Nejsi přihlášen
Re: Jak moc je blbý...
mr.BSE psal:Vikecu pod dat kafe v Brne
Čoveče nejdu,přet chvílou sem dojel dom ze sťěhovačky a su ňáké utahané No a ráno sem se vracel z chalupy na mašině,kam sem jel fčera kdyš nepršelo,nějak sem se tam zasekl v hospoďě a musel sem dom až dneska v tom chcancu,tak su pěkně vyzmrzané Du dat vanu a pak budu blít pičoviny semka
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Kelly01 psal:Nedělá mi to problémy ani s tvrdým
A na závěr fouknu vždycky Hypnogen
Ale to bys neměl...
"U citlivějších pacientů a zejména u starších pacientů se mohou objevit
zmatenost, halucinace, noční můry, neklid, zvýšená nespavost, změny
libida, nervozita, podrážděnost, agresivita, bludy, zuřivost, poruchy
chování (nevhodné chování), náměsíčnost a deprese."
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Kelly01 psal:Nedělá mi to problémy ani s tvrdým
A na závěr fouknu vždycky HypnogenAle to bys neměl...
"U citlivějších pacientů a zejména u starších pacientů se mohou objevit
zmatenost, halucinace, noční můry, neklid, zvýšená nespavost, změny
libida, nervozita, podrážděnost, agresivita, bludy, zuřivost, poruchy
chování (nevhodné chování), náměsíčnost a deprese."
No dyť,uplně popisuješ Kellyho
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:mr.BSE psal:Vikecu pod dat kafe v Brne
Čoveče nejdu,přet chvílou sem dojel dom ze sťěhovačky a su ňáké utahané No a ráno sem se vracel z chalupy na mašině,kam sem jel fčera kdyš nepršelo,nějak sem se tam zasekl v hospoďě a musel sem dom až dneska v tom chcancu,tak su pěkně vyzmrzané Du dat vanu a pak budu blít pičoviny semka
Tak a su definitvně v
Už mám deprese i bez hypnogenu
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Meloun psal:BSE: V klidu,chlast nevadí..pouze snižuje účinek nebo u náchylnějších jedinců tebou výše popsané stavy..
Horší je zapomenout si vzít, než požít alkohol..
nevim jak to ten Meloun dělá ale rozumí i věcem mimo jeho obor....jelikož tohle s gynekologií nesouhlasí....ale má pravdu.
BSE: takže trvrdý radši ne ale na pifečku si s čistým svědomím pochutnej
A je to!!
zrzule psal:Meloun psal:BSE: V klidu,chlast nevadí..pouze snižuje účinek nebo u náchylnějších jedinců tebou výše popsané stavy..
Horší je zapomenout si vzít, než požít alkohol..nevim jak to ten Meloun dělá ale rozumí i věcem mimo jeho obor....jelikož tohle s gynekologií nesouhlasí....ale má pravdu.
BSE: takže trvrdý radši ne ale na pifečku si s čistým svědomím pochutnej
Logika....anebo jsem dobrej herec..
PURE NAKED BIKE!
Já se o tom bavil onehdá s doktorem a ten mi řekl, že to je komunistická pověra, že na antibiotika se chlast nesmí. Jen prej požití alkoholu zvyšuje šanci, že zapomenete lopnout ty antibiotika v pravidelným časovým intervalu a to jejich účinek notně snižuje.
A jelikož mi tohle vysvětlení vyhovuje, tak už jsem se nepídil po tom, co je pravda a co ne...
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Tomas600N psal:ja cely den sypu brufen,bo mě boli zub jak svině a zda se mi že to stejně nezabira
teď sem si byl zahrat mariaš s panem otcem a strykem,polknul sem 5 a po bolesti ani památky
Máš si nechat napsat Aurin
A když splašíš Tramal, tak to jsi jak jinej člověk..
PURE NAKED BIKE!
Tomas600N psal:ja cely den sypu brufen,bo mě boli zub jak svině a zda se mi že to stejně nezabira
teď sem si byl zahrat mariaš s panem otcem a strykem,polknul sem 5 a po bolesti ani památky
Jestli máš problémy se zuby, stav se, vytrhnemJinak dle nejnovějších studií alkohol na účinek antibiotik nemá vliv, ale obecně alkohol je na organismus hnus, takže nechlastat tak jako tak(ale sere na to pes). A co se týká brufenu, to je jiná kapitola, 1 brufen + několik pifek = parádní akce + na játra záhul jak svině....tož tak
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
fidoB6 psal:Tomas600N psal:ja cely den sypu brufen,bo mě boli zub jak svině a zda se mi že to stejně nezabira
teď sem si byl zahrat mariaš s panem otcem a strykem,polknul sem 5 a po bolesti ani památkyJestli máš problémy se zuby, stav se, vytrhnemJinak dle nejnovějších studií alkohol na účinek antibiotik nemá vliv, ale obecně alkohol je na organismus hnus, takže nechlastat tak jako tak(ale sere na to pes). A co se týká brufenu, to je jiná kapitola, 1 brufen + několik pifek = parádní akce + na játra záhul jak svině....tož tak
No ono je otázka, co je větší hnus..Jestli chlast anebo anťáky..
Já za sebe říkám, že antibiotika..už jen ten název vám napoví co že to má za účinek..(dále viz odborná literatura)
Proto preferuji ten chlast..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:No ono je otázka, co je větší hnus..Jestli chlast anebo anťáky..
Já za sebe říkám, že antibiotika..už jen ten název vám napoví co že to má za účinek..(dále viz odborná literatura)
Proto preferuji ten chlast..
Naposled, když jsem tě viděl chlastat, tak ses ráno klepal jak drahej pejsek. To bych chtěl vidět co s tebou udělaj ty antibiotika...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Meloun psal:No ono je otázka, co je větší hnus..Jestli chlast anebo anťáky..
Proto preferuji ten chlast..Naposled, když jsem tě viděl chlastat, tak ses ráno klepal jak drahej pejsek. To bych chtěl vidět co s tebou udělaj ty antibiotika...
Ale to jsem taky CHchchchlastaaaall..nepopíjel jako jiní..
Já vim..trpim po ránu..vlastně celej další den..
PURE NAKED BIKE!
Banditatom (Člen) 07.03.2009 10:22:05 Offline |
ser na to a chlastej
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
No tak, nakonec sem vecer (v noci) jeste aspon dva kousky polkl a dobrý
Žiju, kašlu pořád stejně a nebyl sem po těch dvou na šrot
Takže máte asi pravdu, že to nemá vliv.
Meloun: ty vole ty seš ten herec, herec až na půdu a náhodou to výchází
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Meloun psal:Tomas600N psal:ja cely den sypu brufen,bo mě boli zub jak svině a zda se mi že to stejně nezabira
teď sem si byl zahrat mariaš s panem otcem a strykem,polknul sem 5 a po bolesti ani památkyMáš si nechat napsat Aurin
...to sou lentilky pro malý děti :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Meloun psal:Tomas600N psal:ja cely den sypu brufen,bo mě boli zub jak svině a zda se mi že to stejně nezabira
teď sem si byl zahrat mariaš s panem otcem a strykem,polknul sem 5 a po bolesti ani památkyMáš si nechat napsat Aurin
Lepčí neš tramal je trimintím se daj prát aj fusekle
Jebat motorky :-)
Stránky: 1