Nejsi přihlášen
Brzdove kotouče
Zdravím všechny. Určitě toto téma tu už bylo, ale nějak se mi nepovedlo to najit. A tak se zeptám . Nevite někdo za kolik se daji sehnat přední brzdový kotouče na B6 ? Ale nytovany nechci. Po připadě nějaky kontakt nebo tak něco. Jeden týpek mi řikal 5000kč za jeden.... Dik moc za nějaký info.
Re: Brzdove kotouče
paja21 psal:Zdravím všechny. Určitě toto téma tu už bylo, ale nějak se mi nepovedlo to najit. A tak se zeptám . Nevite někdo za kolik se daji sehnat přední brzdový kotouče na B6 ? Ale nytovany nechci. Po připadě nějaky kontakt nebo tak něco. Jeden týpek mi řikal 5000kč za jeden.... Dik moc za nějaký info.
kontaktuj uzivatela "kojaksro" urcite ti pomoze...
...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
alex psal:paja21 psal:Zdravím všechny. Určitě toto téma tu už bylo, ale nějak se mi nepovedlo to najit. A tak se zeptám . Nevite někdo za kolik se daji sehnat přední brzdový kotouče na B6 ? Ale nytovany nechci. Po připadě nějaky kontakt nebo tak něco. Jeden týpek mi řikal 5000kč za jeden.... Dik moc za nějaký info.
jj KOJAKSRO je dobrej
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
panove ted mam dotaz ja dneska sem sundal obe kola ze budu lestit ty rafky jak sem chtel ale p osundani sem zjistil ze se krapet jeden kotouc kejve kdyz to reknu tak je to asi necelej milimetrik kejve se posmeru ne do stran je to hodne spatny??? jestli jo tak sem v
ales.tv psal:panove ted mam dotaz ja dneska sem sundal obe kola ze budu lestit ty rafky jak sem chtel ale p osundani sem zjistil ze se krapet jeden kotouc kejve kdyz to reknu tak je to asi necelej milimetrik kejve se posmeru ne do stran je to hodne spatny??? jestli jo tak sem v
Klíííd..Ondráše doženeš až po takovejch 5ti sezonách intenzivního brždění..
PURE NAKED BIKE!
to jako fakt?? ja co jel kupovat bandoura tka semi ani nehli to sem kontroloval:) A ted po 200kilaku se zacal hejbat tka proto sme se lekl takze myslite ze to bude v cjaku jo ze to necemu neva ju? jestli ju tak mam radost:)
ales.tv psal:to jako fakt?? ja co jel kupovat bandoura tka semi ani nehli to sem kontroloval:) A ted po 200kilaku se zacal hejbat tka proto sme se lekl takze myslite ze to bude v cjaku jo ze to necemu neva ju? jestli ju tak mam radost:)
tak to měj dál radost a poslechni starších
Bandit 4EVER!!!
2 Meloun: Voe... Stejně jsem to dal přenejtovat jen kvůli vám, abyste do mě furt neryli. Jinak si myslím, že to bylo ještě furt v pohodě. I Bobík to říkal.
2 ales.tv: Tady je řečeno skoro vše. Kdyžtak se zeptej.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=7225
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
konecne si budes moct dovolit ten luxus zabrzdit
alex psal:paja21 psal:Zdravím všechny. Určitě toto téma tu už bylo, ale nějak se mi nepovedlo to najit. A tak se zeptám . Nevite někdo za kolik se daji sehnat přední brzdový kotouče na B6 ? Ale nytovany nechci. Po připadě nějaky kontakt nebo tak něco. Jeden týpek mi řikal 5000kč za jeden.... Dik moc za nějaký info.
.....no viděl bych to kolem 3850,- za jeden, což by mělo být lepčí než 5000,-
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:alex psal:paja21 psal:Zdravím všechny. Určitě toto téma tu už bylo, ale nějak se mi nepovedlo to najit. A tak se zeptám . Nevite někdo za kolik se daji sehnat přední brzdový kotouče na B6 ? Ale nytovany nechci. Po připadě nějaky kontakt nebo tak něco. Jeden týpek mi řikal 5000kč za jeden.... Dik moc za nějaký info.
.....no viděl bych to kolem 3850,- za jeden, což by mělo být lepčí než 5000,-
No tak to každopadně.... Ale ještě se tě zeptam , minimum je 4mm a ja to mam jen lehoulince pod 4mm cca 3,89-3,9mm Mám ještě počkat chvilec a měco na to najezdit nebo raději vyměnit. A to jsou jako celý koutoče nebo nýtovany??? Každopadně dik za info
paja21 psal:No tak to každopadně.... Ale ještě se tě zeptam , minimum je 4mm a ja to mam jen lehoulince pod 4mm cca 3,89-3,9mm Mám ještě počkat chvilec a měco na to najezdit nebo raději vyměnit. A to jsou jako celý koutoče nebo nýtovany??? Každopadně dik za info
Trochu dotaz mimo... Kolik má ta motorka na tachometru?
paja21 psal:kojaksro psal:alex psal:
kontaktuj uzivatela "kojaksro" urcite ti pomoze........no viděl bych to kolem 3850,- za jeden, což by mělo být lepčí než 5000,-
No tak to každopadně.... Ale ještě se tě zeptam , minimum je 4mm a ja to mam jen lehoulince pod 4mm cca 3,89-3,9mm Mám ještě počkat chvilec a měco na to najezdit nebo raději vyměnit. A to jsou jako celý koutoče nebo nýtovany??? Každopadně dik za info
....z pohledu mojí kasičky, bych je koupil , ne vážně, osobně jsem nejezdil na omydlenejch kotoučích, takže nevím, ale určo Ti někdo napíše jestli to vydrží, můžou se Ti začít kroutit a uvolňovat. Jinak je to komplet kotouč, který je uchycen na 5 šroubů na disku kola.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Ondráš psal:paja21 psal:No tak to každopadně.... Ale ještě se tě zeptam , minimum je 4mm a ja to mam jen lehoulince pod 4mm cca 3,89-3,9mm Mám ještě počkat chvilec a měco na to najezdit nebo raději vyměnit. A to jsou jako celý koutoče nebo nýtovany??? Každopadně dik za info
no jako je to stařeček, přesně nevim ale nějak kolem 46500km +-
kojaksro psal:paja21 psal:kojaksro psal:
.....no viděl bych to kolem 3850,- za jeden, což by mělo být lepčí než 5000,-No tak to každopadně.... Ale ještě se tě zeptam , minimum je 4mm a ja to mam jen lehoulince pod 4mm cca 3,89-3,9mm Mám ještě počkat chvilec a měco na to najezdit nebo raději vyměnit. A to jsou jako celý koutoče nebo nýtovany??? Každopadně dik za info
....z pohledu mojí kasičky, bych je koupil , ne vážně, osobně jsem nejezdil na omydlenejch kotoučích, takže nevím, ale určo Ti někdo napíše jestli to vydrží, můžou se Ti začít kroutit a uvolňovat. Jinak je to komplet kotouč, který je uchycen na 5 šroubů na disku kola.
Dám na zkušenějšího člověka a vemu je ale až přišti měsic, to se tio ozvu, už mám vrdeli pulku veplaty takže bych ted nevyšel. Ale přišti měsic se ti ozvu . A destičky k tomu máš taky?? A za kolik? Joo a uložim si tve ICQ jo?? jsme tam jako "led" Zatim dik
paja21 psal:Ondráš psal:paja21 psal:No tak to každopadně.... Ale ještě se tě zeptam , minimum je 4mm a ja to mam jen lehoulince pod 4mm cca 3,89-3,9mm Mám ještě počkat chvilec a měco na to najezdit nebo raději vyměnit. A to jsou jako celý koutoče nebo nýtovany??? Každopadně dik za info
hádám, že ten stařeček neni v origu.....jinak by byl setsakra pěkně zachovalej
hans psal:paja21 psal:Ondráš psal:
Trochu dotaz mimo... Kolik má ta motorka na tachometru?no jako je to stařeček, přesně nevim ale nějak kolem 46500km +-
hádám, že ten stařeček neni v origu.....jinak by byl setsakra pěkně zachovalej
no ted nevím jak to myslíš......no je v orgigu, co se týče laku a motoru asi taky.Jinak puvodně to bylo "S" a týpek předemnou jej předělal na "N" to jsou jediny změny co vim že tam jsou. A ještě tak daval hustější olej široky řiditka a panceře. Ja na tom nic neměnil. je tak jak jsme jej koupil....
hans psal:myslel jsem lak
jo tak to ten je původni. Jako mam se,m tam nějaky kosmeticky zadrhely ale na foce to nejde vidět. Všimneš si toho až při detajlnějším pohledu. No a taky majitel se stará aby byl pěknej ten lak Ale jinak dik za pochvalu
paja21 psal:Ondráš psal:Trochu dotaz mimo... Kolik má ta motorka na tachometru?
To mam skoro taky (možná že i víc, nevim kolik to mělo před tím) a mam tak o 2 mm víc a to byly ještě rovnaný, takže je zbrousil. buď máš tvrdý desky co ti žerou kotouče, nebo to má najeto mnohem víc, nebo je tam máš odněkud jinud.
A nebo něco jinýho...
Ondráš psal:paja21 psal:Ondráš psal:Trochu dotaz mimo... Kolik má ta motorka na tachometru?
To mam skoro taky (možná že i víc, nevim kolik to mělo před tím) a mam tak o 2 mm víc a to byly ještě rovnaný, takže je zbrousil. buď máš tvrdý desky co ti žerou kotouče, nebo to má najeto mnohem víc, nebo je tam máš odněkud jinud.
A nebo něco jinýho...
Počkat to mě chceš řict že májí ty tvý kotouče cc 6mm jo??? tak to je divny pač novej kotouč se mi zda ma 4,5mm sem někde četl se mi zda. Myslím že i někde tady n aforu. Tak to potom má nějaky mega tlusty...
alex psal:Ondráš psal:A nebo něco jinýho...
"asi neci jinyho..."
zeby to bolo rozbite a preto je prerobene z "S" na "N" ???
pšššššt....
paja21 psal:jo jasně , i kdyby bylo rozbyté, což nebylo!! tak mi řekni jaký by to mělo vliv na tloušťku kotouču???
no taky vliv, ze to malo totalne rozjebany predok, ze ten predchodca vymenil komplet vidlu aj s kolesom z nejakej inej masiny... (mozno z takej, co mala totalne rozjebany zadok... )
...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
alex psal:paja21 psal:jo jasně , i kdyby bylo rozbyté, což nebylo!! tak mi řekni jaký by to mělo vliv na tloušťku kotouču???
no taky vliv, ze to malo totalne rozjebany predok, ze ten predchodca vymenil komplet vidlu aj s kolesom z nejakej inej masiny... (mozno z takej, co mala totalne rozjebany zadok... )
no to jo, pravda no, ale rozbyta nebyla, viděl jsem i tu polokapotu co tam byla a byla OK ale nebral jsem si ji, pač na co že. A pochybuju že by si ten typek pořidil ještě dalši v pořadku, jen proto aby ji mohl jakože ukazovat lidem co měli zajem o tu motorku. To se mi moc nezda, kor když vim že s motorizmem končil, vše prodaval....
Ale to jsme nějak odbočili od tlouštky. Kolik teda maji novy kotouče tloušťku?? Jako to co jsme psal ja těch 4,5mm se mi zdá malo ale fakt to někde četl....ale může to byt blbost nepopirám, ale zajimalo by mě to.Kolik teda mají novy
paja21 psal:No tak to každopadně.... Ale ještě se tě zeptam , minimum je 4mm a ja to mam jen lehoulince pod 4mm cca 3,89-3,9mm Mám ještě počkat chvilec a měco na to najezdit nebo raději vyměnit.
jak ti to brzdí? když si to kopil měly kolik mm?
paja21 psal:Ondráš psal:paja21 psal:no jako je to stařeček, přesně nevim ale nějak kolem 46500km +-
A nebo něco jinýho...Počkat to mě chceš řict že májí ty tvý kotouče cc 6mm jo??? tak to je divny pač novej kotouč se mi zda ma 4,5mm sem někde četl se mi zda. Myslím že i někde tady n aforu. Tak to potom má nějaky mega tlusty...
Sorry... Vůl jsem... 0,2 mm
Arinn psal:paja21 psal:No tak to každopadně.... Ale ještě se tě zeptam , minimum je 4mm a ja to mam jen lehoulince pod 4mm cca 3,89-3,9mm Mám ještě počkat chvilec a měco na to najezdit nebo raději vyměnit.
jak ti to brzdí? když si to kopil měly kolik mm?
No tak když jsme ji koupil tak jsme to neměřil takže nevim. Ale jinak před zazimovánim to brzdilo ještě napohodu. I na vanočni vyjižďce co jsme jeli tak jsem taky nic nepociťoval. Ale tak to minimum tak asi má nějakej duvod, no tak zase pro sychr bych je měl asi raděj vyměnit....
Meloun psal:V čem bude spočívat funkce klubu nechám na tobě..
To jako že já mám vymyslet stanovy?
Ty si dobrej...
Já rozumu v těchto věcech prostý... Já to klidně přepíšu na počítači, ale víc asi nedám.
Meloun psal:Ondráš psal:2 Kakac + Barynek: Pro pravdu se každej čertí...
Jj,Ondráš má recht..
Co takhle založit spolek starejch kulatejch eNek??
Je nás jak šafránu..poslední soudní..Dream team
A my si založíme frakci novejch eS-ek
Sepíšem body proč bojujem proti starejm kulatým eNkám (protože jsou to starý jebky)
A běda jak dojde na hlasování o vyloučení z suzukibandit klubu.
Ondráš psal:Meloun psal:V čem bude spočívat funkce klubu nechám na tobě..
To jako že já mám vymyslet stanovy?
Ty si dobrej...
Já rozumu v těchto věcech prostý... Já to klidně přepíšu na počítači, ale víc asi nedám.
Chtěl bych bejt pokladník jestli nemáte nic proti
Kakac psal:A my si založíme frakci novejch eS-ek
Sepíšem body proč bojujem proti starejm kulatým eNkám (protože jsou to starý jebky)
A běda jak dojde na hlasování o vyloučení z suzukibandit klubu.
Už se vstekaj, zuří, prskaj a kopou kolem sebe nožičkama...
Co máte ještě zásobě...
Ondráš psal:Kakac psal:A my si založíme frakci novejch eS-ek
A běda jak dojde na hlasování o vyloučení z suzukibandit klubu.Už se vstekaj, zuří, prskaj a kopou kolem sebe nožičkama...
Co máte ještě zásobě...
Silně mi to připomíná rétoriku nějakého politika
A hádejte jakého
A nikdo se nevzteká .
Jen když máme tu demograciji tak si můžem zakládat co chcem
Kakac psal:Silně mi to připomíná rétoriku nějakého politika
A hádejte jakého
A nikdo se nevzteká .
Jen když máme tu demograciji tak si můžem zakládat co chcem
Estli vy nám to klucí neděláte na truc...
Njn..je to smutný příklad evoluce..první prapůvodní Bandit(pochopitelně,že N!!)ještě reprezentoval svoje jméno..Pak ale hamižní vedoucí suzuki corp.zjistili,že mnohem více lidí je zhýčkáno a bojí se větru
A tak pro takové přilepili na krásnou motorku kus plastu,aby se měli kam chudáčci schovat
Prodeje vzrostly,duch motorky umřel..
Ale mi pravověrní se větru nebojíme..naopak!Proto je to naháč
Schovávat se můžu v plechovce..
Mrdám vás do ucha,jedu lejt
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Njn..je to smutný příklad evoluce..první prapůvodní Bandit(pochopitelně,že N!!)ještě reprezentoval svoje jméno..Pak ale hamižní vedoucí suzuki corp.zjistili,že mnohem více lidí je zhýčkáno a bojí se větru
A tak pro takové přilepili na krásnou motorku kus plastu,aby se měli kam chudáčci schovat
Prodeje vzrostly,duch motorky umřel..
Ale mi pravověrní se větru nebojíme..naopak!Proto je to naháč
Schovávat se můžu v plechovce..
Mrdám vás do ucha,jedu lejt
Je fakt že jsi to napsal pěkně
Hlavně kluci ať Vám nepraskne cévka
Není důležitý na čem se jezdí hlavně že je to motorka a dobrý požitek
Jinak N-ko či S-ko hlavně že je to Bandit !!!!!!!
2 všem eNkařům, co tu melou nerozumy - eNko je pro socky, protože na eSku je víc materiálu a víc práce a proto je dražší a proto ti, kteří ho mají pouze ukazují, že jsou o něco movitější a nemusí se stydět, že mají na víc muziky v podobě víc plastů a pohodlí To že tady melete něco o eNku a jeho původní roli a jak se to vzdálilo tomu původnímu významu (Meloun, že? ) prostě ukazuje závist
víc makejte a budete si taky moc dopřát luxus svezení na eSku
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:2 všem eNkařům, co tu melou nerozumy - eNko je pro socky, protože na eSku je víc materiálu a víc práce a proto je dražší a proto ti, kteří ho mají pouze ukazují, že jsou o něco movitější a nemusí se stydět, že mají na víc muziky v podobě víc plastů a pohodlí To že tady melete něco o eNku a jeho původní roli a jak se to vzdálilo tomu původnímu významu (Meloun, že? ) prostě ukazuje závist
barynek psal:2 všem eNkařům, co tu melou nerozumy - eNko je pro socky, protože na eSku je víc materiálu a víc práce a proto je dražší a proto ti, kteří ho mají pouze ukazují, že jsou o něco movitější a nemusí se stydět, že mají na víc muziky v podobě víc plastů a pohodlí To že tady melete něco o eNku a jeho původní roli a jak se to vzdálilo tomu původnímu významu (Meloun, že? ) prostě ukazuje závist
Kdybys řekl, že sis připlatil za chrom, karbon... To bych pochopil, ale že sis připlatil za plast... No dovol...
Ondráš psal:barynek psal:2 všem eNkařům, co tu melou nerozumy - eNko je pro socky, protože na eSku je víc materiálu a víc práce a proto je dražší a proto ti, kteří ho mají pouze ukazují, že jsou o něco movitější a nemusí se stydět, že mají na víc muziky v podobě víc plastů a pohodlí To že tady melete něco o eNku a jeho původní roli a jak se to vzdálilo tomu původnímu významu (Meloun, že? ) prostě ukazuje závist
víc makejte a budete si taky moc dopřát luxus svezení na eSkuKdybys řekl, že sis připlatil za chrom, karbon... To bych pochopil, ale že sis připlatil za plast... No dovol...
teraz ti to dal
Ondráš psal:barynek psal:2 všem eNkařům, co tu melou nerozumy - eNko je pro socky, protože na eSku je víc materiálu a víc práce a proto je dražší a proto ti, kteří ho mají pouze ukazují, že jsou o něco movitější a nemusí se stydět, že mají na víc muziky v podobě víc plastů a pohodlí To že tady melete něco o eNku a jeho původní roli a jak se to vzdálilo tomu původnímu významu (Meloun, že? ) prostě ukazuje závist
víc makejte a budete si taky moc dopřát luxus svezení na eSkuKdybys řekl, že sis připlatil za chrom, karbon... To bych pochopil, ale že sis připlatil za plast... No dovol...
chrom a karbon je vo hovně maska ladí krásně s celou motorkou, a ne jak nějaký leštěnky v podobě chromu nebo imitace karbonu, co má kdekdo, páč to můžeš koupit v akci v lidlu
Bandit 4EVER!!!
cockin psal:Jedine N, ja to mam taky predelany. Muzete mrknout v profilu. To plexi chci vymenit za nejaky jiny, spis mensi, mozna i cerny.
Tak to za chvíli předěláš zpátky,protože zjistíš ža to má být eSko
barynek psal:Kakac psal:barynek psal:mazo - ale prdlajz
Jak vidím diskuze pokračuje
Takže go barynek go
eS-kaři všech zemí spojte se!eNkaři všech zemí, vyližte si
Suck off
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
cockin psal:Jedine N, ja to mam taky predelany. Muzete mrknout v profilu. To plexi chci vymenit za nejaky jiny, spis mensi, mozna i cerny.
Čučim do profilu a vidim žes z Petrovic, tož to můžem dát někdy průtah
fidoB6 psal:cockin psal:Jedine N, ja to mam taky predelany. Muzete mrknout v profilu. To plexi chci vymenit za nejaky jiny, spis mensi, mozna i cerny.
nic neslibuj ty strejdo.....stejně s nikým nevyjedeš ...si beztak dycky najdeš nějakou výmluvu
hans psal:fidoB6 psal:cockin psal:Jedine N, ja to mam taky predelany. Muzete mrknout v profilu. To plexi chci vymenit za nejaky jiny, spis mensi, mozna i cerny.
nic neslibuj ty strejdo.....stejně s nikým nevyjedeš ...si beztak dycky najdeš nějakou výmluvu
Ty vole jak kdybych tě znal už roky, přesně nějakej takovej sranec sem od tebe čekal...Jo jinak, teď nemůžu, mám hodně jinejch povinnostíSpokojenej?
v pořádku :)...kdy žes říkal že budeš tak nějak tady? až za dva měsíce ???
hans psal:v pořádku :)...kdy žes říkal že budeš tak nějak tady? až za dva měsíce ???
Teď sem pro změnu v Práglu. A do Martinic až v květnu....nejspíš...
fidoB6 psal:cockin psal:Jedine N, ja to mam taky predelany. Muzete mrknout v profilu. To plexi chci vymenit za nejaky jiny, spis mensi, mozna i cerny.
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:fidoB6 psal:cockin psal:Jedine N, ja to mam taky predelany. Muzete mrknout v profilu. To plexi chci vymenit za nejaky jiny, spis mensi, mozna i cerny.
Myšleno v okolí Petrovic
fidoB6 psal:barynek psal:fidoB6 psal:
Čučim do profilu a vidim žes z Petrovic, tož to můžem dát někdy průtahMyšleno v okolí Petrovic
asi nemyslel kde, ale co
Meloun psal:Ondráš:
Už jsem na tom začal makat..
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00522.jpg
Ostatně soudím, že Kartágo musí být zničeno.
A co tady řešíte blázni, dyk jsme na bandit foru ne?? A je jedno jestli S, nebo N každej podle sebe. Mě se víc líbý S a proto ho taky mám, Ondráš zas radši N
To by jsme potom mohli na srazu rozdělit plac na dvě půlky, jedna půlka S a druhá N a potom někde u vjezdu budou GTčka http://www.bikeintro.com/wp-content/bandit1250gt.jpg a zabranou jebky
Tak bandit
Jeedéééééééééééémmmm
Lukyn1 psal:A co tady řešíte blázni, dyk jsme na bandit foru ne?? A je jedno jestli S, nebo N každej podle sebe. Mě se víc líbý S a proto ho taky mám, Ondráš zas radši N
To by jsme potom mohli na srazu rozdělit plac na dvě půlky, jedna půlka S a druhá N a potom někde u vjezdu budou GTčka http://www.bikeintro.com/wp-content/bandit1250gt.jpg a zabranou jebky
Tak bandit
Tomu nemůžeš rozumnět..
Není Bandit jako Bandit..ten je totiž jen jeden..
Přesily brouků se nebojíme..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Lukyn1 psal:A co tady řešíte blázni, dyk jsme na bandit foru ne?? A je jedno jestli S, nebo N každej podle sebe. Mě se víc líbý S a proto ho taky mám, Ondráš zas radši N
Tak banditTomu nemůžeš rozumnět..
Není Bandit jako Bandit..ten je totiž jen jeden..
Přesily brouků se nebojíme..
Já věc já tomu nerozumím
Dyk si dělějte jak myslíte, třeba vobčanky si roztrhejte já dělám jak myslím
Přeju pěknej fight
Jeedéééééééééééémmmm
K.a.s.y.m. (Člen) 01.04.2009 12:08:19 Offline |
já bych to shrnul ,že bandit je celkově na
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Ondráš psal:Kakac psal:Leda Piču,N-ko je na a eS-ko je nejlepší
Já taky včera pil, ale takovéhle blbosti mě nenapadaj ani zhulenýho...
protože chlastáš a hulíš sračky, kdybys měl pořádnej matroš, tak tady takhle nesmysly
Bandit 4EVER!!!
Ještě, že japonští dizajnéři hulili sračky a dali vzniknout jednomu z nejhezčích NAKED biků a ikoně motocyklového světa..
Všichni víme, o který jde..
Těžko považovat za naháče něco, co je někde na půl cesty do kelímkova..
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen) 01.04.2009 14:13:19 Offline |
Meloun psal:Ještě, že japonští dizajnéři hulili sračky a dali vzniknout jednomu z nejhezčích NAKED biků a ikoně motocyklového světa..
Všichni víme, o který jde..
Těžko považovat za naháče něco, co je někde na půl cesty do kelímkova..
myslíš jako tohle?
http://videa.motozivot.cz/motorka.php?i … CBX%201000
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Ondráš psal:barynek psal:protože chlastáš a hulíš sračky, kdybys měl pořádnej matroš, tak tady takhle nesmysly
Tullamore Dew neni sračka...
Tullamorka ne, ale to co z tebe pak padá jo
2 Meloun - mluví z tebe závist
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Ondráš psal:barynek psal:protože chlastáš a hulíš sračky, kdybys měl pořádnej matroš, tak tady takhle nesmysly
Tullamore Dew neni sračka...
Tullamorka ne, ale to co z tebe pak padá jo
2 Meloun - mluví z tebe závist
No to je teda argument..závist
Rozpočet jsem měl tehdá takovej,že bych pořídil něco jako máš ty..no ale nejsem padlej na hlavu,že..
Když budu chtít kelímek,tak plnokrevnej..atd atd..proti těm nemám ani slovo..
Ani tak nejde o to,že je eSko šeredný..hnusnejch motorek je spousta..jde spíš o to, že je to zprznění jinak krásnýho stroje..
Ale tak..zase na druhou stranu vás maminka pochválí,že neofouknete..
PURE NAKED BIKE!
Stránky: 1 2