Nejsi přihlášen
Re: Policie a ryhly motorky??
Ty fazeroje zas tak rychlý nebudou a s moto poldama je taky dobrá zkušenost
K.a.s.y.m. (Člen) 02.03.2009 21:00:49 Offline |
a tak jsem asi jedinej kdo s nima má blbou zkušenost.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 02.03.2009 21:03:52 Offline |
taky dobrá zkušenost, že fildo
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
nicola.foxx (Člen) 02.03.2009 21:15:23 Offline |
Ja jsme s nima taky za dobre. Ty Fazery jsou sestky a nebal bych se toho, ze neumej jezdit . A na dalnici ty FJR . Zatim me stavela jedna policejni honda Varadero 125 a chlapek na pohodu i kdyz to bylo prekroceni o 60km Dalsi na CB500 a taky chlapek na pohodu a to tenrat bylo za jizdu v pruhu pro autobus No a to FJR bylo na brnensky dalnici 180km no a co cert nechtel, chlapek taky v pohode. Ani jedna pokuta a jeste jsem si s nima dal cigarko a prima pokecal.
Nekteri policajti asi nebudou tak spatny.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Jeste ze nemaj nejaky vodrazedla
Banditatom psal:taky dobrá zkušenost, že fildo
jj ale bobky jsem měl že to bude flastr jak prase a nakonec jim nešel radar a pak se z nich vyklubali rozumní kluci
kojaksro psal:Billy psal:Jeste ze nemaj nejaky vodrazedla
...myslíš jako tohle
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … sy_059.jpg
To je presne vono
Banditatom (Člen) 02.03.2009 21:41:34 Offline |
Fik-B6S psal:Banditatom psal:taky dobrá zkušenost, že fildo
jj ale bobky jsem měl že to bude flastr jak prase a nakonec jim nešel radar a pak se z nich vyklubali rozumní kluci
no a ty vůl jsi jim chtěl ten radar opravit
no ale na to tvoje nadávání do helmy nezapomenu
citace: (pozor bez cenzůry): kurva do piče to je v prdeli do piče to bude flast kurva tak asi dva a půl kurva zebra, plná čára, asi 130km/h to je v piči to bude průser
no a nakonec já jedinej klidnej jsem dostal flastr
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
SLUGI psal:... motopoldové sou u mě v poho, ale ty auto z Buchláků
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _mates.jpg
Kurva, ale to musela bejt akce
Mates dobře
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 03.03.2009 08:01:05 Offline |
kojaksro psal:K.a.s.y.m. psal:a tak jsem asi jedinej kdo s nima má blbou zkušenost.
....nesmíš mu hned nadávat co to má za jebku...se nediv woe
vo to nejde....mě naštěstí nestavěli,ale je to tak dva roky zpátky na dovolený.Jsme ráno vyrazili z Žamberku po malé noční akci směr rožnov no a asi po 5 km najednou proti nám FJR nebo co měli za mrdku a jak nás uviděl tak pustil maják a vjel do našeho pruhu samo ,že jel proti nám a evidentně přidal..jestli se chtěl zabít nebo co nevim ,ale nás ohrozil docela dost všichni a to nás jelo 9 motorek jsme museli až na krajnici a skoro zastavit....po dalšim asi půl km nás další z těhle exotu stáhnul všechy na benzinku a tam nás odstavil a víc si nás nevšim....všichni vyklepaný z toho že sme bez not protože by jsme spolehlivě ještě nadejchali.No a ve finále nás tam vodstavili jen z toho důvodu ,že doprovázeli asi 10 exotů na kolech tak aby měli volnej průjezd.Prostě mě tim svym chovánim dost nasrali mohli nás zpomalit i jinym způsobem než letět jako našim pruhem proti nám.
...nemam s nima špatnou zkušenost, jen mě rozsekala hláška kerou sem něgde čet...prej je trénuje Mára Matoušek a prej první co bylo, dyš s nima probíral teoriji bylo: "vy debilové, né aby ste s tema klukama na silnici závodili nebo zabijete sebe a eště někoho dalšího............." ...ale třeba je to jen jedna pani povidala
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 03.03.2009 09:00:20 Offline |
a měla ta paní pravdu
K.a.s.y.m. psal:a měla ta paní pravdu
Pár kluků od tama znám a kolikrát ovládají svoje motorky lépe než někteří střelci na ulici... Spíše mě zarazilo to, že se tu netajíš, že jste jeli ještě né úplně střízliví a ještě tě něco rozčílilo?!? Já jsem tolerantní hodně, ale za chlast ať už za volantem nebo řidítky bych dával rovnou přes držku. Sebrat noty nic neřeší, na to to nejezdí... A je mi u prdele, jestli je to jen zbytkáč nebo ne...
Tak doufám, že to byla v tvém případě vyjímečná situace
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
K.a.s.y.m. (Člen) 03.03.2009 11:01:25 Offline |
Ice psal:K.a.s.y.m. psal:a měla ta paní pravdu
Pár kluků od tama znám a kolikrát ovládají svoje motorky lépe než někteří střelci na ulici... Spíše mě zarazilo to, že se tu netajíš, že jste jeli ještě né úplně střízliví a ještě tě něco rozčílilo?!? Já jsem tolerantní hodně, ale za chlast ať už za volantem nebo řidítky bych dával rovnou přes držku. Sebrat noty nic neřeší, na to to nejezdí... A je mi u prdele, jestli je to jen zbytkáč nebo ne...
Tak doufám, že to byla v tvém případě vyjímečná situace
Hmm kdo z nás ráno po srazu nebo tak nějak nesed na motorku a jel domu...myslim,že takovejch lidí napočítáš hodně málo a to jsou většinou ti co nepijou vůbec.
Otázka:myslíš si že ten poliš věděl ,že někdo z nás pil nebo ne???? myslím,že to s tím nemá nic společnýho.Prostě mě zarazil jeho postup a dost s nim nesouhlasim.
... tak tady se můžete kouknout a poptat jak je to s moto poldama
http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=30119
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
K.a.s.y.m.: špatně jsi mě pochopil... nekomentoval jsem jeho postup.. komentoval jsem tvůj komentář... Je prava, že na nějaké mega akce nejezdím. Povětšinou je nás tak do 40 motorek a lidí co se známe, a abstinent tam není nikdo, ale když se kalí pořádně, tak je odjezd z akce naplnován tak, aby se jelo za střízliva... Je to každého věc, a jestli máš zbytkáč nějakou tu desetinku, tak chápu, že to tvé schopnosti neovlivní, ale co si budeme povídat, kolikrát to je desetinek víc a to už řízení ovlivňuje dost... Prostě co se chlastu týče, tak při řízení jsem notně netolerantní... Možná je to i tím, že patřím do sorty lidí, kteří přišli o rodinného příslušníka nebo známého jen kvůli tomu, že byli na nesprávném místě v nesprávný čas a narazili na někoho, kdo si taky řekl, že už je v poho a zvládne to i lehce pod vlivem...
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Sou naprosto vklidu,jak v zahranici tak unas.Kdyz sem se vracel z Rakoss,tak sem jednoho potkal u pumpy,no ty jejich stroje sou hrozny kolosy.Ajak rikala sposta lidi,sou to taky motorkari takze vedi jak se jezdi.
Falling Slowly !!!! http://cs-cz.facebook.com/people/Jiri-Hruby/1213809471
K.a.s.y.m. (Člen) 03.03.2009 12:18:00 Offline |
Ice psal:K.a.s.y.m.: špatně jsi mě pochopil... nekomentoval jsem jeho postup.. komentoval jsem tvůj komentář... Je prava, že na nějaké mega akce nejezdím. Povětšinou je nás tak do 40 motorek a lidí co se známe, a abstinent tam není nikdo, ale když se kalí pořádně, tak je odjezd z akce naplnován tak, aby se jelo za střízliva... Je to každého věc, a jestli máš zbytkáč nějakou tu desetinku, tak chápu, že to tvé schopnosti neovlivní, ale co si budeme povídat, kolikrát to je desetinek víc a to už řízení ovlivňuje dost... Prostě co se chlastu týče, tak při řízení jsem notně netolerantní... Možná je to i tím, že patřím do sorty lidí, kteří přišli o rodinného příslušníka nebo známého jen kvůli tomu, že byli na nesprávném místě v nesprávný čas a narazili na někoho, kdo si taky řekl, že už je v poho a zvládne to i lehce pod vlivem...
tak to jsem to blbě pochopil to sorry....Jako nebudu říkat,že jsem ráno nikdy nejel s zbytkáčem ať už většim nebo menšim.Ale je pravda,že se to snažim taky minimalizovat.bohužel někdy se prostě stane,že člověk potřebuje jed.Tvůj názor po tom co jsi psal docela chápu.
Smoula.koumak (Člen) 03.03.2009 19:07:40 Offline |
nicola.foxx psal:Ja jsme s nima taky za dobre. Ty Fazery jsou sestky a nebal bych se toho, ze neumej jezdit . A na dalnici ty FJR . Zatim me stavela jedna policejni honda Varadero 125 a chlapek na pohodu i kdyz to bylo prekroceni o 60km Dalsi na CB500 a taky chlapek na pohodu a to tenrat bylo za jizdu v pruhu pro autobus No a to FJR bylo na brnensky dalnici 180km no a co cert nechtel, chlapek taky v pohode. Ani jedna pokuta a jeste jsem si s nima dal cigarko a prima pokecal.
Nekteri policajti asi nebudou tak spatny.
Kdy tě stavěli na FJR? Ještě by jezdit neměli, ty další dvě musela být určitě městská, státní tyhle motky nemá (teda v Brně, nebo někde tam mají 2 nebo 3 Varadera 125)
Jinač umí toho asi tak jako my, možná něco navíc, pač toho víc najezdí, ale cílenej výcvik u nás v podstatě neexistuje, jednou dvakrát za rok jedou na okruh, kde jim zkušený jezdci k tomu něco řeknou (třeba i nebožtík Lelek je učil)
Bandit v lese :-))
Stránky: 1