Nejsi přihlášen
Re: Skačetě někdo z letadla??
tak tak ja sem na tom stejne
Falling Slowly !!!! http://cs-cz.facebook.com/people/Jiri-Hruby/1213809471
Filous psal:...mě by mušeli kurefsky mlátit přes prsty, abych se pustil ...víte vůbec, jag je to nebespečný vy magoři
jojo Prase to taky říká, prej jim vodmít letět záchranářskym vrtulníkem když to rozvěsil v alpách....prej je to moooc nebezpečný. Ty piloti museli čumět jak cyp
tady nam na podzim na letistu jeden chrochtal na zemi kdyz se mu zamotal padak a otevrel zalozak ale nenafoukl se uz v 50 metrech . asi nic moc podivana
K.a.s.y.m. (Člen) 10.03.2009 15:15:07 Offline |
Máti si přála k 50-tinám tohle http://www.paraskolaimpact.cz/site/cz/t … skoky.html
tak jsem na ní zvědavej jak se bude tvářit na letišti než poletí
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
inkvizitorr (Administrator) 10.03.2009 15:16:14 Offline |
sem skákal loni napodzim z 4000 v příbrami, ale sem to musel hned jako další koníček zavrhnout bo nevim kde bych na to bral prachy, ale kurva bylo to dokonalý
doba je temná...
inkvizitorr psal:sem skákal loni napodzim z 4000 v příbrami, ale sem to musel hned jako další koníček zavrhnout bo nevim kde bych na to bral prachy, ale kurva bylo to dokonalý
...já sem skákal taky ...taky na letišti ...v tchořovicích ...loni na konci srpna ...taky to bylo dokonalý ...prej ...kdyžs lez do chomoutu, pamatuješ ?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
inkvizitorr (Administrator) 10.03.2009 17:34:06 Offline |
osiris psal:...já sem skákal taky ...taky na letišti ...v tchořovicích ...loni na konci srpna ...taky to bylo dokonalý ...prej ...kdyžs lez do chomoutu, pamatuješ ?
kdybys nebyls exhibicijónista taks moh tou dobous náma futrovat chlebíčky s kafem a nemusels tahat kamenika s dodáfkou do jihočech
doba je temná...
Smoula.koumak (Člen) 10.03.2009 19:23:11 Offline |
Dada600 psal:Jen mě zajímá jestli jestli nějakej pičo člen nebo pičo členka neprovozouje skydiving??
J
no bylo to super, ale spolu s motorkou pro studenta moc drahý... Letos bych možná mohl něco ušetřit, když se už budu zapojovat do pracovního procesu, tak uvidíme.
Kam jezdíš skákat? předpokládám že do Kolína...
Bandit v lese :-))
V příbrami a poprve tandem u kantora mladá boleslav jinak všem co chtjí zkusit aspon tandem tak http://www.tandemovy-seskok.cz/
Editoval osiris (10.03.2009 20:38:08)
Smoula.koumak (Člen) 10.03.2009 20:39:20 Offline |
jsem na ty stránky zběžně koukal, dělají tam ještě vůbec klasickej sportovní výcvik? Příbram je pro mě mnohem blíž než Kolín... A maj tam Mi8
Smoula.koumak (Člen) 10.03.2009 20:51:09 Offline |
to je právě to co nechci, já si to chci hezky odskákat postupně, vyjde to mnohem levněji, víc se naučíš a hlavně si víc zaskáčeš... a taky už jich mám 11 hotovejch, kdyby mi to uznali, když jsem rok neskákal.
Smoula.koumak (Člen) 10.03.2009 21:20:50 Offline |
v Kolíně u Olympu. jako rád bych to doskákal tam, ale zase tam jezdím 220 km, jezdil jsem to na motce, ale je to celou cestu rovina, takže si tim akorát kurvím gumy a nervy Právě ti instruktoři tam měli na aff jinej názor, popisoval mi to z pohledu zkoušejícího, a prej ti co měli zrychlenej byli méně samostatní. Každopádně pro mě je podstatný to, že jsem dal 150 za padák, balil jsem si ho sám, pak kolem 300 za letenku a seskok jsem si parádně užil, tím že jsem spoléhal jen na sebe...
cockin psal:Muj spoluzak ze zakladky ma uz pres tisic seskoku, vetsinou Pribram a Kolin. Divim se ze este zije
...kolik ti je kristovanoho nejedeš v reinkarnaci ?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Smoula.koumak (Člen) 10.03.2009 21:56:00 Offline |
cockin psal:Muj spoluzak ze zakladky ma uz pres tisic seskoku, vetsinou Pribram a Kolin. Divim se ze este zije
však je to bezpečnější než motorka
Smoula.koumak (Člen) 10.03.2009 22:06:37 Offline |
pokurvíš ho stejně jako motorku a tobě se taky nic nestane
Smoula.koumak (Člen) 10.03.2009 22:14:45 Offline |
právě že minule jsem jel první a všichni mě minuli
osiris psal:Koldan psal:zkusil sem tandem a bylo to bombastický
...tobě to věřím hele, když tě frajer píchal 3 minuty do zadku viď :))
ale hovno,ale možu ti říct,že dyž dojedeš na letiště a čekáš seriozního maníka a dojde ti mánička vypitá z předchozího večerního mejdla,se slunečníma brýlama zamotanýma do vlasů a mně pěkně rostlému ogarovi ten sendesátikilovej trpajzlík řekne zavěs sa já ťa udržím,tak je to prdel. tag sem sa s ním nesral a protože zme přijeli brzo,dal sem si tři piva a globásku s hořčiců. To tuhl úsměv i jemu. Dyž zme se pak hrabali Turboletem 410 nahoru,jag škodofků do kopce,vopčas se propadli vo nějakej ten metr a celů dobu seděli v rámusu na podlaze, začalo to chytat tu správnů příchuť. Kouknul sem naproti a tam už si maník posadil babu na klín a kurtoval sa k ní, tag sem sa začal rychtovat,že sednu na toho mého chcípáka,aby zme sa teda přikurtovali,ale von prej ne,žeprej to sa dělá jen s babama a že my sa přikurtujeme až před výskokem. Tag sem seděl dál na zemi a ta holčina na měkkém (možná na tvrdém) No a pag už zme skočili,hezký to bylo,ale to už popsat nende
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Kurna Smoulo ja kdyz si na to vzpomenu, rikam to neni mozny jel sem pak v Drahanech taky nekde jako prase a rikam ten kluk s B6 teda umi to neni mozny ten to tady asi zna a jede pilu, kdo by moh vedet ze ses nekde 6 metru pod silnicou a kulisa rajdra ve vyseknutym plevelnym keri je tvoje . jeste mam v mobilu fotku kde sis to ustlal v te hline
Stránky: 1