Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Pro tichý blázny

Lihy (Člen)
24.03.2009 11:52:50

Pro tichý blázny

Hele chytali ste někdo na moři? Nejlíp z pobřeží? Vogo má cenu si kupovat naviják (teda ten multiněco sráč co má ten navíjecí buben kolmo k prutu). A vůbec mám kupovat nějaký návnady tady a nebo na to srát a spoléhat že na místě něco seženu. Docela rád bych si to zkusil když už pojedu do takový prdele kde píšou, že je to na rybaření ultragigamegasuper místobigsmile
Vono budu muset ještě prověřit prut co mám na chajdalupě jestli je vůbec použitelnej....vod 12let sem na něj nešáhsurprised

http://www.azores.com/azores/flores.php?attribute=26

Filous (Člen)
24.03.2009 11:55:39

Re: Pro tichý blázny

...já bych si koupil šnorch a harpunu, s prutem se budeš nuditidontknowsurprised

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Mour (Člen)
24.03.2009 12:00:27

Jo já jsem chytal, pak sem měl problém s háčkem, tak sem se na to vybod. Jinak jako  naviják nepotřebuješ, stačí splávek, olovo, háček střední nebo menší(záleží jak velkou rybu chceš chytit) a umělohmotná cívka na silon goodbigsmile

fidoB6 (Člen)
24.03.2009 12:03:19

Si vzpomeň jak chytal ryby krokodýl Dundeebigsmilebigsmile.....prej pruty a návnadubigsmilebigsmilebigsmile

...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
K.a.s.y.m. (Člen)
24.03.2009 12:04:34

fidoB6 psal:

Si vzpomeň jak chytal ryby krokodýl Dundeebigsmilebigsmile.....prej pruty a návnadubigsmilebigsmilebigsmile

goodgood

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Lihy (Člen)
24.03.2009 12:18:39

Filous psal:

...já bych si koupil šnorch a harpunu, s prutem se budeš nuditidontknowsurprised

Ty vole jako šnorchl beru taky, ale sem zvědavej jestli se v tý vodě neposeru bo je tam prej i dost žraloků...nehledě na to že je tam celkem studená vodabigsmile

Ondráš (Člen)
24.03.2009 12:18:43

Lihy psal:

Hele chytali ste někdo na moři? Nejlíp z pobřeží? Vogo má cenu si kupovat naviják (teda ten multiněco sráč co má ten navíjecí buben kolmo k prutu). A vůbec mám kupovat nějaký návnady tady a nebo na to srát a spoléhat že na místě něco seženu. Docela rád bych si to zkusil když už pojedu do takový prdele kde píšou, že je to na rybaření ultragigamegasuper místobigsmile
Vono budu muset ještě prověřit prut co mám na chajdalupě jestli je vůbec použitelnej....vod 12let sem na něj nešáhsurprised

http://www.azores.com/azores/flores.php?attribute=26

Seš skoro jak já... Taky kdybych chtěl jít na ryby, tak musim ten vlasec vyměnit, páč se mi musí za ty roky zákonitě rozsypat v ruce.
Záleží kde budeš chytat a co. Ze skalnatýho pobřeží? Z pláže? Asi bych to spíš nechal až na tama a vzal si jejich věci, o kterejch vím, že budou připravený.good
A navíc se tam s tím nemusíš tahat.evil

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
osiris (Člen)
24.03.2009 12:23:04

...mour to tlačí do extrému, byl bys mezi nima jak z jiný galaxie bigsmile normálka silon namotanej na vohořelým polínku, na tom pět háčků po půl metru (splávek neznaj), olovo a kus smradlavý ryby a furt s tim šaškuješ bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Mour (Člen)
24.03.2009 12:28:42

osiris psal:

...mour to tlačí do extrému, byl bys mezi nima jak z jiný galaxie bigsmile normálka silon namotanej na vohořelým polínku, na tom pět háčků po půl metru (splávek neznaj), olovo a kus smradlavý ryby a furt s tim šaškuješ bigsmile

Osi: ..neblbni, jede na Azory, to je pussy jiná liga než Chorvati bigsmile

Loser (Administrator)
24.03.2009 12:36:10

vogo, tak jedes na azory nebo na ryby? Kup dva metry tocenaku a verim, ze tak minimalne pet azoru na to chytnes goodgoodgoodbigsmile

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. (Člen)
24.03.2009 12:36:18

Lihy docela chápu proč tam jedeš bigsmile
http://www.azores.com/azores/pico.php

osiris (Člen)
24.03.2009 12:48:55

Lihy psal:
Filous psal:

Ty vole jako šnorchl beru taky, ale sem zvědavej jestli se v tý vodě neposeru bo je tam prej i dost žraloků...nehledě na to že je tam celkem studená vodabigsmile

...to jedeš na dovču do akvárka surprisedbigsmile

osiris (Člen)
24.03.2009 12:53:30

Mour psal:
osiris psal:

Osi: ..neblbni, jede na Azory, to je pussy jiná liga než Chorvati bigsmile

...no dyť japak jinak si myslíš že to ty placatý nosy chytaj bigsmile

Lihy (Člen)
24.03.2009 13:30:08

osiris psal:

vod gdy maj portugalci placatý nosy? Leda že hodně chlastaj a furt na ně padajsmokin

Meloun (Člen)
24.03.2009 13:37:51

Pořádnej karbónovej klacek,dakronku a rval bych to přes woblera ..surprisedsmokin

PURE NAKED BIKE!
Filous (Člen)
24.03.2009 13:47:03

...esi tam sou žralocí, tag bych na místních jatkách pořídil kýbl krve, chrstneš to do moře a pag uš to jen smažíš brokovnicej z útesusurprised ...taková rybařina by bavila i měbigsmile
...jináč nechápu co na tom gdo má, sedět na břehu vokusovat si nudou nechty a chytit vlka nebo rýmuidontknowbigsmile

Ondráš (Člen)
24.03.2009 13:56:20

Filous psal:

...esi tam sou žralocí, tag bych na místních jatkách pořídil kýbl krve, chrstneš to do moře a pag uš to jen smažíš brokovnicej z útesusurprised ...taková rybařina by bavila i měbigsmile
...jináč nechápu co na tom gdo má, sedět na břehu vokusovat si nudou nechty a chytit vlka nebo rýmuidontknowbigsmile

U Vás doma jsi ten nervák Ty... Na ryby by měla chodit Ája.bigsmile

qwerty (Člen)
24.03.2009 13:57:56

Filous psal:

na rybareni jsou ty nescetny litry rumu co se u toho vypijou bigsmilegood

WD club member.
qwerty (Člen)
24.03.2009 13:58:50

K.a.s.y.m. psal:

Lihy docela chápu proč tam jedeš bigsmile
http://www.azores.com/azores/pico.php

no to men ho teda vyndej good na Azurach je pussyostrov good proc tam vlastne vsici nezijeme evil

WD club member.
vOjTaB6 (Člen)
24.03.2009 14:02:00

Ondráš psal:
Filous psal:

Diky, zes to napsal za me...bigsmilebigsmilebigsmile

Bandit rulezz!!!
Billy (Člen)
24.03.2009 14:06:17

Pekny ty brdo good

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
Filous (Člen)
24.03.2009 14:06:57

vOjTaB6 psal:
Ondráš psal:
Filous psal:

...hele, vy dva šmejdi, jakej já sem kurva nervák???surprised ...doprdelenesertemě nebo na vás vletima a uvidíte ten tanec dopussyefuckevil

bigsmilebigsmilebigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
24.03.2009 14:08:14

Filous psal:
vOjTaB6 psal:
Ondráš psal:

...hele, vy dva šmejdi, jakej já sem kurva nervák???surprised ...doprdelenesertemě nebo na vás vletima a uvidíte ten tanec dopussyefuckevil

bigsmilebigsmilebigsmile

klíííd dědku prdne ti žilka a budeš tahat nohubigsmilebigsmilebigsmile

Ondráš (Člen)
24.03.2009 14:08:31

vOjTaB6 psal:

goodbigsmile

To bylo to první co mě napadlo, když jsem to přečet.smile1

Mour (Člen)
24.03.2009 14:10:33

Proto to tu mám rád goodbigsmile

Lihoměr jede na Azory, pojede do háje, bo neumí chytat ryby a vlastně by měla ject Filousova Ája, bo Filous je nervák jak cypgood a nevydrží na rybách bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Billy (Člen)
24.03.2009 14:13:45

a co teprv mistni prodej hausu http://www.azores.com/realestate/pico.php

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
Ondráš (Člen)
24.03.2009 14:18:33

Polo (Člen)
24.03.2009 14:19:50

no, ja sem stravil par dni na rybach u moře v Indii - tam to má tu nevyhodu, že si tam skoro nic nekoupiš a většinu vercajku musíš mít s sebou bad

jinak zkusenost asi takova - ze brehu temer nulova sance na vetsi rybu, paklize nejni extremne privetivy pobrezi - to znamena skaly kery rozbijou vlny a dovolej rybam a dalsim potvoram se tam zabydlet. v takovejch mistech se necha vetsi ryba chytit - chyt sem i rejnoka a dalsi potovry...bigsmile

Z plaze sem nikdy nechyt rybu vetsi jak 10-12cm. jedinou moznosti je prekecat mistni aby te vzali s sebou lodkou dal na more, kde se zas necha chytit slusna ryba - my tam lapali metrovy barakudy goodbigsmile

predpokladam, že se to nebude od azor vyrazně lišit...

Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
Lihy (Člen)
24.03.2009 14:42:49

no myslim že se skalama by problém bejt neměl...spíš bude větší problém sešplhat vůbec k tý vodě a stoupnout si někam kde tě to nesmetebigsmile
http://static.panoramio.com/photos/orig … 052238.jpg

Ondráš (Člen)
24.03.2009 14:45:33

Lihy psal:

no myslim že se skalama by problém bejt neměl...spíš bude větší problém sešplhat vůbec k tý vodě a stoupnout si někam kde tě to nesmetebigsmile

Tak to abys měl alespoň 5ti metrák a pořádný závaží, ale dávej bacha, až s tím švihneš, aby tě to nevzalo sebou...evilsmile1

Filous (Člen)
24.03.2009 14:51:31

Lihy psal:

...hele, Lihu, fakt budeš na Azorách??? ...mi vosumadvacátýho dubence nakládáme závoďáci ze škodofky a jedem s nima na Azorský vostrovy a budem tam do desátýho kvjetence, tag že bych se stavil na tu čerstvje chycenou rybičkusurprisedbigsmile

Polo (Člen)
24.03.2009 14:52:21

no ty skaly by měly ty vlny zklidnit někde dal pred tebou, jestli to bude jen skala na kterou bičujou vlny tak to je ztraceny - teda aspon ja sem neuspel a byl sem rad, že sem přežil. ovšem čumilové na pláži se náramně bavili bigsmile

osiris (Člen)
24.03.2009 14:56:58

Lihy psal:
osiris psal:

vod gdy maj portugalci placatý nosy? Leda že hodně chlastaj a furt na ně padajsmokin

...jááák že nemaj woe, všechny čmoudi maj nosy jak lopatu bigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
24.03.2009 15:12:35

osiris psal:
Lihy psal:
osiris psal:

od lopatysmile1

Baltazar (Člen)
24.03.2009 16:07:25

vezmi prut, smekací naviják, voblerů pár a nějaký gumový hajzly s červenou a žlutou a oranžovou kebulí bacha na vlasec radši silnější, nebo slabou šňůru. nějaký olůvka a háčky na kapra, dá se chytat i na bílej chleba, u břehu bejvaj i 80 cm ryby, nám u moře v tunisu vyskočila na břeh tak 120 cm ryba, která lovila malý rybky, takže jsou určitě všude jinak na bílej chleba sem viděl krmit ryby cca 50-60cm na ibize tak tady určo něco bude

The father of the little princess of the dawn
Loser (Administrator)
24.03.2009 17:16:28

no hlavne abys tam nechyt filcky nebo nejakej jinej srac bigsmilebigsmilebigsmile

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Ondráš (Člen)
24.03.2009 17:25:27

Loser psal:

no hlavne abys tam nechyt filcky nebo nejakej jinej srac bigsmilebigsmilebigsmile

V tom případě ředidlo sebou. bigsmile

Lihy (Člen)
24.03.2009 17:47:14

Baltazar psal:

vezmi prut, smekací naviják, voblerů pár a nějaký gumový hajzly s červenou a žlutou a oranžovou kebulí bacha na vlasec radši silnější, nebo slabou šňůru. nějaký olůvka a háčky na kapra, dá se chytat i na bílej chleba, u břehu bejvaj i 80 cm ryby, nám u moře v tunisu vyskočila na břeh tak 120 cm ryba, která lovila malý rybky, takže jsou určitě všude jinak na bílej chleba sem viděl krmit ryby cca 50-60cm na ibize tak tady určo něco bude

Díkgood
hele co sem koukal na cizojazyčnej net, tak tam všude psali strašný gramáže závaží 150 a klíďo i 300gsurprised to je jak nahazovat půl pecnu chlebabigsmile, pak sem našel nějaký nástrahy (tušim že sou to ty voblery - prostě umělá vrtící se ryba s hákama a ta byla od 12 do 30 cm surprised voe sou nějaký magoři ne?bigsmile

Lihy (Člen)
24.03.2009 17:48:18

Filous psal:
Lihy psal:

...hele, Lihu, fakt budeš na Azorách??? ...mi vosumadvacátýho dubence nakládáme závoďáci ze škodofky a jedem s nima na Azorský vostrovy a budem tam do desátýho kvjetence, tag že bych se stavil na tu čerstvje chycenou rybičkusurprisedbigsmile

vogo jedem až začátkem červencebigsmile je nuda tak si plánujusmokin

VikecB12 (Člen)
24.03.2009 19:46:13

No na to moře budou asi nejlepší ty twistry a woblerygood A k tomu nějakou tvrdší udicu. Ale nic horšího než to že tu rybu urveš se nestane,takže bych to tam prubl klíďo s nějakou kaprařskou udicou.

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Myšák (Člen)
24.03.2009 21:02:46

Covece Lihu nevim jak s rybama ale plafky si urcite neber smile1 Prave sem zaparkoval bandit pico skutr pred hotelem na Mallorce a vyvalil se s cigem na balkone, ale v mikine a je to tak na rychly cigo a zpatky do tepla. smokinAzory sou tak stejne vysoko, ale bude tam mnohem vetsi kosa bad

"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Datel (Člen)
25.03.2009 07:13:34

osiris psal:
Lihy psal:
osiris psal:

...a jak s nima umí dělat zamilované nosní dírky.....pche!good

Holt není nad rozměry negra, ni?bigsmile

Lihy (Člen)
25.03.2009 08:41:26

Myšák psal:

Covece Lihu nevim jak s rybama ale plafky si urcite neber smile1 Prave sem zaparkoval bandit pico skutr pred hotelem na Mallorce a vyvalil se s cigem na balkone, ale v mikine a je to tak na rychly cigo a zpatky do tepla. smokinAzory sou tak stejne vysoko, ale bude tam mnohem vetsi kosa bad

voe už to nehulbigsmile jedu v ČERVENCIbigsmile ale vim že voda bude tak 20 stupňů a venku jen vo trochu víc....ideální smile1

Lihy (Člen)
25.03.2009 08:43:26

Datel psal:
osiris psal:
Lihy psal:

...a jak s nima umí dělat zamilované nosní dírky.....pche!good

Holt není nad rozměry negra, ni?bigsmile

Osiris und Datel: Vy ste asi zeměpis neměli co? Hele zkuste gůgl třeba vám to docvakne
bigsmile

osiris (Člen)
25.03.2009 08:49:00

...lihu ty kurvo bigsmile píšu že všechny čmoudi (cikán jako portugalec), dobrý ráno bigsmile

Myšák (Člen)
25.03.2009 09:37:04

Lihy psal:
Myšák psal:

voe už to nehulbigsmile jedu v ČERVENCIbigsmile ale vim že voda bude tak 20 stupňů a venku jen vo trochu víc....ideální smile1

V cervenci jezdej na dovolenou brambory smile1 My mlady koreni jezdime v breznu cool Bo je sice zima, ale je to levnejsi bigsmile

A vubec...du se rozcvicit bo me ceka 50ti kilometrovej vejlet na mrnavym skutru ve dvou help

"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Lihy (Člen)
25.03.2009 09:48:41

Myšák psal:

V cervenci jezdej na dovolenou brambory smile1

... no právě proto jedem v tuhle blbou dobu...starý brambory maj dovolenou a jedou na chatu, takže k nim můžem dát pesabigsmile

Polo (Člen)
25.03.2009 10:21:39

to Lihy:
tyhle woblery a gramáže sou na lov z lodky, z břehu se bojim, že toho s tim moc nepopadnes, i kdyz bych ti to pral a rad se mylil. Ja netvrdim, ze u brehu vetsi ryby nejsou, ale zalezi moc na profilu dna a pobrezi. stravil sem na plazi s woblerama par hodin bez sebemensiho naznaku uspechu. nehlede k tomu, ze v tech vlnach je to vopruz. pak sem vobjizdel pobrezi az sem nasel takovou klidnejsi zatoku, kde bylo clenity dno a vlny byly zniceny utesama opodal. Lapal sem tam mensi barakudy nebo co to bylo, rejnoky, jakoby tunaky a dalsi.
je jisty, ze lov z plaze neumim a treba mi to tady nekdo vysvetli, ale co sem koukal na mistni jakoz i porady v bedne tak tam je vetsi ryba podminena fakt super vystroji. asi to chce taky nakej figl nebo zkusenost a hlavne najit dobrej flek!!
   jinak souhlasim se silnejsim vlascem nebo radsi snurou. ty morsky ryby sou podstatne silnejsi nez ty sladkovodni. Kazdopadne dej pak vedet jaks dopad, rad se neco priucim

Lihy (Člen)
25.03.2009 10:47:36

Polo psal:

to Lihy:
tyhle woblery a gramáže sou na lov z lodky, z břehu se bojim, že toho s tim moc nepopadnes, i kdyz bych ti to pral a rad se mylil. Ja netvrdim, ze u brehu vetsi ryby nejsou, ale zalezi moc na profilu dna a pobrezi. stravil sem na plazi s woblerama par hodin bez sebemensiho naznaku uspechu. nehlede k tomu, ze v tech vlnach je to vopruz. pak sem vobjizdel pobrezi az sem nasel takovou klidnejsi zatoku, kde bylo clenity dno a vlny byly zniceny utesama opodal. Lapal sem tam mensi barakudy nebo co to bylo, rejnoky, jakoby tunaky a dalsi.
je jisty, ze lov z plaze neumim a treba mi to tady nekdo vysvetli, ale co sem koukal na mistni jakoz i porady v bedne tak tam je vetsi ryba podminena fakt super vystroji. asi to chce taky nakej figl nebo zkusenost a hlavne najit dobrej flek!!
   jinak souhlasim se silnejsim vlascem nebo radsi snurou. ty morsky ryby sou podstatne silnejsi nez ty sladkovodni. Kazdopadne dej pak vedet jaks dopad, rad se neco priucim

Hele odemně se toho asi moc nepřiučíš, sem totiž naprostej amatér i co se sladký vody tejče... jak sem psal chytal sem jako malejsmile1
proto sem taky píšu aby někdo poradil bo vim že tu klucí chytaj.
Jinak neplánuju že chytim nějakej kapitální oulovek, ale spíš něco na večerní gril a
jako relaxgood
ps. ale stejně doufám že nějaká mrcha větší by mohla zabrat když to všude píšoubigsmile:
Flores is a paradise for fishermen. The craggy seashore gives them an endless number of fishing grounds where they can catch large fish such as bluefish bream, amberjack, conger eels, stone bass, grouper, mackerel, snapper, etc.....
A když nic tak vezmu brejle ploutve a... But if the sports fishermen find abundant catches in Flores, underwater sportsmen have, in the depths, fringed by multi-coloured rocks, an abundance of animal and vegetable life and in the island's caves, attractions for many days spent appreciating the beauty beneath the sea.bigsmile

Filous (Člen)
25.03.2009 10:52:54

...ty vole, hlavně aš pudeš šnorchlovat, tag se přivaš k ňáký štangli na břehu, seš jag vjechejtek tag ať tě neveme vodlif nebo ňáká vječí rybaidontknowbigsmile

Borák (Člen)
25.03.2009 11:37:59

bigsmile
hlavně si nevaž šutr na krk

...nikdo nevojebe Ježíše...
Lihy (Člen)
25.03.2009 12:01:44

Filous psal:

...ty vole, hlavně aš pudeš šnorchlovat, tag se přivaš k ňáký štangli na břehu, seš jag vjechejtek tag ať tě neveme vodlif nebo ňáká vječí rybaidontknowbigsmile

no si nedělej prdel...mě něco sezobne ani nemrknusurprised
bigsmile

tajnej (Člen)
25.03.2009 12:07:45

Lihu sem před pár rokama zkoušel chytat v juhoslávii a všechny věci co sem sebou měl, mi připadaly najednou hrozně malý a lehký. Takže vem to největší co máš.
A stejně sme chytli samý čudly. A to sme dokonce měli takovej raft s motorem. Akorát poslední den se nám vyved, protože sme zajeli do ústí řeky z moře proti proudu (měli tam bejt pstruzi jak stehna), hoďku marně vláčeli ale pak se nám při otočce zamotal člun do ňákejch sítí, co tam měli místní nastražený a jak sme se vyprošťovali, tak nám nešťastnou náhodou bigsmile spadlo do lodi pár ryb (tak akorát pro naší 20 hlavou partu).
Sme byli chvíli (než to kámoš vykecal) za dóóóst dobrý rybáře smile1

Mour (Člen)
25.03.2009 12:22:25

Lihy psal:
Filous psal:

bigsmile

Lihy: My když sme byli na jachtě v Chor., tak jsme se koupali na otevřeném moři tak, že ze zádi loďky vlálo lano a na konci ses držel a plaval ..... a pak jeden parťák řek, že sme bezva návnada a pak už se nikdo nekoupal bigsmilebigsmilebigsmile

Polo (Člen)
25.03.2009 12:27:52

Lihy: to craggy se mi zdá klíčový. to zní super a dovedu si tam představit pěknou rybu. Já jen varuju před lovem z otevřený písečný pláže do který bičujou vlny.
Hele eště jedna rada asi logická. jdi tam večer při západu slunce. já i na skalnatym dně stál ve slunci hodiny a nic. Večer jak se setmělo tak to najednou začlo a byl to kolotoč. První den sem tam kretén měl slabej vlasec a trhal sem ryby, kerý se rozjeli přes brzdu a nebyl sem je schopen zastavit goodbigsmilebigsmile pak sem tam dal lanko a vobyč kaprák good
PS: na háček sem napichoval kousky sepií. Házel sem to 5 metrů před skálu, na který sem stál - ta byla tak 50 metrů od pobřeží a bylo tam po krk vody.

Lihy (Člen)
25.03.2009 12:38:07

Mour psal:
Lihy psal:
Filous psal:

bigsmile

Lihy: My když sme byli na jachtě v Chor., tak jsme se koupali na otevřeném moři tak, že ze zádi loďky vlálo lano a na konci ses držel a plaval ..... a pak jeden parťák řek, že sme bezva návnada a pak už se nikdo nekoupal bigsmilebigsmilebigsmile

Ale prd, bezva návnada by byla žencká co má zrovna .... no dyk víš co myslimbigsmile

Filous (Člen)
25.03.2009 12:41:04

Lihy psal:
Mour psal:
Lihy psal:

bigsmile

Ale prd, bezva návnada by byla žencká co má zrovna .... no dyk víš co myslimbigsmile

...myslíš jakože ji tam máchat jag pytlik čaje v horký vodě, jo???bigsmilebigsmilebigsmile

Mour (Člen)
25.03.2009 13:24:39

Filous psal:
Lihy psal:
Mour psal:

...myslíš jakože ji tam máchat jag pytlik čaje v horký vodě, jo???bigsmilebigsmilebigsmile

..myslíte "tie oné" bigsmilebigsmile , bohužel nešlo technicky provést, bo sme tam byli na motkách samí chlapi, akce BB goodbigsmile

PALOUS (Člen)
25.03.2009 20:22:59

Na moře beru vždy rybařinu ale abych řek pravdu tak to je vo čudlařenísickjo mět člun to je jinágoodto vozej pěkný kouskygoodsnad jen volovo jak kráááva,prut co to skousne a fláknout to co nejdálgoodale nevím jakej by byl výsledek no a hlavně jesi to Lihouši umíš namontýrovatredfaceještě sem neskoušel teda přívlač,ta by možná taky fungovalasurpriseda jesi si chceš aspoň potahat čudly tak šnorchl a brejle na kvjeták,silon na klacek a do hloubky a pouštět to těm mrchám přímo k tlaměbigsmileto mě šlogoodale kdo má mět furt tlamu ve vodě že?bigsmiletakže ponaučení je takový,že ráno vstaneš hodně brzo,zajdeš k rybářům a vod nich to koupíš,jinak budeš nasranej co seš za vocasabigsmile

Jebat motorky :-)
Lihy (Člen)
26.03.2009 08:48:47

PALOUS psal:

Na moře beru vždy rybařinu ale abych řek pravdu tak to je vo čudlařenísickjo mět člun to je jinágoodto vozej pěkný kouskygoodsnad jen volovo jak kráááva,prut co to skousne a fláknout to co nejdálgoodale nevím jakej by byl výsledek no a hlavně jesi to Lihouši umíš namontýrovatredfaceještě sem neskoušel teda přívlač,ta by možná taky fungovalasurpriseda jesi si chceš aspoň potahat čudly tak šnorchl a brejle na kvjeták,silon na klacek a do hloubky a pouštět to těm mrchám přímo k tlaměbigsmileto mě šlogoodale kdo má mět furt tlamu ve vodě že?bigsmiletakže ponaučení je takový,že ráno vstaneš hodně brzo,zajdeš k rybářům a vod nich to koupíš,jinak budeš nasranej co seš za vocasabigsmile

S tim pouštěnim návnady čudlům do huby....já ti nevim jestli na to budu mít dost vodvahy čéče...něco jim pouštět do huby s plnejma kapsama nějaký návnadysurprised
Překlad textu u obrázku (našel sem galerii nějakýho anglána co tam bydlí):
Tohle je jediná pláž na Floresu, která je v Lajes kde kotví kontejnerové lodě a trajekt (pouze ve vrchlném létě). Pláž si zachovává svou popularitu navzdory skutečnosti, že v tom zálivu "bydlí" dva žraloci kladivouni!

http://img148.imageshack.us/img148/7256/florese.jpg
PALOUS (Člen)
26.03.2009 08:59:59

Lihy psal:
PALOUS psal:

S tim pouštěnim návnady čudlům do huby....já ti nevim jestli na to budu mít dost vodvahy čéče...něco jim pouštět do huby s plnejma kapsama nějaký návnadysurprised
Překlad textu u obrázku (našel sem galerii nějakýho anglána co tam bydlí):
Tohle je jediná pláž na Floresu, která je v Lajes kde kotví kontejnerové lodě a trajekt (pouze ve vrchlném létě). Pláž si zachovává svou popularitu navzdory skutečnosti, že v tom zálivu "bydlí" dva žraloci kladivouni!

http://img148.imageshack.us/img148/7256/florese.jpg

hm taky bych ale to víš smile2tak tě aspoň trochu potěšímbigsmileFlores je na rozdíl od ostatních ostrovů, které jsme poznali, dost chladný a deštivýbigsmile

Lihy (Člen)
26.03.2009 09:07:57

Palous: voe já vim...holt něco za něco. Někde sem čet že tam prší 300 dní v rocebigsmile

PALOUS (Člen)
26.03.2009 09:19:45

Lihy psal:

Palous: voe já vim...holt něco za něco. Někde sem čet že tam prší 300 dní v rocebigsmile

ty krááávo a co malárijesurprisedpořádně se nažer ať tam vod ní nezhubnešredfaceevil http://www.mujweb.cz/cestovani/hanka/indonesie.html bigsmile

Lihy (Člen)
26.03.2009 09:58:55

Ty vole další geografsurprisedbigsmilebigsmile
http://maps.google.cz/maps?f=q&sour … =h&z=5
to v pravo je portugalsko a španělso.... celou dobu to tu píšu ty indonézie jednabigsmile

PALOUS (Člen)
26.03.2009 10:02:00

Lihy psal:

Ty vole další geografsurprisedbigsmilebigsmile
http://maps.google.cz/maps?f=q&sour … =h&z=5
to v pravo je portugalsko a španělso.... celou dobu to tu píšu ty indonézie jednabigsmile

jojó tak já to nečet se přisnámredface

Lihy (Člen)
26.03.2009 10:08:25

Ps. Nechcete někdo jet s náma? Jedu já s přítelkiní, ale kdyby sme byly 4 lidi tak by to bylo asi nejlepčí. Jinak neberem to jeko válecí dovolenou, je tam krásná příroda, takže nějaký chození, vejlet na moře na velryby delfíny a tak, sem tam koupačka, zkusit chytnout rybku (třeba bude možnost vytáhnou s nějakym místňákem za rozumnej peníz chytat i na moře)...termín máme danej kvůli hlídání pesa na cca 4.7. až 19.7. patrně tam nebudem celou tu dobu. Máme zatim vyhlídlou cestovku www.snailtravel.cz, ale tam to musíme ještě doladit , protože v nabídce maji jen tejdenní pobyty, takže jestli to půjde ještě prodloužit, popřípadě jiný ubytování.

Polo (Člen)
26.03.2009 14:58:44

Lihy - a kdyby se nahodou zkurvilo pocasi, tak se daj chytit pekny kousky i v ledu smile1
http://www.youtube.com/watch?v=BfLe2LhI2Os

bigsmilebigsmilebigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS