Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » ...řeknu ti příběh, to bys chcíp :))

osiris (Člen)
04.03.2009 22:48:00

...řeknu ti příběh, to bys chcíp :))

...deník novináře
...vzal "kšeft" a píše bigsmile
...jistě tušíte vo co de bigsmile
...úryvky ...pelmel nejlepšího

citace: "Po pěti dnech jsem špinavý jako horník, všude se drbu, kamarádím s vrahy a lunchmeat žeru kudlou z konzervy....... šedesátiletá barmanka vyhodila ožralu zpátky na ulici a on si na ni rozepíná poklopec: "Vykuř mi, šlapko!" ........"Tak se měj," zahuhlá ještě bezzubý Venca, sváteční feťák, co dluží pětatřicet tisíc za zdravotní pojištění a k tomu už má stotisícové penále .........odeženu nerudného čokla, který štěká u vchodu, a na chodbě si nerozsvítím. Žárovky v tomhle domě nevydrží nikdy déle než jediný den a nemá smysl šroubovat sem další...........zajdu si k nim dávno nemytou chodbou na návštěvu. "Tokarovi. Neklepat!!!" mají napsáno na dveřích. "No?" ozve se po minutě, tak zalžu, "tady nový soused, jsem student, přinesl jsem víno." Otevře těhotná dívka, která evidentně zestárla předčasně - drží baterku, v bytě nejde elektřina. Vezme si dvoulitrovou lahev červeného, ale dovnitř prý teď nemůžu, až za chvíli. Za půl hodiny buším znovu a otevře chlap; další siluety se krčí v místnosti za ním. "Přijď jindy, nevím kdy," třískne dveřmi..........Ale perník je tady za litr gram, a abys byl v pohodě, potřebuješ lajnu, ta je za kilo..........."Mí sousedi si k sobě nakvartýrovali dědka, kterej přežil koncentrák, ale jejich týrání nepřežil. Dávali mu zbytky zkaženýho jídla a to je jasný - salmonela může důchodce zabít." ..........."On je bejvalej skín, kriminálník, a ta jeho je cikánka, šlape. V noci často vyběhne před barák a řve na něj: 'Ty šmejde, seš impotent, stojí ti jen napůl.' Takže se nevyspím."
............."Za Jiřinou, co sem chodí, přijel mikrobus plnej německejch dědků - za hodinu s nima byla hotová a od každýho dostala třicet eur, ale pak to tady prohrála u automatu........"

...pokračování 2
citace: "Farář, můj nový známý, zacákal chomutovskou hospodu Manhattan krví...........sériový vrah Postl zastřelil v herně barmana a kousek vedle ubil místní gambler kladivem servírku........v deset večer nevidím chlapa, který by měl pod dvě promile. A asi ani chlapa, kterej by někde legálně pracoval............."Takže mi sáhnul na bráchu," pokračuje Farář, "načež dostal levej hák, loket, kladivo a pak už neměl šanci - prošlápl jsem mu krk. Záchranka ho dvacet minut oživovala, byly to jatka. Kdyby mě Krocan neodhodil, tak jsem ho i zabil, i když jsem vlastně kněz. I křesťan se musí naučit bojový umění...........na těle má vytetovanou smrt, znak Sepultury a "mravence anarchistu".............Jdu si s Tokárovci pokecat, ale zase zbytečně. "Ty vás dovnitř nikdy nepustí," zjevuje se na chodbě šestnáctiletý sympaťák a zapaluje si: "Žije jich tam asi dvacet a je to úplnej Chánov!" "Copak ty nejseš Romák?" ptám se. A on, že vůbec ne, že je polocikán z vedlejšího vchodu a v takovémhle bordelu by za boha žít nedokázal; není přece žádnej degeš. "Vždyť se podívejte," vyká mi, "oni pálej klidně i boty, aby nezmrzli, a nám z toho jde do oken kouř žlutej jako chcanky..............zjišťuju, že mě noví sousedi nejspíš berou. Rozložitá dáma se usmívá z přízemního okna: "Dej dvě cigarety!" Rád vyhovím. A ona, než zatáhne záclony, poděkuje: "A teď sněz píču." "

pokračování 3
citace: ""Stejně radši kamarádím s bílejma, protože vím, že maj na toaletě hajzlpapír a ne trávu," pochvalně mrkne Belmondo. .................Našel jsem tu příjemnou balkánskou atmosféru a postavičky, jen o nich natočit film..........taky mě tady každej zná. Ne proto, že dělám správce, na to vám sere Šarik, ale dělal jsem dřív divočárny, boxoval, a sláva mi stoupla do hlavy, až jsem to přehnal a dostal se do vězení. Myslel jsem si, že jsem Tyson, ale když jste někomu zlomil za komunistů sanici třikrát, tak jste měl hnedka recidivu."Belmondo má odsezených pětadvacet let - sedmnáct ve Valdicích, osm na Mírově"..............Dneska žeru řízky, za dva dny možná budou jenom halušky, nebo nebudu žrát vůbec, ale přece nepůjdu bydlet do stanu!.............."Jojo. Pánbůh dal Cikánům špatnou krev - a tím to zhaslo.".................Jakmile vejdu na zčernalé schodiště, pohltí mě burácení cikánské muziky. Zarostlý násoska Pačaj se svléká do půli těla a nutí mě tancovat ve špinavé cimře, pije se nejlevnější sladké víno..............O půl jedenácté už tuším, že je zle - znám tahle alkoholová šílení z Ruska...........Už dvě hodiny se příšerně hádaj. Pačajova manželka se teď naštvaně přidala jak siréna a neví, kdy přestat. Vesměs jsou ožralí krabicovým vínem; starší by už chtěli jít spát, mladším se nechce, a děti nemají při té hádce šanci usnout. Já si navíc lehl do strašné špíny a v téhle kose se spát nedá, je to zlý, pálí mě oči a vůbec, těžko říct, co tu chytnu za choroby... Chlapi se teď navzájem vyhazují z bytu: 'Vypadni ven, ty jsi jebal od třinácti, ven!' A sakra. A teď už tam někdo dokonce rozmlátil dveře..."

...pokračování 4
citace: "Proč jste se tak hádali?" "To dělá můj syn Michal, rozkopal mi dveře. On má normálně debilitu, už mi do baráku nejde, ožral se z čůča a nepřemejšlí. Chceš pít?" podává mi krabici červeného.........."A ty půjdeš šlapat na trasu, nejsou peníze!" hartusí Aladar na drobnou, čtrnáctiletou Julii od sousedů. Nemyslí to vážně: "Pocém," přitahuje si ji a odněkud kouzlí pomeranč: "Na." Ovoce se do jeho brlohu vůbec nehodí...........dopoledne dolévají svým bohémským rodičům víno do hrníčků. Nenápadně ocucávají narudlý a vlhký otvor do krabice; jako lízátko. "Radši mám višňovýho jelcina," pípne Julie a loupe pomeranč....................Staří se zase už hádají. Snad ze zoufalství, protože opravdu dochází peníze i chlast. ..............."Odejdi, Pačaj, nebo tě praštím do hlavy kladivem a končíš! Platil jsi nájem? Ne! Tak jdi pryč a víno si kup. .............. "teďko mi exekutoři sebrali sedm stovek, udělal jsem nákup a mám hovno."............Nakonec se všichni o všechno podělí - o všechno, co zbylo. Papírky, tabák, kafe. Ve velkém hrnci uvaří těstoviny se zeleninou: "Debile, pocem, ať ti nandám."............celé auto jim ve sběrně nevezmou. Ani kanálový poklop by nevykoupili, i ten se musí rozřezat na kousky..............Povídáme si s dvanáctiletým Mirkem, chce se stát automechanikem. Řídit už umí. Občas si zakouří trávu a miluje cikánskou muziku. "My si ji pouštíme klidně i ve škole při hodině," chlubí se, "mám hodnou učitelku. Když mlátím kluky, tak kouká, ale nic mi neřekne. A víš, proč je mlátím? Když hrajeme vybiku, a já řeknu, teď odpočinek, tak mě kluci trefěj míčem do hlavy, a to pak lámu kosti. Já to umím."............zklamaní, protože po pěti hodinách dřiny s autem nabídne sběrna pouhé dvě stovky. O kilo víc dostane mladý Dušan Koňa v zastavárně za DVD přehrávač;...............primátorka některé rodiny opravdu uvrhla do bídy, do hladu, jen proto, že kdysi nezaplatily několik stovek za popelnice............Sipos vypráví, že spousta zdejších Romů makat chce, ale práce není.........."Vždyť my se dřív podíleli na výstavbě republiky, my jsme kopali, zatímco bílí chodili do škol, a takhle to dopadlo."............."Nás nakonec nezničí skinheadi nebo exekutoři, ale drogy. Jenže od koho se to Romové naučili - drogy, more? No od vás. Od majority."

...konec bigsmile

nezkrácený originály:
http://zpravy.idnes.cz/v-chomutove-mezi … domaci_anv
http://zpravy.idnes.cz/v-chomutove-mezi … domaci_abr

Editoval osiris (06.03.2009 16:47:40)

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Fresh Man (Člen)
04.03.2009 22:55:28

Re: ...řeknu ti příběh, to bys chcíp :))

smile2bigsmilesmile2bigsmilesmile2bigsmile                 řešení....?     cz 58?

Bandit pičo
K.a.s.y.m. (Člen)
05.03.2009 07:29:02

Fresh Man psal:

smile2bigsmilesmile2bigsmilesmile2bigsmile                 řešení....?     cz 58?

no spíš vagon semtexu...a ted nemyslim to pití.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
luig (Člen)
05.03.2009 09:10:24

Hezkej obraz má Chomutov v médiích poslední dobou. Už tu nemáme jen smog, neprostupnou mlhu a nedá se tu dejchat ale už tu nejde ani chodit po ulici, samá vražda znásilnění feťáci negři...idontknow

Ne asi
Clockwork (Člen)
05.03.2009 10:34:42

luig psal:

Hezkej obraz má Chomutov v médiích poslední dobou. Už tu nemáme jen smog, neprostupnou mlhu a nedá se tu dejchat ale už tu nejde ani chodit po ulici, samá vražda znásilnění feťáci negři...idontknow

mas pravdu je to bida headshake

mr.BSE (Člen)
05.03.2009 11:21:15

Já chci další! smile1good

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Clockwork (Člen)
05.03.2009 12:08:06

bigsmile taky cekam na pokracovani good

bery (Člen)
05.03.2009 14:07:31

taky to sleduju, má vodvahu novinářskejgood

momentalně zavostalej
osiris (Člen)
05.03.2009 16:26:58

...nahoře třetí pokračování

Hanz (Člen)
05.03.2009 16:49:19

To Osi:

Jéééé, ty seš tak hooodnej....goodgoodgoodbigsmile

WD club member...
bobule (Člen)
05.03.2009 18:26:05

realita je zlábad

to jebu
Filous (Člen)
05.03.2009 19:07:41

...Osi, gde to bereš???

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
bery (Člen)
05.03.2009 19:13:35

idnes

momentalně zavostalej
osiris (Člen)
05.03.2009 19:54:37

...jj, zejtra taky bigsmile jj, je to tam jinak v nudným čtení

huskyb12 (Administrator)
05.03.2009 21:35:42

tak sem to přelouskal - tři vchody, dva v pohodě, v tom třetim problémová familie asi 20 lidí - jak je sakra možný, že tihle to tam všechno zkurvili ?

ale di, Ty brepto ...
Baltazar (Člen)
05.03.2009 21:38:06

málo je tloukli

The father of the little princess of the dawn
osiris (Člen)
06.03.2009 16:53:46

...nahoře připsanej poslední díl a odkazy nezkrácenejch originálů

fidoB6 (Člen)
06.03.2009 17:38:18

nechápu jen, jak na konci napsal, "mohl bych tu žít"...kurva všude hnus,špína, drogy a on napíše todle, aby si to lidi nahoře vysvětlili jako že se víceméně nic řešit nemusí...Ale odvážnej typas, že tam vůbec vlezgood

...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Banditatom (Člen)
06.03.2009 17:43:22

njn gheto!!! jen jedno řešení existuje!!!smokin

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
jaryn (Člen)
07.03.2009 10:40:26

mám z toho akorát tak depku.Je to jak blbej seriál.vzpomeňte se mnou-Matiční ulice v UL,rodina Červeňáků tamtéž,Vsetín a tamnější story,teď Chomutov...Máte taky ten pocit,že se vlády a ministři mění,ale čurbesák tohoto typu přetrvá navěky?Nejde mi o to,aby se každej předháněl v návrzích na řešení..Myslíte si,že se tohle NECHÁ JEDNOU PROVŽDY VYŘEŠIT? jen jestli jo,nebo ne...Osi-nebyl by to námět na anketu?

God Gave me Everything I want
Fresh Man (Člen)
07.03.2009 13:01:27

jaryn psal:

mám z toho akorát tak depku.Je to jak blbej seriál.vzpomeňte se mnou-Matiční ulice v UL,rodina Červeňáků tamtéž,Vsetín a tamnější story,teď Chomutov...Máte taky ten pocit,že se vlády a ministři mění,ale čurbesák tohoto typu přetrvá navěky?Nejde mi o to,aby se každej předháněl v návrzích na řešení..Myslíte si,že se tohle NECHÁ JEDNOU PROVŽDY VYŘEŠIT? jen jestli jo,nebo ne...Osi-nebyl by to námět na anketu?

ne nemá to řešení.nikdy je nenajdeš všechny...

Bandit pičo
Loser (Administrator)
08.03.2009 09:47:09

celkem zajimavej clanek ... sice slovensky, ale to nam prece co? ...To nam prece nevadi, kua, ne? :)

http://ociganoch.jinde.cz/NieRomovia.html

I'm a loser baby, so why don't you kill me....

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS