Nejsi přihlášen
Bandit 600 vs 1200
Ahoj lidi, potřeboval bych pár rad, zvažuju koupi bandita a zajímal by mne rozdíl mezi verzema 600 a 1200ccm, spotřeba, rozdíly v dílech (shodnost ,ceny) atd,. Pokud by někdo mohl napsat pár slov byl bych rád, díky
Každý je odborník,jen někdo trochu menší ;-)
Re: Bandit 600 vs 1200
zdarec
1. když si vyplníš profil, najde se určitě někdo, kdo je v blízkosti tvého bydliště a řekne ti to přímo, třeba u pivka nebo tak.
2.tlačítko hledat je taky super
3.pár čísel zde - http://suzukibandit.cz/view.php?nazevcl … 2007050002
4. nějaký info zde - http://suzukibandit.cz/openforum/viewtopic.php?id=7217
ale bod 2 ti najde 34 stran s hafo info, jen se tím pročíst.
Jinak spousta dílů je stejná, spotřeba se dá taky u obou dvou stahnout na cca 5,5l/100km ale záleží na úpravách, jak jezdíš atd. Pročti se těma odkazama a uvidíš
za mě B12S
Bandit 4EVER!!!
99 ?? A good year
Falling Slowly !!!! http://cs-cz.facebook.com/people/Jiri-Hruby/1213809471
killerrebel (Člen) 22.03.2009 18:27:04 Offline |
No samozřejmě je lepší B 1200 (1250) výkon, kroutak,... spotřeba se da jezdit taky pěkna.. jen je těžší ale to se nepozna na jízdě... takže pokud nejsi nějaky začatečnik jdi do silnější nebudeš litovat... ja mam sice 650 a taky nelituji ale ja byl začatečník a 12tka by mě potahala určitě
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
jak píše killerrebel, výkon, krouťák lepší. Váha je opruz jen než si zvykneš, hlavně manipulace na místě, jak se rozjedeš tak těch 245kg u 12ky ani necejtíš (s plnou nádrží samozřejmě).
POkud máš zkušenost aspoň s 350 nebo lépe nějakou 500kou, tak jdi do B12 a taky pokud nemáš v hlavě na
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:jak píše killerrebel, výkon, krouťák lepší. Váha je opruz jen než si zvykneš, hlavně manipulace na místě, jak se rozjedeš tak těch 245kg u 12ky ani necejtíš (s plnou nádrží samozřejmě).
POkud máš zkušenost aspoň s 350 nebo lépe nějakou 500kou, tak jdi do B12 a taky pokud nemáš v hlavě na
po asi 16 letech co proháním dvě kola snad už trochu rozumu v hlavě je ale je fakt že přes 400ccm jsem se zatím moc nedostal snad se najde nějaká solidní 12 za rozumnou cenu , všem díky .máte u mne
barynek psal:jak píše killerrebel, výkon, krouťák lepší. Váha je opruz jen než si zvykneš, hlavně manipulace na místě, jak se rozjedeš tak těch 245kg u 12ky ani necejtíš (s plnou nádrží samozřejmě).
já mam v zadku 8let takovýho toho "stuntridingu" s 350kou a stejně sem si radši koupil 6ku...a stejně se mnou dokáže tak zamávat, že bych kolikrát sral maggi tim ale neřikam, že bych 12ku nezkusil
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Freeway psal:barynek psal:jak píše killerrebel, výkon, krouťák lepší. Váha je opruz jen než si zvykneš, hlavně manipulace na místě, jak se rozjedeš tak těch 245kg u 12ky ani necejtíš (s plnou nádrží samozřejmě).
POkud máš zkušenost aspoň s 350 nebo lépe nějakou 500kou, tak jdi do B12 a taky pokud nemáš v hlavě napo asi 16 letech co proháním dvě kola snad už trochu rozumu v hlavě je ale je fakt že přes 400ccm jsem se zatím moc nedostal snad se najde nějaká solidní 12 za rozumnou cenu , všem díky .máte u mne
za profil
no ono některý nemaj ani po 16letech rozum
hele, jestli to máš v hlavě srovnaný, jako že asi jo, tak se neboj a jdi do 12. Není to nic takovýho, že to trhá ruce sotva otočíš plynem, ale musíš ze začátku opatrně, se ví ale nebál bych se toho.
jinak s tím pivem moc neslibuj, ať ti na tu mášu něco zbude
Bandit 4EVER!!!
Záleží jakej jseš jezdec, mě osobně třeba stačí 6ka, jasný 12ka by byla "lepší" ale jde o to ten výkon taky umět využít a ovládat. Rozbít se na silný mašině umí každej. Jinak neni to tak že by 12ka 6ce nějak výrazně ujela (kromě maximálky), pak taky počítej s tim že 12 žere víc gumu, řetězovku, benál...
Ne asi
fidoB6 psal:barynek psal:jak píše killerrebel, výkon, krouťák lepší. Váha je opruz jen než si zvykneš, hlavně manipulace na místě, jak se rozjedeš tak těch 245kg u 12ky ani necejtíš (s plnou nádrží samozřejmě).
POkud máš zkušenost aspoň s 350 nebo lépe nějakou 500kou, tak jdi do B12 a taky pokud nemáš v hlavě najá mam v zadku 8let takovýho toho "stuntridingu" s 350kou a stejně sem si radši koupil 6ku...a stejně se mnou dokáže tak zamávat, že bych kolikrát sral maggi tim ale neřikam, že bych 12ku nezkusil
to už je na rozhodnutí každýho soudruha, já měl předtím gs500 a moc mě nebavilo to neustálý řazení... pak jsem zkusil 6ku a byl jsem vytlemenej jak to jede a kdoví co ještě do tý doby, než jsem projel 12ku a bylo po ptákách, b6 se odstěhovala z mysli a nahradila ji b12 a je to tak už druhym rokem a nelituju
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:fidoB6 psal:barynek psal:jak píše killerrebel, výkon, krouťák lepší. Váha je opruz jen než si zvykneš, hlavně manipulace na místě, jak se rozjedeš tak těch 245kg u 12ky ani necejtíš (s plnou nádrží samozřejmě).
POkud máš zkušenost aspoň s 350 nebo lépe nějakou 500kou, tak jdi do B12 a taky pokud nemáš v hlavě najá mam v zadku 8let takovýho toho "stuntridingu" s 350kou a stejně sem si radši koupil 6ku...a stejně se mnou dokáže tak zamávat, že bych kolikrát sral maggi tim ale neřikam, že bych 12ku nezkusil
to už je na rozhodnutí každýho soudruha, já měl předtím gs500 a moc mě nebavilo to neustálý řazení... pak jsem zkusil 6ku a byl jsem vytlemenej jak to jede a kdoví co ještě do tý doby, než jsem projel 12ku a bylo po ptákách, b6 se odstěhovala z mysli a nahradila ji b12 a je to tak už druhym rokem a nelituju
Vono v mym věku taky neni kam chvátat (pokud se za 10 let nebude jezdit na pětilitrech) B6 je úplně oukej a to řazení mi nevadí ba dokonce mi zatim i vyhovuje Ale jak píšeš, každýho věc, na co se cejtí.. Hlavně koupit dobře a ne nějakou vylágrovanou jebku
Freeway psal:barynek psal:jak píše killerrebel, výkon, krouťák lepší. Váha je opruz jen než si zvykneš, hlavně manipulace na místě, jak se rozjedeš tak těch 245kg u 12ky ani necejtíš (s plnou nádrží samozřejmě).
POkud máš zkušenost aspoň s 350 nebo lépe nějakou 500kou, tak jdi do B12 a taky pokud nemáš v hlavě napo asi 16 letech co proháním dvě kola snad už trochu rozumu v hlavě je ale je fakt že přes 400ccm jsem se zatím moc nedostal snad se najde nějaká solidní 12 za rozumnou cenu , všem díky .máte u mne
... za rozumnou cenu říkáš
... za tu cenu a s těma najetejma km mě zaujala tahle
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … andit.html
... jen by to nesměl bejt "Pikna"
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
fidoB6 psal:...a to řazení mi nevadí ba dokonce mi zatim i vyhovuje...
Přesně tak, osobně jsem toho názoru že řazení je na řízení ta největší zábava, jak v autě tak na motorce takže argument že na tom a tom musíš řadit jako kráva aby to jelo mě je u A neboj se že by 6ka nejela když se neřadí
Ne asi
SLUGI psal:Freeway psal:barynek psal:jak píše killerrebel, výkon, krouťák lepší. Váha je opruz jen než si zvykneš, hlavně manipulace na místě, jak se rozjedeš tak těch 245kg u 12ky ani necejtíš (s plnou nádrží samozřejmě).
... za rozumnou cenu říkáš
To máš pravdu, ty kilometry opravdu zaujmou. Myslíš že je to reálný mít po 10 letech 9000 km?...
Ne asi
Ten váhovej rozdíl je zanedbatelnej, v podstatě to ani nepozná. Jestli už má "svý věci" uspořádaný, tak asi do dvandy. Myslím, ale že šestkou nic nezkazí, alespoň na rok, třeba po roce zjistí, že chce něco jinýho, tím myslím úplně jinýho.
Strýcfajtr !!!
luig psal:Záleží jakej jseš jezdec, mě osobně třeba stačí 6ka, jasný 12ka by byla "lepší" ale jde o to ten výkon taky umět využít a ovládat. Rozbít se na silný mašině umí každej.
jasně, kdežto na "slabý" to už musí bejt echt , co?
luig psal:Jinak neni to tak že by 12ka 6ce nějak výrazně ujela (kromě maximálky), pak taky počítej s tim že 12 žere víc gumu, řetězovku, benál...
s maximálkou máš pravdu, ale ohledně benálu... když jezdim do HK, tak cestovka kolem 130km, sem tam řazení, nějaká zákruta nebo rovina projetá rychlejc a běžně to jezdim za 5,5l, což neni moc mi přijde a když za to vemu víc, tak se to u mně přes 6,5l nepřehoupne... takže na benálu neušetříš nějak výrazně.
na gumách a řetězovkách už se ta cena vyšplhat dá, ale když hledáš, daj se najít i za hodně slušný peníze a mě osobně řetězovka vydržela 24t., což není málo.. gumy jsou věc jiná ale pro mě krajinkáře wogo kein stress
jinak ohledně tý 12ky, ještě, i když jedeš ve dvou a pořádně naloženej, tak to jede pořád stejně, jako kdybys jel sám, táhne a táhne
Bandit 4EVER!!!
Za mě určitě B12, nejdřív jsem chtěl B6 ale když jsem zjistil že cenovej rozdíl nejni tak velkej tak jsem vzal větší. Co jsem měl možnost porovnat tak si myslim že pokud je člověk rozumnej tak rozhodně B12! bere krásně od spodu takže na cestování super. Spotřeba tak 5,5l a to se neloudám a rád si užiju krouták! B6 určitě nejni špatná motorka. Ale ten motor u B12 je úžasnej. Dokonce když jsem se bavil s ortodoxníma Ducatistama tam mi řekni že B12 je jedinej japonec co uznávaj!
Paladin86 psal:Za mě určitě B12, nejdřív jsem chtěl B6 ale když jsem zjistil že cenovej rozdíl nejni tak velkej tak jsem vzal větší. Co jsem měl možnost porovnat tak si myslim že pokud je člověk rozumnej tak rozhodně B12! bere krásně od spodu takže na cestování super. Spotřeba tak 5,5l a to se neloudám a rád si užiju krouták! B6 určitě nejni špatná motorka. Ale ten motor u B12 je úžasnej. Dokonce když jsem se bavil s ortodoxníma Ducatistama tam mi řekni že B12 je jedinej japonec co uznávaj!
Uznávaj jak? Jako že ostatní rejže nejsou mašiny?
SLUGI psal:... za rozumnou cenu říkáš
na tu jsem se díval,ale má to malý háček viz. poznámka .. klepe motor to určitě nebudou neseřízené ventily a podobné drobnosti
Freeway psal:SLUGI psal:... za rozumnou cenu říkáš
... jen by to nesměl bejt "Pikna"na tu jsem se díval,ale má to malý háček viz. poznámka .. klepe motor to určitě nebudou neseřízené ventily a podobné drobnosti
Jinak, jak je to !podezřele! levný, ani bych si toho dál nevšímal
líbí se mi tahle, i když z fotky se to blbě odhaduje co je zač http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … andit.html ale zase je to z anglie a na ty jejich míle moc nejsem
Freeway psal:líbí se mi tahle, i když z fotky se to blbě odhaduje co je zač http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … andit.html ale zase je to z anglie a na ty jejich míle moc nejsem
Taky bouračka, nebo ten uštíplej držák zrcátka se mi zdá? Ale koneckonců, kolik mašin taky lehlo, že? Musíš to vokuknout a projet a někoho znalýho s sebou
Freeway psal:líbí se mi tahle, i když z fotky se to blbě odhaduje co je zač http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … andit.html ale zase je to z anglie a na ty jejich míle moc nejsem
jestli chceš něco tam od vás, tak zkus tuhle stránku http://www.nahace.cz/
psal jsem jim, když jsem sháněl bandasku a přístup naprosto profesionální i když jsem od nihc nakonec mašinu nebral. Josu féroví a když už nic jinýho, tak aspoň poraděj
Bandit 4EVER!!!
fidoB6 psal:Freeway psal:líbí se mi tahle, i když z fotky se to blbě odhaduje co je zač http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … andit.html ale zase je to z anglie a na ty jejich míle moc nejsem
Taky bouračka, nebo ten uštíplej držák zrcátka se mi zdá? Ale koneckonců, kolik mašin taky lehlo, že? Musíš to vokuknout a projet a někoho znalýho s sebou
Tak vono copa byste za pade chtěli žejo?
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:fidoB6 psal:Freeway psal:líbí se mi tahle, i když z fotky se to blbě odhaduje co je zač http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … andit.html ale zase je to z anglie a na ty jejich míle moc nejsem
Tak vono copa byste za pade chtěli žejo?
Už mlčim
Paladin86 psal:Jinak kdyby jsi chtěl tak, já tu svojí ted prodávám. Sice za 67 000 ale zase má Leo Vince, Ohlins zadní pružinu, DynoJet a KN filtr (ještě nejni namontovanej)
což o to ,chtít bych chtěl ale v době těžké globální krize plné nejistot mám limit tak do té padesátky
Freeway psal:Paladin86 psal:Jinak kdyby jsi chtěl tak, já tu svojí ted prodávám. Sice za 67 000 ale zase má Leo Vince, Ohlins zadní pružinu, DynoJet a KN filtr (ještě nejni namontovanej)
což o to ,chtít bych chtěl ale v době těžké globální krize plné nejistot mám limit tak do té padesátky
Ale mašina je jistota, dobrá investice
Když vydim ty svody chce se mi brečet v anglii furt chčije tak bacha na rez ...a hlavně na zkorodovaný části
MRDAT!!!
Freeway psal:Paladin86 psal:Jinak kdyby jsi chtěl tak, já tu svojí ted prodávám. Sice za 67 000 ale zase má Leo Vince, Ohlins zadní pružinu, DynoJet a KN filtr (ještě nejni namontovanej)
Tak bych radši volil šestku, bo za pade dvandu asi nebude žádná sláva...protože na další investice asi nejsi zrovna připravenej
Strýcfajtr !!!
Já být tebou koupím 6 ale mladší(mě se prostě víc líbí,a nekamenujte mě hned)
něco takovýho http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 02343.html
Editoval osiris (22.03.2009 21:33:00)
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Kakac psal:Freeway psal:Paladin86 psal:Jinak kdyby jsi chtěl tak, já tu svojí ted prodávám. Sice za 67 000 ale zase má Leo Vince, Ohlins zadní pružinu, DynoJet a KN filtr (ještě nejni namontovanej)
Já být tebou koupím 6 ale mladší(mě se prostě víc líbí,a nekamenujte mě hned)
něco takovýho " target="_blank">http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … html
Žejo viď , ten černej motor je hroznej
MRDAT!!!
Kožak psal:Žejo viď , ten černej motor je hroznej
souhlas
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
barynek psal:...za mě B12S
Prosimtě... B12 S si nekupuj. Byl to mezityp, kde se snažili o nějaké zlepšení v oblasti krku řízení, ale bylo to tak hnusný, že tam museli dát plast, aby to nebylo vidět, čímž tomu teda fakt nasadili korunu soudruzi japonský.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
fidoB6 psal:Freeway psal:Paladin86 psal:Jinak kdyby jsi chtěl tak, já tu svojí ted prodávám. Sice za 67 000 ale zase má Leo Vince, Ohlins zadní pružinu, DynoJet a KN filtr (ještě nejni namontovanej)
Ale mašina je jistota, dobrá investice
To rozhodně! Dělá radost a ztráta hodnoty u starší mašin nejni tak velká!
Ondráš psal:barynek psal:...za mě B12S
Prosimtě... B12 S si nekupuj. Byl to mezityp, kde se snažili o nějaké zlepšení v oblasti krku řízení, ale bylo to tak hnusný, že tam museli dát plast, aby to nebylo vidět, čímž tomu teda fakt nasadili korunu soudruzi japonský.
Tak tak
jaryn psal:to Freeway: koukni ma fotku v mým profilu.když na to přijde,prodám...je to 04´,najeto 22tkm.gumy i řetězovka OK.tankvak i batůžek grátis.
dík za nabídku,ale 04 je už jaksi nad mé možnosti
Freeway psal:jaryn psal:to Freeway: koukni ma fotku v mým profilu.když na to přijde,prodám...je to 04´,najeto 22tkm.gumy i řetězovka OK.tankvak i batůžek grátis.
dík za nabídku,ale 04 je už jaksi nad mé možnosti
65 tis. Kč...?
God Gave me Everything I want
kua, tys to tase rozstip, cely se to zvrhne na...sipkova / zeli
Ja mel (jeste mam, budu prodavat) sestku a po sezone sem prestoupil na dvandu Ale nemuzu rict, ze bych litoval ty sezony na sestce. Sice na tom budu trosku tratit, ale ty zkusenosti si myslim ze za to stoji. Hlavni duvod prestupu byl, ze jezdim hodne ve dvou, a nalozenej na dovolenou uz to na B6 nebylo uplne ono... i kdyz s rukou na srdci, porad to bohate stacilo a pravej duvod byl, ze sem se zamiloval do B12 S K6
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
to FidoB6 :co ty jsi za pacholka... Batůžkem myslím takovou tu tašku na zadní sedlo.s gumicukama na přivázání.
Nechci tu nikoho urazit,ale Loupežníka jsem koupil naprudko,dokud byly peníze.A tak jako pro dost lidí je jediná pořádná motka N-ko Bandit,já svůj ideál vidím jako Triumph Bonneville,Suzuki 750 Inazuma,Kawa Zephyr.Loupežník není špatnej,ale když jsem viděl Vikecoj Kawu mebo toho Zephyra teď v Bazaru,tak se mi holt rozbuší srdce.Nemůžu si pomoct.
jaryn psal:to FidoB6 :co ty jsi za pacholka... Batůžkem myslím takovou tu tašku na zadní sedlo.s gumicukama na přivázání.
Jo ty myslíš brašnu....Tos měl říct hnéd
Freeway psal:jaryn psal:65 tis. Kč...?
musím se vlézt tak do těch 50 tis. , to víš 4 hladové děti
No téda...Si dobrej kohout!Nedá se teda svítit,no.Kdyby se něco změnilo,dej vědět.Na světě není moc věcí,na kterých má smysl nějak lpět...
jaryn psal:Freeway psal:jaryn psal:65 tis. Kč...?
musím se vlézt tak do těch 50 tis. , to víš 4 hladové děti
No téda...Si dobrej kohout!Nedá se teda svítit,no.Kdyby se něco změnilo,dej vědět.Na světě není moc věcí,na kterých má smysl nějak lpět...
Ty děti doufam nemyslíšJinak, jestli Freeway počítá s nutnejma výdajema (oleje,gumy,atd.) může rovnou tyto výdaje připočíst k nákupce a koupit tu od někoho mašinu připravenou, ne?Muj názor
fidoB6 psal:jaryn psal:Freeway psal:
musím se vlézt tak do těch 50 tis. , to víš 4 hladové dětiNo téda...Si dobrej kohout!Nedá se teda svítit,no.Kdyby se něco změnilo,dej vědět.Na světě není moc věcí,na kterých má smysl nějak lpět...
Ty děti doufam nemyslíšJinak, jestli Freeway počítá s nutnejma výdajema (oleje,gumy,atd.) může rovnou tyto výdaje připočíst k nákupce a koupit tu od někoho mašinu připravenou, ne?Muj názor
No ale to přešvihne těch 50 sát.
To jo,ale jak psal vejš, s dalšíma výdajema počítá, takže by je moch rovnou přidat k pořizovací ceně a měl by mašinu připravenou...tak to bylo myšleno
I na děti mám svůj názor....I když se jim budeš věnovat jak to jen bude možný,v pubertě je neuhlídáš...Ale naděje umírá poslední,že jo?Když se prodal barák,dal jsem staršímu synkovi 50 tis na stavebko.je mu 10 let,rád bych ho vedl motorkaření.Mám pár kámošů mezi motorkářema,občas se taky vylemtaj,ale drogy a automaty nejedou.páč vědí,že ty peníze můžou projezdit.Tak tímhle se chlácholím,že snad zájmem o něco hodnotnýho ho odradím od
jaryn psal:Mám pár kámošů mezi motorkářema,občas se taky vylemtaj,ale drogy a automaty nejedou.páč vědí,že ty peníze můžou projezdit.Tak tímhle se chlácholím,že snad zájmem o něco hodnotnýho ho odradím od
Tak to je teprv názor!!Až se budu zase hádat s mladou ohledně výchovy dětí, todle na ní vyklopim a po že mi to nenapadlo hned Jen aby se děcka nezabily
tak moje představa je do těch 50 litrů ve stavu aby to aspoň tuhle sezonu bylo bez investic (gumy atd.) olej měním vždycky automaticky po koupi,to zase takový výdaj není a i když každý prodávající tvrdí že ho měnil tak nevěřím ničemu
fidoB6 psal:jaryn psal:Mám pár kámošů mezi motorkářema,občas se taky vylemtaj,ale drogy a automaty nejedou.páč vědí,že ty peníze můžou projezdit.Tak tímhle se chlácholím,že snad zájmem o něco hodnotnýho ho odradím od
Tak to je teprv názor!!Až se budu zase hádat s mladou ohledně výchovy dětí, todle na ní vyklopim a po že mi to nenapadlo hned Jen aby se děcka nezabily
...kamarádi, věřte že až dojde na lámání chleba, tak budete vzpomínat na tu chvíli kdy vás tahle hovadina napadla poprvé, páč já už vím (stejně jako už myslím vědí filous, baltazar husky - že vás zdravím ), že jak začne tvoje děcko dělat papíry na mašinu začneš si to uvědomovat a když bude poprvé vyjíždět, už budeš vědět jak seš z toho náramně nesvůj
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...kamarádi, věřte že až dojde na lámání chleba, tak budete vzpomínat na tu chvíli kdy vás tahle hovadina napadla poprvé, páč já už vím (stejně jako už myslím vědí filous, baltazar husky - že vás zdravím ), že jak začne tvoje děcko dělat papíry na mašinu začneš si to uvědomovat a když bude poprvé vyjíždět, už budeš vědět jak seš z toho náramně nesvůj
Však toho sem si taky vědomej...Strach bude vždycky, netvrdim že ne...ale drogy a podobný hnusy, toho se bojim fakt nejvíc
osiris psal:fidoB6 psal:jaryn psal:Mám pár kámošů mezi motorkářema,občas se taky vylemtaj,ale drogy a automaty nejedou.páč vědí,že ty peníze můžou projezdit.Tak tímhle se chlácholím,že snad zájmem o něco hodnotnýho ho odradím od
...kamarádi, věřte že až dojde na lámání chleba, tak budete vzpomínat na tu chvíli kdy vás tahle hovadina napadla poprvé, páč já už vím (stejně jako už myslím vědí filous, baltazar husky - že vás zdravím ), že jak začne tvoje děcko dělat papíry na mašinu začneš si to uvědomovat a když bude poprvé vyjíždět, už budeš vědět jak seš z toho náramně nesvůj
...přesně tag
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Jestli máš fakt jen 50litrů, tak bych šel radši do nějaký 6stky, myslím si, že za ty prachy bude v lepším stavu než 12ctka (i když jak psali výše je dobré si vzít někoho zkušeného k posouzení stavu). Pak záleží jak jezdíš, jestli po městě a sem tam nějaký výletík tak 6stka bohatě stačí (i na rozbití huby). Tož tak no
WD club member...
to Osi ... uvědomuju si to,co píšeš.budu mít strach jako šviň,až poprvý vyjede a i potom pokaždý...Ale budu se částečně uklidňovat tím,že jsem se mu snažil do kebule nacpat základy slušnýho chování na silnici,jak předvídat a používat hlavně rozum.bude na to dost času u Simsona...Kdežto u fetu a beden neudělám nic.jak tomu propadne,je to v Pak už žádný normální argumenty nepomůžou.Jasně,že to asi vyzkouší,ale mě jde o ten moment,kdy si řekne,že výletem na motce se svou holčinou si užije víc,než drogama nebo u automatů.
Ja to rikam doma taky ze je to lepsi jak bejt alkoholik a nebo brat nejaky fety. Kdyz vidim moje vrstevniky ze zakladky a stredni jak nekteri jedinci dopadly a jak jim bylo fajne kdyz s tim zacinaly a tedka nevi co by udelali zato aby meli co si strelit do ruky, asi kradou pac nedelaj vypadaj opravdu otresne. A taky asi budu posranej az jednou budu met treba decka a to bude taky chtet litat na nejakem stroji.
osiris psal:...kamarádi, věřte že až dojde na lámání chleba, tak budete vzpomínat na tu chvíli kdy vás tahle hovadina napadla poprvé, páč já už vím (stejně jako už myslím vědí filous, baltazar husky - že vás zdravím ), že jak začne tvoje děcko dělat papíry na mašinu začneš si to uvědomovat a když bude poprvé vyjíždět, už budeš vědět jak seš z toho náramně nesvůj
tak až bude moje dítě dělat papíry na motorku, já už budu, díky infarktu, určitě pod drnem, takže mi to bude fuk
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
tady na svini fakt nenarazíš
Bandit 4EVER!!!
No,je to těžký,já třeba nejsu bůhvíjak vodvázanej že začla jezdit přítulka na motorce. K mašinám si čuchla díky mě,pár sezón jezdila jako batoh,ale pak přišla s tím že by ráda jezdila na své,tak sem zpočátku zajásal,ale jenom do první společné vyjížďky,kdy sem si připadal že jedu z návěsem,furt čučím do zrcátka esi se jí něco nestalo a tak No a kdyš si přectyvím že by se jí někdy něco stalo,nebo nedejsatan bych někdy dojel dom sám,tak mě ta přectava dost děsí
Jaryne,neblbni,kdyš už,tak pořiď B12,vo tebe by tady byla škoda přijít Nebo aspoň počkej do nějakýho pičosrazu,ať poznáš tady ty vocase osobně,pak vo ničem jiným jak Béčku přemejšlet nebudeš
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:No,je to těžký,já třeba nejsu bůhvíjak vodvázanej že začla jezdit přítulka na motorce. K mašinám si čuchla díky mě,pár sezón jezdila jako batoh,ale pak přišla s tím že by ráda jezdila na své,tak sem zpočátku zajásal,ale jenom do první společné vyjížďky,kdy sem si připadal že jedu z návěsem,furt čučím do zrcátka esi se jí něco nestalo a tak No a kdyš si přectyvím že by se jí někdy něco stalo,nebo nedejsatan bych někdy dojel dom sám,tak mě ta přectava dost děsí
Jaryne,neblbni,kdyš už,tak pořiď B12,vo tebe by tady byla škoda přijít Nebo aspoň počkej do nějakýho pičosrazu,ať poznáš tady ty vocase osobně,pak vo ničem jiným jak Béčku přemejšlet nebudeš
ja myslim, ze at jaryn bude jezdit na cemkoliv, tak uz tady stejne zustane...
dyt tady uz to je stejne uplne jedno,kdo na cem jezdi.
akorat z 6 bandita na zefyra, to by byl asi nestastnej, co se jizdy tyce...
...sam mezi jebkarema...
K.a.s.y.m. (Člen) 23.03.2009 14:31:45 Offline |
VikecB12 psal:No,je to těžký,já třeba nejsu bůhvíjak vodvázanej že začla jezdit přítulka na motorce. K mašinám si čuchla díky mě,pár sezón jezdila jako batoh,ale pak přišla s tím že by ráda jezdila na své,tak sem zpočátku zajásal,ale jenom do první společné vyjížďky,kdy sem si připadal že jedu z návěsem,furt čučím do zrcátka esi se jí něco nestalo a tak No a kdyš si přectyvím že by se jí někdy něco stalo,nebo nedejsatan bych někdy dojel dom sám,tak mě ta přectava dost děsí
No nejsi jedinej díky komu začla baba jezdit na motorce.
No tak jí máš nechat jezdit před sebou když už jedete spolu..pak nemusíš hlídat zrcadla.Já když se chci fakt svézt tak jezdim taky radši sám.Takhle ve dvou se prostě jezdí jinak no.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
osiris psal:fidoB6 psal:jaryn psal:Mám pár kámošů mezi motorkářema,občas se taky vylemtaj,ale drogy a automaty nejedou.páč vědí,že ty peníze můžou projezdit.Tak tímhle se chlácholím,že snad zájmem o něco hodnotnýho ho odradím od
no sice nejsem maminou, takže ohledně potomků nemůžu soudit, ale vím jaké to je, když si sedá na motorku brácha a hlavně moje mamina.... ten pocit nikomu nezávidím
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
to znám taky moc dobře, zažil jsem že se bratr vysekal přímo přede mnou a není o co stát ustřelilo v zatáčce zadní kolo a už letěl směr příkop a les, jen hlína,tráva a větve létaly vzduchem a pak ticho naštěstí se nikomu nic nestalo kromě mašiny
Freeway psal:to znám taky moc dobře, zažil jsem že se bratr vysekal přímo přede mnou a není o co stát ustřelilo v zatáčce zadní kolo a už letěl směr příkop a les, jen hlína,tráva a větve létaly vzduchem a pak ticho naštěstí se nikomu nic nestalo kromě mašiny
Kámoše sem takhle viděl vloni v létě na Grossu v zrcátku....jen jak lehnul, tak řev motoru v omezovači, drhnutí plastů a motoru po zemi, rána, ticho...hnus nejvíc. Měl jen štěstí že tam trefil ten kamenej patník, jináč by letěl dolu z toho srázu (představa ještě hnusnější)...od tý doby na mokru jezdim 20km/h nebo vůbec
/for all:nevím,jestli je to pro vás zpráva dobrá nebo špatná-moc se mi tady u vás líbí.našel jsem tu přesně to,co jsem hledal a jaká byla má představa "motorkářů". Ochota pomoci,smysl pro recesi,nikdo se na nikoho nevytahuje svými schopnostmi...
Jsem odhodlanej tu zůstat,účastnit se a když to jenom trošku půjde,tak pomoci komukoli.
To s tou výměnou motky je tak,jak jsem už napsal...prostě vzor motorky je pro mě něco jinýho než Loupežník,na druhou stranu mám najeto jen 300 km.Hodně štěstí všem!!!
Luk psal:Ondráš psal:barynek psal:...za mě B12S
kua, tys to tase rozstip, cely se to zvrhne na...sipkova / zeli
Ja mel (jeste mam, budu prodavat) sestku a po sezone sem prestoupil na dvandu Ale nemuzu rict, ze bych litoval ty sezony na sestce. Sice na tom budu trosku tratit, ale ty zkusenosti si myslim ze za to stoji. Hlavni duvod prestupu byl, ze jezdim hodne ve dvou, a nalozenej na dovolenou uz to na B6 nebylo uplne ono... i kdyz s rukou na srdci, porad to bohate stacilo a pravej duvod byl, ze sem se zamiloval do B12 S K6
Moje slova, K6 B12S je nejhezčí esko co bylo
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřich psal:Luk psal:Ondráš psal:
Prosimtě... B12 S si nekupuj. Byl to mezityp, kde se snažili o nějaké zlepšení v oblasti krku řízení, ale bylo to tak hnusný, že tam museli dát plast, aby to nebylo vidět, čímž tomu teda fakt nasadili korunu soudruzi japonský.kua, tys to tase rozstip, cely se to zvrhne na...sipkova / zeli
Ja mel (jeste mam, budu prodavat) sestku a po sezone sem prestoupil na dvandu Ale nemuzu rict, ze bych litoval ty sezony na sestce. Sice na tom budu trosku tratit, ale ty zkusenosti si myslim ze za to stoji. Hlavni duvod prestupu byl, ze jezdim hodne ve dvou, a nalozenej na dovolenou uz to na B6 nebylo uplne ono... i kdyz s rukou na srdci, porad to bohate stacilo a pravej duvod byl, ze sem se zamiloval do B12 S K6Moje slova, K6 B12S je nejhezčí esko co bylo
Jisťééééé Kór kdyš je v takové nádherné barvě jako má Luk
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
jaryn psal:/for all:nevím,jestli je to pro vás zpráva dobrá nebo špatná-moc se mi tady u vás líbí.našel jsem tu přesně to,co jsem hledal a jaká byla má představa "motorkářů". Ochota pomoci,smysl pro recesi,nikdo se na nikoho nevytahuje svými schopnostmi...
Jsem odhodlanej tu zůstat,účastnit se a když to jenom trošku půjde,tak pomoci komukoli.
To s tou výměnou motky je tak,jak jsem už napsal...prostě vzor motorky je pro mě něco jinýho než Loupežník,na druhou stranu mám najeto jen 300 km.Hodně štěstí všem!!!
...je fuck na čom budeš jezdit, ale tady myslim zvostat můžeš, vypadáš jako čovek, co se neuráží a rozumí srandě, coš je fajn
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Jen ja mam modrou
Marián psal:by me zajimalo,proc vzdycky kdyz se nekdo zepta jestli 6 nebo 12,tak prvni odpoved je hledej smudlo a pak je tady najednou 90 prispevku...
protože stejně víme, že nikdo nikdy to tlačítko hledat nepoužije a když jo tak řekne že tam nic nevyčetl..
Bandit 4EVER!!!
jaryn psal:/for all:nevím,jestli je to pro vás zpráva dobrá nebo špatná-moc se mi tady u vás líbí.našel jsem tu přesně to,co jsem hledal a jaká byla má představa "motorkářů". Ochota pomoci,smysl pro recesi,nikdo se na nikoho nevytahuje svými schopnostmi...
Ale do Studnice snad s bandaskou vydržíš, ne?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Marián psal:by me zajimalo,proc vzdycky kdyz se nekdo zepta jestli 6 nebo 12,tak prvni odpoved je hledej smudlo a pak je tady najednou 90 prispevku...
klíííd strejců, nebo přijdeš o nervy
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
RadkaB6 psal:Marián psal:by me zajimalo,proc vzdycky kdyz se nekdo zepta jestli 6 nebo 12,tak prvni odpoved je hledej smudlo a pak je tady najednou 90 prispevku...
klíííd strejců, nebo přijdeš o nervy
to urcite neee vo nervy,jen me to spis jako pobavilo
ja dyz muzu,tak radsi poradim,nez hned tasit tlacitko hledej,pac to stejne nema cenu
...sam mezi jebkarema...
Freeway psal:jen tak mimochodem, není tu někdo od Č.Budějovic ?
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Stránky: 1 2