Nejsi přihlášen
podsedlovka - lepení,vaření plastů
Potřeboval bych radu ohledně lepení, vaření plastů. Na podsedláku mám ulomené ty plastové caplíky co se zacvaknou do gumy v rámu (podobně jako u B12 starého modelu). Při nastartování na sytič to docela drnčí a rád bych to opravil, aby mi to neupadlo u madla, kde to drží. Zkoušeli jste to někdo něčím přilepit nebo přivařit? Nevím jestli použít nějaké spec lepidlo nebo to zkusit přivařit takovým tavitelným plastem. Díky
Re: podsedlovka - lepení,vaření plastů
Miro psal:...nebo to zkusit přivařit takovým tavitelným plastem. Díky
Doufám, že nemyslíš tu elektrickou co se s tím lepí různá zdobídka
Podívej se v okolí kdo to vaří a nech si to udělat tam. Je ještě další varianta, jak si lepím plasty já na pitbikovi a to dvousložkovým lepidlem a textilní páskou na sádroš pro zpevnění spoje.
Miro psal:Díky za odpovědi . Zkusím to zalepit epoxidem a vystužím to třeba skelnou tkaninou nebo něčím podobným.
..zbytečná práce ...pouze zavařit, kdysi mi někdo tvrdil, že když se vynalezne lepidlo na ABS plast dostane nobelovu cenu
mel sem stejnej trabl na stary sestce. odvez sem to u nas ke klukovi co dela plastovy jimky bazeny atd a ten me to svaril nejakym matrosem tusim ze to byl nejaky polyamid ABS nebo tak
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
K.a.s.y.m. (Člen) 30.03.2009 10:09:43 Offline |
v nouzi se to dá opravit i obyč elektrikářskou pájkou a kouskama ABS kterej do toho vkládáš aby jsi to moc nepropálil.Ale horkovzduška a ty originál tavný pásky na opravu jsou lepší.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1