Nejsi přihlášen
Re: Chromovaná mřížka pod spz
PAJA psal:Čau chlapi ,nevíte náhodou jestli se dá sehnat nějaká chromovaná mřížka pod spz,mám tam takovou tu plastovou klasiku a moc se mi nelíbí,dík za každou radu
viděl jsem pochromovanej plast a vypadalo to divně
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
PAJA psal:Čau chlapi ,nevíte náhodou jestli se dá sehnat nějaká chromovaná mřížka pod spz,mám tam takovou tu plastovou klasiku a moc se mi nelíbí,dík za každou radu
...napiš Inkvizovi, rád ti pomůže
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 24.03.2009 15:13:07 Offline |
Filous psal:PAJA psal:Čau chlapi ,nevíte náhodou jestli se dá sehnat nějaká chromovaná mřížka pod spz,mám tam takovou tu plastovou klasiku a moc se mi nelíbí,dík za každou radu
ty seš dobrák
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
ross psal:PAJA psal:Čau chlapi ,nevíte náhodou jestli se dá sehnat nějaká chromovaná mřížka pod spz,mám tam takovou tu plastovou klasiku a moc se mi nelíbí,dík za každou radu
Pochromovaný jsem viděl na auta a bylo to takové umělé,jsem myslel jestli tu někdo třeba není fachman,třeba přes nerez
AŤ ŽIJE SPARTA, BANÍKOVCI SOU MRDKY!!!
Filous psal:PAJA psal:Čau chlapi ,nevíte náhodou jestli se dá sehnat nějaká chromovaná mřížka pod spz,mám tam takovou tu plastovou klasiku a moc se mi nelíbí,dík za každou radu
Dík za radu.Ta mi pomohla nejvíc.
PAJA psal:ross psal:PAJA psal:Čau chlapi ,nevíte náhodou jestli se dá sehnat nějaká chromovaná mřížka pod spz,mám tam takovou tu plastovou klasiku a moc se mi nelíbí,dík za každou radu
Pochromovaný jsem viděl na auta a bylo to takové umělé,jsem myslel jestli tu někdo třeba není fachman,třeba přes nerez
já koupil nedávno tohle, ten plast byl k z
ross psal:PAJA psal:ross psal:
viděl jsem pochromovanej plast a vypadalo to divněPochromovaný jsem viděl na auta a bylo to takové umělé,jsem myslel jestli tu někdo třeba není fachman,třeba přes nerez
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 011890.jpg
Pěkné ,to je chrom,nebo nerez a proč je to zahlé pod tím S a nakolik to vyšlo ?
PAJA psal:ross psal:PAJA psal:
Pochromovaný jsem viděl na auta a bylo to takové umělé,jsem myslel jestli tu někdo třeba není fachman,třeba přes nerezjá koupil nedávno tohle, ten plast byl k z
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 011890.jpgPěkné ,to je chrom,nebo nerez a proč je to zahlé pod tím S a nakolik to vyšlo ?
to je nerez a je to celý držák, takže ten hnusoplast musí jít do
asi takhle
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 011890.jpgPěkné ,to je chrom,nebo nerez a proč je to zahlé pod tím S a nakolik to vyšlo ?
to je nerez a je to celý držák, takže ten hnusoplast musí jít do
asi takhle
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 010036.jpg
Tak na to nemám odvahu to tak pitvat asi tam nechám ten (hnus)
ross psal:já koupil nedávno tohle, ten plast byl k z
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 011890.jpg
kdes to koupila za kolik
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
ross psal:PAJA psal:To tu fakt nikdo nemá možnost něco vypálit v práci z nerezu nikdo nechce vydělat
a co by sis představoval?
Něco jako ten plastový (nevím jaký máš ty)dole třeba takový zvětšený(většinou tam je reklama firmy co ti to prodala)se znakem S,nebo nápisem Bandit,to je jenom návrh ,myslel jsem že tu najdu už něco hotového
PAJA psal:ross psal:PAJA psal:To tu fakt nikdo nemá možnost něco vypálit v práci z nerezu nikdo nechce vydělat
a co by sis představoval?
Něco jako ten plastový (nevím jaký máš ty)dole třeba takový zvětšený(většinou tam je reklama firmy co ti to prodala)se znakem S,nebo nápisem Bandit,to je jenom návrh ,myslel jsem že tu najdu už něco hotového
takže chceš na ten plast dát jen nerezový rámeček na značku?
tak to na netu někde najdeš, viděl bych to někde v shopu pro čopráky
a co by sis představoval?Něco jako ten plastový (nevím jaký máš ty)dole třeba takový zvětšený(většinou tam je reklama firmy co ti to prodala)se znakem S,nebo nápisem Bandit,to je jenom návrh ,myslel jsem že tu najdu už něco hotového
tak to na netu někde najdeš, viděl bych to někde v shopu pro čopráky
Ne ne plast ,úplně pryč a to celé z nerezu nebo tak nějak
Něco jako ten plastový (nevím jaký máš ty)dole třeba takový zvětšený(většinou tam je reklama firmy co ti to prodala)se znakem S,nebo nápisem Bandit,to je jenom návrh ,myslel jsem že tu najdu už něco hotovéhotakže chceš na ten plast dát jen nerezový rámeček na značku?
tak to na netu někde najdeš, viděl bych to někde v shopu pro čoprákyNe ne plast ,úplně pryč a to celé z nerezu nebo tak nějak
No ale pokud chceš dat pryč ten plast,tak si budeš muset buďto sehnat nějakou tuzingovou výplň,třeba vot Ermaxu,na kterou ten nerezovej držák přiděláš,nebo ten plast dokurvit tak jak to udělal Ross
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Něco jako ten plastový (nevím jaký máš ty)dole třeba takový zvětšený(většinou tam je reklama firmy co ti to prodala)se znakem S,nebo nápisem Bandit,to je jenom návrh ,myslel jsem že tu najdu už něco hotovéhotakže chceš na ten plast dát jen nerezový rámeček na značku?
tak to na netu někde najdeš, viděl bych to někde v shopu pro čoprákyNe ne plast ,úplně pryč a to celé z nerezu nebo tak nějak
takže tohle?
http://www.motorkari.cz/motobazar/nahra … 97836.html
VikecB12 psal:PAJA psal:ross psal:
No ale pokud chceš dat pryč ten plast,tak si budeš muset buďto sehnat nějakou tuzingovou výplň,třeba vot Ermaxu,na kterou ten nerezovej držák přiděláš,nebo ten plast dokurvit tak jak to udělal Ross
hajzle jeden, ještě to není hotový
faitík psal:rossikdes to koupil?
Vogové,zlobte se na mě jak chcete,ale ty nerezový pičoviny sou vrcholem nefkusu Ještě sou potřeba doplnit nějakejma svítícíma sračkama,pokud možno v modré barvě a vyrazit na benzínku mezi tunery
ross psal:VikecB12 psal:PAJA psal:
Ne ne plast ,úplně pryč a to celé z nerezu nebo tak nějakNo ale pokud chceš dat pryč ten plast,tak si budeš muset buďto sehnat nějakou tuzingovou výplň,třeba vot Ermaxu,na kterou ten nerezovej držák přiděláš,nebo ten plast dokurvit tak jak to udělal Ross
hajzle jeden, ještě to není hotový
No jo,u tebe je to běh na dlouhou trať,ty vlastně nikam nespěcháš
takže tohle?
http://www.motorkari.cz/motobazar/nahra … 97836.html
To je docela pěkné dík
VikecB12 psal:Vogové,zlobte se na mě jak chcete,ale ty nerezový pičoviny sou vrcholem nefkusu Ještě sou potřeba doplnit nějakejma svítícíma sračkama,pokud možno v modré barvě a vyrazit na benzínku mezi tunery
já mám zase problém s tím plastovým hnusem
si nevybereš
ross psal:VikecB12 psal:Vogové,zlobte se na mě jak chcete,ale ty nerezový pičoviny sou vrcholem nefkusu Ještě sou potřeba doplnit nějakejma svítícíma sračkama,pokud možno v modré barvě a vyrazit na benzínku mezi tunery
já mám zase problém s tím plastovým hnusem
si nevybereš
Jasně,dle nefkudu každého soudruha
Ne ne plast ,úplně pryč a to celé z nerezu nebo tak nějaktakže tohle?
http://www.motorkari.cz/motobazar/nahra … 97836.htmlTo je docela pěkné dík
A přiděláš si to na co? Ještě tě čeká pořízení té výplně,nebo řezání....
VikecB12 psal:No jo,u tebe je to běh na dlouhou trať,ty vlastně nikam nespěcháš
no dyť
něco uříznu, sednu si k tomu s flaškou a rozmyslím co dál
pak navařím
a celý to zase vopakuju
ty designére jeden
ross psal:VikecB12 psal:No jo,u tebe je to běh na dlouhou trať,ty vlastně nikam nespěcháš
no dyť
něco uříznu, sednu si k tomu s flaškou a rozmyslím co dál
pak navařím
a celý to zase vopakuju
ty designére jeden
Takže to děláš,jako nějací umnělci,ti taky nejlepší díla stvořili pod vlivem omamnejch látek a chlastu
Takhle sem si jednou stavěl čopra,byl sem zalezlej v garáži,furt sem chlastal a vopčas se stavil nějakej kamoš se kterým sme vykouřili dýmku míru a ve finále to byl fešák jak sviňa
Kluci, zeptejte se Hanse,jak se dělá zadek u Bandasky, rád vám jistě i pošle fotky (tuner jeden).....vyrobil to z lopaty nebo co to bylo
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Stránky: 1