Nejsi přihlášen
povinné ručení -JARNÍ AKCE
Ahoja lidi,
tak opět hlásím možnost výhodného sjednání povinného ručení.
V březnu je akce u České pojišťovny.
NA povinné ručení tak můžu dát slevu 20% ze základní sazby.
A to každému.
Takže cena po slevě 20% = 2.151 Kč s limity 40/40 mil Kč.
Jedná se o celoroční pojištěnía dlouhodobou slevu.
Tož teda kdo ještě nemáte povinné ručení, tak využijte možnosti....
JARO je tady.....
Zájemcům jsem k dispozici: email - dankova@eurola.cz
Petr Mahdal (Nový člen) 03.03.2009 11:43:52 Offline |
Petr Mahdal (Nový člen) 03.03.2009 11:51:52 Offline |
Re: povinné ručení -JARNÍ AKCE
Platím 1840,- neřeším jezdím.Čus
Dajda psal:1150kč..česká podnikatelská..hihihi
Ale pulrocne ne a nebo to mas kurva dobre zarizeny. Podnikatelska nepatri zrovna mezi nejlacinejsi pojistovny bych rek. Aspon podle srovnani, ktery sem si tedka delal...
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Petr Mahdal psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … raz005.jpg
Tak to je můj dědek
celkem vecnej prispevek
ale dedek je tada pekne vyparadenej. To nekdo jen lestil a nejezdil, ne?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Koldan psal:kuwa sem u české,bezeškodný průběh mám určitě víc jak 36 měsíců a platím přes 2200
Včera mi přišla složenka od České pojišťovny 35 měsícú a 1748 Kč. Je divné, že u jedny pojišťovny neplatíme stejně. Leda jestli nemá vliv, že jsem z obce okolo 2000 obyvatel.
cikin psal:Koldan psal:kuwa sem u české,bezeškodný průběh mám určitě víc jak 36 měsíců a platím přes 2200
Včera mi přišla složenka od České pojišťovny 35 měsícú a 1748 Kč. Je divné, že u jedny pojišťovny neplatíme stejně. Leda jestli nemá vliv, že jsem z obce okolo 2000 obyvatel.
V Koldanově tolik lidí ani nebydlí Dyť kdo by tam s ním vydržel?
inkvizitorr (Administrator) 04.03.2009 10:19:32 Offline |
jsem člověk prostý, škol nemám, ale vybírat pojišťovnu podle ceny kterou jim za pojistku zaplatíš mi přijde jako chujovina
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 04.03.2009 10:22:31 Offline |
inkvizitorr psal:jsem člověk prostý, škol nemám, ale vybírat pojišťovnu podle ceny kterou jim za pojistku zaplatíš mi přijde jako chujovina
No nevim ale když si vezmu jako PŘÍKLAD třeba ČPP za 2400 a Slávii za skoro 5000 a maj stejný pojistný krytí tak se moc rozmešlet nebudu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
inkvizitorr psal:jsem člověk prostý, škol nemám, ale vybírat pojišťovnu podle ceny kterou jim za pojistku zaplatíš mi přijde jako chujovina
Pojišťovna si dělá svůj odhad škody a nemusí pokrýt způsobenou škodu. Byl jsem svědek toho jak Podnikatelská odhadla škodu 60% skutečné a poškozený zbytek vymáhal soudně na řidiči co nehodu zavinil, který musel rozdíl doplatit. Také si myslím, že to není jenom o ceně nebo o výši krytí, ale i o solidnosti a přístupu když má pojišťovna plnit.
inkvizitorr (Administrator) 04.03.2009 10:36:24 Offline |
K.a.s.y.m. psal:inkvizitorr psal:jsem člověk prostý, škol nemám, ale vybírat pojišťovnu podle ceny kterou jim za pojistku zaplatíš mi přijde jako chujovina
No nevim ale když si vezmu jako PŘÍKLAD třeba ČPP za 2400 a Slávii za skoro 5000 a maj stejný pojistný krytí tak se moc rozmešlet nebudu
dělej jak myslíš.... ale v tomhle případě bych si spíš nechal poradit od někoho kdo tomu rozumí než vybírat podle dvou parametrůch
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 04.03.2009 10:36:38 Offline |
cikin psal:inkvizitorr psal:jsem člověk prostý, škol nemám, ale vybírat pojišťovnu podle ceny kterou jim za pojistku zaplatíš mi přijde jako chujovina
Pojišťovna si dělá svůj odhad škody a nemusí pokrýt způsobenou škodu. Byl jsem svědek toho jak Podnikatelská odhadla škodu 60% skutečné a poškozený zbytek vymáhal soudně na řidiči co nehodu zavinil, který musel rozdíl doplatit. Také si myslím, že to není jenom o ceně nebo o výši krytí, ale i o solidnosti a přístupu když má pojišťovna plnit.
jenže to z papíru nezjistiš a pojištovna ti na sebe to špatný taky neřekne.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Inženýrek psal:Dajda psal:1150kč..česká podnikatelská..hihihi
Ale pulrocne ne a nebo to mas kurva dobre zarizeny. Podnikatelska nepatri zrovna mezi nejlacinejsi pojistovny bych rek. Aspon podle srovnani, ktery sem si tedka delal...
Ne,celoročne,velké slevy jsou za když jsi z vidlákova,když ti je víc jak 35 let,atd,potom ta cena klesá dolů..
maňas psal:snažím se řešit cenu,vždyť stejně ta pojistka nekryje nic pro mě a pokud mě někdo sundá a náhodou to přežiju,tak musím na jeho pojišťovnu
To se moc pleteš. Zákonná pojistka za tebe hradí způsobenou škodu. Při výběru nesolidní pojišťovny se ti může stát, že pojišťovna poškozenému neuhradí plnou výši a ty to doplatíš ze svého, pokud to bude postižený řešit v občanskoprávním řízení. A funguje to i naopak, když jsi postižený ty.
maňas psal:snažím se řešit cenu,vždyť stejně ta pojistka nekryje nic pro mě a pokud mě někdo sundá a náhodou to přežiju,tak musím na jeho pojišťovnu
tak tak,kreje za tebe tvy prusery a pokud by si nekoho sejmul a udelal mu treba skodu na zdravi,tak te pak tech par stovek,co usetris bude setsakramentsky mrzet...
...sam mezi jebkarema...
Stránky: 1