Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 09.03.2009 18:04:23 Offline |
Re: Ford Tranzit
kámoš má 2.0a le jen D nejede to žere to ale už má kolem 500tis a furt se třepe
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 09.03.2009 18:17:43 Offline |
vyser se na trans(z)ita kup si dvanácet trosku a bude dílu všude tři prdele!!!
antikorozní ochrana na urovni, luxusní vybavení, nízká hlučnost, u nejluxusnějších verzí střešní klimatizace
P.S: už nereju vydrž do zítřka pozjišťuju konkurence má loňského transita ve valníku tak se poptám
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
......jezdil jsem ze starým 2,5 D a držák, jediné co tak že starší trochu kvetli. A nový TDCI taky spokojenost, slušná spotřeba, nesralo se nic, není to letadlo ale spíš dříč.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Baltazar psal:tak furt čekám
...a jako na co čekáš??? ...sem ti řikal, že je to dělník, nic pohodlnýho, ale žádný vyloženě trable nebejvaj...ale stejně jako u každý vojetiny záleží na předchozích majitelích...esi se ti zdá fajn a potřebuješ ho pro montážníky, tag ho vem...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
jirka silver (Člen) 11.03.2009 11:44:20 Offline |
V práci mám na prodej Avia 21 s plachtou platná TP
Délka korby 3.25m šířka 1.88m
Cena 5000Kč.
Tranzit nemáme peugeot boxer máme.
Najdete nás na každém kilometru
Otec má toho tranďála v práci,nejmenší,dvoulitr rok kolem 05 a není to žádná hitparáda. Má to prt najetýho,ňákejch 130tis a nějak jim to na pikaču startuje za tepla,studený to chytá dobře,v servisech si s tím neví rady. Prázdný to celkem jede,ale jak do toho něco naloží,tak je to lenoch. Říkal že tim jezdí jenom kdyš není jiná možnost,jinak rači jede VW LTčkem,kerý má natočený dvakrát tolik a furt je to proti tomu fordu pohodlnej a rychlej "kočár"
Nedělej zagorku,kup si sprintera a víc neřeš
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
omlouvám se za zpoždění,
kámoš ho má typ T100 2,5 DI rok výroby 95, cca 280 tis km. Trochu mu to začíná reznout, páč garáž to vidělo jenom z venku,ale jinak šlape jako hodinky.
Nemůže na něj nadávat. takže bych se toho nebál.
good luck při výběru
čtyři kola jsou super, ale dvě mnohem lepší
Stránky: 1