Nejsi přihlášen
gumové brzdové hadičky
zdar,
co si myslíte o nutnosti měnit klasické gumové brzdové hadičky? já bych tipl, že mám ještě původní - 12 let staré. mohl by být problém? měníte to někdo? pancéřovky neřeším, de mi o to, jestli mám vyměnit ty gumové...dík
Re: gumové brzdové hadičky
Arinn psal:zdar,
co si myslíte o nutnosti měnit klasické gumové brzdové hadičky? já bych tipl, že mám ještě původní - 12 let staré. mohl by být problém? měníte to někdo? pancéřovky neřeším, de mi o to, jestli mám vyměnit ty gumové...dík
hele asi takhle brzdi ti to tak jak si predstavujes nebo ne? pokud ti staci tak jak ti to brzdi tak bych to neresil
Vzdy muze byt hur :-)
ale jako takhle voni by se mněnit mněly,bo maj omezenou životnost a po tolika letech jsou změklý a jak zabrzdíš tak se nejprv nafukuje hadice a pak to teprve brzdí..
jiná věc je že je spousta lidí který na to serou,ale třeba bys v nějaký situaci ocenil že to brzdí hned a né až za chvíli až se nafouknou hadice..
a jako řek bych že nový funglovky v suzuki si asi nekoupíš gumový,takže stejně ti nezbyde nic jinýho než dát pancéřky pokud chceš ty hadice vymněnit aby ti to sichr brzdilo..
...měníme jak vyložíme motorku z vleku do garáže ...s nulou na tacháku ;)
...brzdí - nebrzdí, na to se vyser a vyměň je dřív než ti jedna z nich praskne, pak už budeš v píči :(
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
A chlapi komu se doma válí Panceřovky na předek?
Já B6-03 loni přijel do autorizovaného servisu na pravidelnejch 24.000 a chtěl vyměnit mimo jiné také všechny hadice. Servisák se na mě nechápavě díval a ptá se prej jako proč. Tak jsem mu řekl že v manuálu se to doporučuje. Von na to ať na to kašlu, že to ještě je v pohodě a nemusím se tím trápit. Tak se tím netrápím. Bandit
GSX1250FA
Arinn psal:já mám b6 rok 97, ty hadičky sou na všech modelech stejný nebo ne? a ta dozadu se asi nikomu nevalí doma co? (brzdím i zadní )
na zadni se vyser te neucili ze pravi strelci nebrzdi
P.S. ja ji brzdim taky bo predkem bych neubrzdil ani
WD club member.
Banditatom (Člen) 11.03.2009 16:49:02 Offline |
nemáte někdo zkušenost s těma šroubovanýma kocovkama? hadice se dá koupit v metráži a na ní našroubovat koncovka?
to qwerty: tak střelec jo
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:nemáte někdo zkušenost s těma šroubovanýma kocovkama? hadice se dá koupit v metráži a na ní našroubovat koncovka?
to qwerty: tak střelec jo
ee , ja nejsem strelec , ja jen ze ostatni strelci nebrzdej
WD club member.
Banditatom (Člen) 11.03.2009 17:08:11 Offline |
Kelly01 psal:jezdím šroubovaný 10let bez problému,jen je po kreši přehazuji na další motorku
jsi si je skládal sám?
jestli jo kde jsi nakupoval komponentoj
Banditatom (Člen) 11.03.2009 17:36:46 Offline |
Kelly01 psal:kde zrovna měli,podle úhlů atd..
nemáš co pokazit
už jsem to kdysi dělal tak vím vo co jde ale u nás se pohybuje cena jedný ty koncovky cca kolem 300kč tak se ptám jestli nevíš o něčem levnějším a prověřeným!!!
tak teď nevim, sem chtěl na svý 2003 měnit letos hadičky, ale jak to tak posloucham, asi ještě sezonu by vydržely ne? Pač přijde mi, že brzdit to brzdi.
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Stránky: 1