Nejsi přihlášen
Manual k autoradiu s DVD a GPS Columbus - Skoda...
Cafte chlapi, moc sa to sem nehodi, ale neviem, kde to uz mam zhanat... Nemate nahodou niekto v elektronickej podobe manual na nizsiezobrazene autoradio... Budem velmi vdacny tomu, kto mi s tym pomoze...
...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
Re: Manual k autoradiu s DVD a GPS Columbus - Skoda...
Ne asi
luig psal:http://new.skoda-auto.com/cze/service/documentation/pages/newoctavia.aspx
Luig: Diky moc... presne toto som hladal... no a ja som to nenasiel... kua... dik...
Za málo
Pořídils novou káru jo? Mimochodem četl jsem o týhle navigaci jen samou chválu, snad nejlepší co ti dneska automobilky daj napevno do auta, tak si to pořádně užívej ale čum víc na silnici než na display
Ne asi
Banditatom (Člen) 17.03.2009 21:25:03 Offline |
prej se hodně kradou říkal kámoš škodovák minulý týden že prej 4 měnil
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:prej se hodně kradou říkal kámoš škodovák minulý týden že prej 4 měnil
aj u nas sa vela kradnu, ale starsie Octavie... a hlavne strieborne...ja mam tmavozelenu...
Banditatom (Člen) 17.03.2009 21:29:12 Offline |
alex psal:Banditatom psal:prej se hodně kradou říkal kámoš škodovák minulý týden že prej 4 měnil
aj u nas sa vela kradnu, ale starsie Octavie... a hlavne strieborne...ja mam tmavozelenu...
tfuj už jsem se lek já červenou
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
alex psal:Banditatom psal:prej se hodně kradou říkal kámoš škodovák minulý týden že prej 4 měnil
si myslim, ze ta farba zachrani? Mas stastie, ze byvas na dedinke v dobrej lokalite
Stránky: 1