Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Barva ve spreji

Lihy (Člen)
11.03.2009 09:12:07

Barva ve spreji

vydrží barva ze spreje dlouhotrvající působení oleje?

osiris (Člen)
11.03.2009 09:15:47

Re: Barva ve spreji

...di doprdele smile1
...musel bys mít 2K sprej, dražší asi 5x proti obyč. ...nebo míchanej, natuženej skoro naplno ale máš cca 3 hoďky na spotřebování

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous (Člen)
11.03.2009 09:16:32

...kašparesmile1

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Lihy (Člen)
11.03.2009 09:17:54

dík

Lihy (Člen)
11.03.2009 09:25:26

osiris psal:

...di doprdele smile1
...musel bys mít 2K sprej, dražší asi 5x proti obyč. ...nebo míchanej, natuženej skoro naplno ale máš cca 3 hoďky na spotřebování

no jde mi o to jak "zalepit" póry na víku který si nejsem až tak uplně jistej že někde ten olej neprolíná.

inkvizitorr (Administrator)
11.03.2009 09:27:54

surprisedsurprisedsurprised lihu, to je dotaz tedy bigsmilebigsmilebigsmile

doba je temná...
osiris (Člen)
11.03.2009 09:28:25

...jestli to máš nějaký malý ďubky, tak to zaťupuj (no to sou výrazy bigsmile) 2K barvou, na to nepotřebuješ sprej ...nebo to jsou velký fleky ?

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous (Člen)
11.03.2009 09:29:33

Lihy psal:
osiris psal:

...di doprdele smile1

no jde mi o to jak "zalepit" póry na víku který si nejsem až tak uplně jistej že někde ten olej neprolíná.

...no to si děláš prdel, né??? ...to přetáhni tekutym kovem a je...klidně i zevnitř, ať to nejni vidět...esi ho nemáš, tag se staf na kafe a já ti to zalepim...

Lihy (Člen)
11.03.2009 09:31:19

....tak nic nebaví mě to popisovat něco zkusim a uvidim.
Dík

Filous (Člen)
11.03.2009 09:37:18

Lihy psal:

Dík

...co tě nebaví popisovat??? ...máš vařený víko a f tom sváru sou póry, kerejma ti prolíná volej, je tag??? ...no tag tam prostě nakydáš tekutej kof, horkovzduškou to rozleješ, necháš vytvrdnout, přebrousíš, nastříkáš  a hotentot...a esi to máš z venku pjekný a hlatký, tag to samý uděláš zevnitř a nemusíš ani nic brousit a stříkat...

Lihy (Člen)
11.03.2009 09:51:51

Filous psal:
Lihy psal:

Dík

...co tě nebaví popisovat??? ...máš vařený víko a f tom sváru sou póry, kerejma ti prolíná volej, je tag??? ...no tag tam prostě nakydáš tekutej kof, horkovzduškou to rozleješ, necháš vytvrdnout, přebrousíš, nastříkáš  a hotentot...a esi to máš z venku pjekný a hlatký, tag to samý uděláš zevnitř a nemusíš ani nic brousit a stříkat...

právě že to nerosilo v tom sváru, ale je to vařený snad z osmi kusů.... A vůbec, třeba to nepoteče, jen sem se chtěl sichrovat bo sem ubral trochu hmoty kterou sem to na rychlo zaplác po kreši na vejletě s frešem aby se dalo hned jezdit a neteklo to...no bylo to ještě přetřený hemerajtem, kerej je teď taky pryč bigsmile
A jestli to poteče tak na to zas naseru vrstvu tý plastelíny a hohim tam dekly jako sou na pičobajku...srát na to

Ton@l (Člen)
11.03.2009 10:57:44

Taky mi to prolinalo, koupil jsem tekutej kov dal ho tam trochu vybrousil a je po problemu a az se mi bude chtit tak mi to kamos vykytuje a striknegood

Vzdy muze byt hur :-)

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS