Nejsi přihlášen
Koldan ? Smutný úpadek ženáče........
Prodám B1200N, r.v. 2001, nové Dunlop Qualifier, řetězovka D.I.D. 530 ZVM2,nový olej 10W40 Castrol GPS, tlumič řízení MPS Corse, podsedlovka Xbikes, konické řidítka TAG s upravenými držáky, leštěné kola v barvě,víka, kyvka,vidle a další díly, blatníče ERMAX nad zadním kolem,originál výfuk + laděný Scorpion, změna přepákování originál kosti,padací hříbky Navíc prodám nepromok z Louise, zadní kufr GIVI s držákem, satel tašky s válcem od Lousie atd. Seznam pošlu. Zn. končím fotky v mém profilu zde nebo na motorkářích:http://www.motorkari.cz/uzivatel/?uid=7907
cena: 110000 Kč
inzerát ze dne 17.03.2009 | koldan@seznam.cz | +420602739877
God Save The Queen!
Re: Koldan ? Smutný úpadek ženáče........
...a tendle chudák bude jezdit v tý sukni :))
prodám kožené kalhoty BERING,velikost L,prodyšnost protektory KNOX,zip pro bundu
cena: 2500 Kč
inzerát ze dne 17.03.2009 | borak.j@seznam.cz | +420603256959
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
ABik psal:Už jsem mu napsal smsku a čekám na odpověď. Ne, že bych to jako chtěl koupit, ale rozpadá se nám pakistansekce
neboj, letos vam tam pribyl novej z Loser rodiny
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Kelly01 psal:Nás pravověrný(Husky,Filous a Já) už nemůže nic překvapit
...vím vo jednom co 2x v každý sezoně špekuloval, chodil zkoušet různý nový pičoviny, stlačoval a hledal ceny, zkoušel prodat ludru za astronomickej obolos ...a pak mu asi došly kačeny
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...vím vo jednom co 2x v každý sezoně špekuloval, chodil zkoušet různý nový pičoviny, stlačoval a hledal ceny, zkoušel prodat ludru za astronomickej obolos ...a pak mu asi došly kačeny
Tím vším jen neustále říkal: Halo, já jsem tady, ještě jsem neumřel...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Taky koukam no takovej kousek neni to skoda prodavat ? Rano sem to zjistil jak cumim do bazaru pak to tady pise Kelly. Snad se ji tady nekdo ujme a bude aspon v dobrejch rukach kdyz uz ma jit z baraku.
inkvizitorr (Administrator) 18.03.2009 21:15:13 Offline |
jó, čerstvý kremrolky, to je něco....
doba je temná...
všechno je trošku jinak a nemám moc sílu to sem psát, ta zpráva o meganu, která oběhla internet, co byl omotaný kolem lokomotivy a starším páru v něm, byla o mých rodičích a já v tu chvíli stál s manželkou v autě 10 metrů za nimi,jeli jsme pohřbívat našeho pejska,který nám umřel na rakovinu a v místě,kde jezdí jen lokálka a přejezd je označen jen stopkou bez jakéhokoliv osvětlení,proletěla nákladní lokomotiva bez toho aniž by svítila hlavním světlem, nebo troubila, nebo zpomalila na nechráněném přejezdu. Na netu si pak přečtu,že to řídili staří lidi se zpomalenými reakcemi (taťka měl jen 55!), nebo že objížděli závory apod. smyšlenky nezakládající se na realitě. Já tam byl a viděl jak se to stalo, viděl jsem tatínka umírat a maminka bojuje v Brně na ARU o život v kritickém stavu a já se musím postarat o mladšího bratra a to,co je třeba a nechci jakýmkoliv způsobem pokoušet osud,aby rodina byla i beze mě. Vím,že i na kole nebo na bruslích se může člověk zranit,na té motorce je to však pravděpodobnější. Možná někdy v budoucnu až to vše přejde...,ale teď už na to chuť nemám. Motorku zkouším prodat jako celek,ale pravděpodobně to rozkouskuji a doplňky začnu prodávat zvlášť,ale na to abych teď něco vymýšlel nemám
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
No ty jo,tak to je krutý....na netu sem to čet,hrůza. Nevím co napsat,aby to neznělo hovadsky, ale každopádně se drž a hodně pevný nervy. Na motorku teď fakt kašli, jsou ještě důležitější věci na světě než jen lítat na mašině. Pevný nervy a ustoj to všechno
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
..čekal jsem, že to nebude jen tak....s přihlédnutím k tomu,jak moc tu mašinu měl rád a jak si jí pilal..
Tohle je obrovská tragédie pro Koldana a nějaký moje soustrastný projevy mu stejně nepomůžou..
Mašinu neprodávej..budeš toho později litovat..
Nejraději bych tu motorku od tebe koupil a někde jí schoval,aby sis jí po přejití zlých časů mohl vzít zase zpátky v netknutým stavu..
PURE NAKED BIKE!
Banditatom (Člen) 19.03.2009 06:35:18 Offline |
držíme palce
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
je to tragedie pridavam se k ostatnim,taky drzim palce at se ti mamina da do poradku a za otce prijmi prosim uprimnou soustrast !!!
Falling Slowly !!!! http://cs-cz.facebook.com/people/Jiri-Hruby/1213809471
inkvizitorr (Administrator) 19.03.2009 07:09:39 Offline |
hrozný, co na to říct upřímnou soustrast a mámě držíme palce.....
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 19.03.2009 07:21:47 Offline |
tohle je smutný..zvlášt to jak to vždycky rozmánou media
upřímnou soustrast a ať se mamka brzy uzdravý.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Co na to rict, drz se chlape
Koldane, to je mi líto...
...sku......nej život....
Drž se chlape a pevné nervy.
KDyby jsi potřeboval pomoct s pojišťovnama vyřídit pojistnou událost, tak se ozvi.
Jo a dofám že moto návštevy máš povolené....
nevím, jak těžké může být ztratit rodiče před očima, je mi to moc líto Martine.
Za taťku upřímnou soustrast a mamince hodně sil a chuti do života... držte se. Myslím, že pokud bude něco třeba, parťáků je nás tu spousta...
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
Progear 650 (Člen) 19.03.2009 08:54:01 Offline |
drž se...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
pavel dolínek (Člen) 19.03.2009 16:56:37 Offline |
drz se chlape
"una storia italiana"
Koldan
Akorát si myslím že prodej motorky je blbost,Ty nepatříš k lidem který by nějakejch blbej 100litrů vytrhlo..
A až to na tebe někdy všechno dolehne,tak není nic lepšího,než na ni sednout,problomcat rekreačně pár stovek km a udělat si v hlavě jasno
Aspoň já to tak dělám a ohromně to pomáhá...
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Koldan
Akorát si myslím že prodej motorky je blbost,Ty nepatříš k lidem který by nějakejch blbej 100litrů vytrhlo..
A až to na tebe někdy všechno dolehne,tak není nic lepšího,než na ni sednout,problomcat rekreačně pár stovek km a udělat si v hlavě jasno
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Kelly01 psal:Koldan
naprostej souhlas.když jsem si prohlídl tvůj strojek na profilu,tak je znát,žes tomu dal kus sebe samýho.Ten,kdo by to koupil,nebude mít jen tak obyčejnou bandasku,bude mít KOLDANOVO bajk.Vím,že máš teď hlavu někde jinde,ale dovolím si navrhnout dát papíry do depozitu a motku v garáži zaházet dekama.po nějakým roce,dvou třeba změníš názor...Dneska jsem na tebe myslel celej den,chlape...
God Gave me Everything I want
děkuju všem za projevenou soustrast (omlouvám se,že neodepisuji na sms,ale je toho moc), občas sem nahlídnu, pomáhá mí to se odreagovat,je toho teď tolik, že někdy myslím,že se mi hlava rozletí a přečtení si o pičobajku nebo o tom komu to kolik žere mi tak nějak hlavu částečně vyčistí.
Co se týče motorky nevím co na to říct, každý díl, každá součástka prošla jak mě tak tatínkovi v rukách,byla to naše motorka, zní to jako z mexické telenovely,vím,ale bylo to tak. Maminka měla o mě strach už když jsem jezdil dřív, ale brala to, neměla jinou možnost. Pokud přežije a dá se ze současného stavu do pořádku (ani nevíte kolikrát jsem si četl o bráchovi od Čendiny,který na tom byl taky špatně a vybojovává si své malé velké vítězství), nechci ji podruhé vystavit něčemu takovému. Ale vím,že motorky mě vždycky táhnout budou a to jak to bude dál bude otázka času,každopádně vím,že teď když bych sedal na motorku, měl bych strach co by bylo,kdybych se zranil a z nervozity bych byl spíš vystresovaný a nebezpečný na silnici,než abych tam našel to co jsem tam nacházel dřív,i když vím,že je to vše příliš čerstvé
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:děkuju všem za projevenou soustrast (omlouvám se,že neodepisuji na sms,ale je toho moc), občas sem nahlídnu, pomáhá mí to se odreagovat,je toho teď tolik, že někdy myslím,že se mi hlava rozletí a přečtení si o pičobajku nebo o tom komu to kolik žere mi tak nějak hlavu částečně vyčistí.
Co se týče motorky nevím co na to říct, každý díl, každá součástka prošla jak mě tak tatínkovi v rukách,byla to naše motorka, zní to jako z mexické telenovely,vím,ale bylo to tak. Maminka měla o mě strach už když jsem jezdil dřív, ale brala to, neměla jinou možnost. Pokud přežije a dá se ze současného stavu do pořádku (ani nevíte kolikrát jsem si četl o bráchovi od Čendiny,který na tom byl taky špatně a vybojovává si své malé velké vítězství), nechci ji podruhé vystavit něčemu takovému. Ale vím,že motorky mě vždycky táhnout budou a to jak to bude dál bude otázka času,každopádně vím,že teď když bych sedal na motorku, měl bych strach co by bylo,kdybych se zranil a z nervozity bych byl spíš vystresovaný a nebezpečný na silnici,než abych tam našel to co jsem tam nacházel dřív,i když vím,že je to vše příliš čerstvé
Hele když je to tak jak píšeš nebylo by daleko lepší si jí nechat? Nemusíš na ní přece jezdit, ale budeš jí mít jako vzpomínku. Vždycky když kolem ní půjdeš tak si vzpomeneš na to jak ste to s tátou šperkovali, jak ti jí svím kaskadérskym kouskem rozštípal, prostě všechno. Chápu, že teď je to spíš masochizmus na to myslet, ale časem si určitě u ní rád sedneš a zavzpomínáš, né jen na tátu, ale i na to že je tu parta lidí, který sou fajn a prostě na všechno co je s tim kusem železa spojený a zahřeje u srdce
ps. nekde sem slyšel takovou věc, která si myslim funguje. Vážný rozhodnutí se dělaj až druhej den. Nedá se to brát doslovně, ale myšlenka je dobrá...až odezní počáteční emoce, pak teprv rozhoduj co dál.
Hodně síly a ber to tak, že nejdůležitější sou teď tvoji blízcí, máma, brácha, tvoje sladká cukrářka.....motorka počká
nicola.foxx (Člen) 21.03.2009 01:54:22 Offline |
Drž se chlape a máma ať se hlavně uzdraví. Na řešení s motorkou se teď vykašli a nech to koňovi, ten má větší hlavu.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Čeče jaks em poslední dobou nemám čas jaksi lezt, tak když mě Bára napsala o téhle diskuzi tak sem zůstal stát jak solnej sloup...... není moc co k otmu říct - je to těžká ztráta a doufám, že mamka se z toho dostane!!! Halvně se drž, občas si prohlídni tendle web pač někteří pacientui tě dokážou určtě něčím těžce rozesmát jako mě zase po minimálně měsícu, co sem si udělal chvilku aspoň v práci, že sem vlezu ........
takže ještě jednou se drž a vzůru lepším zítřkům ..................... a čeče párkrát sem si v duchu zkoušel řešit takovýhle situace co kdyby báhodou a dycky sem se říkal, že hold by nic jinýho nezvbylo než tu motorku prodat, ale v poslední době sem si dycky v takovejcch myšlenkách řekl, že ty prachy co za to člověk dostane, tak nejsou nic co ti nějak extrémně pomůže, ale hlavně sem si uvědomil, že je to celkem nebezpečnej koníček, ale ze všech věcí, který sem dělal a bavili mě, tak sem si z toho prostě vybral jen moto, kterou preferuju a i když najíždím čímdál míň km, pač není čas, peníze atd. atd. a tak o to víc su dycky sakra rád, že můžu svezt i když čím dál víc v klidu po určitejch zkušenostech, ale prostě ten pocit i kdyby jendou za měsíc, že se svezu a máím radost a odprošťuju se na chvilku od všedních starostí, tak za to těžce stojí jako ......................... A věř mě, že zrovna tebe bych zase velice rád nejen na moto potkával a kafral s tebou .......
Stránky: 1 2