Nejsi přihlášen
Je to někdo odsud?
Čau lidi,kamoš chce jet v sobotu kupovat GSX1400 a kdyš mě poslal fotky,ať mu to zhodnotím,tak sem si fšiml na autě nálepky B,tak se ptám jestli je to někdo zdejší,nebo jestli se s ním někdo místní zná,popřípadě jestli zná tu motorku trochu...Je ze Dvora. Osi by to mohl mít zmapovaný třeba [img][/img]
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Re: Je to někdo odsud?
ty vole, tak na tu jsem se taky dival a rikal si, ze by to slo ... jenze do trcim v tom zkurvenym istanbulu a nemam jak se jit na to podivat .... kdyby to vikecuv kamos nebral tak to od Premu vezmu
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:ty vole, tak na tu jsem se taky dival a rikal si, ze by to slo ... jenze do trcim v tom zkurvenym istanbulu a nemam jak se jit na to podivat .... kdyby to vikecuv kamos nebral tak to od Premu vezmu
chtel bys ji vohoblovat zadni gumu do poradny placky jo?
no co vim,tak uz ji premek nabizi dost dlouho a ted se vo ni najednou poperete
...sam mezi jebkarema...
no vzhledem k tomu,ze se tam da dat 180 i 190,tak to bude poradna placka
jinac ja se o tom s nim bavil uz na srazu na horach a to ji prodaval uz predtim.
a jako pokud se ti libi,tak bych nevahal,pac ma jasnej puvod a zachazeni
...sam mezi jebkarema...
Tak ta stříbrná byla udajně fčera pryč,tak sme dneska koupili krásnou modrou metlu,rok 05 za 120tis Sem se s ňou trochu povozil a musím říct že bych si na to asi aji zvykl,je pohodlnější jak béčko,ale není to taková divočina Je to fakt pro starý brambory
VikecB12 psal:Tak ta stříbrná byla udajně fčera pryč,tak sme dneska koupili krásnou modrou metlu,rok 05 za 120tis Sem se s ňou trochu povozil a musím říct že bych si na to asi aji zvykl,je pohodlnější jak béčko,ale není to taková divočina Je to fakt pro starý brambory
odvážnej to názor
svět je cirkusovej stan
VikecB12 psal:Tak ta stříbrná byla udajně fčera pryč,tak sme dneska koupili krásnou modrou metlu,rok 05 za 120tis Sem se s ňou trochu povozil a musím říct že bych si na to asi aji zvykl,je pohodlnější jak béčko,ale není to taková divočina Je to fakt pro starý brambory
Jak pro stary brambory Osi HELP ..
"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
...von je eště hříbě ;) ...prosimtě co moh asi tak zkoumat a zjistit na pár kilometrech v týhle kose a při tak studeným asfaltu, ani za ni pořádně nepotáh, protože by se posral strachy a neudržel by se na ni :))
...myslim že víme svoje ne ;)
...neví jaký to je zatáhnout za heft a nechat dvanáctku i ve vinglech v prachu :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...von je eště hříbě ;) ...prosimtě co moh asi tak zkoumat a zjistit na pár kilometrech v týhle kose a při tak studeným asfaltu, ani za ni pořádně nepotáh, protože by se posral strachy a neudržel by se na ni :))
...neví jaký to je zatáhnout za heft a nechat dvanáctku i ve vinglech v prachu :))
není nad to, nechat motorku v prachu
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
osiris psal:...von je eště hříbě ;) ...prosimtě co moh asi tak zkoumat a zjistit na pár kilometrech v týhle kose a při tak studeným asfaltu, ani za ni pořádně nepotáh, protože by se posral strachy a neudržel by se na ni :))
...tag si di zas čuchnout a uklidni se prosim tě
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:osiris psal:...ááá copa, copa ? :))
...já jen že neš se ty do tý zatáčky nadvakrát vejdeš s autobusem, tag mi na Bandaskách uš budem pít kafe na nejbližší pumpje
...jo, řikala stará blažková :))
ps: co si budem my dva povídat, voba víme že se to dá ve vinglech navzájem předjet :)) ...ale na rovině nedejbože do kopce už je to trošku jináč :))
pps: a nemotej se už do toho, to vikec se eště vyvíjí :))
K.a.s.y.m. (Člen) 30.03.2009 10:06:20 Offline |
Michal Dk psal:Filous psal:osiris psal:...ááá copa, copa ? :))
...já jen že neš se ty do tý zatáčky nadvakrát vejdeš s autobusem, tag mi na Bandaskách uš budem pít kafe na nejbližší pumpje
Někdo se s autobusem nevejde ani na letiště
to víš no venkovský letiště....umí přistávat akorát na mezinárodních
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
osiris psal:Filous psal:osiris psal:...ááá copa, copa ? :))
...jo, řikala stará blažková :))
ps: co si budem my dva povídat, voba víme že se to dá ve vinglech navzájem předjet :)) ...ale na rovině nedejbože do kopce už je to trošku jináč :))
pps: a nemotej se už do toho, to vikec se eště vyvíjí :))
...uš se těšim na další mač
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Michal Dk psal:osiris psal:...to sis splet, to nebylo vo místě ale vo tom že mašina je silná a šofér je jelito :))
..a já si myslel že si šoféroval ty
...no dyť, ty snad myslíš že todle by se někomu normálnímu povedlo :))
Ja z vas chlapy nemuzu
Volové,kdybyste si to pořádně přečetli,tak zjistíte,že se mě jízda na tom líbí a nevylučuju že se mě někdy v budoucnu nevoběví doma Svezl sem se pár kilometrů,trochu po zadním,trochu v zatáčkách a dobrý Připadne mě obratnější jak bandit,ale motor se mě zdá až moc hodnej,fšechno hned votspodu a ve vrchu už se nic moc neděje Ale je to škoda,že už nebudou k mání funglofky,za ty love co to tedka doprodávají je to supr Ale je to jenom jebka
Ondráš psal:osiris psal:...de to až před červený jak lokomotiva
A co to změní na tom, že je to jebka...
...vůbec nic, jebkou je a navždy bude ;)
ps: je to tak nazvaný i u grafu, všim sis ?
Jo,je to jenom takovej pocit,kvuli tomu že to jede líp dole,tak se to pak zdá vevrchu mrtvola.Bandita musím pořádně roztočit,aby se něco pěknýho dělo No a taky se podívej v kolika otáčkách to na 14ce fšechno končí,bandit tu agonii protahuje ještě vo dva tisíce votáček vejš
Jo a byly na tom origo laufy,tak kdyš se dívám na ten graf,tak je to taky celkem rozdíl voproti akrapovi. Ale ty origo trombóny sou na tom nejhezčí,takže kdybych ju někdy měl,tak laďáky jedině v origo designu,třeba vot RP,nebo Creptusa
K.a.s.y.m. (Člen) 31.03.2009 07:59:08 Offline |
VikecB12 psal:Jo,je to jenom takovej pocit,kvuli tomu že to jede líp dole,tak se to pak zdá vevrchu mrtvola.Bandita musím pořádně roztočit,aby se něco pěknýho dělo No a taky se podívej v kolika otáčkách to na 14ce fšechno končí,bandit tu agonii protahuje ještě vo dva tisíce votáček vejš
Jo a byly na tom origo laufy,tak kdyš se dívám na ten graf,tak je to taky celkem rozdíl voproti akrapovi. Ale ty origo trombóny sou na tom nejhezčí,takže kdybych ju někdy měl,tak laďáky jedině v origo designu,třeba vot RP,nebo Creptusa
Vikecu chytni si někdy Levapa ten tam má od Tenaxu ladáky ve tvaru seriovek..pěknej zvuk v origo balení
I když mě osobně se to teda nelíbí...ta varianta co má Osi je mi bližší
GSX je křeslo pro důchodce, se divim že osiris na tom nejezdí v županu a papučích....ale táhne to kurefsky
Jinak jako zábavnej faktor by to chtělo nasekat tam uměle do těch křivek nějaký ďoury a propady aby to nebylo tak uhlazený, takhle má člověk pocit že se nic neděje, že se jen zeměgula začla nějak rychlejc točit.... a nebo tam nacpat turbo, to by asi pro zábavu stačilo
K.a.s.y.m. (Člen) 31.03.2009 09:49:35 Offline |
no jestli to má charateristiku motoru jak X11 tak kdyby tam dali eletromotor tak by to vyšlo nastejno.sice to hezky táhne,ale chybí tomu duše.
K.a.s.y.m. (Člen) 31.03.2009 10:06:59 Offline |
osiris psal:...tubeless ...duše si rvi na krosky ...i s haltrem :))
1:0 pro tebe
ještě se dají někde najít nové
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … -1400.html
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Lihy psal:GSX je křeslo pro důchodce, se divim že osiris na tom nejezdí v županu a papučích....ale táhne to kurefsky
Jinak jako zábavnej faktor by to chtělo nasekat tam uměle do těch křivek nějaký ďoury a propady aby to nebylo tak uhlazený, takhle má člověk pocit že se nic neděje, že se jen zeměgula začla nějak rychlejc točit.... a nebo tam nacpat turbo, to by asi pro zábavu stačilo
Moja řeč,je to až moc hodná motorka. Ale dobrá
Osi,právě proto že to fšechno končí moc brzo,tak to člověk pociťuje jako nudu
A jak to teda je,prodlužuje ta 14ka bambulu víc jak 12ka? ha?e?
vikecoj: připadáš mi jak malej bambula kterej posuzuje motorku podle toho do kolika to má tachák ...když ti to bude z nejvýkonnějších toček teda dolu padat dalších patnáct tisíc votáček tak budeš asi v rauši
kellymu: podle tvý stupnice ty bys musel jezdit teď už na šlapací tříkolce, koloběžka by ti byla ještě moc vratká woe
osiris psal:vikecoj: připadáš mi jak malej bambula kterej posuzuje motorku podle toho do kolika to má tachák ...když ti to bude z nejvýkonnějších toček teda dolu padat dalších patnáct tisíc votáček tak budeš asi v rauši
kellymu: podle tvý stupnice ty bys musel jezdit teď už na šlapací tříkolce, koloběžka by ti byla ještě moc vratká woe
S mě nepochopil,myslel sem to tak že béčko je kvůli tomu že ho musíš víc točit takový hravější co se motoru týče Jiná věc je to že tu 14ku fakt nemá moc smysl trápit někde ve vysokejch,kdyš dole táhne jak bejk Srat na to,bavíme se vo hovně
Stránky: 1