Nejsi přihlášen
Laďák na Bandita 1250
Ahoj,rád bych koupil Banditovi laďáček,aby byl taky trochu slyšet.Líbí se mi Leo Vince,zvukově určitě.Má někdo z Vás již namontovanou koncovku?Jakou koncovku byste doporučili?
Jelikož originál koncovka je dosti velká a osobně se mi líbí,rád bych sehnal laďák velikostně alespoň přibližný.
Víte o něčem?
Re: Laďák na Bandita 1250
No ja svém má IXIl a musím říct překvapil mě. Ten zvuk je paráda. Všichni kdo ho slyšeli čuměli a nevěřili, že takto může znít 650. Takže pokud bys ho měl na 1250 myslím, že by to bylo ještě o něco lepší. Samozdřejmě IXIL na 1250. osobně si myslím, mám IXILA na 1200 protože průměrem je dost velký.
Jsem sice nový člen,ale na stránkách jsem byl každý den,jen jsem nebyl přihlášený.Jezdím teď Bandit 1250SA 2008,udělal jsem si radost.
Jinak jsem od roku 2000 jezdil na 600S,r.v.1996.Tímto zdravím všechny stejně postižené.
Ozzák psal:To Fido B6:díky,mrknu na to,net mám docela projetý.Zkus se podívat na jůtube a zadej jen bandit 1250,vyskočí ti video nějakého němce s Leo Vince,tak dej pak vědět,jak to zní.
Hmm hmmhezký hezký
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Jebat motorky :-)
killerrebel (Člen) 28.03.2009 08:51:06 Offline |
Ja mam na 650 Viper (levny ale bez homologace) , tatka ma na 1250 r.08 Scorpiona a taky pěkny zvouček... ale mě se asi líbí nejvíce od Leovince ale sou zase dražší.. A co se tyka velikosti tak ladaky budou všechny menší.. a věř mi že vypadaji o dost líp než ta hrozna origo roura.
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
Me na Sharonu praskl svod ve svaru, vlastne ani svar se tomu neda rikat, polepeny jaksi a otresny hrany ve vnitrku vsude jak to svaruje k sobe, uz vim ze lepsi veci koupis za ty samy prachy, Creptus by byla o nekolik radu lepsi volba. Ja sem se s tim navztekal az az radsi sem to sem tehdal ani nepsal, mel sem to sbalit a poslat fofrem nazpatek, pac to ani nesedelo dodelaval sem si to sam a na to sem se mel vysrat. Zvuk to ma dobrej to jo, to spis prisuzuju ze tam ma malo vaty
Billy psal:Me na Sharonu praskl svod ve svaru, vlastne ani svar se tomu neda rikat, polepeny jaksi a otresny hrany ve vnitrku vsude jak to svaruje k sobe, uz vim ze lepsi veci koupis za ty samy prachy, Creptus by byla o nekolik radu lepsi volba. Ja sem se s tim navztekal az az radsi sem to sem tehdal ani nepsal, mel sem to sbalit a poslat fofrem nazpatek, pac to ani nesedelo dodelaval sem si to sam a na to sem se mel vysrat. Zvuk to ma dobrej to jo, to spis prisuzuju ze tam ma malo vaty
Tak tak,šaron bych řekl že je ještě věčí bída,než SLK a to už je co říct U kreptusu je zase poslední dobou dlouhá čekačka Takže joši,nebo akrap,ale to je na vyloupení banky
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
...se Šaronem mam osobní skušenost a to uplně tu samou jako Billy a Vikec...nic votřesnějšího f segmentu laufů sem neviděl...jezdil sem s tym sezónu a děs!!! ...netěsný, nepřesný, sváry že by se za ně styděl i učedník, votřepy, že se čovek pořezal při každym čištění, no tragédije...prostě vod Ládi lauf uš nigdy
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...se Šaronem mam osobní skušenost a to uplně tu samou jako Billy a Vikec...nic votřesnějšího f segmentu laufů sem neviděl...jezdil sem s tym sezónu a děs!!! ...netěsný, nepřesný, sváry že by se za ně styděl i učedník, votřepy, že se čovek pořezal při každym čištění, no tragédije...prostě vod Ládi lauf uš nigdy
.....mám ho od loňska, provedení , zvuk , ale je pravda že jsem slyšel že se zlepšili že to bylo předtím daleko horší.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:Filous psal:...se Šaronem mam osobní skušenost a to uplně tu samou jako Billy a Vikec...nic votřesnějšího f segmentu laufů sem neviděl...jezdil sem s tym sezónu a děs!!! ...netěsný, nepřesný, sváry že by se za ně styděl i učedník, votřepy, že se čovek pořezal při každym čištění, no tragédije...prostě vod Ládi lauf uš nigdy
.....mám ho od loňska, provedení , zvuk , ale je pravda že jsem slyšel že se zlepšili že to bylo předtím daleko horší.
Tak to měl aji přejmenovat značku,vždyť aji ten názef je hroznej
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
On si sedl protoze ma min vaty v sobe
stvrto1 psal:chcem sa spýtať ak mám ladený výfuk s homologizáciou treba to dať zapísať aj do technického preukazu, či nie? To pre prípad, že by človek išiel napríklad do Rakúska atď...
Nee máš kartičku,homolog na koncovce.Tam tě můžou i přeměřit.
To je blbost, zákon o provozu na pozemních komunikacích hovoří jasně co máš vozit sebou. Žádnej lístek o homologaci tam není. To by jsi totiž musel vozit i na kufry, padáky, pancéře a já nevim na co všechno. Prostě jsi si namontoval homologovanej díl, kterej tam smíš vozit. Je na orgánovi aby ti dokázal opak, ty nic dokazovat nemusíš. Homologační značku to má a hotovo. Když jsme dováželi střešní nosiče, orgán mluvil jasně. homologační nálepka musela být na každym kusu. tzn. museli jsme zažádat o českou hologaci (dnes možná o evropskou)
Miras psal:Ja jsem k hologovanýmu ixilu žádnej průkaz nedostal?? A vůbec na co průkaz? Přeci od blinkrů nebo jiného příslušenství co je homologovaný taky nic nemám...
kdyz si vlezes na www.ixil.com tak si tam ten certifikat muzes stahnout...
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
mám 1250SA 2008-mičku. Kde tam je katalyzátor? Vo výfuku, či niekde pred ním? Som tesne pred nákupom ladeného výfuku, len neviem či si mám radšej odložiť aj ten starý kvôli STK-čke na ktorú časom budem musieť ako každý ísť a v ladenom výfuku by som asi katalyzátor hľadal zbytočne
Suzuki Bandit 1250SA
suzukirider (Nový člen) 29.06.2009 09:32:57 Offline |
ja som pred par dnami kupil Viper za nejakych 180,zatial spokojnost
Marián psal:no ten prukaz po tobe budou chtit policajti,pac na vejfuk si muze vyrazit cisla kazdej druhej z horni dolni...
a když k tomu tu kart unemam a ke stažení taky nejni? tak jak potom?
mam micron s homologací
Bandit 4EVER!!!
Bedřich psal:Dnes jsem se dočkal...
černej IXIL oval
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 456_bb.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 9459mm.jpg
...pjeeeeknouckej
Dystak obcas mrkni dovnitr, me se tam rotrhla ta perforovana roura a zacala z toho lezt vata...musel sem reklamovat
...ted uz zas krici na plny kule
Luk psal:Bedřich psal:Dnes jsem se dočkal...
černej IXIL oval
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 9459mm.jpg...pjeeeeknouckej
Dystak obcas mrkni dovnitr, me se tam rotrhla ta perforovana roura a zacala z toho lezt vata...musel sem reklamovat
...ted uz zas krici na plny kule
elektrolux 73100 W
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
barynek psal:Marián psal:no ten prukaz po tobe budou chtit policajti,pac na vejfuk si muze vyrazit cisla kazdej druhej z horni dolni...
mam micron s homologací
tak to ti meli dat pri prodeji s vejfukem,jinac teda nevim,ja to dostal.
takze se obratit asi na prodejce.
...sam mezi jebkarema...
barynek psal:Marián psal:no ten prukaz po tobe budou chtit policajti,pac na vejfuk si muze vyrazit cisla kazdej druhej z horni dolni...
mam micron s homologací
Jak psal Marian, měls to dostat v sadě, Leo Vincek poslal k laufu samolepku s kódem na rám a knížečku, ta sama o sobě nejni nijak speciální, jde v podstatě o prohlášení o shodě, takže kdybych ho prohnal kopírkou, tak by to těžko někdo poznal. Ale nemáš Leo Vincek viď ?
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:barynek psal:Marián psal:no ten prukaz po tobe budou chtit policajti,pac na vejfuk si muze vyrazit cisla kazdej druhej z horni dolni...
mam micron s homologacíJak psal Marian, měls to dostat v sadě, Leo Vincek poslal k laufu samolepku s kódem na rám a knížečku, ta sama o sobě nejni nijak speciální, jde v podstatě o prohlášení o shodě, takže kdybych ho prohnal kopírkou, tak by to těžko někdo poznal. Ale nemáš Leo Vincek viď ?
mám Micron (z Bikersu). Včera jsem byl na technický a nic po mně týpek nechtěl, viděl na něm vyražený Ečko a bylo vymalováno. Jak tady někdo psal, to bych musel vozit papír na všechno - blikny, zadní lampu, pancíře (poslední dvě nemám) a snad i na polepy na ráfky
zkusim se poptat v Bikersu, nebo prolítnu ještě jednou krabici se zbytkama...
Bandit 4EVER!!!
Bedřich psal:Dnes jsem se dočkal...
černej IXIL oval
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 9459mm.jpg
Co to máš za padáky, taky nějaký hledám a tydle vypadaj, že by nemusely v každý druhý zatáčce škrtat...
WD club member...
Hanz psal:Co to máš za padáky, taky nějaký hledám a tydle vypadaj, že by nemusely v každý druhý zatáčce škrtat...
bych to tipnul na origo suzukácký nebo GIVI, na ty nový vodníky jsem toho moc neviděl, pokud máš na mysli hříbky...
Bandit 4EVER!!!
já na tom mam US homo a chci udělat EU, logický ne? Proto se ptam jestli někdo nemá yoshi s EU papírem, podle toho vyrazim a je to. Páč tlumivku to má, tak by to mělo být teoreticky stejný.
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:já na tom mam US homo a chci udělat EU, logický ne? Proto se ptam jestli někdo nemá yoshi s EU papírem, podle toho vyrazim a je to. Páč tlumivku to má, tak by to mělo být teoreticky stejný.
na kartičky,homo,papíry a jiný se a jezdi
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
nety psal:já na tom mam US homo a chci udělat EU, logický ne? Proto se ptam jestli někdo nemá yoshi s EU papírem, podle toho vyrazim a je to. Páč tlumivku to má, tak by to mělo být teoreticky stejný.
...Nety vydrž, optám se Ti tam co beru Joši.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
barynek psal:Hanz psal:Co to máš za padáky, taky nějaký hledám a tydle vypadaj, že by nemusely v každý druhý zatáčce škrtat...
bych to tipnul na origo suzukácký nebo GIVI, na ty nový vodníky jsem toho moc neviděl, pokud máš na mysli hříbky...
...ja mam origo suzukackej trubkac, v Sosnovej sem drel stupacky a ramem sem neskrtal
...driv se mi taky trubkace nelibily, ale s timhle sem spokojenej a proti tomu cernymu motoru nepusobi ani nejak rusive
nety psal:kojaksro - díky moc, že už bych to nesundal ani po cestě na dovolenou.
ty a dovolena? ja myslel ze mas akcni radius kolem komina
...a stejne to prodavas
Vis ty vubec, ci ses?
barynek psal:Hanz psal:Co to máš za padáky, taky nějaký hledám a tydle vypadaj, že by nemusely v každý druhý zatáčce škrtat...
to jso origo suza
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřich psal:barynek psal:Hanz psal:Co to máš za padáky, taky nějaký hledám a tydle vypadaj, že by nemusely v každý druhý zatáčce škrtat...
to jso origo suza
Díky, vypadají dobře...
WD club member...
Kupoval som to v máji Suzuki bikerscentre v Trnave a vážne to stálo 80 eur. Samého ma to prekvapilo. Hned ako som ich tam zbadal na mašine, tak som sa pýtal čo to koštuje a hned som ich objednal. Za týždeň som si išiel pre ne . Aj v Maďarsku v Suzuki v Mosonmagyarovári hneď za hranicami to majú v prepočte asi za 80 eur.
Suzuki Bandit 1250SA
akurát som pozeral na Maďarskej stránke Suzuki a stoja 24931 forintov, ale keďže Maďarom teraz posílila troška mena, tak vídu v prepočte asi 90 eur. Na Slovensku som teraz v obchode nebol, ale idem si v stredu po kufor a držiak do Suzuki a spýtam sa, no myslím, že to aj po pár mesiacoch odkedy som ich kúpil nebude viac ako 85 eur.
Suzuki Bandit 1250SA
stvrto1 psal:akurát som pozeral na Maďarskej stránke Suzuki a stoja 24931 forintov, ale keďže Maďarom teraz posílila troška mena, tak vídu v prepočte asi 90 eur. Na Slovensku som teraz v obchode nebol, ale idem si v stredu po kufor a držiak do Suzuki a spýtam sa, no myslím, že to aj po pár mesiacoch odkedy som ich kúpil nebude viac ako 85 eur.
Ok , díkes, pak dej vědět
WD club member...
stvrto1 psal:Tak som bol dnes v Suzuki pre kufor a držiak a platňu a spýtal som sa na tie padáky a vraj stoja 86 eur
OK. Díky
Poptám se ještě u nás v súze a uvidím, když to bude palba jak psal Bedřich, tak mě to vyjde lépe na slovensku, kdyžtak zneužiju brata zo slovenska..
WD club member...
Bedřich psal:Jo fakt je to tak:
Doporučená cena na zákazníka je 3 455,-Kč vč. DPH (origo suzuka dealer)
No tak to se vyplatí koupit na Slovensku v přepočtu za cca 2.300Kč
To stvrto1:
Jsou to taky original Suzuki ty za těch 86éček nebo jenom pirátská napodobenina, se mi nechce věřit že je to o třetinu levnější
WD club member...
zajímavý rozdíl...
... ale v helmutově je maj za 117,81 EUR
http://classic.suzuki.de/content/fr_zub.html
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Já mám na své B6 Creptus, ovál, bez vložky. Česká práce za solidní prachy. Taky pěkný zvuk, občas dost uřvanej ve vyšších otáčkách. Ale mě se líbí. Jen nevim, slyšel jsem že některý laďáky ubírají výkon, nejlepší je mít laďák kterej je pro danou moto určenej, to potom přidává. Nevim jak je na tom Creptus, ale myslim že dělá univerzální a že by ztratil výkon se mi nezdá, spíš o něco málo přidal. Jen je menší propad v 5000ot. jako by vynechání. Když jsme tam zkoušel dát zpět origo, tak tam žádný propad není a jede pořád. Jen není tak slyšet. Proto jsem vrátil creptus zpět. Co na něj říkáte vy? má ho ještě někdo další jako já?
motto "Vem za heft a val"
XJelen psal:Jaster psal:... že by ztratil výkon se mi nezdá, spíš o něco málo přidal. Jen je menší propad v 5000ot. jako by vynechání...
to ladáky dělaji když je to jen trubka. chtělo by to možná seřídit karbce, a bylo by to v cajku
XJelen psal:jedna perla za druhou
radši už nic nepíšu. mě to řikal jeden mechanik. nevim jistě kde je pravda teda. Ten propad není tak citelnej, zaznamená se jen když se tomu věnuješ, jinak když jedeš tak ti to ani nepřijde že v 5000 je malej výkonovej propad. ALe řikám, už sem sticha. Jste určitě tady všici chytřejší než já.
hele nic ve zlým, nejdřív napíšeš, že výkon ti to přidalo, akorát tam máš díru v pěti tisících a s origo ti to tahá normálně... to asi nebude s tím nárůstem tak divoký žejo? a že některý laďáky jsou jenom trubka ?... a který nejsou?
nic na věci nemění... seřídit potřebuje vo tom žádná... :levymokemmrkajícísmajlík:
Strýcfajtr !!!
stvrto1 psal:e-shop tuším nemajú a mohli by byť ešte stále za takú cenu, veď je kríza
To stvrto1:
Bylo by možné tě poprosit o zakoupení a přeposlání do Čech??? Pokud ne, nevadí, svět se nezboří, ale byl bych rád za pomoc. Peníze bych poslal předem třeba na tvůj účet a pokud s tím budeš mít nějaké výdaje (doprava, atd..), tak to respektuju..
Ještě musím zjistit co by stálo poštovné z Sk do Čr, neví někdo???
WD club member...
XJelen psal:hele nic ve zlým, nejdřív napíšeš, že výkon ti to přidalo, akorát tam máš díru v pěti tisících a s origo ti to tahá normálně... to asi nebude s tím nárůstem tak divoký žejo? a že některý laďáky jsou jenom trubka ?... a který nejsou?
nic na věci nemění... seřídit potřebuje vo tom žádná... :levymokemmrkajícísmajlík:
jasný. no jako jede to s tim ladákem líp, aby ne. ale prostě jediný kde to má mouchy je v těch 5000, třeba jedeš na 5000ot, a pak přidáš a po 1s reaguje, než v jiným místě otáček reaguje hned. Ta díra ale neni nějak velká, prostě to se musí zažít, těžko vysvětluje. Seřízení by asi pomohlo. Ventily mám seřízený ale ted když se zamyslim nevim jestli to už neni lepší. Už to letos asi nezjistím, počasí je ted moc hnsuný. A co LeoVince na B12, dobrý? řekl bych že určitě za ty prachy co to stojí.
Jaster psal:XJelen psal:hele nic ve zlým, nejdřív napíšeš, že výkon ti to přidalo, akorát tam máš díru v pěti tisících a s origo ti to tahá normálně... to asi nebude s tím nárůstem tak divoký žejo? a že některý laďáky jsou jenom trubka ?... a který nejsou?
nic na věci nemění... seřídit potřebuje vo tom žádná... :levymokemmrkajícísmajlík:jasný. no jako jede to s tim ladákem líp, aby ne. ale prostě jediný kde to má mouchy je v těch 5000, třeba jedeš na 5000ot, a pak přidáš a po 1s reaguje, než v jiným místě otáček reaguje hned. Ta díra ale neni nějak velká, prostě to se musí zažít, těžko vysvětluje. Seřízení by asi pomohlo. Ventily mám seřízený ale ted když se zamyslim nevim jestli to už neni lepší. Už to letos asi nezjistím, počasí je ted moc hnsuný. A co LeoVince na B12, dobrý? řekl bych že určitě za ty prachy co to stojí.
LeoVincek...předtím MiG a nebo origo... bez zásahu do karburace podle mě pořád stejný akorát zvukově jiný (možná s tím origem v Alpách o trochu lepší ) Leo Vincek vyhrál bo má kartičku a dusítko pro klidnější ježdění za hranicema
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Jaster psal:XJelen psal:hele nic ve zlým, nejdřív napíšeš, že výkon ti to přidalo, akorát tam máš díru v pěti tisících a s origo ti to tahá normálně... to asi nebude s tím nárůstem tak divoký žejo? a že některý laďáky jsou jenom trubka ?... a který nejsou?
nic na věci nemění... seřídit potřebuje vo tom žádná... :levymokemmrkajícísmajlík:jasný. no jako jede to s tim ladákem líp, aby ne. ale prostě jediný kde to má mouchy je v těch 5000, třeba jedeš na 5000ot, a pak přidáš a po 1s reaguje, než v jiným místě otáček reaguje hned. Ta díra ale neni nějak velká, prostě to se musí zažít, těžko vysvětluje. Seřízení by asi pomohlo. Ventily mám seřízený ale ted když se zamyslim nevim jestli to už neni lepší. Už to letos asi nezjistím, počasí je ted moc hnsuný. A co LeoVince na B12, dobrý? řekl bych že určitě za ty prachy co to stojí.
LeoVincek...předtím MiG a nebo origo... bez zásahu do karburace podle mě pořád stejný akorát zvukově jiný (možná s tím origem v Alpách o trochu lepší ) Leo Vincek vyhrál bo má kartičku a dusítko pro klidnější ježdění za hranicema
Jasný, tak nevím čím to je. Já když sem to koupil tak sem si toho vůbec nevšiml, až kámoš když na tom jel, on má sv650. Teprve když mi řekl že se mu zdá že v 5tis je malej propad tak sem to hned zkusil a všiml si toho. Motorku jsme měl týden, tak jsem si ještě zvykal a po 125 si na 600 málokdo všimne že je tam malej propad. na mě to jelo dost
cistej vzduchac origo novej dat, synchro karbcu, bohatost, za predpokladu ze mas vsechno predtim udelany, ventily, svice meneny
Billy psal:cistej vzduchac origo novej dat, synchro karbcu, bohatost, za predpokladu ze mas vsechno predtim udelany, ventily, svice meneny
vzducháč ještě rok vydrží, možná přes zimu na něj kouknu jestli neni nějak zasranej. Ale svíčky musím vyměnit po zimě. ventily mám seřízený, karbce ne.