Nejsi přihlášen
Vostrý Ondřej (Člen) 12.02.2007 18:42:34 Offline |
startování
Přišel jsem včera k mašině naondil bat,Nastavil kohout na pri,natáhl sytič a nic.Startér jsem nechal točit takových 7s a bylo pomalu slyšet,jak nestíhá baterkaPomalu mi problikávaly budíky a po opětovném neůspěšném startování zase tak po 7s mi zhasly ůplně,ale startér pořád točil.Dál už jsem ho netrápil vyndal bat a hodil na nabiječku.Kámoš říkal,že jsem měl před tim vypustit karbece a napustit novym benzinem z bandy(myslim si že větrá všude stejně)Vymontovat svíce(mam nový)nechat případně vyschnout na topení,protočit naprázdno natočit a nastartovat.
Prý se dá zkurvit startér oddělat svíce atd.
je fakt možný že bych 5krát po sobě po cca 7s opětovnym startovánim oddělal startér př.svíce??
Re: startování
Co nejdriv nabit baterku a nasatartovat a nechat prohrat nejlip trochu projet a vytahnout baterku a do jara nestartovat uz! svicky kurvis kdyz je nechas mokry po par takovejch experimentech je muzes zahodit
Timerobber (Člen) 12.02.2007 19:03:06 Offline |
No já to zkoušel taky, baterku jsem od léta nedobíjel, v sezóně mi to startovalo na první brnknutí. Teď nic. Několikrát jsem zkoušel startovat i startovacíma kabelama z auta a houno. Nevím čím to, baterka je ale vyflákaná. Když jsem ji vytáhl, zjistil jsem, že je to gelovka Yuasa made in Japan, únor 95 Bandasku mám 96, takže původní fabrická. Jo, mohl bych ji asi dobít, ale jdu si koupit novou, 12 let, to by se asi už nemělo asi, né? V baterkárně mi řekli, že se těm z Japanu nedivěj, že ty dnešní jsou odjinud a vyděržaj tak do 5 let... Budu ale v pérdeli, když to nenahodím ani s novou baterkou..
Andělíčku můj strážníčku, opatruj nás všechny děti, když sedláme motorčičku..
Timerobber psal:No já to zkoušel taky, baterku jsem od léta nedobíjel, v sezóně mi to startovalo na první brnknutí. Teď nic. Několikrát jsem zkoušel startovat i startovacíma kabelama z auta a houno. Nevím čím to, baterka je ale vyflákaná. Když jsem ji vytáhl, zjistil jsem, že je to gelovka Yuasa made in Japan, únor 95 Bandasku mám 96, takže původní fabrická. Jo, mohl bych ji asi dobít, ale jdu si koupit novou, 12 let, to by se asi už nemělo asi, né? V baterkárně mi řekli, že se těm z Japanu nedivěj, že ty dnešní jsou odjinud a vyděržaj tak do 5 let... Budu ale v pérdeli, když to nenahodím ani s novou baterkou..
12 let je uspěch ,mě odešla orig.Yuasa po 6 letech
to musela bejt uz druha, tomu moc neverim ze by vydrzela 12 let
...po třech měsících sem sundal baterku z udržovací dobíječky a napodruhý šel...i dyš baterka zezačátku vypadá že točí, tag dyš nejni f kondici, je to na pikaču...chce to jí voživit, dobít a pag musí jít...taky nic nevypouštim, jen na zimu plná banda a Velfobin...nic víc nic míň...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
nety psal:Já si dycky vynadam baterku a řikam, že jí necham spát....ale ejhle.. když je o víkendu pěkně tak neodolam... a vyjedu a chytá napoprvé.
tohle jsem já taky jí mam doma v teple a teď už to neodolávam skoro každej vejkend
OldaT psal:Mě chytla i v -8 a úplně bezproblémů
...a ted po tomdle http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … 729#p13729 esli mas 01/02 ti chytne tuplem
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Timerobber (Člen) 13.02.2007 20:18:49 Offline |
Tak jsem koupil novou Juasu baterku s gelem na vlasy. Na tu 12 let starou koukali v baterkárně jako na historickej archiv ze země vycházejícího slunce, dal jsem jim to jakože na ekologický recyklování, i když byla ok a stačila by dobít. Koupil jsem i nabíječku na gelovky asi za šest kil, nevypadá to úplně blbě, prej toho prodávaj dost a lidi spokojený.. Vyzkouším a uvidím, jestli to nahodím. Jestli nenahodím, tak ten krám vyhodím (viz foto když na mě kliknete). Kua to je jebka, eště že mám náhradní svíčky, olej a filtry.. V nejhorším si koupím náhradní novou mašinu bandyt
Timerobber psal:Tak jsem koupil novou Juasu baterku s gelem na vlasy. Na tu 12 let starou koukali v baterkárně jako na historickej archiv ze země vycházejícího slunce, dal jsem jim to jakože na ekologický recyklování, i když byla ok a stačila by dobít. Koupil jsem i nabíječku na gelovky asi za šest kil, nevypadá to úplně blbě, prej toho prodávaj dost a lidi spokojený.. Vyzkouším a uvidím, jestli to nahodím. Jestli nenahodím, tak ten krám vyhodím (viz foto když na mě kliknete). Kua to je jebka, eště že mám náhradní svíčky, olej a filtry.. V nejhorším si koupím náhradní novou mašinu bandyt
Koukám že tam máš mocron. Ten už tam byl, nebos dával ty?
viz avatar:)
moje baterka chrněla,už dost dlouho,tak jsem ji už vrazil do motky a navrtěl jsem ji hned,ale loni jsem musel pomoct přes kabely!asi se ji nechtelo vstavat zkratka a dobře si ty mrdky delaj co chtej,ale nakonec pojedou všechnyforever bandit
škardík psal:Timerobber psal:Tak jsem koupil novou Juasu baterku s gelem na vlasy. Na tu 12 let starou koukali v baterkárně jako na historickej archiv ze země vycházejícího slunce, dal jsem jim to jakože na ekologický recyklování, i když byla ok a stačila by dobít. Koupil jsem i nabíječku na gelovky asi za šest kil, nevypadá to úplně blbě, prej toho prodávaj dost a lidi spokojený.. Vyzkouším a uvidím, jestli to nahodím. Jestli nenahodím, tak ten krám vyhodím (viz foto když na mě kliknete). Kua to je jebka, eště že mám náhradní svíčky, olej a filtry.. V nejhorším si koupím náhradní novou mašinu bandyt
Koukám že tam máš mocron. Ten už tam byl, nebos dával ty?
MICRON
viz avatar:)
Timerobber (Člen) 13.02.2007 21:18:32 Offline |
Škardík:
Já to koupil před rokem od prvního majitele, kterej kupoval novou B12 v roce 96 (jetá 4 sezony, odstavená na 6 let). Pak mu prej připitej brácha při pokusu o parking do garáže bandasku nabral autem a přitlačil ji ke zdi a ještě trošku posunul, takže se poškrábala koncovka a boční plast. Ten nechal vyměnit, dal radši i padáky, někdy v tom 97-98 roce tam dal tenhle racing Micron. Ty vogo má koule jak hovado, nechci ho sundávat, jen trošku zrekultivovat, nevím jak je na tom vata. Zůstal mi ten origo doutník, ale jak byl poškrábanej, tak to nechal přeplátovat hliníkovým plechem a je to tak kdyby to někdo chtěl, měl by bejt celkem ok. Já chci originál už jenom z principu, mám rád věci originál. Takže bych jezdil s Micronem, aby mě kloboučkáři na vedlejší vnímali, ale pod polštářem chci mít krásnej fabrickej vejfuk, na technickou a do zahraničí. Je tam ještě pár mušek, ale když je vychytám, měl bych jednu z prvních bandasek jako z továrny. 96-tek v krásným stavu bude míň a míň, za chvíli to bude fakt veterán
nabij jsem baterku a dnes poprvé zkoušel startovat.baterka přestahla stihat a tak nastoupily startovácí káble.Po cca 10 minutách mi jenom párkrát škytla.předtím jsem pustil tak na 10 minut PRI ,chvilku bez sytiče a pak sytič naplno.A nic.takže zvažuju tento postup.
1.vypustím karburátory
2.dám nový benzín
3.vytáhnu a vyčistím svíčky.
4.párkrát protočím naprázdno
5.našrubuju svíčky
6.staruju
Správný postup nebo na ?
Stránky: 1