Nejsi přihlášen
prořezávání pneu
zdravím.Dají se prořezávat gumy na motorku?napadlo mě to,když jsem viděl takhle prodlužovat životnost pneu na náklaďáky i osobáky.gumař mi říká,že teoreticky by to jít mělo...Že když zbývá třeba 1mm vzorku,že "masa" tam ještě musí být dost.
God Gave me Everything I want
Re: prořezávání pneu
jaryn psal:zdravím.Dají se prořezávat gumy na motorku?napadlo mě to,když jsem viděl takhle prodlužovat životnost pneu na náklaďáky i osobáky.gumař mi říká,že teoreticky by to jít mělo...Že když zbývá třeba 1mm vzorku,že "masa" tam ještě musí být dost.
...u legálních gum na to zapomeň, v drážce je tak málo masa, že škrábneš aš do kordu...něco jinýho sou slajky, tam je masa habakuk...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Progear 650 (Člen) 13.03.2009 12:43:49 Offline |
jaryn psal:zdravím.Dají se prořezávat gumy na motorku?napadlo mě to,když jsem viděl takhle prodlužovat životnost pneu na náklaďáky i osobáky.gumař mi říká,že teoreticky by to jít mělo...Že když zbývá třeba 1mm vzorku,že "masa" tam ještě musí být dost.
řezat se dá do slicku, kterej má na sobě maso... do klasický vojetý gumy je to picovina, pač už tam je plátno...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 13.03.2009 13:29:30 Offline |
Progear 650 psal:jaryn psal:zdravím.Dají se prořezávat gumy na motorku?napadlo mě to,když jsem viděl takhle prodlužovat životnost pneu na náklaďáky i osobáky.gumař mi říká,že teoreticky by to jít mělo...Že když zbývá třeba 1mm vzorku,že "masa" tam ještě musí být dost.
řezat se dá do slicku, kterej má na sobě maso... do klasický vojetý gumy je to picovina, pač už tam je plátno...
Žádná pičovina...blbost je to. Pičovina je RSV majle
Já teda kdysi v začátcích jsem jako z nouze ctnost koupil jetou zadní Brigestonku a ještě mi ji trochu říznu a neměl jsem s tím problém. Dnes možná by slušelo říct "Ještě že tak". A už bych to ale neudělal skrz bezpečnost. Ale jak píšu, neměl jsem s tím problém.
Bandit
GSX1250FA
Progear 650 (Člen) 13.03.2009 14:35:20 Offline |
Lihy psal:Progear 650 psal:jaryn psal:zdravím.Dají se prořezávat gumy na motorku?napadlo mě to,když jsem viděl takhle prodlužovat životnost pneu na náklaďáky i osobáky.gumař mi říká,že teoreticky by to jít mělo...Že když zbývá třeba 1mm vzorku,že "masa" tam ještě musí být dost.
Žádná pičovina...blbost je to. Pičovina je RSV majle
Tak tak, pravdu máš... stydím se....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Jsem loni trochu říznul zadní avonku a ještě jsem cosi najezdil no co , no.... pak jsem ji doma u garáže gumoval , pak jsem udělal ještě příčný řez abych viděl jak je hrubá,a celkem tam toho ještě bylo,ale jasně že je to už takové né moc bezpečné na tom jezdit.....
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 13.03.2009 17:11:12 Offline |
osiris psal:...a větev, tu už jste si pod sebou řezat zkoušeli ? :))
ano prosím dopad bolí
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
zdenek 1 psal:Jsem loni trochu říznul zadní avonku a ještě jsem cosi najezdil no co , no.... pak jsem ji doma u garáže gumoval , pak jsem udělal ještě příčný řez abych viděl jak je hrubá,a celkem tam toho ještě bylo,ale jasně že je to už takové né moc bezpečné na tom jezdit.....
Nechápu na Atakách jak zmizí vzorek, za chvílí se objeví plátýnko, podle mě je tam tak 1mmvíc ne
Strýcfajtr !!!
Stránky: 1