Nejsi přihlášen
wolff podruhy (Člen) 26.03.2009 23:09:38 Offline |
Re: ...ducati pásák
Kam se ta DucDuc žene, po Multistradě a Streetfighteru týhlle krásný značce přestávam rozumnět...
Filous psal:...na mě je to moc hranatý, ale poslední dobou se mi začínaj čim dál tym víc líbit tydle power bajky...třeba V-Max...
Kua u nás už mě na něm někdo lítal minulej víkend pod voknama a je to fakt kus nádherné mašiny Dokonce to má na dnešní dobu aji pěknej zvuk Vmax se mě líbíl vždycky,ale než se cenou dostal na nějakou přijatelnou mez,co bych za něho byl ochotnej dat,tak skoro vymřel V inzerátech je jich pár,buďto je to starý jak metuzalém,nebo je to kurefsky předražený
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Jo a ta duc je pěkná,ale nedovedu si přectavit,že bych někde na dovolené při jízdě po kempu chytl tím chladičem vo drn trávy,tak jako se mě to vobčas stane na banditovi. To bych měl asi v tu ranu vydělaný Mě ty chladiče děsijou aji na S4Rku a to je tam ten spodní vo něco výš,ale aji tak je dost na raně Ale S4R se mě móc líbí....
VikecB12 psal:Jo a ta duc je pěkná,ale nedovedu si přectavit,že bych někde na dovolené při jízdě po kempu chytl tím chladičem vo drn trávy,tak jako se mě to vobčas stane na banditovi. To bych měl asi v tu ranu vydělaný Mě ty chladiče děsijou aji na S4Rku a to je tam ten spodní vo něco výš,ale aji tak je dost na raně Ale S4R se mě móc líbí....
...ty vole, to sou motorky na asfalt, hlína je dobrá tak akorát na sázení brambor ...to ja jako dybys jel stanovat do campu s Lamborghini
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Pšán psal:..staráho V-maxe měl kámoš..a pořád,že ten nový mu nedá spát a bla bla..
..a je po bla bla,on ho fakt koupil..
..hrozná potvora..
krysař???
jsem slyšel o týpkovy tohodle ména z vašich luhů a hájů...prej má už druhýho
Strýcfajtr !!!
Pšán psal:..Too XJelen:
..jako krysař bych slyšel poprvé..
..dva bráchové..z Rychvaldu..starší si koupil V-maxe a mladý zase tuhle nádheru
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 00-s-2.jpg
ta retro dukna je
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Lihy psal:Filous psal:...na mě je to moc hranatý, ale poslední dobou se mi začínaj čim dál tym víc líbit tydle power bajky...třeba V-Max...
čoveče na podzim proti mě jel ten Max a voe sem myslel že z kolejí ujela lokomotýva
..tak to jsme potkali toho samého..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
jirka silver (Člen) 27.03.2009 13:52:36 Offline |
Osi to je nějaká úprava novýho streeta v compu?
Má to malý řídítka.
Mně by se to líbilo kdyby to mělo velký řídítka,nádobky by taky mohli zabudovat do zrcátek,jeden chladič nahoře
a černo-zlatej design.
Najdete nás na každém kilometru
jirka silver (Člen) 27.03.2009 14:01:38 Offline |
Osi
Krize je tady nápady došly.
Najdete nás na každém kilometru
Banditatom (Člen) 27.03.2009 14:02:13 Offline |
tfuj velebnosti tenhle moderní design!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
wolff podruhy (Člen) 31.03.2009 23:40:48 Offline |
wolff podruhy psal:Filous psal:...na mě je to moc hranatý, ale poslední dobou se mi začínaj čim dál tym víc líbit tydle power bajky...třeba V-Max...
Třeba toto?
http://www.iainclaridge.co.uk/blog/wp-c … ellcat.jpg
...Confederate HellCat??? ...ty vole, to bych si cvrnknul do trenek, mít todle f garáži
K.a.s.y.m. (Člen) 01.04.2009 08:53:12 Offline |
Filous psal:wolff podruhy psal:Filous psal:...na mě je to moc hranatý, ale poslední dobou se mi začínaj čim dál tym víc líbit tydle power bajky...třeba V-Max...
Třeba toto?
http://www.iainclaridge.co.uk/blog/wp-c … ellcat.jpg...Confederate HellCat??? ...ty vole, to bych si cvrnknul do trenek, mít todle f garáži
seš koukám docela masochysta ,co?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:wolff podruhy psal:
Třeba toto?
http://www.iainclaridge.co.uk/blog/wp-c … ellcat.jpg...Confederate HellCat??? ...ty vole, to bych si cvrnknul do trenek, mít todle f garáži
seš koukám docela masochysta ,co?
...nejlepší je bejt motorkář, smrdět jak kozel, chodit pořád trochu připochcanej, spát vožralej na hajzlech, mít mezi prstama na rukách puchejře vod cigaret jak s nima usínáš, bejt špinavej.....a mít pořád dokonale vypucovanou mašinu...
K.a.s.y.m. (Člen) 01.04.2009 09:09:10 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...Confederate HellCat??? ...ty vole, to bych si cvrnknul do trenek, mít todle f garážiseš koukám docela masochysta ,co?
...nejlepší je bejt motorkář, smrdět jak kozel, chodit pořád trochu připochcanej, spát vožralej na hajzlech, mít mezi prstama na rukách puchejře vod cigaret jak s nima usínáš, bejt špinavej.....a mít pořád dokonale vypucovanou mašinu...
no jak řikám.....masochysta
...Confederate HellCat??? ...ty vole, to bych si cvrnknul do trenek, mít todle f garážiseš koukám docela masochysta ,co?
A ješte bejt správně trhlej a nebo bejt jako Virdžil
nicola.foxx (Člen) 01.04.2009 11:09:09 Offline |
Hlavne Filousovi nešahejte na jeho barvy.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Tak to mám pocit,že sme se měli potkat někdy v šedesátejch letech v jůesej
VikecB12 psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
seš koukám docela masochysta ,co?...nejlepší je bejt motorkář, smrdět jak kozel, chodit pořád trochu připochcanej, spát vožralej na hajzlech, mít mezi prstama na rukách puchejře vod cigaret jak s nima usínáš, bejt špinavej.....a mít pořád dokonale vypucovanou mašinu...
Tak to mám pocit,že sme se měli potkat někdy v šedesátejch letech v jůesej
...škoda že to nejde vrátit
SLUGI psal:... sory že zasahuju do debaty , ale co myslel Osi v nadpisu tím "pásák"
...jakože to má chladiče jag buldozer radlici ...von je načuchanej, tag neví, že je rozdíl mezi pásákem a buldozerem
filousoj: japa tomu řikals dyš to tahals za sebou na špagátu a ryls s tym přet barákem v kupje hoven s pískem ? myslim že pásák frčelo fšude sem myslel že slugi tu éru eště moch zažít možná měl ale něco víc, něco echt neš vobyčejný hovna s pískem
slugimu: podle sledu vobrásků mi bježel myšlenkovej pochot
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
...moure s dovolením jsem ti to převksloval, já pako to střelil jinam
Mour psal:osiris psal:http://www.ducatinewstoday.com/wp-conte … 1-full.jpg
http://www.iabc.cz/images/tistene_ABC/2 … krejpr.jpg
http://photo.vivo.sk/jpeg/1215/80854/_o/e27dc0/Buldozer
filousoj: japa tomu řikals dyš to tahals za sebou na špagátu a ryls s tym přet barákem v kupje hoven s pískem ? myslim že pásák frčelo fšude sem myslel že slugi tu éru eště moch zažít možná měl ale něco víc, něco echt neš vobyčejný hovna s pískem
slugimu: podle sledu vobrásků mi bježel myšlenkovej pochotOsi: ..von Filous má s těma barvičkama docela pravdu
wolff podruhy (Člen) 01.04.2009 14:08:38 Offline |
Filous psal:wolff podruhy psal:Filous psal:...na mě je to moc hranatý, ale poslední dobou se mi začínaj čim dál tym víc líbit tydle power bajky...třeba V-Max...
Třeba toto?
Sem si myslel, že to kotě budeš znát
osiris psal:...moure s dovolením jsem ti to převksloval, já pako to střelil jinam
Mour psal:osiris psal:http://www.ducatinewstoday.com/wp-conte … 1-full.jpg
http://www.iabc.cz/images/tistene_ABC/2 … krejpr.jpg
http://photo.vivo.sk/jpeg/1215/80854/_o/e27dc0/Buldozer
slugimu: podle sledu vobrásků mi bježel myšlenkovej pochotOsi: ..von Filous má s těma barvičkama docela pravdu
...ale v tomto chlívku to nemá význam, tak to smaž a aji ten ve chlívku o tom střelci
...no právě že z toho tématu o střelcovi jsem to dal pryč když jsem to tam tak nevhodně zahnojil, tak já ti moure samžu ten chlívek a napiš to prosím znova ať je to autentický bez toho vokýnka teda
K.a.s.y.m. (Člen) 01.04.2009 14:17:29 Offline |
osiris psal:...no právě že z toho tématu o střelcovi jsem to dal pryč když jsem to tam tak nevhodně zahnojil, tak já ti moure samžu ten chlívek a napiš to prosím znova ať je to autentický bez toho vokýnka teda
votevři si vokno a vyvětrej si už to potřebuješ fakt fest
Třeba toto?
... Confederate říkáš
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
K.a.s.y.m. (Člen) 01.04.2009 14:21:24 Offline |
osiris psal:kasymoj: ty ale nevíš vo co jde ;) tys eště rychle asi nikdy nepsal :))
ale psal...píšu rychle jako blesk,ale čtu si to po sobě
K.a.s.y.m. (Člen) 01.04.2009 14:33:26 Offline |
ty voe to mám ještě někde doma..teda to menší samo
K.a.s.y.m. psal:osiris psal:kasymoj: ty ale nevíš vo co jde ;) tys eště rychle asi nikdy nepsal :))
...hm, tak to ti závidím, já umím jen psát a to ještě blbě ;)
K.a.s.y.m. (Člen) 01.04.2009 14:45:05 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:osiris psal:kasymoj: ty ale nevíš vo co jde ;) tys eště rychle asi nikdy nepsal :))
...hm, tak to ti závidím, já umím jen psát a to ještě blbě ;)
to máš obrázkovou klávesnici co?
K.a.s.y.m. psal:osiris psal:K.a.s.y.m. psal:
ale psal...píšu rychle jako blesk,ale čtu si to po sobě...hm, tak to ti závidím, já umím jen psát a to ještě blbě ;)
to máš obrázkovou klávesnici co?
...no mám no, kouslo se mi tlačítko se školní gumou a smaženým sejrem ;)
K.a.s.y.m. (Člen) 01.04.2009 15:07:31 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:osiris psal:
...hm, tak to ti závidím, já umím jen psát a to ještě blbě ;)to máš obrázkovou klávesnici co?
...no mám no, kouslo se mi tlačítko se školní gumou a smaženým sejrem ;)
ten smažák je problém to chápu..to to všechno vysvětluje
Stránky: 1