Nejsi přihlášen
otazky zacatecnika
Zdravim vas nedavno jsem koupil B6 do te doby jsem mel porad same ceske stroje (175,350) a tak mam par zacatecnickych otazek napriklad jestli muzu bandasku roztlacit pak by me zajimalo zda se pri jizde muri radit se spojkou nebo to ma neco jako mela 350 (hovorove poloautomat) diky za odpoved a doufam ze me hned nebudete kamenovat za moje otazky
Re: otazky zacatecnika
osiris psal:...roztlačovat ji můžeš; poloautomat to sice nemá, ale od dvojky vejš (pokud se to naučíš) tak řadit lze
radit de,ale musis to mit roztoceny tak cca nad 9000 tocek a vejs u 600 nebo 650 jinac to tam nekopnes a chce to vopraudu trochu cviku.
...sam mezi jebkarema...
tak to nevim,driv to tam rozhodne nejde kopnout...
nevim,proste tak to je a v nizsich otackach to tam proste nekopnu,ani houno a silu na to pouzivat nehodlam.
nad tydle otacky to tam spadne samo jako prd
asik blba motorka
...sam mezi jebkarema...
Právě do 6tisíc to jde uplně samo vejš už jsem to nezkoušel řadím se spojkou...
K.a.s.y.m. (Člen) 20.03.2009 08:22:24 Offline |
Marián psal:tak to nevim,driv to tam rozhodne nejde kopnout...
nevim,proste tak to je a v nizsich otackach to tam proste nekopnu,ani houno a silu na to pouzivat nehodlam.
asik blba motorka
tak to asi někde děláš chybu protože to jde už pomalu na volnoběh....jen se to musí umět.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Marián psal:tak to nevim,driv to tam rozhodne nejde kopnout...
asik blba motorkatak to asi někde děláš chybu protože to jde už pomalu na volnoběh....jen se to musí umět.
sak rikam, asik blba motorka...
...sam mezi jebkarema...
bych rek,ze mi to de lip teda nahore,nevim naco bych to tam kopal bez spojky treba v 6 tisicich,to nema zadnej vyznam.
Navic sem slysel poprvy,ze by nekdo kopal bez spojky i dolu
asi uz mate vykloktany spojky...
navic v ramci setreni spojky to delam vyjimecne,pac to asi nebude uplne to pravy orechovy ze?
...sam mezi jebkarema...
fidoB6 psal:A proč to vůbec dělat, když tam ta spojka je?Předpokládam, že ty lanka zas tak často nerupaj...Nebo je někdo jiného mínění?
proč to dělat? 3 desetiny se mohou přece hodit, ne?
viz http://www.motorkari.cz/clanky/jak-na-t … 13174.html
Marián psal:bych rek,ze mi to de lip teda nahore,nevim naco bych to tam kopal bez spojky treba v 6 tisicich,to nema zadnej vyznam.
navic v ramci setreni spojky to delam vyjimecne,pac to asi nebude uplne to pravy orechovy ze?
...dolů řadím bez když mám mokrý hnáty a nechci je mít ještě víc rozmáchaný hrabáním na mokrou páčku spojky ...ale chce to trochu cviku, páč nakopat to tam na silným motoru při mokrý silnici bez citu a umu, tak můžeš taky lehce zalehnout
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Marián psal:bych rek,ze mi to de lip teda nahore,nevim naco bych to tam kopal bez spojky treba v 6 tisicich,to nema zadnej vyznam.
navic v ramci setreni spojky to delam vyjimecne,pac to asi nebude uplne to pravy orechovy ze?...dolů řadím bez když mám mokrý hnáty a nechci je mít ještě víc rozmáchaný hrabáním na mokrou páčku spojky ...ale chce to trochu cviku, páč nakopat to tam na silným motoru při mokrý silnici bez citu a umu, tak můžeš taky lehce zalehnout
aha,tak to sem jeste nezkousel,no porad se ma clovek co ucit
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:osiris psal:Marián psal:bych rek,ze mi to de lip teda nahore,nevim naco bych to tam kopal bez spojky treba v 6 tisicich,to nema zadnej vyznam.
navic v ramci setreni spojky to delam vyjimecne,pac to asi nebude uplne to pravy orechovy ze?...dolů řadím bez když mám mokrý hnáty a nechci je mít ještě víc rozmáchaný hrabáním na mokrou páčku spojky ...ale chce to trochu cviku, páč nakopat to tam na silným motoru při mokrý silnici bez citu a umu, tak můžeš taky lehce zalehnout
aha,tak to sem jeste nezkousel,no porad se ma clovek co ucit
já ti to povím, musíš ubrat (uklapnout) plyn, pod plným v tahu to fakt nedáš
BMW Pičo! :-)
se šipkovou omáčkou...
nicola.foxx (Člen) 21.03.2009 01:57:01 Offline |
Tak já si dám taky ty modráky.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Stránky: 1