Nejsi přihlášen
Re: Barva ve spreji
osiris psal:...di doprdele
...musel bys mít 2K sprej, dražší asi 5x proti obyč. ...nebo míchanej, natuženej skoro naplno ale máš cca 3 hoďky na spotřebování
no jde mi o to jak "zalepit" póry na víku který si nejsem až tak uplně jistej že někde ten olej neprolíná.
inkvizitorr (Administrator) 11.03.2009 09:27:54 Offline |
lihu, to je dotaz tedy
doba je temná...
Lihy psal:osiris psal:...di doprdele
...musel bys mít 2K sprej, dražší asi 5x proti obyč. ...nebo míchanej, natuženej skoro naplno ale máš cca 3 hoďky na spotřebováníno jde mi o to jak "zalepit" póry na víku který si nejsem až tak uplně jistej že někde ten olej neprolíná.
...no to si děláš prdel, né??? ...to přetáhni tekutym kovem a je...klidně i zevnitř, ať to nejni vidět...esi ho nemáš, tag se staf na kafe a já ti to zalepim...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Lihy psal:....tak nic nebaví mě to popisovat něco zkusim a uvidim.
Dík
...co tě nebaví popisovat??? ...máš vařený víko a f tom sváru sou póry, kerejma ti prolíná volej, je tag??? ...no tag tam prostě nakydáš tekutej kof, horkovzduškou to rozleješ, necháš vytvrdnout, přebrousíš, nastříkáš a hotentot...a esi to máš z venku pjekný a hlatký, tag to samý uděláš zevnitř a nemusíš ani nic brousit a stříkat...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Lihy psal:....tak nic nebaví mě to popisovat něco zkusim a uvidim.
Dík...co tě nebaví popisovat??? ...máš vařený víko a f tom sváru sou póry, kerejma ti prolíná volej, je tag??? ...no tag tam prostě nakydáš tekutej kof, horkovzduškou to rozleješ, necháš vytvrdnout, přebrousíš, nastříkáš a hotentot...a esi to máš z venku pjekný a hlatký, tag to samý uděláš zevnitř a nemusíš ani nic brousit a stříkat...
právě že to nerosilo v tom sváru, ale je to vařený snad z osmi kusů.... A vůbec, třeba to nepoteče, jen sem se chtěl sichrovat bo sem ubral trochu hmoty kterou sem to na rychlo zaplác po kreši na vejletě s frešem aby se dalo hned jezdit a neteklo to...no bylo to ještě přetřený hemerajtem, kerej je teď taky pryč
A jestli to poteče tak na to zas naseru vrstvu tý plastelíny a hohim tam dekly jako sou na pičobajku...srát na to
Stránky: 1