Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 02.03.2009 17:47:12 Offline |
Re: dalši bandour kterej nechit a veřim tomu ze ani nechitne
1) profil
2) kup si benzín
3) zapal ho ale pošli video
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 02.03.2009 18:04:18 Offline |
dobře nebudu chvíli potit oviny !!!
jak dloho tam jsou svíčky?
jak jsi ho startoval?
jak je starej?
háže jiskru?
neuchlastal jsi ho?
jde ti tam benzín?
Banditatom (Člen) 02.03.2009 18:12:00 Offline |
kerej to máš ročník jsi ještě nenapsal?
a co máš s furt s těma karbcama jsi do nich vrtal?
hele me taky jednou nechtel chytit a bylo to potom co jsem ho rosekal a daval pres zimu do kupy... Takze skus odkalit karburatory, mnej dost benzinu v nadrzi (dolij cerstvy), dej si cigo a pust to na prim (kohout nadrze), zkus to natocit, jestli to nejde podivej se jestli nemas mokry svicky, pokud jsou jde nti tam benzin, ale haze ti to na jiskru dobij poradne baterku, ocisti svicky vyzkousej jestli hazi jiskru, dej zase prim a zkus nastartovat snad to chapes
Vzdy muze byt hur :-)
Banditatom (Člen) 02.03.2009 18:24:36 Offline |
osiris psal:...překlapni to červený na pravým řidítku ;)
no do prdelky to je hlod
Ton@l psal:hele me taky jednou nechtel chytit a bylo to potom co jsem ho rosekal a daval pres zimu do kupy... Takze skus odkalit karburatory, mnej dost benzinu v nadrzi (dolij cerstvy), dej si cigo a pust to na prim (kohout nadrze), zkus to natocit, jestli to nejde podivej se jestli nemas mokry svicky, pokud jsou jde nti tam benzin, ale haze ti to na jiskru dobij poradne baterku, ocisti svicky vyzkousej jestli hazi jiskru, dej zase prim a zkus nastartovat snad to chapes
Přesně tak! Hlavně podně nabít baterku, dat na chvíli PRI, plnej sytič a musí chytnout!
Banditatom (Člen) 02.03.2009 21:08:10 Offline |
hold B-čko si zvykej
a jiskru jsi fakt zkoušel? že to ani nehleslo?!
bandour psal:chapu chapu to sem vsechno delal a stejne nic proc to je tak haklyvy rikam ze pred mesicem chyt jak brk
...když chyt, chytne znovu......nějaká jenom
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
bandour psal:hlesne udelato tak puf puuuf
Nestraš mě moje bandaska stojí už od listopadu a tenhle výkend půjde poprvý od té doby protočit a jestli nechytne
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Banditatom (Člen) 02.03.2009 21:24:01 Offline |
nabíj batery pač jsi ji tím celodenní startováním asi oddělal (záleží i v jakém je stavu pač když je slabá tak ti nerostočí motor na potřebný otáčky). vytáhni sytič a bez plynu toč a měl by se chytit. Pokud ti chytne třeba jen jeden válec tak ho nech brblat ale nepřidávej plyn!!!! na tohle jsou B-čka citlivky. no pokud jsi denska neoddělal svíčky!!!
Banditatom (Člen) 02.03.2009 21:35:20 Offline |
je to možná blbost co teď vypotím ale opravdu si překontroluj jestli potvůrka háže jsikru jestli s tebou nevysralo nějaký čidlo(boční stojánek, spojka) pač to není normální. já měl v startér kerej netočil jak měl trvalo to dlouho ale nakonec to vždycky naskočilo. nebo nepřidával jsi během toho měsíce něco do benzínu?
bandit není citlivka..
a co možnost záškodníků??
rodiče ti schvalují motorku ??
jinak asi si určo skoulk benál a ten tam de, že ?
takže bych šel po kontaktech, možná parkuješ ve vlhku a máš někde velký přechodový odpor a pak slabé jiskry..
(pokud to již někdo radil, tak se omlouvám, nečetl sem všechny příspěvky)
tož tak..
K.a.s.y.m. (Člen) 03.03.2009 08:36:44 Offline |
kojaksro psal:...když jsem měl baterku v , tak jsem to skoro nenatočil ani 2,0Tdi
....proč?...to nikdo neví....říká se tomu kouzlo bandita
říká se tomu velký odpor baterie která sežere všechnu energii z kabelů.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
bandour psal:jasny bacha na svicky to sem dal a baterka byla nabita pak sem to startoval i přes auto aby bil prou nestihal sem dobijet proč je becko tak citlivy?
...všechny závodní motory sou citlivé
kojaksro psal:...když jsem měl baterku v , tak jsem to skoro nenatočil ani 2,0Tdi
....proč?...to nikdo neví....říká se tomu kouzlo bandita
Jj. Ford Transit 2,5 D a ani se to nepřevalilo. Chlápek ten motor rval co to šlo, na kabelech začínala téct bužírka, ale Bandit ani hovno.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
jestli máš mezi karbcema palivovej filtr ,tak zkus juknout i na něj,jestli se nezasral...Nam bandit dělal to samé a po vyměně toho pazmetku to už šlo normálně.
jedu podle svých možností a kdo chce ať jedu víc je blázen!
Tak dnes jsem udělal první jarní start. Také to bylo dost pokusů, ale potom se to povedlo. Vždy chytl, zvýšil na 3000 ot a zdechnul. Po asi 10 pokusech se chytly dva válce a bylo vyhráno. Je hodně citlivý na sytič a na plyn se nesmí sáhnout hodně dlouho.
ja sem staroval uz 3x a vzdycky to spustilo jak kulomet
Falling Slowly !!!! http://cs-cz.facebook.com/people/Jiri-Hruby/1213809471
ja sem v patek roztlačoval kamošove GSXR 600,taky nechtělo chytnou
pěkně dvě 50ti metrove rovinky a jak se natahl benzin tak to šlo starterem
btw. muže se něco pojechat když se to tak oživuje? mi naštěsti moje jebka chytla napoprve po 3 měsicich stani
Ondráš psal:Jj. Ford Transit 2,5 D a ani se to nepřevalilo. Chlápek ten motor rval co to šlo, na kabelech začínala téct bužírka, ale Bandit ani hovno.
A není to náhodou jedno? Furt to dává přeci stejně proudu,ne?
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
fidoB6 psal:Ondráš psal:Jj. Ford Transit 2,5 D a ani se to nepřevalilo. Chlápek ten motor rval co to šlo, na kabelech začínala téct bužírka, ale Bandit ani hovno.
No je otázka jaký se použijou startkáble.Jestli z tesca nebo z lidlu.Izolace jak tlustý a vodič stěží 1,5.
A přitom stačí v podstatě izolace tenká aby vydržela 12V ale ta měď musí mít podle Pana Ohma průřez daleko větší.Tzn. startér výkon tak 300W(jenom ať se to dobře počítá).
Podle pana Ohma výkon=proud X napětí takže 300/12 = 25 Ampér!!!
A to ta 1,5 nemá šanci přenést a tak se žhavý jak
Takže já mám kabely s průřezem mědi 35 mm a těma si dovolím nastartovat i Tatru a ve skutečnosti ty kabely jsou o trošku silnější než ty z Lídlu
Kakac psal:fidoB6 psal:Ondráš psal:Jj. Ford Transit 2,5 D a ani se to nepřevalilo. Chlápek ten motor rval co to šlo, na kabelech začínala téct bužírka, ale Bandit ani hovno.
No je otázka jaký se použijou startkáble.Jestli z tesca nebo z lidlu.Izolace jak tlustý a vodič stěží 1,5.
A přitom stačí v podstatě izolace tenká aby vydržela 12V ale ta měď musí mít podle Pana Ohma průřez daleko větší.Tzn. startér výkon tak 300W(jenom ať se to dobře počítá).
Takže já mám kabely s průřezem mědi 35 mm a těma si dovolím nastartovat i Tatru a ve skutečnosti ty kabely jsou o trošku silnější než ty z Lídlu
To je mi všechno jasný o odporech káblů, jen sem se pozastavil nad tim tůrováním motoru, páč dává furt stejnej proud při jakejkolif votáčkách....leda že by měl káble přímo od altíku
fidoB6 psal:A ještě si nenapsal, kolik tepla se při tom uvolní
O tom jaká je měrná vodivost mědi a úbytek napětí a podobný kokotiny ti psát nebudu stejně tomu hovno rozumíš
Je fakt že i já bych se musel zahloubat a oprášit znalosti ze školy(r.v 1974)
fidoB6 psal:Kakac psal:fidoB6 psal:
A není to náhodou jedno? Furt to dává přeci stejně proudu,ne?No je otázka jaký se použijou startkáble.Jestli z tesca nebo z lidlu.Izolace jak tlustý a vodič stěží 1,5.
Takže já mám kabely s průřezem mědi 35 mm a těma si dovolím nastartovat i Tatru a ve skutečnosti ty kabely jsou o trošku silnější než ty z LídluTo je mi všechno jasný o odporech káblů, jen sem se pozastavil nad tim tůrováním motoru, páč dává furt stejnej proud při jakejkolif votáčkách....leda že by měl káble přímo od altíku
Jedno to ve skutečnosti není protože ta měď se zahřeje a změní se měrná vodivost nebo kleště se trochu uvolní a už je tam větší přechodovej odpor(tzn.výkon=větší proud).Nehledě na to že si rozsvítí ještě světla a zatroubí
Kakac psal:fidoB6 psal:A ještě si nenapsal, kolik tepla se při tom uvolní
O tom jaká je měrná vodivost mědi a úbytek napětí a podobný kokotiny ti psát nebudu stejně tomu hovno rozumíš
Je fakt že i já bych se musel zahloubat a oprášit znalosti ze školy(r.v 1974)
pravěká fyzika, nezměnilo se to už?
klííd, jen rejpu
Bandit 4EVER!!!
fidoB6 psal:Ondráš psal:Jj. Ford Transit 2,5 D a ani se to nepřevalilo. Chlápek ten motor rval co to šlo, na kabelech začínala téct bužírka, ale Bandit ani hovno.
No já se teda nechci hádat, v elektrice fakt kovanej nejsem (ono teda ve fyzice celkově), ale když si vezmu třeba alternátor z Fáva (myslím, že je tam 14V/55A), tak dává při 2000 1/min cca 37A a při 3000 1/min asik 50A. Ona se s otáčkama mění účinnost, takže průběh toho proudu nebude lineární, ale spíš křivka vyššího řádu.
Možná kecám a nechám si klidně poradit pokud to máte někdo zmáknuté... Proč myslíš, že když máš vybitou baterku a přidáš plyn, že se ti rozsvítí žárovky? (Vim, že to je napětí, ale výstup z alternátoru se s otáčkama prostě mění. Podle mě tedy.)
Ondráš psal:fidoB6 psal:Ondráš psal:Jj. Ford Transit 2,5 D a ani se to nepřevalilo. Chlápek ten motor rval co to šlo, na kabelech začínala téct bužírka, ale Bandit ani hovno.
No já se teda nechci hádat, v elektrice fakt kovanej nejsem (ono teda ve fyzice celkově), ale když si vezmu třeba alternátor z Fáva (myslím, že je tam 14V/55A), tak dává při 2000 1/min cca 37A a při 3000 1/min asik 50A. Ona se s otáčkama mění účinnost, takže průběh toho proudu nebude lineární, ale spíš křivka vyššího řádu.
Možná kecám a nechám si klidně poradit pokud to máte někdo zmáknuté... Proč myslíš, že když máš vybitou baterku a přidáš plyn, že se ti rozsvítí žárovky? (Vim, že to je napětí, ale výstup z alternátoru se s otáčkama prostě mění. Podle mě tedy.)
..a proto tam je regulátor aby Ti to napětí uregulíroval
Ondráš psal:Mour psal:..a proto tam je regulátor aby Ti to napětí uregulíroval
No jo, ale napěťový a ne proudový...
Asi jo, já vím jen, že Pionýr měl dynamo a blikal a Třipade alternátor a neblikala
..a vůbec, když Ti bandaska bliká tak máš cosik blbě, bo proud (I) nemá na blikání vliv
K.a.s.y.m. (Člen) 04.03.2009 13:28:00 Offline |
Mour psal:Ondráš psal:Mour psal:..a proto tam je regulátor aby Ti to napětí uregulíroval
No jo, ale napěťový a ne proudový...
Asi jo, já vím jen, že Pionýr měl dynamo a blikal a Třipade alternátor a neblikala
..a vůbec, když Ti bandaska bliká tak máš cosik blbě, bo proud (I) nemá na blikání vliv
fichtl má taky alternátor
K.a.s.y.m. psal:Mour psal:Ondráš psal:
No jo, ale napěťový a ne proudový...Asi jo, já vím jen, že Pionýr měl dynamo a blikal a Třipade alternátor a neblikala
..a vůbec, když Ti bandaska bliká tak máš cosik blbě, bo proud (I) nemá na blikání vlivfichtl má taky alternátor
...magnetické dynamo ....tři cívky
K.a.s.y.m. (Člen) 04.03.2009 14:18:04 Offline |
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:Mour psal:
..a vůbec, když Ti bandaska bliká tak máš cosik blbě, bo proud (I) nemá na blikání vlivfichtl má taky alternátor
...magnetické dynamo ....tři cívky
ale každá na něco jiného pokud si pamatuju dobře.Nebyli spřažený
K.a.s.y.m. psal:Mour psal:K.a.s.y.m. psal:
fichtl má taky alternátor...magnetické dynamo ....tři cívky
ale každá na něco jiného pokud si pamatuju dobře.Nebyli spřažený
.. jedna sama - zapalování a dvě byli dokupy - světla, klakson ...myslím
K.a.s.y.m. (Člen) 04.03.2009 14:25:21 Offline |
...magnetické dynamo ....tři cívkyale každá na něco jiného pokud si pamatuju dobře.Nebyli spřažený
.. jedna sama - zapalování a dvě byli dokupy - světla, klakson ...myslím
Hmm tak jsi měl asi jinýho než já...na typu 05 co jsem měl ty dvě spojený nebyli jedna samo zapalko...jedna světla a ta další asi klakson to si jistej už nejsme ,ale spojený nebyli to vim určitě
K.a.s.y.m. psal:Mour psal:K.a.s.y.m. psal:
ale každá na něco jiného pokud si pamatuju dobře.Nebyli spřažený.. jedna sama - zapalování a dvě byli dokupy - světla, klakson ...myslím
Hmm tak jsi měl asi jinýho než já...na typu 05 co jsem měl ty dvě spojený nebyli jedna samo zapalko...jedna světla a ta další asi klakson to si jistej už nejsme ,ale spojený nebyli to vim určitě
...já si myslím že z motoru (20-21) šly pouze dva dráty do spínačky , ale už si to taky nepamatuju, bo tenkrát se mohlo na fichtlu jezdit bez helmy, musely ale být brýle! a na motce spolujezdec v městě též nemusel mít přilbu
K.a.s.y.m. (Člen) 04.03.2009 14:39:32 Offline |
.. jedna sama - zapalování a dvě byli dokupy - světla, klakson ...myslímHmm tak jsi měl asi jinýho než já...na typu 05 co jsem měl ty dvě spojený nebyli jedna samo zapalko...jedna světla a ta další asi klakson to si jistej už nejsme ,ale spojený nebyli to vim určitě
...já si myslím že z motoru (20-21) šly pouze dva dráty do spínačky , ale už si to taky nepamatuju, bo tenkrát se mohlo na fichtlu jezdit bez helmy, musely ale být brýle! a na motce spolujezdec v městě též nemusel mít přilbu
tak tuhle dobu nepamatuju,ale tatík mi to taky vyprávěl
Mour psal:..a proto tam je regulátor aby Ti to napětí uregulíroval
Právě, to jsem měl na mysli. A třebas na třipade i když sem měl baterku v hajzlu, světla svítila furt stějně, nezávisle na otáčkách.
K.a.s.y.m. (Člen) 05.03.2009 14:01:47 Offline |
Lukyn1 psal:Tak jsem si ďál prdel a taky jsem nenastartoval. Baterie dobitá, točí v pohodě, ale nehází jiskru Svíce suchý. Pánové v oboru kovaní co stím???
pokud jsi přes zimu něco rozebíral tak to projdi znova třeba jsi někde vyškub kabel.Říkáš svíce suchý a točí...máš tam benzín...nebo jde ti tam benzín?zkus povolit odkalovací šrouby na karbecích jestli z nich něco poteče.
Mě to chytlo letos taky asi až na popátý nebo po šestý.
K.a.s.y.m. psal:Lukyn1 psal:Tak jsem si ďál prdel a taky jsem nenastartoval. Baterie dobitá, točí v pohodě, ale nehází jiskru Svíce suchý. Pánové v oboru kovaní co stím???
pokud jsi přes zimu něco rozebíral tak to projdi znova třeba jsi někde vyškub kabel.Říkáš svíce suchý a točí...máš tam benzín...nebo jde ti tam benzín?zkus povolit odkalovací šrouby na karbecích jestli z nich něco poteče.
Mě to chytlo letos taky asi až na popátý nebo po šestý.
Vůbec nic jsem nedělal, svíčky, už jsou vlhký, benál tam jde. Odkalovací šrouby jsou OK.Znova kontrola jiskry a pořád nic Bych se stoho už
Jeedéééééééééééémmmm
Petr Michalíček (Nový člen) 05.03.2009 16:30:41 Offline |
Zdravim všechny.Petr B6
Věřte, nebo ne, ale všechny tyhle věcičky jsem zkontroloval, zas tak blbej nésu
Pojistka u stojánku a u plynu OK. Odkalovací šrouby na karbcích a svíčky OK. Benzín tam jde i z vejfuku je cejtit. Pojistky všechny OK. Svíce vorosený, baterka nabitá, kontakty na indukčních cívkách OK, ještě to zítra na cívkách proměřím. Startér OK, točí jak má, ale nehází jiskru. Už mě nic jinýho nenapadá, přez zimu stála holka v teplíčku a nevrtal jsem se v ní
Jeedéééééééééééémmmm
...další přípat ulitejch a popravenejch svící...skválně, sundej fajfku s káblu, pološ prst na holý dráty a zastartuj...fsadim se, že se budeš válet f prachu aš jí dostaneš...teť doufam, že esi to uděláš, tag že nejsi kardijak
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
fidoB6 psal:Právě, to jsem měl na mysli. A třebas na třipade i když sem měl baterku v hajzlu, světla svítila furt stějně, nezávisle na otáčkách.
No jo, ale to se furt bavíte o napětí... Já se bavím o startovacím proudu.
Ale dobře. Necháme to tak.
Filous psal:...další přípat ulitejch a popravenejch svící...skválně, sundej fajfku s káblu, pološ prst na holý dráty a zastartuj...fsadim se, že se budeš válet f prachu aš jí dostaneš...teť doufam, že esi to uděláš, tag že nejsi kardijak
Radši snad ne
Říkám svíce odzkoušený a funkční, prostě to nehází jiskru, tak pátrám je to na
Jako sranda musí byt, ale fakt, už byh rád nastartoval
Jeedéééééééééééémmmm
Lukyn1 psal:Filous psal:...další přípat ulitejch a popravenejch svící...skválně, sundej fajfku s káblu, pološ prst na holý dráty a zastartuj...fsadim se, že se budeš válet f prachu aš jí dostaneš...teť doufam, že esi to uděláš, tag že nejsi kardijak
Radši snad ne
Říkám svíce odzkoušený a funkční, prostě to nehází jiskru, tak pátrám je to na
Jako sranda musí byt, ale fakt, už byh rád nastartoval
...a jag máš svíce voskoušený??? ...ty víš že máš dobrý svíce, akorát ti neházej jiskru...něpanimáju...přeci ti stánim nemohli umřít cífky nebo cokolif f elechtrice...prostě sem přesvječenej, žes popravil svíce tym, žes je ulils...
Lukyn1 psal:svíčky jsou odzkoušený na skušební stolici Paňemanuju??
...tag teda nevim...šel bych systematicky dál...fajfky, kabely, cífky...ale stejně bych tam skusil jiný svíce
Že by odešly všechny svíce se mi nezdá. Alespoň jeden válec by mohl blafnout. Taky bych to viděl na problém v elektrice (koncáky, nouz. stop atd.). Měřils, zda je na cívkách napětí? Nemáš na motorce nějaký imobilizer či něco podobného? V takových případech jeden začíná blbnout a většinou to je úplná maličkost.
Ahoj, mám stejný problém, před měsícem chytl /bylo ideál počasí-2 Celsyusy nad rosným bodem a dneska nic a podle manuálu je prý jízda na motocyklu=banditu jedním z nejzábavnějších sportů nepomůžete přes mail?) jo a taky se my nepdařylo seštelovat volnoběh po první jízdě-pravda jen asi 20 km). Je to r.v. 2000.
Prstořeza známej:-)
béšestka psal:Ahoj, mám stejný problém, před měsícem chytl /bylo ideál počasí-2 Celsyusy nad rosným bodem a dneska nic a podle manuálu je prý jízda na motocyklu=banditu jedním z nejzábavnějších sportů nepomůžete přes mail?) jo a taky se my nepdařylo seštelovat volnoběh po první jízdě-pravda jen asi 20 km). Je to r.v. 2000.
Já nevím dnes po 4,5 měsíci odpočinku jsem dal sytič nabitou baterku,kohout paliva na res a točím ,blafne po minutě tak 3 válce.Zdechnu a znova až chytnou všechny asi tak po 2 minutách,nešahat na plyn a nechat ho až se rozeběhne na ty 3000 pak pomalu ubírat sytič nechat ho běžet tak 2 minuty stáhnout a otáčky volnoběhu držijou jak přibitý.
Jinak je to B6 r.v.2000
béšestka psal:Ahoj, mám stejný problém, před měsícem chytl /bylo ideál počasí-2 Celsyusy nad rosným bodem a dneska nic a podle manuálu je prý jízda na motocyklu=banditu jedním z nejzábavnějších sportů nepomůžete přes mail?) jo a taky se my nepdařylo seštelovat volnoběh po první jízdě-pravda jen asi 20 km). Je to r.v. 2000.
Palivový kohout na PRI. Počkat minutku (pokud kouříš, tak cigárko), sytič na plno, bez plynu a musí jít. Když ne, tak holt laborování, trochu plynu, kontrola svíček jestli nejsou uchcaný...
Volnoběh se šteluje tím kolečkem (od 2000 je myslím na straně a ne vespod). Šteluje se na zahřátém motoru. V týhle teplotě nemusí bejt uplně zahřátej jak by měl bejt ani po 20 km (když to jen tak šudláš). Pokud nedrží otáčky, nebo kolísají, dej si seřídit karbece.
cim to bylo teda Lukyne ?
Ahoj, dneska proběhly další a další pokusi o nastartování přes startovací vozejk, starér točil jak a nic. Svíce ven, vyčištěný, jiskru háže, tak to vidím na karbce nebo něco co se týče palivový soustavy Co vy na to? Dokáže se to jednou jízdou tak zasrat?
nicola.foxx (Člen) 10.03.2009 23:18:11 Offline |
béšestka psal:Ahoj, dneska proběhly další a další pokusi o nastartování přes startovací vozejk, starér točil jak a nic. Svíce ven, vyčištěný, jiskru háže, tak to vidím na karbce nebo něco co se týče palivový soustavy Co vy na to? Dokáže se to jednou jízdou tak zasrat?
A zkusil si to tak na cca 3 - 5 minut na PRI a pak na ON a spravne spinac a naplno sytic a startovat??? A nesahat na plyn??
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Ahoj, takže svíce bili nový, a teď jsou taky novy, ale uchcaný Objednal jsem neuchcaný,ale na výkend už to nedojde. Jsu pyča, nevěděl jsem že bandit má takovéto specyfyka, no jawista
Snad lapne. Banditčerná metal
Už jezdíte bando?
langos 600s (Člen) 13.03.2009 18:28:34 Offline |
zdravim panove, tak uz patrim taky mezi stastlivce co po zimne nastartovali taky jsem mnel problem nastartovat ale jak se tu pise novy svice to vyresili
Když chyt i mě, a to jsem měl po zimě 1 svíčku komplet pod vodou, tak už musí chytnout všechno. Vytáhnul jsem z toho 3 stříkačky vody, nechal chvíli vyschnout a už to jelo na všechny 4. Ale chytlo to i na 3 válce.
Don´t worry, be Bandit!
Banditatom (Člen) 15.03.2009 22:15:40 Offline |
kuci můj veterán a chytne pokaždý na max po 5
nicola.foxx (Člen) 15.03.2009 23:52:33 Offline |
No panove, tak jsem to dneska zkousel po zime natocit. Mam to tri roky a baterku jsem jeste nemenil. Mam takovej pocit, ze tam je jeste original. Prijdu k ni pohladim ji a prepnu na PRI. Hodim do tlamy zvaro a v klidku si pokuruju. Cigo v hajzlu, prepinam na ON. Tocim. Tocim. Tocim a na asi 20x votoceni starteru blaf a chytla cubka na fsechny ctyri valce a uz si to tam s tim ladakem vrni a prede jako kocicka. Tak jsem si sel dat slavnostni cigarko. Motor krasne zahratej a po asi 300 metrech uz tocila bez kecu a bez toho aby se davila. Proste poctivej krasnej stroj. Ted uz jen teplejsi pocasi a tradaaaaaa.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
pul roku stal. dal sem novou baterku pac sem musel. koupil 5 litru noveho benzinu a dolil do cca pulky nadrze. vypustil z krabcu starej benzin(povolit 4 sroubky podarili se jen tri) pak kohout na PRI. chvilku pockat( 2 minutky) sytic na plno. start 3s - stop. tak a znova start a uz si krasne vrcel. da se rict na druhy votoceni.
priste vypustim benal zas. nebudu to prece trapit
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Stránky: 1 2