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/Datel/Norma_pro_zavity.JPG

Editoval osiris (01.03.2009 22:12:01)

Datel (Člen)
01.03.2009 19:49:43

Asik se něco nepovedlo........idontknow

Osirisůůůůů!

pinky (Člen)
01.03.2009 20:03:13

Datel psal:

A ještě něco ke kompletu a už tu nebudu prudit:
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … zavity.JPG

hmmm ale myslím že když budu vědět přesné stoupání že ji seženu levněji v mateze

luig (Člen)
01.03.2009 20:31:06

Jestli to dobře chápu tak původní matku někdo vyměnil za jinou (s jiným stoupáním závitu)? Takže tim pádem dokurvil závit na ose a ty pokud tam teď dáš zas co tam má bejt tak jí dokurvíš uplně. Asi bych se s tim bál jezditidontknow

Ne asi
barynek (Člen)
01.03.2009 20:38:29

jak píše polotučnej nahoře, kup rovnou celou osu a budeš mít klid, třeba bude mít ještě kryskak z tej svojí, nebo někde pohledej.

Ale jako bezpečnou alternativu bych to tvý rozhodně neviděl...headshake

Bandit 4EVER!!!
Kelly01 (Člen)
01.03.2009 20:51:21

Datel
máš pravdu,vůle a tolerance všeho,utahovací údaje taky všeho..
Ale stoupání nesmile2

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/30_vyjmute_stranky_bez_nazvu.jpg

God Save The Queen!
osiris (Člen)
01.03.2009 22:12:30

Datel psal:

Osirisůůůůů!

...bez mezer a půjde to good

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Datel (Člen)
02.03.2009 06:45:25

osiris psal:
Datel psal:

Osirisůůůůů!

...bez mezer a půjde to good

...ja fták! Už jsem to dlouho nedělál smile1

pinky (Člen)
02.03.2009 07:55:41

luig psal:

Jestli to dobře chápu tak původní matku někdo vyměnil za jinou (s jiným stoupáním závitu)? Takže tim pádem dokurvil závit na ose a ty pokud tam teď dáš zas co tam má bejt tak jí dokurvíš uplně. Asi bych se s tim bál jezditidontknow

no to mě také napadlo sehnat jinou osu, ale ten závit není tak pokurvenej,zas takový sebevrah nejsem spíš ta matka to vodsrala, na ose je dobrej zácit, matka bylai nekvalitní.cool

XJelen (Člen)
02.03.2009 08:02:39

pinky psal:
luig psal:

no to mě také napadlo sehnat jinou osu, ale ten závit není tak pokurvenej,zas takový sebevrah nejsem spíš ta matka to vodsrala, na ose je dobrej zácit, matka bylai nekvalitní.cool

No vono se to tak dělá schválně, že jeden matroš se dělá měkčí právě z toho důvodu, že to někdo mamatlá přes závit. Zpravidla matka, protože se snadněji vymění. Akorát bych se podíval po originálu bo ta má v sobě takový jakoby pružinový plíšky, který sloužej jako pojistka proti povolování. Nebo kup korunkovou a vrtni díru na závlačku, dukny to tak maj normálně.

Strýcfajtr !!!
pinky (Člen)
02.03.2009 08:39:04

XJelen psal:
pinky psal:
luig psal:

No vono se to tak dělá schválně, že jeden matroš se dělá měkčí právě z toho důvodu, že to někdo mamatlá přes závit. Zpravidla matka, protože se snadněji vymění. Akorát bych se podíval po originálu bo ta má v sobě takový jakoby pružinový plíšky, který
sloužej jako pojistka proti povolování. Nebo kup korunkovou a vrtni díru na závlačku, dukny to tak maj normálně.

je možné že tam vrtnu dirku na závlačku,ale nejdřím musím sehnat matku buť stopmatku nebo korunkovou to už bude jedno, neválií se někomu okolí brna doma ta matka???

Datel (Člen)
03.03.2009 21:08:52

Tohle se obvykle nikomu doma neválí, takže si změř závit na osce, podívej se na tabulku co ti ji Osi vyvěsil a mazej do obchodu se spojovacím materiálem. Vem od každého stoupání jednu a mazej domů to zkusit.

Nebo si objednej originál za celých 94,-Kč.
Chápu, že tě to asi finančně zrujnuje, ale takový je život........zlý a nespravedlivý!

headshake

pinky (Člen)
04.03.2009 20:13:20

Datel psal:

Tohle se obvykle nikomu doma neválí, takže si změř závit na osce, podívej se na tabulku co ti ji Osi vyvěsil a mazej do obchodu se spojovacím materiálem. Vem od každého stoupání jednu a mazej domů to zkusit.

Nebo si objednej originál za celých 94,-Kč.
Chápu, že tě to asi finančně zrujnuje, ale takový je život........zlý a nespravedlivý!

headshake

jasně jen jsem se zeptal, navštím matezu i s osou a to bylo aby nemělibigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS