Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 12.03.2009 18:24:45 Offline |
nezastavujte passátům
co si o tom myslíte?
http://www.novinky.cz/domaci/163752-nez … rkari.html
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Re: nezastavujte passátům
Banditatom psal:co si o tom myslíte?
tak pokud si to přečte nějaký máčo, tak je na silnici průser hnedka
pokud přece jen...
tak sice nezastavuj ale ani neujížděj
ty woe, mám ze sebe docela strach, píšu jak "ICE"
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
No nema cenu ujiizdet,jelikoz maj k dispozici zaznam kterej te usvedci,takze trestu stejne nikdo neunikne Radsi zaplatim pokutu,nez jim ujizdet a ve dvoustovce se nekde rozmrdat o svodidla Na to mam sebe a bandasku moc rad
Falling Slowly !!!! http://cs-cz.facebook.com/people/Jiri-Hruby/1213809471
no navazal bych na to s timhle clankem,kerej uplne vyvraci nazor policie a potvrzuje nazor svazu...
http://www.novinky.cz/krimi/163748-samo … ciste.html
...sam mezi jebkarema...
DrIVER psal:Za mne teda pan Šíd nemluví . Když něco udělám, a když už mne u toho chytnou, tak se k tomu postavím jak chlap a nebudu si hledat jakoukoliv ubohou výmluvu abych se z toho vykroutil.
Sami si škodíme takovýma kecama.
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
DrIVER psal:Za mne teda pan Šíd nemluví . Když něco udělám, a když už mne u toho chytnou, tak se k tomu postavím jak chlap a nebudu si hledat jakoukoliv ubohou výmluvu abych se z toho vykroutil.
Sami si škodíme takovýma kecama.
Blbost. Kdyz de najit vymluvu tak se vymluvim - viz. osoba blizka. Jesi si mam vybrat zaplatit pokutu nebo nezaplatit, tak mi de hrdinstvi stranou.
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
není to uplně k tématu ale je to vtipný
v tomhletom článku http://www.novinky.cz/krimi/163722-nekd … nezna.html
je poslední odstavec, kde se doslova píše ...
....Kuržeju následně státní zástupce obvinil ze zneužití veřejného činitele s odůvodněním, že jednal v rozporu z obvyklými postupy, když si vzorek Barhoňovy krve osobně vyžádal a uložil ve svém sekretariátu. Okresní soud ho uznal vinným, ale Krajský soud v Plzni ho v odvolacím řízení obžaloby zprostil....
to ho jako ošukal?
Bandit 4EVER!!!
Myšák psal:Blbost. Kdyz de najit vymluvu tak se vymluvim - viz. osoba blizka. Jesi si mam vybrat zaplatit pokutu nebo nezaplatit, tak mi de hrdinstvi stranou.
¨
Každý ať se zařídí jak chce. Je to věc osobního postoje. Ale taková prohlášení jakési asociace (i když s dalšími názory co mají na webu se dá jenom souhlasit) myslím nemůže mít u veřejnosti žádnou pozitivní odezvu.
Nikdo ale motorkáře nenabádá,aby hned letěli dvě kila a snažili se ujet. Ale jak je v těch jinejch článcích, člověk aby se bál že ho zastaví "fízlove" a pak mu šlohnou mašinu nebo já nevim co. Je to sice asi málo pravděpodobný,ale dneska se může stát všechno. Když ale každej pojede předpisově dál, tak jejich záznamy sou k ničemu. A navíc, dneska padělat asi neni taky takovej problém (člověk pozná zda jde o pravýho cajta nebo ne), tak jediný řešení je jet předpisově před nějakou fízlárnu a poprdeli...Koneckonců kdo jezdí předpisově (? ), tak se nemusí ničeho bát
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
DrIVER psal:Myšák psal:Blbost. Kdyz de najit vymluvu tak se vymluvim - viz. osoba blizka. Jesi si mam vybrat zaplatit pokutu nebo nezaplatit, tak mi de hrdinstvi stranou.
¨
Každý ať se zařídí jak chce. Je to věc osobního postoje. Ale taková prohlášení jakési asociace (i když s dalšími názory co mají na webu se dá jenom souhlasit) myslím nemůže mít u veřejnosti žádnou pozitivní odezvu.
Mel sem na mysli jen tuhle vetu:
"Když něco udělám, a když už mne u toho chytnou, tak se k tomu postavím jak chlap a nebudu si hledat jakoukoliv ubohou výmluvu abych se z toho vykroutil."
Jinak ten clanek je o nicem
Pokud jde o to vykrucování, když něco člověk udělá... Když jsou to prachy a body, tak to zaplatim a prostě si budu dávat nějakej čas pozor, ale jak bylo napsáno výše, šlo mě už jednou o papíry na rok (nebo jak to bylo) a to jde hrdinství stranou.
Článek jsem četl a je to podle mě snůžka žvástů. By mě zajímalo kdo je v týhle oragnizaci a jestli opravdu mluví pan Šíd za všechny. Možná mě budete pranýřovat, ale teprve tady slyším poprvé o nějaké Motocyklové asociaci. Podle mě je to blbost. Vím, že na motorce se to realizuje trochu hůř než v autě, ale každý má právo pokud cejtí podezření, že nejde o pravé policajty (staví uprostřed lesa například) jet někam kde mu to přijde bezpečné a až tam jim zastavit v případě, že tě budou pronásledovat a zavolat na 158 a zeptat se, jestli jsou to opravdu skuteční policajti. Ale na to místo pojede normálně a ne jako hovado.
A jak tam psal, že by se nemeli motorkáři pronásledovat ve vysoké rychlosti, že to končí pak tragicky... Tak to snad nemůže normální člověk ani říct... Takovou ovinu vyustit z huby. Pokud někdo před policajtama ujíždí a honí se s nima, tak se nemůže divit, že po něm jdou a třeba i budou střílet. A takový hovada si to zaslouží aby je trefili. A ještě bych jim napočítal na hrb všechno co při tom pronásledování buďto on a nebo ty policejní auta způsobí.
A pak se divte, že tu policajti nemaj respekt, když kdejakej vocas je nabádá, aby jim nezastavovali a ještě to dá do novin. Zaplácat ušiska do hlavy, třeba se mu rozsvítí.
Kurva to jsem se ale nasral.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Pokud jde o to vykrucování, když něco člověk udělá... Když jsou to prachy a body, tak to zaplatim a prostě si budu dávat nějakej čas pozor, ale jak bylo napsáno výše, šlo mě už jednou o papíry na rok (nebo jak to bylo) a to jde hrdinství stranou.
Článek jsem četl a je to podle mě snůžka žvástů. By mě zajímalo kdo je v týhle oragnizaci a jestli opravdu mluví pan Šíd za všechny. Možná mě budete pranýřovat, ale teprve tady slyším poprvé o nějaké Motocyklové asociaci. Podle mě je to blbost. Vím, že na motorce se to realizuje trochu hůř než v autě, ale každý má právo pokud cejtí podezření, že nejde o pravé policajty (staví uprostřed lesa například) jet někam kde mu to přijde bezpečné a až tam jim zastavit v případě, že tě budou pronásledovat a zavolat na 158 a zeptat se, jestli jsou to opravdu skuteční policajti. Ale na to místo pojede normálně a ne jako hovado.
A jak tam psal, že by se nemeli motorkáři pronásledovat ve vysoké rychlosti, že to končí pak tragicky... Tak to snad nemůže normální člověk ani říct... Takovou ovinu vyustit z huby. Pokud někdo před policajtama ujíždí a honí se s nima, tak se nemůže divit, že po něm jdou a třeba i budou střílet. A takový hovada si to zaslouží aby je trefili. A ještě bych jim napočítal na hrb všechno co při tom pronásledování buďto on a nebo ty policejní auta způsobí.
A pak se divte, že tu policajti nemaj respekt, když kdejakej vocas je nabádá, aby jim nezastavovali a ještě to dá do novin. Zaplácat ušiska do hlavy, třeba se mu rozsvítí.
Kurva to jsem se ale nasral.
Klííííd. Mrdne ti cévka a budeš tahat nohu
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Marián psal:no navazal bych na to s timhle clankem,kerej uplne vyvraci nazor policie a potvrzuje nazor svazu...
http://www.novinky.cz/krimi/163748-samo … ciste.html
Další kokot co si z běžný oktávky udělal "RSo" nalepením znaku na masku a machruje
Ne asi
Myšák psal:DrIVER psal:Myšák psal:Blbost. Kdyz de najit vymluvu tak se vymluvim - viz. osoba blizka. Jesi si mam vybrat zaplatit pokutu nebo nezaplatit, tak mi de hrdinstvi stranou.
¨
Každý ať se zařídí jak chce. Je to věc osobního postoje. Ale taková prohlášení jakési asociace (i když s dalšími názory co mají na webu se dá jenom souhlasit) myslím nemůže mít u veřejnosti žádnou pozitivní odezvu.Mel sem na mysli jen tuhle vetu:
"Když něco udělám, a když už mne u toho chytnou, tak se k tomu postavím jak chlap a nebudu si hledat jakoukoliv ubohou výmluvu abych se z toho vykroutil."
Jinak ten clanek je o nicem
Jasně v poho. Když to po sobě čtu tak to zní jako moralizování sory. Zákony vymýšlejí zase jenom lidi pro lidi. Že jedu víc, než někdo stanovil, neznamená že jedu nebezpečně.
Naštvalo mne jenom, že někdo vlastní blbost vydává za názor skupiny a pak vypadáme jako blbci všichni. Nic , už na to
nicola.foxx (Člen) 12.03.2009 23:50:14 Offline |
Hele jen by me zajimalo jak to vlastne maj policajti s tim merenim radarama??
Ted to preci musi podle zakona mit oznaceny prislusnou znackou zacatek a konec mereni rychlosti. To se tyka jen pevnejch radaru a nebo i mobilnich jako jsou pouzity v autech a na motorkach?
Jen se ptam. Pokud se to teda vztahuje na vsechny merice rychlosti, tak cim muzou policajti dokazat (fotka s udajema o rychlosti case s citelnou spz) kdyz ten usek kde te zmeri autem ci motorkou neni oznacen prislusnou dopravni znackou????
Jestli je to jen na pevny radary, tak je to jasny.
Kazdopadne pan SID je debil a hotovo a to ze maj bejt policejni vozy radne oznaceny e fakt a pry je to nekde v papirech od bozskejch zakonodarcu.
HALOOOOO ICE kde jsi????? Jak je to s tema radarama, dyt vy mestaci jste daleko vic skoleny v zakonech nez statni cajti, tak jak to je??
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
2 Ondráš:
...v případě, že tě budou pronásledovat a zavolat na 158 a zeptat se, jestli jsou to opravdu skuteční policajti.
Jak to chceš udělat na moto?
...že by se nemeli motorkáři pronásledovat ve vysoké rychlosti, že to končí pak tragicky...
Myslim, že to komentoval v souvislosti, že Pašíci budou stažený z dálnic do města... Neohraničoval to tim, že budou honit jen motorkáře. A je pravdou, že honičky ať už auto vs. auto nebo auto vs. moto jsou ve městě opravdu nebezpečný a to nepřipouštim použití zbraně.
Nerad bych tu byl jak v americe na kanále 6, kde poběží jako super atrakce honička končící záběrama zastřelení pachatele
Tů Foxx:
Vim o tom , ale pravděpodobně se to vztahuje jen na stacionární radary. U těch mobilních by to byl dobrej kocourkov
Nejvíc mě pobavili měšťáci, jak se potýkaj s tim, že do služebních fábijí se jim nevejdou cedule s označenim měřenýho úseku
Asi je nenapadlo je přeložit vejpůl
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Ondráš psal:...A jak tam psal, že by se nemeli motorkáři pronásledovat ve vysoké rychlosti, že to končí pak tragicky... Tak to snad nemůže normální člověk ani říct... Takovou ovinu vyustit z huby. Pokud někdo před policajtama ujíždí a honí se s nima, tak se nemůže divit, že po něm jdou a třeba i budou střílet. A takový hovada si to zaslouží aby je trefili. A ještě bych jim napočítal na hrb všechno co při tom pronásledování buďto on a nebo ty policejní auta způsobí...
Promiň(vytrhnu to trochu z kontextu toho článku), ale tohle už je trochu přeháňka co píšeš, ne? Ty si opravdu myslíš, že toho pičuse (co si primárně dovolil "jen nezastavit na výzvu") je lepší honit ve vysoké rychlosti (např.)po městě než ho nechat ať se vycuká případně sám??? Pak je už jen otázka, kdo z té dvojice kočka/myš bude mít víc štěstí a netrefí někoho nezúčastněnýho... A střelbu za jízdy už ani netřeba komentovat...
...v případě, že tě budou pronásledovat a zavolat na 158 a zeptat se, jestli jsou to opravdu skuteční policajti.
Jak to chceš udělat na moto?
...že by se nemeli motorkáři pronásledovat ve vysoké rychlosti, že to končí pak tragicky...
Myslim, že to komentoval v souvislosti, že Pašíci budou stažený z dálnic do města... Neohraničoval to tim, že budou honit jen motorkáře. A je pravdou, že honičky ať už auto vs. auto nebo auto vs. moto jsou ve městě opravdu nebezpečný a to nepřipouštim použití zbraně.
Nerad bych tu byl jak v americe na kanále 6, kde poběží jako super atrakce honička končící záběrama zastřelení pachatele
Tů Foxx:
Vim o tom , ale pravděpodobně se to vztahuje jen na stacionární radary. U těch mobilních by to byl dobrej kocourkov
Nejvíc mě pobavili měšťáci, jak se potýkaj s tim, že do služebních fábijí se jim nevejdou cedule s označenim měřenýho úseku
Asi je nenapadlo je přeložit vejpůl
ad 1) Psal jsem, že na motorce je to problém.
ad 2) Dobře. Vztáhnu ty honičky i na auta, ale platí furt to samé. Nezastavíš, tak počítej, že za tebou pojedou a třeba i rychle. Třeba je setřeseš, třeba tě doženou, třeba se vybouraj, třeba tě zatřelej. Stojí ti to za to zdrhat? Myslím, že po prvním zastřeleném by si to spousta lidí rozmyslela. Stejně jako spousta policajtů, protože ten policajt jistě byl v naší zemi pravomocně odsouzen k nepodmíněnému trestu za zneužití pravomoci veřejného činitele (nebo obecné ohrožení, nebo by si prostě něco našli).
Honičky filmované z vrtulníku mi jsou ukradený. Jestli to amíky a nebo nějakoho tady baví, ať se kouká. Mě to nebere.
Jako střelbu schvaluju - je to určitej respekt toho policisty, ale určitě ne ve městě / obci, určitě ne na motorkáře (max. jako varovnej do vzduchu) a určitě ne na řidiče / posádku - max. tak na pneu u auta, kdy to funguje jako určitej prostředek na poškození vozidla aby nešlo pokračovat dál v jízdě, ovšem za předpokladu, že tim nikoho neohrozim (ani nezúčastněný ani účastníky).
Jako nechápu, proč u nás policajti nejsou trénovaný na zastavení vozidla i jinejma prostředkama než honění se do doby než jeden z nich naboří.
Například (nevim jak se to odborně nazývá), ale strčení do ujíždějícího tak aby dostal smyk. Myslim si, že by to bylo daleko účinnější než honění se a nebo střílení.
Ale kdo by ty auta pak opravoval, když tam nemaj ty rámy
Smoula.koumak (Člen) 13.03.2009 00:39:32 Offline |
nicola.foxx psal:Hele jen by me zajimalo jak to vlastne maj policajti s tim merenim radarama??
to označování měřených úseků platí jen pro MP, PČR si může měřit kde chce, takže i za jízdy.
Bandit v lese :-))
spidys psal:Jmax. tak na pneu u auta, kdy to funguje jako určitej prostředek na poškození vozidla aby nešlo pokračovat dál v jízdě, ovšem za předpokladu, že tim nikoho neohrozim (ani nezúčastněný ani účastníky).
Tohle je ale utopie, to si přiznejme... Pokud budeš uvažovat honičku a ne jízdu pro rohlíky tak ti kluci co jezděj hlídky nemají šanci ovlivnit kam přesně ten zásah půjde... o pneumatice nemluvě. To možná někdo ze zásahovky, kdo má natrénováno na tyto situace...
Pravdu má Ondráš v tom, že ti poliši nebudou mít asi v hlavě bramboračku, aby tahali zbraň a riskovali případný tahanice...
Hele tohle takhle nejde - použití služební zbraně ano je to respekt a donucovací prostředek, ale ne tak, že 2x střelim do vzduchu a pak tě provrtám olovem, protože mi ujíždíš
To by to tu dobře prořídlo
Co já vim, proč dotyčnej ujíždí? Třeba se právě bojí těch falešnejch Tak ho proto picneš? Tátu vod rodiny, kterej trpí schízou, že ho honěj bubáci?
Jak sem psal vejš (je to samo jen můj názor) - střílet ano, ale s dodrženim určitejch bezpečnostních pravidel. Například ve městě se mi to zdá dost postavený na palici, kor z jedoucího auta (nechtěl bych jako chodec dostat včelku)
Tů Honza:
Když si nejsem jistej, že neohrozim nikoho okolo ani posádku, tak ať teda nestřílej.
Nikdy sem ze zbraně nestřílel (max. ze vzduchovky ) ale myslim si, že ty co maj zkušenosti, tak odhadnou, jestli střílej na řidiče nebo na kolo.
Hele chápu, že v 99% je jako posádka ujíždějícího vozidla nějakej hříšník, ale víš prd, proč ujíždí. Jen můj názor. Asi většina z vás to bere tak jako, že kdž ujíždí, tak jí může koupit do palice.
Smoula.koumak (Člen) 13.03.2009 00:50:29 Offline |
spidys psal:Jako střelbu schvaluju - je to určitej respekt toho policisty, ale určitě ne ve městě / obci, určitě ne na motorkáře (max. jako varovnej do vzduchu) a určitě ne na řidiče / posádku - max. tak na pneu u auta, kdy to funguje jako určitej prostředek na poškození vozidla aby nešlo pokračovat dál v jízdě, ovšem za předpokladu, že tim nikoho neohrozim (ani nezúčastněný ani účastníky).
Jako nechápu, proč u nás policajti nejsou trénovaný na zastavení vozidla i jinejma prostředkama než honění se do doby než jeden z nich naboří.
Například (nevim jak se to odborně nazývá), ale strčení do ujíždějícího tak aby dostal smyk. Myslim si, že by to bylo daleko účinnější než honění se a nebo střílení.
Ale kdo by ty auta pak opravoval, když tam nemaj ty rámy
donucovací prostředky k zastavení můžeš použít pouze když nereaguje na opakovanou výzvu (problém toho, že musí být jednoznačné, že o ní ví), střelba na ujíždějícího motorkáře nepřipadá v úvahu, pokud tedy nespáchal nějakej vážnější TČ. Přeci ho nezabiješ jen za to, že je debil a ujíždí ti. Zastavování autem se aktuálně diskutuje, od novýho roku, přibyl donucovací prostředek vytlačování vozidlem, tak se k tomu dělá výklad. Problém je v tom, že nesmíš použít takovej donuc. pr. k němuž jsi nebyl řádně vycvičen... Ono to zastavování vozidel je hooodně složitá věc, a u nás v plenkách
Bandit v lese :-))
Nojo, je tu nova sezona a medialni mrdky zahajujou masaz...
viz. http://www.novinky.cz/krimi/163769-pri- … -lidi.html
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
K.a.s.y.m. (Člen) 13.03.2009 08:14:31 Offline |
a co na to Ice????
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Honza psal:Ondráš psal:...A jak tam psal, že by se nemeli motorkáři pronásledovat ve vysoké rychlosti, že to končí pak tragicky... Tak to snad nemůže normální člověk ani říct... Takovou ovinu vyustit z huby. Pokud někdo před policajtama ujíždí a honí se s nima, tak se nemůže divit, že po něm jdou a třeba i budou střílet. A takový hovada si to zaslouží aby je trefili. A ještě bych jim napočítal na hrb všechno co při tom pronásledování buďto on a nebo ty policejní auta způsobí...
Promiň(vytrhnu to trochu z kontextu toho článku), ale tohle už je trochu přeháňka co píšeš, ne? Ty si opravdu myslíš, že toho pičuse (co si primárně dovolil "jen nezastavit na výzvu") je lepší honit ve vysoké rychlosti (např.)po městě než ho nechat ať se vycuká případně sám??? Pak je už jen otázka, kdo z té dvojice kočka/myš bude mít víc štěstí a netrefí někoho nezúčastněnýho... A střelbu za jízdy už ani netřeba komentovat...
Von je Ondráš asi trošičku nasranej, že nemá koule na to jim ujíždět, tak by měli raději zastřelit každýho kdo je má
Čest ogaři a dámy
Konečně zase téma, kde můžu 50% místních nakrknout, tak to snad ani nebyl já, abych tak neučinil.
V prvé řadě se vyjádřím k onomu článku. Pan Šíd je u mě hlupák, který se snaží zviditelnit a k nebléhé skutečnosti toho, co tím může vyvolat u méně informovaných řidičů, použil tuto situaci. Dneska na AUKRU pořídíte celou uniformu dopravního policisty za pár kaček a chvilku strpení a udělat si ze staré felišky hodnověrnou kopii policejního vozu svede taky každej druhej, takže argument o falešných policistech, označeních vozu a pod. je notně ubohý. Ony passaty jsou označeny dle zákona dostatečně.
Jak už tu bylo vysvětleno některými střízlivými názory, pokud má někdo obavy o pravost policistů (99% místních je určo pozná), tak stačí zastavit na bezpečném místě dle dané situace. Určo ne uprostřd nějakého lesa na samotě a podobně... Chodí sem rozumní lidí a tohle zajisté pochopí každý.
K tomu stíhání vozidel ve vysoké rychlosti. Je pravda, že je to nebezpečná situace jak pro účastníky "honičky", tak pro okolí. Ale tím, že policisté stíhají ujíždějícího dělají svou práci. To, že ujíždějící nereaguje na povely k zastavení má ve většině případů svůj důvod. Klady a zápory by se tu daly vypisvat dlouho, ale představa, že policisté nechají každého hazardéra ujet se mi dvakrát nezdá. To, co by následovalo po tom, co by se to dozvěděla veřejnost by se asi většině nelíbila víc. Nárust ujíždějících by rapidně stoupl a ohrožení nevinných účastníků běžného provozu by bylo mnohem větší.
Co se měření rychlosti týče, tak opravdu značkou začátek měřeného úseku a konec měřeného úseku mají mít označený daný úsek policie obecní (městské)! U PČR k žádné takové změně nedošlo a může měřit stejně jako doposavad. Už se pracuje ve vládě na novele daného zákona, protože už někomu došlo, že v případě MP je ona značka v rámci měření hloupost, a to každý rozumně smýšlející jedinec musí pochopit. Akorát to vystihuje blbákov, ve kterým tu žijeme.
Co se střelby týče, tak je to ožehavé téma. Můj názor je takový, že pokud střílet, tak opravdu jen v těch nejzávažnějších případech k ochraně zdraví nebo života, a to stíhání auta, které nezastaví není, protože řidič může fakt ujíždět jen proto, že je zhulený kvalitním vzorkem a v dané chvíli mu připadne rozumnější hlídce policie ujet svým ferrarim 120L, než jim zastavit a přijít o papíry.
Vybavenost zbraněmi bych tu nekomentoval, protože sám nechápu, proč jsou policejní složky u nás vyzbrojeny municí s celokovovou střelou, zvlášť po několika případech, kdy byla vážně zraněná kolemjdoucí osoba odraženou střelou. V dnešní době jsou náboje v takovém pokročilém vývoji, že by k tomu nemuselo docházet, při použití vhodnější munice. Ale bohužel u lidí rozhodujících o těhle záležitostech je podstatnější, jakou barvu mají služební vozidla, než ochrana zdraví občanů.
Ale jsem se kurva rozepsal, co? (omluvte případné chyby, mám po noční a nechce se mi to po sobě louskat znova...)
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
spidysoj: a co když by se jim podařilo ho vodstřelit dřív než smete na chodníku maminu s děckem v kočáru ? ...a co když tím vytlačováním roztočí sebe nebo jeho a přišpendlí tu samou maminu s děckem v kočáru na stěnu baráku ? ...a co když to bude nedejbože tvoje monča s tvoji dcerkou ? ...nezměníš ani potom názor ? ...má to dvě strany
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:spidysoj: a co když by se jim podařilo ho vodstřelit dřív než smete na chodníku maminu s děckem v kočáru ? ...a co když tím vytlačováním roztočí sebe nebo jeho a přišpendlí tu samou maminu s děckem v kočáru na stěnu baráku ? ...a co když to bude nedejbože tvoje monča s tvoji dcerkou ? ...nezměníš ani potom názor ? ...má to dvě strany
Ježiši tak tydle kydy o těhotnejch, dětech a kočárcích miluju....
A vůbec, serte na to planeta Nibiru se blíží. Žádná policie nás nezachrání, to svedou jen vesmírní lidé Aštnar vás miluje
K.a.s.y.m. (Člen) 13.03.2009 09:10:09 Offline |
Lihy psal:osiris psal:spidysoj: a co když by se jim podařilo ho vodstřelit dřív než smete na chodníku maminu s děckem v kočáru ? ...a co když tím vytlačováním roztočí sebe nebo jeho a přišpendlí tu samou maminu s děckem v kočáru na stěnu baráku ? ...a co když to bude nedejbože tvoje monča s tvoji dcerkou ? ...nezměníš ani potom názor ? ...má to dvě strany
A vůbec, serte na to planeta Nibiru se blíží. Žádná policie nás nezachrání, to svedou jen vesmírní lidé Aštnar vás miluje
...i kdyby to byl starej plesnivej dědek kterej je tvůj, tak bys byl nasranej jak tygr a bulel jak želva
Lihy psal:osiris psal:spidysoj: a co když by se jim podařilo ho vodstřelit dřív než smete na chodníku maminu s děckem v kočáru ? ...a co když tím vytlačováním roztočí sebe nebo jeho a přišpendlí tu samou maminu s děckem v kočáru na stěnu baráku ? ...a co když to bude nedejbože tvoje monča s tvoji dcerkou ? ...nezměníš ani potom názor ? ...má to dvě strany
...viděls "Gde mam vole káru?" ...žádnej Aštnar, ale Zoltán!!! ...k tem bych se dal, páč měli pjekný skafandry z bublinkatýho egelitu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
..přesně tak..jedině Zolthán..
http://www.youtube.com/watch?v=rv135Sr9dEk
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
osiris psal:...i kdyby to byl starej plesnivej dědek kterej je tvůj, tak bys byl nasranej jak tygr a bulel jak želva
kdyby byly v prdeli ryby...tak by nemuseli bejt rybníky.
Je to to samý jako kdyby ten zastřelenej v tom autě byl někdo "tvůj" popřípadě by někoho "tvího" vezl....
inkvizitorr (Administrator) 13.03.2009 09:28:03 Offline |
Ice psal:Co se měření rychlosti týče, tak opravdu značkou začátek měřeného úseku a konec měřeného úseku mají mít označený daný úsek policie obecní (městské)! U PČR k žádné takové změně nedošlo a může měřit stejně jako doposavad. Už se pracuje ve vládě na novele daného zákona, protože už někomu došlo, že v případě MP je ona značka v rámci měření hloupost, a to každý rozumně smýšlející jedinec musí pochopit. Akorát to vystihuje blbákov, ve kterým tu žijeme.
jsem člověk prostý, škol nemám, ale zrovínka tahle značka mi připadne jako celkem rozumná věc, zamýšlím-li se nad tím, čeho vlastně chceme dosáhnout... chceme aby v daném úseku MP vybrala co nejvíc peněz do obecní kasičky bo fotky z radarů ti dorazí po půl roce a nějakej trest za 63 km/h (velkej fakáč MP v opatovicích) v obci po půl roce bych řek že je značně k hovnu a nebo chceme aby všechna auta projíždějící tímto úsekem jela předepsanou rychlostí??? sem pro variantu 2
doba je temná...
Lihy psal:osiris psal:...i kdyby to byl starej plesnivej dědek kterej je tvůj, tak bys byl nasranej jak tygr a bulel jak želva
Je to to samý jako kdyby ten zastřelenej v tom autě byl někdo "tvůj" popřípadě by někoho "tvího" vezl....
...není, tak řeknu byl kokot, bohužel
osiris psal:Lihy psal:osiris psal:...i kdyby to byl starej plesnivej dědek kterej je tvůj, tak bys byl nasranej jak tygr a bulel jak želva
Je to to samý jako kdyby ten zastřelenej v tom autě byl někdo "tvůj" popřípadě by někoho "tvího" vezl.......není, tak řeknu byl kokot, bohužel
jistě
inkvizitorr psal:Ice psal:Co se měření rychlosti týče, tak opravdu značkou začátek měřeného úseku a konec měřeného úseku mají mít označený daný úsek policie obecní (městské)! U PČR k žádné takové změně nedošlo a může měřit stejně jako doposavad. Už se pracuje ve vládě na novele daného zákona, protože už někomu došlo, že v případě MP je ona značka v rámci měření hloupost, a to každý rozumně smýšlející jedinec musí pochopit. Akorát to vystihuje blbákov, ve kterým tu žijeme.
jsem člověk prostý, škol nemám, ale zrovínka tahle značka mi připadne jako celkem rozumná věc, zamýšlím-li se nad tím, čeho vlastně chceme dosáhnout... chceme aby v daném úseku MP vybrala co nejvíc peněz do obecní kasičky bo fotky z radarů ti dorazí po půl roce a nějakej trest za 63 km/h (velkej fakáč MP v opatovicích) v obci po půl roce bych řek že je značně k hovnu a nebo chceme aby všechna auta projíždějící tímto úsekem jela předepsanou rychlostí??? sem pro variantu 2
A nebudeš mít potom strach pustit děcka do školy, která bude sousedit s koncem měřeného úseku, kde na to všichni s klidným srdcem zase šlápnou?
inkvizitorr (Administrator) 13.03.2009 09:44:11 Offline |
Ice psal:inkvizitorr psal:Ice psal:Co se měření rychlosti týče, tak opravdu značkou začátek měřeného úseku a konec měřeného úseku mají mít označený daný úsek policie obecní (městské)! U PČR k žádné takové změně nedošlo a může měřit stejně jako doposavad. Už se pracuje ve vládě na novele daného zákona, protože už někomu došlo, že v případě MP je ona značka v rámci měření hloupost, a to každý rozumně smýšlející jedinec musí pochopit. Akorát to vystihuje blbákov, ve kterým tu žijeme.
A nebudeš mít potom strach pustit děcka do školy, která bude sousedit s koncem měřeného úseku, kde na to všichni s klidným srdcem zase šlápnou?
měřenej úsek bude předpokládám v okolí tý školy, tam poletěj rychle jenom jelimaní v rychlým pasátu s houkačkou.... nechci tady slovíčkařit, je to případ vod případu, prostě se mi na těch značkách líbí, že všichni halt zpomalej a jedou přesně podle předpisů což v případě toho že tam MP měří jednou za 14 dní nebejvá... tudíž i vokolo tý školy pak vobčas jezděj rychlejš než maj... a pak sou tady takový případy kdy ti rovnou MP řeknou, že chytaj aby vydělali (u nás na vsi) a nebo třeba slavnej radar na nefunkční vlečce na mělníku....
doba je temná...
Jak říkáš, je to o slovíčkaření... Já znám situaci z praxe a vím, že kde budou značky, tak ti pozorní (baj očko 60%) zpomalí na povolenou rychlost, za značkou na to zase šlápnou. Zabývám se měřním rychlosti pouze v obci a zastávám názor, a už se opakuju, že se ona rychlost má dodržovat všude a né jen v mezích těchto nových značek. A je mi úplně jedno, kdo mě při překročení dané rychlosti změří, jestli MP nebo PČR... Přestupek je to pořád jeden a ten samej se stejným postihem.
K.a.s.y.m. (Člen) 13.03.2009 10:10:22 Offline |
osiris psal:lihoj: nemám už co dodat
...aleLihy psal:.........kdyby byly v prdeli ryby..........
...todle by bylo asi fajn có?
v případě úhoře možná,ale v případě sumce
spíš by mě zajímalo, co by dělal kapitán IGLO
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
inkvizitorr (Administrator) 13.03.2009 10:16:12 Offline |
Ice psal:Jak říkáš, je to o slovíčkaření... Já znám situaci z praxe a vím, že kde budou značky, tak ti pozorní (baj očko 60%) zpomalí na povolenou rychlost, za značkou na to zase šlápnou. Zabývám se měřním rychlosti pouze v obci a zastávám názor, a už se opakuju, že se ona rychlost má dodržovat všude a né jen v mezích těchto nových značek. A je mi úplně jedno, kdo mě při překročení dané rychlosti změří, jestli MP nebo PČR... Přestupek je to pořád jeden a ten samej se stejným postihem.
jasně, stejně jako by benga nebo měšťáci neměli brát úplatky.... říct že by se mělo je chujovina jak cyp bo to nedodržuje ani jedna strana
doba je temná...
No, tak ještě zbývá vyhlásit anarchii! Bavíme se o rychlosti a sklouzne to k braní úplatků... Máš recht, není to správné... Policajti berou úplatky, jezděme jako howada Pak ještě můžeme říkat, "když může on, proč né já", nebo "raději se věnujte tam těm, oni jsou horší" a "já ne, to on..."
Rychlost se tu už probírala dostatečně a vždycky na to bude víc názorů. Ať už na uplatňování možností jejího dodržování nebo vyhnutí se postihu.
...to sem viděl, to dělaj japka, to sou hrozný hovada, to bylo pjekně hnusný, kam se serou východní němci
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. psal:osiris psal:lihoj: nemám už co dodat
v případě úhoře možná,ale v případě sumce
no vono na velikosti zas tak nezáleží....si vem takovýho vokouna...
Lihy psal:K.a.s.y.m. psal:osiris psal:lihoj: nemám už co dodat
...ale
...todle by bylo asi fajn có?v případě úhoře možná,ale v případě sumce
no vono na velikosti zas tak nezáleží....si vem takovýho vokouna...
...myslíš tomáše ? něco předváděl v kysně ?
osiris psal:Lihy psal:K.a.s.y.m. psal:
v případě úhoře možná,ale v případě sumceno vono na velikosti zas tak nezáleží....si vem takovýho vokouna...
...myslíš tomáše ? něco předváděl v kysně ?
Toho neznám, tenis moc nesleduju
Progear 650 (Člen) 13.03.2009 11:37:23 Offline |
Lihy psal:osiris psal:Lihy psal:
no vono na velikosti zas tak nezáleží....si vem takovýho vokouna......myslíš tomáše ? něco předváděl v kysně ?
Toho neznám, tenis moc nesleduju
........
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
jj ke konci s tou korupcí atd ,,, to jediný stojí za zmínku... politici co jezděj přes 200 nikdo z četniků neřeší ani s pasátem - dvojí metr...a pašíci dou do prahy jen proto aby si s tim šéfové mohli vozit prdele...
Bandit pičo
Fresh Man psal:jj ke konci s tou korupcí atd ,,, to jediný stojí za zmínku... politici co jezděj přes 200 nikdo z četniků neřeší ani s pasátem - dvojí metr...a pašíci dou do prahy jen proto aby si s tim šéfové mohli vozit prdele...
Není to o dvojím metru, ale o byrokracii a bordelu v naši zemičce. Politik mě s přehledem pošle do prdele, protože mu bohužel stačí zvednout telefon a vždycky zná někoho z mých nejvyšších nadřízených... Tady jde bohužel ideologie stranou...
Ice psal:Fresh Man psal:jj ke konci s tou korupcí atd ,,, to jediný stojí za zmínku... politici co jezděj přes 200 nikdo z četniků neřeší ani s pasátem - dvojí metr...a pašíci dou do prahy jen proto aby si s tim šéfové mohli vozit prdele...
Není to o dvojím metru, ale o byrokracii a bordelu v naši zemičce. Politik mě s přehledem pošle do prdele, protože mu bohužel stačí zvednout telefon a vždycky zná někoho z mých nejvyšších nadřízených... Tady jde bohužel ideologie stranou...
máš záznamový zařízení a internet !! když už ti TV a inspekcePČR nepomůže...ale i tak to nejni jednoduchý vim... sou to svině... ryba smrdí vod hlavy...
Bandit pičo
Fresh Man psal:Ice psal:Fresh Man psal:jj ke konci s tou korupcí atd ,,, to jediný stojí za zmínku... politici co jezděj přes 200 nikdo z četniků neřeší ani s pasátem - dvojí metr...a pašíci dou do prahy jen proto aby si s tim šéfové mohli vozit prdele...
máš záznamový zařízení a internet !! když už ti TV a inspekcePČR nepomůže...ale i tak to nejni jednoduchý vim... sou to svině... ryba smrdí vod hlavy...
Voni sou totiž všichni strašně poctivý a spravedlivý dokud z toho nekoukaj nějaký starosti
Především máš své zaměstnání a platíš hypotéku. Proti tomu nezmůžou kluci z ulice nic... K té rybí hlavě se nedostou na dostřel ani náhodou, takže moralizování z téhle strany je fakt zbytečné... bohužel
Fresh Man psal:no a proto nemám rád buzeraci pčr... na mně můžou... i bez přesvědčení...
na štěstí sem neměl problem... pokutu sem nigdy neplatil...
V tom případě nechápu, o jeké buzeraci to mluvíš...
osiris psal:spidysoj: a co když by se jim podařilo ho vodstřelit dřív než smete na chodníku maminu s děckem v kočáru ? ...a co když tím vytlačováním roztočí sebe nebo jeho a přišpendlí tu samou maminu s děckem v kočáru na stěnu baráku ? ...a co když to bude nedejbože tvoje monča s tvoji dcerkou ? ...nezměníš ani potom názor ? ...má to dvě strany
Blbej příklad
Honza psal:Promiň(vytrhnu to trochu z kontextu toho článku), ale tohle už je trochu přeháňka co píšeš, ne? Ty si opravdu myslíš, že toho pičuse (co si primárně dovolil "jen nezastavit na výzvu") je lepší honit ve vysoké rychlosti (např.)po městě než ho nechat ať se vycuká případně sám??? Pak je už jen otázka, kdo z té dvojice kočka/myš bude mít víc štěstí a netrefí někoho nezúčastněnýho... A střelbu za jízdy už ani netřeba komentovat...
Nemůžu říct, že bych tuhle reakci nečekal. Představ si sebe ve 2 situacích. V jedné budeš chtít těm policajtům ujet v té druhé je budeš chtít jen dovézt na nějaké pro tebe bezpečnější místo. Myslím, že styl jízdy bude u každého způsobu jiný a normální člověk (i policajt ), tohle dokáže rozlišit.
To Ice,,,já Tě nedám, chvilu v životě už jezdím a nikdy jsem neměl promlém s policii, vždy se ke mě chovali slušně a já k nim taky, a jestli udělám nějakou botu tak ze sebe nedělám že jsem ukřivděnej. Skuste někdo třeba oponovat četníkoj v Dánsku a za chvíli budete ležet na zemi rozkročený a když se budete vzpouzet tak vás veme galošou přes koule. A teď do mě, ale pomalu, sem starej a nemocnej dědek. Zdenek.
Zdenek psal:To Ice,,,já Tě nedám, chvilu v životě už jezdím a nikdy jsem neměl promlém s policii, vždy se ke mě chovali slušně a já k nim taky, a jestli udělám nějakou botu tak ze sebe nedělám že jsem ukřivděnej. Skuste někdo třeba oponovat četníkoj v Dánsku a za chvíli budete ležet na zemi rozkročený a když se budete vzpouzet tak vás veme galošou přes koule. A teď do mě, ale pomalu, sem starej a nemocnej dědek. Zdenek.
dedku,ty jim s tim tvym trhacem klidne ujedes...
az bude pekne,stavim se na kavu!
...sam mezi jebkarema...
Zdenek psal:To Ice,,,já Tě nedám, chvilu v životě už jezdím a nikdy jsem neměl promlém s policii, vždy se ke mě chovali slušně a já k nim taky, a jestli udělám nějakou botu tak ze sebe nedělám že jsem ukřivděnej. Skuste někdo třeba oponovat četníkoj v Dánsku a za chvíli budete ležet na zemi rozkročený a když se budete vzpouzet tak vás veme galošou přes koule. A teď do mě, ale pomalu, sem starej a nemocnej dědek. Zdenek.
jak do tebe?prostě je to takjo a toho kafete vem pytel
Jebat motorky :-)
Ondráš psal:Nemůžu říct, že bych tuhle reakci nečekal. Představ si sebe ve 2 situacích. V jedné budeš chtít těm policajtům ujet v té druhé je budeš chtít jen dovézt na nějaké pro tebe bezpečnější místo. Myslím, že styl jízdy bude u každého způsobu jiný a normální člověk (i policajt ), tohle dokáže rozlišit.
Jasný, v tom souhlasím, že se budeš jinak chovat když budeš chtít jen dojet před služebnu... Proto jsem psal, že ten tvůj odstavec ohledně honiček a ujíždění vytrhuju z kontextu toho původního článku. To cos napsal na mně působilo tím dojmem, že bys každýho kdo si dovolí tak hroznou věc(řečí zákona přestupek) jako je nezastavit na výzvu policisty(bez najíždění na něj atd.) hned pronásledoval, případně po něm ještě střílel. Každopádně jsme se už ale dostali úplně jinam, tohle je spíš debata někam na sraz k , takže tak nějak bych to uzavřel
neboj každá svině má svýho řezníka :)
ale ted ses projevil... jak by sis na mně zgustnul... vid....
Jj, já jsem hroznej ras.. hlavně na tu chamraď bajkerskou...
Tak tebe si tu budu muset předcházet!
Zdenek psal:To Marián, Palous,,jo jo slibujete a stejně nepřijedete a jsem takovej vopuštěnej. Zdenek.
je ještě hnusně nám tady do rána padlo 5cm sraček a dole nic.Ale neboj dojedema kdyštak na svařovně
Jebat motorky :-)
inkvizitorr psal:Ice psal:inkvizitorr psal:
jsem člověk prostý, škol nemám, ale zrovínka tahle značka mi připadne jako celkem rozumná věc, zamýšlím-li se nad tím, čeho vlastně chceme dosáhnout... chceme aby v daném úseku MP vybrala co nejvíc peněz do obecní kasičky bo fotky z radarů ti dorazí po půl roce a nějakej trest za 63 km/h (velkej fakáč MP v opatovicích) v obci po půl roce bych řek že je značně k hovnu a nebo chceme aby všechna auta projíždějící tímto úsekem jela předepsanou rychlostí??? sem pro variantu 2A nebudeš mít potom strach pustit děcka do školy, která bude sousedit s koncem měřeného úseku, kde na to všichni s klidným srdcem zase šlápnou?
měřenej úsek bude předpokládám v okolí tý školy, tam poletěj rychle jenom jelimaní v rychlým pasátu s houkačkou.... nechci tady slovíčkařit, je to případ vod případu, prostě se mi na těch značkách líbí, že všichni halt zpomalej a jedou přesně podle předpisů což v případě toho že tam MP měří jednou za 14 dní nebejvá... tudíž i vokolo tý školy pak vobčas jezděj rychlejš než maj... a pak sou tady takový případy kdy ti rovnou MP řeknou, že chytaj aby vydělali (u nás na vsi) a nebo třeba slavnej radar na nefunkční vlečce na mělníku....
dneska kilo a je vyplej
The father of the little princess of the dawn
Ja si myslim, ze kdyby za vysokou rychlost na moto nebyl tak kurevsky vysokej postih (spravni rizeni, 5bodu, ridicak na rok do cistirny a 10 000 pokuta), tak by asi vetsina ujizdejicich motorkaru normalne hlidce zastavila. Tohle hrozi za to ze pojedes mimo obec na rovny, uplne volny, dvouproudovce vic nez 140 km/h... Prej mam ject max 90km/h, muj pravdivej argument: Copak se da ject s dvanactkou takhle pomalu? je vubec nezajimal Prej si mam koupit babetu evidentne na moto nejezdeji a mysleli si asi ze nevim co s penezma kdyz mam staryho bandita
Samozrejme to plati i s autama ale tam jsou duvody ujizdeni vetsinou jiny (hlavne alkohol)
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
už je to tady zase..
každýmu průměrně vzdělanýmu bambulovi je jasný že emani nebudou nikde vyčnívat za stromem a čekat na dědka na kole...no možná na vožralu v traktoru, ale na to nepotřebuji radar.. bohužel je zde záměr se chovat tržně..tzn. vyškubat co nejvíc motoristů a takový ty kecy o prevenci..o výchově řidičů..to jsou pouze alibistický kecy.. Přestupkový zákon zatím pamatuje na sankci "domluva"..jak je využívaná např blondýnou si hojící !mindrák" si umíme představit - bohužel čerstvá zkušenost.
Ondráš zmínil respekt.. snad si represivní státní složka nebude získavát body kritikou novinářů, či uraženě reagovat na výrok nezávislé iniciativy, či kritikunestátní soukromé organizace..k smíchu. Respekt u daňového poplatníka si získá né nápisem na dveřích, ale profesionálním vystupovíním, citlivým přístupem, razantní reakcí na drbany a odolností vůči korupci..takže stručně řečeno..takový četník za Rakouska Uherska požíval většího respektu než dnes. jistě byla jiná doba ale...
bla...blabla...!
Ice psal:Předepsanou rychlostí se má jezdit všude.. ne jen ve v úsecích označených začátek a konec měřeného úseku... toť můj názor...
Už se těším až budu někde stát u cesty a uvidím jak si to kolem mě řežeš 50(40,30) na 1200stovce na jedničku..... (nic ve zlým)
WD club member...
Banditatom psal:co si o tom myslíte?
bych řek že s pašíchem někoho nachytali a on teť vymějšlí typický čecháčkoviny
dyť dybi jel jak má tak je mu jedno esi sou oznašený nebo ne...
jinde po evropě sou takový pašíci běžná vjec, jen zase kvůli jednomu joudovi budem mýt ZASE s ostudy kabát ci fix...
svět je cirkusovej stan
cockin psal:Ja si myslim, ze kdyby za vysokou rychlost na moto nebyl tak kurevsky vysokej postih (spravni rizeni, 5bodu, ridicak na rok do cistirny a 10 000 pokuta), tak by asi vetsina ujizdejicich motorkaru normalne hlidce zastavila. Tohle hrozi za to ze pojedes mimo obec na rovny, uplne volny, dvouproudovce vic nez 140 km/h... Prej mam ject max 90km/h, muj pravdivej argument: Copak se da ject s dvanactkou takhle pomalu? je vubec nezajimal Prej si mam koupit babetu evidentne na moto nejezdeji a mysleli si asi ze nevim co s penezma kdyz mam staryho bandita
Samozrejme to plati i s autama ale tam jsou duvody ujizdeni vetsinou jiny (hlavne alkohol)
Čest, bohužel argument, že s 12kou se 50 jet nedá není asi ten pravej. Co by asi měli pak říkat majitéle sportovních vozů? Ony důvody ujíždní jsou kolikrát větší pitomosti než vysoká rychlost, jak u motorkářů, tak u plechovek. Ale to už je zase jiná debata.
fido psal:už je to tady zase..
každýmu průměrně vzdělanýmu bambulovi je jasný že emani nebudou nikde vyčnívat za stromem a čekat na dědka na kole...no možná na vožralu v traktoru, ale na to nepotřebuji radar.. bohužel je zde záměr se chovat tržně..tzn. vyškubat co nejvíc motoristů a takový ty kecy o prevenci..o výchově řidičů..to jsou pouze alibistický kecy.. Přestupkový zákon zatím pamatuje na sankci "domluva"..jak je využívaná např blondýnou si hojící !mindrák" si umíme představit - bohužel čerstvá zkušenost.
Ondráš zmínil respekt.. snad si represivní státní složka nebude získavát body kritikou novinářů, či uraženě reagovat na výrok nezávislé iniciativy, či kritikunestátní soukromé organizace..k smíchu. Respekt u daňového poplatníka si získá né nápisem na dveřích, ale profesionálním vystupovíním, citlivým přístupem, razantní reakcí na drbany a odolností vůči korupci..takže stručně řečeno..takový četník za Rakouska Uherska požíval většího respektu než dnes. jistě byla jiná doba ale...
Souhlasím s tebou... Kritika tržního chování... A jak by jsi to vyřešil ty? Represe stranou, dobře. Dobrá cesta. A jak by jsi ty přestupce přesvědčil (bavme se o rychlosti) aby jezdili více podle pravidel? Alibismus stranou a naznač správnou cestu.
Přestupkový zákon zná pojem domluva. Opět máš pravdu. Ale co se překročeni rychlosti týče, tak bohužel ne. Za překročení rychlosti jsou pevně stanovené sankce dle onoho přestupkového zákona. Takže domluvu v této debatě můžeš odsunout stranou.
A respekt četníka nebo policisty je zbytečné rozebírat, ten je znatelný při osobním jednáním a ne tady na foru, kdy na to má každý jiný názor získaný vlastní zkušeností. Řeknu k tomu jen to, že bych uvítal zákony, jaké byly za první republiky a to nejen o četnictvu ale i v jiných oblastech. Možná by tu nebyl takový bordel.
Hanz psal:Ice psal:Předepsanou rychlostí se má jezdit všude.. ne jen ve v úsecích označených začátek a konec měřeného úseku... toť můj názor...
Už se těším až budu někde stát u cesty a uvidím jak si to kolem mě řežeš 50(40,30) na 1200stovce na jedničku..... (nic ve zlým)
No, snad nevěříš tomu, že bych tak jel. Ale neprobírá se tu moje striktní dodržování pravidel, debata se točí kolem těch pašíků a zastavování jim.
Když je někde snížená rychlost na 30km/h, tak to zravidla bývá ohledně rozmrdaných cest, které se opravujou... a tam si já dávám majzla a jezdím opatrně. Ta pajda, to bývá problém, i já se kolikrát neudržím... Co si budeme povídat, jezdím úplně stejně jako většina z vás. Sice jsem požitkář, takže mimo města nemusím mít strach, ža mě někdo lapne za 150km a víc, protože při těch 120 si krajinku vychutnám líp, ale určo nejezdím dle předepsané rychlosti a ani o kilák víc...
Stejně tak chápu, že když už někoho chytnou, tak je lidská vlastnost z toho vykličkovat jak jen nejlépe pro postiženého to jde. Ale prostě neuznávám kopání kolem sebe, dělání špatných ze všech kolem a ze sebe toho jediného chudáčka. Když už to neukecám slušností a svou prořízlou držkou, tak stáhnu ocas a vyžeru si to. Některým lidem zde připadá, že ze sebe dělám nějakého idealistu, ale je to jen o té slušnosti a stejně, jako ji používám v práci ji používám i mimo ni a zatím se mi to vždycky vyplatilo.
Taky dávám pokuty a né zrovna nízké, protože dělám u oddílu, který se zabývá řekněme přestupky s vyšší nebezpečností pro společnost (v reálu jsou to taky blbiny, ale lidi na to víc spěchaj), a nadávek a negativního přístupu od nich se dočkávám opravdu málokdy. A je to jen a jen o tom přístupu, vysvětlení situace a možném postupu a hodně na tom s kým jednáte. Pokud narazíte na arogantního blba, co si myslí, že mu patří svět a všichni ostatní jsou jen loutky, tak tomu nevysvětlíte nikdy nic. Normální člověk pochopí,a třeb ai to, že když ho z jeho pohledu bezdůvodně zastaví hlídka, tak to není buzerace, ale jejich práce, za kterou si je i on sám platí. A díky bohu, že takových je čím dál tím víc.
fido psal:už je to tady zase..
Máš recht.
U mě je policajt na stejnym stupni "respektu" jako revizor v MHD - je to člověk co buzeruje a vybírá pokuty bo jinde by se těžko uplatnil. Bohužel za to můžou měšťáci a ty klasický pochúzkáři/silniční a obrdementi co seděj na služebně... vim že pod policii spadá i kriminálka (to je něco jinýho tam respekt je na místě....i když vono taky jak kdy...pro běžnýho člověka kerýmu vykradou barák toho stejně moc neudělaj)
Ject stale podle předpisu ale neujiždět... člověk jak začne ujiždet tak tak začne hodne ryskovat a tim stresem hrozi velke ryziko padu
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Lihy psal:fido psal:už je to tady zase..
Ondráš zmínil respekt.. snad si represivní státní složka nebude získavát body kritikou novinářů, či uraženě reagovat na výrok nezávislé iniciativy, či kritikunestátní soukromé organizace..k smíchu. Respekt u daňového poplatníka si získá né nápisem na dveřích, ale profesionálním vystupovíním, citlivým přístupem, razantní reakcí na drbany a odolností vůči korupci..takže stručně řečeno..takový četník za Rakouska Uherska požíval většího respektu než dnes. jistě byla jiná doba ale...Máš recht.
U mě je policajt na stejnym stupni "respektu" jako revizor v MHD - je to člověk co buzeruje a vybírá pokuty bo jinde by se těžko uplatnil. Bohužel za to můžou měšťáci a ty klasický pochúzkáři/silniční a obrdementi co seděj na služebně... vim že pod policii spadá i kriminálka (to je něco jinýho tam respekt je na místě....i když vono taky jak kdy...pro běžnýho člověka kerýmu vykradou barák toho stejně moc neudělaj)
Mozna bych tem statnim zas tolik neskodil...Ale co se tyce mestaku... Ono je to tezky, kdyz tam vezmou kazdy pako co pred sluzebou vypadne z tramvaje a umi pocitat aspon do tolika, kolik ma prstu...
Smoula.koumak (Člen) 15.03.2009 23:07:33 Offline |
Smoula.koumak (Člen) 15.03.2009 23:11:39 Offline |
Stránky: 1