Nejsi přihlášen
wolff podruhy (Člen) 14.03.2009 22:05:29 Offline |
Poslední výstava MOTOCYKL v Holešovicích...
Tak jak ji celkově hodnotíte, přes neúčast "slavných" značek a určitý provizorní podmínky levýho křídla...
Re: Poslední výstava MOTOCYKL v Holešovicích...
Kdo chtěl nakoupit hardy a pičoviny tak protoho to bylo super ale jinak celkem o ničem...
i když musím uznat že bylo málo lidí tak že v tom to zas bylo lepší...
Stálo to za pěkný H.... všechno dohromady. Úroveň pražského výstaviště ja katastrofa, málo místa, malé stanky, mraky lidí, žádnej doprovodnej program, pořadatelé, tržiště hadr a za plotem kočkovic kolotoče... Kdo byl někde v zahraničí, musí souhlasit
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřich psal:Stálo to za pěkný H.... všechno dohromady. Úroveň pražského výstaviště ja katastrofa, málo místa, malé stanky, mraky lidí, žádnej doprovodnej program, pořadatelé, tržiště hadr a za plotem kočkovic kolotoče... Kdo byl někde v zahraničí, musí souhlasit
Letos tržnice ale baby byly dobry to uznavam.
Motorky žadny...
a přišti rok VVB už se těšim i když to mam o 200km dale
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:Bedřich psal:Stálo to za pěkný H.... všechno dohromady. Úroveň pražského výstaviště ja katastrofa, málo místa, malé stanky, mraky lidí, žádnej doprovodnej program, pořadatelé, tržiště hadr a za plotem kočkovic kolotoče... Kdo byl někde v zahraničí, musí souhlasit
Motorky žadny...
Nevim v kterém stánku to bylo, ale byla fakt dobrá... šel jsem tam 2x ... nějaký krosky, v bílej plavkách...
nicola.foxx (Člen) 15.03.2009 00:03:41 Offline |
Stalo to za hovno jeste vic nez loni. I baby byly letos slabsi.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Bedřich psal:Frodo89 psal:Bedřich psal:Stálo to za pěkný H.... všechno dohromady. Úroveň pražského výstaviště ja katastrofa, málo místa, malé stanky, mraky lidí, žádnej doprovodnej program, pořadatelé, tržiště hadr a za plotem kočkovic kolotoče... Kdo byl někde v zahraničí, musí souhlasit
Motorky žadny...
a přišti rok VVB už se těšim i když to mam o 200km daleNevim v kterém stánku to bylo, ale byla fakt dobrá... šel jsem tam 2x ... nějaký krosky, v bílej plavkách...
Tuhle mysliš?
http://frodo89.rajce.idnes.cz/Motocykl_ … GE_026.jpg
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
nicola.foxx (Člen) 15.03.2009 00:07:36 Offline |
HA tak jedna v bilejch plafkach byla pjekna Ta mi nejak unikla. Kazdopadne jsem tam v ten ctvrtek nevidel nic za co by mi stalo vyndat z batohu fotak.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Stalo to za hovno jeste vic nez loni. I baby byly letos slabsi.
a co ste čekali ???
plno dovozců odřeklo, shořelý pavilon místo toho nějaký stan...
na piču u od začátku a to sem tam ani nemusel jezdit...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
nicola.foxx psal:HA tak jedna v bilejch plafkach byla pjekna Ta mi nejak unikla. Kazdopadne jsem tam v ten ctvrtek nevidel nic za co by mi stalo vyndat z batohu fotak.
zrovna šla na záchod
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Frodo89 psal:Bedřich psal:Stálo to za pěkný H.... všechno dohromady. Úroveň pražského výstaviště ja katastrofa, málo místa, malé stanky, mraky lidí, žádnej doprovodnej program, pořadatelé, tržiště hadr a za plotem kočkovic kolotoče... Kdo byl někde v zahraničí, musí souhlasit
Motorky žadny...
V Brně bude výstava až v roce 2011, jestli jsem dobře sledoval sdělovací prostředky, ale každopádně už příští rok by se měla přestěhovat v Práglu do lepších podmínek a následně se střídat s Brnem. Pod křídly VVB by to konečně mohlo mít zse formu, jako kdysi...
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Ice psal:Frodo89 psal:Bedřich psal:Stálo to za pěkný H.... všechno dohromady. Úroveň pražského výstaviště ja katastrofa, málo místa, malé stanky, mraky lidí, žádnej doprovodnej program, pořadatelé, tržiště hadr a za plotem kočkovic kolotoče... Kdo byl někde v zahraničí, musí souhlasit
Motorky žadny...
a přišti rok VVB už se těšim i když to mam o 200km daleV Brně bude výstava až v roce 2011, jestli jsem dobře sledoval sdělovací prostředky, ale každopádně už příští rok by se měla přestěhovat v Práglu do lepších podmínek a následně se střídat s Brnem. Pod křídly VVB by to konečně mohlo mít zse formu, jako kdysi...
Na motorkařich je zas datum 2010
NO KURVA NIC MOC,AKORÁT UTRACENÉ PRACHY! A TY SLUŽBY.... PÁREK V ROHLÍKU OD RÁKOSNÍKA STUDENÝ,HRANOLKY SEBOU V MEKÁČI MÍSTO S TATARKOU TAM S KEČUPEM, FÍK PAREK MÍSTO HOŘČICE KEČUP, NO KURVA KATASTROFA, A KDE JSTE BYLI VŠICHNI, MĚLI JSME OBLEČENÍ BANDIT,A NIKOHO TADY OD NÁS JSME TAM NEVIDĚLI ???A TO NEMLUVÍM O TOM DOJEBANÝM NÁDRAŽÍ
když to jede,je to OK
zdenek 1 psal:NO KURVA NIC MOC,AKORÁT UTRACENÉ PRACHY! A TY SLUŽBY.... PÁREK V ROHLÍKU OD RÁKOSNÍKA STUDENÝ,HRANOLKY SEBOU V MEKÁČI MÍSTO S TATARKOU TAM S KEČUPEM, FÍK PAREK MÍSTO HOŘČICE KEČUP, NO KURVA KATASTROFA, A KDE JSTE BYLI VŠICHNI, MĚLI JSME OBLEČENÍ BANDIT,A NIKOHO TADY OD NÁS JSME TAM NEVIDĚLI ???A TO NEMLUVÍM O TOM DOJEBANÝM NÁDRAŽÍ
Ja nevim. Banditaky jsme tam žadnce nepotkal. možna to bude tim že vas osobně neznam.
Frodo89 psal:zdenek 1 psal:NO KURVA NIC MOC,AKORÁT UTRACENÉ PRACHY! A TY SLUŽBY.... PÁREK V ROHLÍKU OD RÁKOSNÍKA STUDENÝ,HRANOLKY SEBOU V MEKÁČI MÍSTO S TATARKOU TAM S KEČUPEM, FÍK PAREK MÍSTO HOŘČICE KEČUP, NO KURVA KATASTROFA, A KDE JSTE BYLI VŠICHNI, MĚLI JSME OBLEČENÍ BANDIT,A NIKOHO TADY OD NÁS JSME TAM NEVIDĚLI ???A TO NEMLUVÍM O TOM DOJEBANÝM NÁDRAŽÍ
Ja nevim. Banditaky jsme tam žadnce nepotkal. možna to bude tim že vas osobně neznam.
kurňa mikyny a trička bandit pičo přez celý bachor ...... a nic..
když to jede,je to OK
zdenek 1 psal:Frodo89 psal:zdenek 1 psal:NO KURVA NIC MOC,AKORÁT UTRACENÉ PRACHY! A TY SLUŽBY.... PÁREK V ROHLÍKU OD RÁKOSNÍKA STUDENÝ,HRANOLKY SEBOU V MEKÁČI MÍSTO S TATARKOU TAM S KEČUPEM, FÍK PAREK MÍSTO HOŘČICE KEČUP, NO KURVA KATASTROFA, A KDE JSTE BYLI VŠICHNI, MĚLI JSME OBLEČENÍ BANDIT,A NIKOHO TADY OD NÁS JSME TAM NEVIDĚLI ???A TO NEMLUVÍM O TOM DOJEBANÝM NÁDRAŽÍ
kurňa mikyny a trička bandit pičo přez celý bachor ...... a nic..
stale nemam.
Frodo89 psal:zdenek 1 psal:Frodo89 psal:
Ja nevim. Banditaky jsme tam žadnce nepotkal. možna to bude tim že vas osobně neznam.kurňa mikyny a trička bandit pičo přez celý bachor ...... a nic..
stale nemam.
ty ne ale oni jo
Bandit 4EVER!!!
Frodo89 psal:Bedřich psal:Frodo89 psal:Letos tržnice ale baby byly dobry to uznavam.
Motorky žadny...
a přišti rok VVB už se těšim i když to mam o 200km daleNevim v kterém stánku to bylo, ale byla fakt dobrá... šel jsem tam 2x ... nějaký krosky, v bílej plavkách...
Tuhle mysliš?
http://frodo89.rajce.idnes.cz/Motocykl_ … GE_026.jpg
TO JE VONA
Bedřich psal:Frodo89 psal:Bedřich psal:
Nevim v kterém stánku to bylo, ale byla fakt dobrá... šel jsem tam 2x ... nějaký krosky, v bílej plavkách...Tuhle mysliš?
http://frodo89.rajce.idnes.cz/Motocykl_ … GE_026.jpgTO JE VONA
To jsme rad ale je pravda že co sjme se bavil s lidma malo kdo si ji všiml že tam byla. Mi jsme ji tam drbaly s KawaPertem.
Jina maš hezky vymazleneho bandita už kdysi jsme na něj koukal.. Fakt parada Myslim tu starší vymazlenou B6 Bandit
wolff podruhy (Člen) 16.03.2009 12:40:12 Offline |
wolff podruhy (Člen) 16.03.2009 13:15:42 Offline |
Koukam i tady to slečna válcuje
http://www.motorkari.cz/clanky/moto-nov … 13440.html
Exotika
Lihy psal:Filous psal:...hmmm...15, 8, 12 ...vostatní sou vošklivý...
čekal sem že se ti bude líbit 3ka
...ééééééé...já na todle moc nejsem, já rači českou kuchyni
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
huskyb12 psal:nejvíc mě srala 18. páč sem se chtěl juknout na ten motor v tý jebce a vona se furt po tom válela, ci fix !
..Ty ses jí chtěl dívat na motor a ona Tě nenechala? Tak v to je pěkně hnusné
K.a.s.y.m. (Člen) 17.03.2009 09:10:58 Offline |
Mour psal:huskyb12 psal:nejvíc mě srala 18. páč sem se chtěl juknout na ten motor v tý jebce a vona se furt po tom válela, ci fix !
nemělo tam bejt,že jě pěkně hnusná???když ho nenechá se podívat???
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Mour psal:huskyb12 psal:nejvíc mě srala 18. páč sem se chtěl juknout na ten motor v tý jebce a vona se furt po tom válela, ci fix !
nemělo tam bejt,že jě pěkně hnusná???když ho nenechá se podívat???
ne ...protože je hnusné - to!, že se nemoch podívat
K.a.s.y.m. (Člen) 17.03.2009 09:42:36 Offline |
jo tááák tak to už tomu rozumim
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1