Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 27.03.2009 10:15:00 Offline |
nemá někdo zájem?
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … andit.html
je za celkem dobrej peníz hovno tomu je.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 27.03.2009 10:37:15 Offline |
Re: nemá někdo zájem?
elanius psal:...bral bych tu yoshimůru...
ten vejfuk je snad nejhnusnější kus na tý motorce ten by šel hned dolu,ale jinak vypadá slušně..akorát love nejsou.
Ton@l psal:fidoB6 psal:A svjetlo s budíkama pak vyjde na kolik?Samo že ne nějaký dojebaný
No myslim ze za 15000 by z toho byla krasna motorka
Tak nevim jestli se nedaj potom sehnat levnější v přiměřeném vztahu....ale co šestka dobrá a měnit se zatim stejně nebude
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
fidoB6 psal:A svjetlo s budíkama pak vyjde na kolik?Samo že ne nějaký dojebaný
budíky bych viděl tak na 3-5 starší, světlo jsem kupoval za necelý 2 fungl (neorigo)
K.a.s.y.m. (Člen) 27.03.2009 12:11:17 Offline |
hans psal:fidoB6 psal:A svjetlo s budíkama pak vyjde na kolik?Samo že ne nějaký dojebaný
budíky bych viděl tak na 3-5 starší, světlo jsem kupoval za necelý 2 fungl (neorigo)
no budíky počítej spíš 5-6,ale jo.tak za těch 10 by se dala v poho do cajku..je otázky co řetězovka a ostatní blbosti.
K.a.s.y.m. psal:hans psal:fidoB6 psal:A svjetlo s budíkama pak vyjde na kolik?Samo že ne nějaký dojebaný
no budíky počítej spíš 5-6,ale jo.tak za těch 10 by se dala v poho do cajku..je otázky co řetězovka a ostatní blbosti.
prave proto jsem psal tech 15, ale zase by si na dlouho nemusel sahnout
Vzdy muze byt hur :-)
Lukyn1 psal:Fresh Man psal:jediný co fak potřebuješ je lampa a jezdíš....zbytek sou viny
Tak jestli jsou hnutý brejle, vidle, nebo rám tak to jsou, už fakt jen píčoviny
vidle s brejlama v poho srovnas a ram si myslim ze nebude jeblej to by vypadalo o hodne hur
Vzdy muze byt hur :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 30.03.2009 07:36:13 Offline |
Lukyn1 psal:Fresh Man psal:jediný co fak potřebuješ je lampa a jezdíš....zbytek sou viny
Tak jestli jsou hnutý brejle, vidle, nebo rám tak to jsou, už fakt jen píčoviny
ty vidle jsou tak nepatrně hnutý,že rámu na 100% nic nebude a srovnání vidlí i s brejlema je záležitost pár stokorun.
Stránky: 1