Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » draty od civek

losmiros (Člen)
07.03.2009 19:45:36

draty od civek

zdravim,
tak jsem sundal nerozvazne civky a tedka nevim jestli ma na neco vliv poradi tech dratku, ktere jsou k civkam pripojeny.na jedne strane jsou bile koncovky a bilej a oranzovej dratek, na druhe civce cerne koncovky a cernej a oranzovej, je to B6 98. jak maji byt zapojene, asi je to fuk ne?ale pro jistotu se ptam bo jsem lama. dik

este mam otazku ohledne napinaku rozvodaku, ale to by tady asi nekteri jedinci psychicky nezvladli, takze pouziju hledat a manual a az nebudu vedet, tak rozvirim diskuzi asi po stopadesatyprvni. jinak ve starejch diskuzich nejsou obrazky, ktere to popisuji, tak proto se ptam. dik brzdy

on the road
tomasNJ (Člen)
08.03.2009 02:05:22

Re: draty od civek

dej si přilbu na hlavu obráceně... bude to fuk, že nebudeš vidět... ale na hlavě ji přece máš ne???...bigsmile

stejné je to s drátkama...(fuk to rozhodně není)

bílé nalevo, černé napravo...
barvy drátů nevim... (tuším, že oranžový - levá cívka nahoře a pravá dole...)
levá cívka živí 1 a 4 válec, pravá 2 a 3...

proč sis to nepoznačil, gdyž víš, že si lama...idontknow

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Ton@l (Člen)
08.03.2009 07:50:22

mam ten samy rocnik kouknu se ti jestli tam uvidimsmile1

Vzdy muze byt hur :-)
Ton@l (Člen)
08.03.2009 08:03:55

Takze jsem po ranu aktivnibigsmile Levá civka: horni drát oranžový, dolní drát bílý; Pravá cívka: horní drát oranžovo-černý, dolní drát oranžový; mělo by to tak býtsmile1

Vzdy muze byt hur :-)
losmiros (Člen)
08.03.2009 09:37:23

ok dik Tonl

nejak tak jsem si to myslel bo jsou tak pokrouceny - akorat z prave civky mam černožlutej coz bude asi ten cernooranzovej

on the road
losmiros (Člen)
08.03.2009 09:48:20

jeste jsem juknul do schematu, tam to vylozene oznacene neni,
oranzove vedou na start stop, cernej a bilej jde na CIU a s tama jde jeden na pojistky a jeden na minus asik tedaidontknow

problemy resim az nastanou, proto jsem si je nepoznacil
diiik

on the road
K.a.s.y.m. (Člen)
09.03.2009 07:55:56

jestli se nepletu tak na cívkách jsou čisla a v manuálu je elektrické schéma dokonce barevné :) když tyhle dvě věci dáš dohromady tak by jsi to neměl splést.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
losmiros (Člen)
09.03.2009 19:37:02

mozna ze mam spatne civky, bo jsem tam cisla nenasel. na stodvacitce byly nebo na jawe, to bylo taky prvni co me napadlo a v manualu je to sice barevne, ale kterej kam tam nakresleno neni, leda ze by to bylo presne dle obrazku, ale mozna ze mam spatnej manual.

ale dik za radu

on the road

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS