Nejsi přihlášen
Re: Laďák na Bandita 1250
Hanz psal:stvrto1 psal:e-shop tuším nemajú a mohli by byť ešte stále za takú cenu, veď je kríza
To stvrto1:
Bylo by možné tě poprosit o zakoupení a přeposlání do Čech??? Pokud ne, nevadí, svět se nezboří, ale byl bych rád za pomoc. Peníze bych poslal předem třeba na tvůj účet a pokud s tím budeš mít nějaké výdaje (doprava, atd..), tak to respektuju..
Ještě musím zjistit co by stálo poštovné z Sk do Čr, neví někdo???
Kámo ja v tom nevidím problém, ale dopredu Ti vravím, že poštovné víde tak draho, že si ich môžeš kúpiť rovno v Čechách. Minule som objednával niečo z Čiech a musel som zaplatiť poštovné Českej aj Slovenskej pošte, sú to zlodeji! Dokopy to bolo dobrých 20 Euro!
Suzuki Bandit 1250SA
Díky, si kámoš
hmmm, tak to je nářez 20 éček...hovada
Já sem hledal a našel jsem dopravu přes slovenskou poštu, nějaký balík 2. třídy do 5kg za 10,50euro do čech, tak nevím jestli by to šlo takhle poslat..
Kdyby to šlo tak by to i s poštou vyšlo cca 100euro, což je pořád o 1000kč levněji než u nás (to mám skoro roční povinný ručení na motku)
WD club member...
a kdyby se ti náhodou Zdenku stalo že bys vomdlel z tý ceny za Yoširoury,tak mam k dispozici kdyžtak snad ještě takovýhle fešácký koncovky,nový,původem na DucDuc a si myslim že bys mněl aspoň co dělat když bys je zkrátil na potřebnou ůroveň a vyrobil si napojenítěch dvou do sebe a k tomu krásostroji..
KOVAL psal:nebo jestli se jako pustíš do nějaký hardcorový ůpravy zadku toho krasostroje mněl bych něco speciálního,to by se k tomu i šiklo bych řek
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 8893aa.jpg
WD club member...
KOVAL psal:nebo jestli se jako pustíš do nějaký hardcorový ůpravy zadku toho krasostroje mněl bych něco speciálního,to by se k tomu i šiklo bych řek
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 8893aa.jpg
jak se to mezi tím meje?
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Na IXIL bacha. Jak už tady někdo psal, ta perforovaná roura vevnitř vlivem tepla praskne a zkroutí se a začne z toho lítat vata. Výfuk jsem již jednou reklamoval a čeká mě druhá reklamace, neb se stejná závada projevila znovu. Prostě IXIL už nebrat.
Never drive faster
than your guardian angel can fly!
syky psal:Na IXIL bacha. Jak už tady někdo psal, ta perforovaná roura vevnitř vlivem tepla praskne a zkroutí se a začne z toho lítat vata. Výfuk jsem již jednou reklamoval a čeká mě druhá reklamace, neb se stejná závada projevila znovu. Prostě IXIL už nebrat.
Nestraš, chci do něho jít taky
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
o ixilech jsem slyšel že nejsou moc dobrý, ono kvalita je asi úměrná ceně. Já mám na svý B6 Creptus a jako v pohodě, zvuk pěknej a žádný závady. Cena taky neni nijak vysoká, snad 4000kč s mezisvodem. Tak mi to řekl předchozí majitel co ho kupoval.
motto "Vem za heft a val"
nicola.foxx (Člen) 27.11.2009 17:58:36 Offline |
Co porad vot toho Ixila cekate???? Dyt je to nejlevnejsi ladak s homologaci pro EU.
Mel jsem ho a ne ze bych nebyl spokojenej, ale ted jsem poridil Leo Vince, tak uvidime.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
syky psal:Na IXIL bacha. Jak už tady někdo psal, ta perforovaná roura vevnitř vlivem tepla praskne a zkroutí se a začne z toho lítat vata. Výfuk jsem již jednou reklamoval a čeká mě druhá reklamace, neb se stejná závada projevila znovu. Prostě IXIL už nebrat.
taky uz mi jednou prask a reklamoval sem ho, od ty doby pohoda (klep, klep)
jinak sem s nim spokojenej, dobrej zvuk i vzhled
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:syky psal:Na IXIL bacha. Jak už tady někdo psal, ta perforovaná roura vevnitř vlivem tepla praskne a zkroutí se a začne z toho lítat vata. Výfuk jsem již jednou reklamoval a čeká mě druhá reklamace, neb se stejná závada projevila znovu. Prostě IXIL už nebrat.
jinak sem s nim spokojenej, dobrej zvuk i vzhled
kup yoshi a máš pokoj co říkáš na ten dual oval:?
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:Luk psal:syky psal:Na IXIL bacha. Jak už tady někdo psal, ta perforovaná roura vevnitř vlivem tepla praskne a zkroutí se a začne z toho lítat vata. Výfuk jsem již jednou reklamoval a čeká mě druhá reklamace, neb se stejná závada projevila znovu. Prostě IXIL už nebrat.
jinak sem s nim spokojenej, dobrej zvuk i vzhledkup yoshi a máš pokoj co říkáš na ten dual oval:?
dej mu poradnou pico slevu a koupi ho, ale za ty prachy co za nej chces...
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:nety psal:Luk psal:
jinak sem s nim spokojenej, dobrej zvuk i vzhledkup yoshi a máš pokoj co říkáš na ten dual oval:?
dej mu poradnou pico slevu a koupi ho, ale za ty prachy co za nej chces...
jo takhle, že moto je doplněk k vejfuck, dobrý, už to v tý Kanadě nehul
nety psal:Luk psal:syky psal:Na IXIL bacha. Jak už tady někdo psal, ta perforovaná roura vevnitř vlivem tepla praskne a zkroutí se a začne z toho lítat vata. Výfuk jsem již jednou reklamoval a čeká mě druhá reklamace, neb se stejná závada projevila znovu. Prostě IXIL už nebrat.
ty vole a už to nikdá neprodá
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:nety psal:Luk psal:
ty vole a už to nikdá neprodá
Mam 2, takže v pohodě
nety psal:barynek psal:nety psal:
kup yoshi a máš pokoj co říkáš na ten dual oval:?dej mu poradnou pico slevu a koupi ho, ale za ty prachy co za nej chces...
jo takhle, že moto je doplněk k vejfuck, dobrý, už to v tý Kanadě nehul
toje čistej horskej vzduch ne žádná goreho bábovka (no offence chlape ) i když taky asi umí s člověkem zamávat
Bandit 4EVER!!!
Po namontování Ixilu mi vznikla díra hned nad volnoběhem. Pak už je výborný,ale uplně dole je díra.Jako by se zahltil a chtěl zdechnout.Pak se roztočí.Je to stříkačka,takže žádné štelování.Asi pomůže K&N filtr,že?Myslím že má málo vzduchu.Motorka má najeto cca 3500 km,takže žádné opotřebování,ani ucpaný filtr.Díky za radu.
Paja76 psal:Po namontování Ixilu mi vznikla díra hned nad volnoběhem. Pak už je výborný,ale uplně dole je díra.Jako by se zahltil a chtěl zdechnout.Pak se roztočí.Je to stříkačka,takže žádné štelování.Asi pomůže K&N filtr,že?Myslím že má málo vzduchu.Motorka má najeto cca 3500 km,takže žádné opotřebování,ani ucpaný filtr.Díky za radu.
...i stříkadlo se dá "seřídit"...ale můžeš skusit tomu pomoct tym propustnějšim filtrem i gdyš ani to nejni záruka úspjechu...pokut ten filtr nepomůže a stříkadlo se s tym nepopere samo, tag pag ti nezbyde neš brzda a "ladit"...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Progear 650 (Člen) 05.02.2010 09:05:22 Offline |
jsi další, u kterého se potvrdilo, že stříkačka nejni všemocná....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Filous psal:Paja76 psal:Po namontování Ixilu mi vznikla díra hned nad volnoběhem. Pak už je výborný,ale uplně dole je díra.Jako by se zahltil a chtěl zdechnout.Pak se roztočí.Je to stříkačka,takže žádné štelování.Asi pomůže K&N filtr,že?Myslím že má málo vzduchu.Motorka má najeto cca 3500 km,takže žádné opotřebování,ani ucpaný filtr.Díky za radu.
...i stříkadlo se dá "seřídit"...ale můžeš skusit tomu pomoct tym propustnějšim filtrem i gdyš ani to nejni záruka úspjechu...pokut ten filtr nepomůže a stříkadlo se s tym nepopere samo, tag pag ti nezbyde neš brzda a "ladit"...
Filouši:
a pomohl by tomu jen ten pavrkomandr?
taky s tím letos budu laborovat
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:Filous psal:Paja76 psal:Po namontování Ixilu mi vznikla díra hned nad volnoběhem. Pak už je výborný,ale uplně dole je díra.Jako by se zahltil a chtěl zdechnout.Pak se roztočí.Je to stříkačka,takže žádné štelování.Asi pomůže K&N filtr,že?Myslím že má málo vzduchu.Motorka má najeto cca 3500 km,takže žádné opotřebování,ani ucpaný filtr.Díky za radu.
Filouši:
.....v pondělí ti ho posílám draku
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:ross psal:Filous psal:
...i stříkadlo se dá "seřídit"...ale můžeš skusit tomu pomoct tym propustnějšim filtrem i gdyš ani to nejni záruka úspjechu...pokut ten filtr nepomůže a stříkadlo se s tym nepopere samo, tag pag ti nezbyde neš brzda a "ladit"...Filouši:
taky s tím letos budu laborovat.....v pondělí ti ho posílám draku
díkes woe
mrkni mi sím ještě na pneu pro bráchu, co jsem ti psal smskou
ross psal:Filous psal:Paja76 psal:Po namontování Ixilu mi vznikla díra hned nad volnoběhem. Pak už je výborný,ale uplně dole je díra.Jako by se zahltil a chtěl zdechnout.Pak se roztočí.Je to stříkačka,takže žádné štelování.Asi pomůže K&N filtr,že?Myslím že má málo vzduchu.Motorka má najeto cca 3500 km,takže žádné opotřebování,ani ucpaný filtr.Díky za radu.
Filouši:
...jednotka se dá "nakalibrovat" v rozsahu cca 20%...pokut to nepomůže, pag commander to srovná...
Filous psal:ross psal:Filous psal:
...i stříkadlo se dá "seřídit"...ale můžeš skusit tomu pomoct tym propustnějšim filtrem i gdyš ani to nejni záruka úspjechu...pokut ten filtr nepomůže a stříkadlo se s tym nepopere samo, tag pag ti nezbyde neš brzda a "ladit"...Filouši:
taky s tím letos budu laborovat...jednotka se dá "nakalibrovat" v rozsahu cca 20%...pokut to nepomůže, pag commander to srovná...
dík, zas sem o něco klidnější
Progear 650 (Člen) 05.02.2010 12:02:35 Offline |
ross psal:Filous psal:ross psal:
Filouši:
taky s tím letos budu laborovat...jednotka se dá "nakalibrovat" v rozsahu cca 20%...pokut to nepomůže, pag commander to srovná...
dík, zas sem o něco klidnější
mít Kwaka tak sem taky nervózní...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:ross psal:Filous psal:
...jednotka se dá "nakalibrovat" v rozsahu cca 20%...pokut to nepomůže, pag commander to srovná...dík, zas sem o něco klidnější
mít Kwaka tak sem taky nervózní...
mít tvou muskulaturu, tak mám panickou hrůzu ty kwaku
Progear 650 (Člen) 05.02.2010 12:27:43 Offline |
ross psal:Progear 650 psal:ross psal:
dík, zas sem o něco klidnějšímít Kwaka tak sem taky nervózní...
mít tvou muskulaturu, tak mám panickou hrůzu ty kwaku
ale di Ty brepto :))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Filouši:
ja sem ti to rikal uz na zacatku,ze ho tam budes strkat.
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:ross psal:Filous psal:
taky s tím letos budu laborovatja sem ti to rikal uz na zacatku,ze ho tam budes strkat.
ale na druhou stranu, kvůli těm výfukům to stojí za to
a kojak mi ho sehnal za super cenu
takže už jen novej lak a tradááá
Zdravím, chtel jsem se zeptat, potreboval bych poradit ohledne volby ladaku na bandasku 650 r.v 2008....dival jsem se ruzne na netu napr. IXIL, LEO Vinci atd...samozrejme jde hlavne o zvuk, ale taky cena je docela dulezita...dik za info
Pauli psal:Zdravím, chtel jsem se zeptat, potreboval bych poradit ohledne volby ladaku na bandasku 650 r.v 2008....dival jsem se ruzne na netu napr. IXIL, LEO Vinci atd...samozrejme jde hlavne o zvuk, ale taky cena je docela dulezita...dik za info
....začíná to IXILEM na kolem 6tis, Scorpion podobný, pak LEO kolem 8tis, no pak JOŠI a AKRAP....
Pokud budeš mít zájem dej vědět, udělám Ti nabídku.
....zvuk je na každým v poho, jde o to co se Ti líbí a jak dlouhý chceš mít péro
Pauli psal:Zdravím, chtel jsem se zeptat, potreboval bych poradit ohledne volby ladaku na bandasku 650 r.v 2008....dival jsem se ruzne na netu napr. IXIL, LEO Vinci atd...samozrejme jde hlavne o zvuk, ale taky cena je docela dulezita...dik za info
Za mě IXIL. SUper zvouček a design taky dobrý...A hlavně cena
nicola.foxx (Člen) 02.03.2010 18:28:32 Offline |
No a ja bych uz zase do IXILA nesel. Obycejnejma provoznima otresama se tam sem tam neco urve. Uz jsem poucenej a tak jsem sel do trosinku drazsich Leo vincku a pero mi to teda rozhodne zvetsilo i kdyz na SUZUKI patri JOSIROURA
nicola.foxx psal:No a ja bych uz zase do IXILA nesel. Obycejnejma provoznima otresama se tam sem tam neco urve. Uz jsem poucenej a tak jsem sel do trosinku drazsich Leo vincku a pero mi to teda rozhodne zvetsilo i kdyz na SUZUKI patri JOSIROURA
Vincek stačí... mě by dvanáctky s joširourou už lez asi z nohavic takhle je ještě krytej proti nepřízni počasí
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:nicola.foxx psal:No a ja bych uz zase do IXILA nesel. Obycejnejma provoznima otresama se tam sem tam neco urve. Uz jsem poucenej a tak jsem sel do trosinku drazsich Leo vincku a pero mi to teda rozhodne zvetsilo i kdyz na SUZUKI patri JOSIROURA
Vincek stačí... mě by dvanáctky s joširourou už lez asi z nohavic takhle je ještě krytej proti nepřízni počasí
...nejezdi v kraťasech woe
kojaksro psal:XJelen psal:nicola.foxx psal:No a ja bych uz zase do IXILA nesel. Obycejnejma provoznima otresama se tam sem tam neco urve. Uz jsem poucenej a tak jsem sel do trosinku drazsich Leo vincku a pero mi to teda rozhodne zvetsilo i kdyz na SUZUKI patri JOSIROURA
motto "Vem za heft a val"
kojaksro psal:XJelen psal:nicola.foxx psal:No a ja bych uz zase do IXILA nesel. Obycejnejma provoznima otresama se tam sem tam neco urve. Uz jsem poucenej a tak jsem sel do trosinku drazsich Leo vincku a pero mi to teda rozhodne zvetsilo i kdyz na SUZUKI patri JOSIROURA
já snad mluvil vo dlouhejch kalhotách?
samosebou že z kraťas
Strýcfajtr !!!
http://www.youtube.com/watch?v=y5oPminbbPA
Mám ho a super
Nedovol,aby tě strach z prohry vyřadil ze hry!!
XJelen psal:nicola.foxx psal:No a ja bych uz zase do IXILA nesel. Obycejnejma provoznima otresama se tam sem tam neco urve. Uz jsem poucenej a tak jsem sel do trosinku drazsich Leo vincku a pero mi to teda rozhodne zvetsilo i kdyz na SUZUKI patri JOSIROURA
...a já furt proč mě tag pálí ...to bude tym jag solej
Filous psal:XJelen psal:nicola.foxx psal:No a ja bych uz zase do IXILA nesel. Obycejnejma provoznima otresama se tam sem tam neco urve. Uz jsem poucenej a tak jsem sel do trosinku drazsich Leo vincku a pero mi to teda rozhodne zvetsilo i kdyz na SUZUKI patri JOSIROURA
...a já furt proč mě tag pálí ...to bude tym jag solej
stačí tu jahodu jednou za čas umejt
nicola.foxx (Člen) 03.03.2010 12:50:31 Offline |
ross psal:stačí tu jahodu jednou za čas umejt
Smi to vzals z huby
nicola.foxx (Člen) 03.03.2010 12:51:03 Offline |
Ale jooo Vincky mi stacej http://www.youtube.com/watch?v=bkrSBacAieM .
Ono moc klasiky na Béčku s bazeném moc nezbylo, tak proč ne.
... ještě navíc na "S"
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 456_bb.jpg
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
...To Bedřich
.... Ixill udělal novou kolekci.....viděl jsem jí, docela dobré.
...myslím že sehnat, kulatou klasiku už bude problém. Ixill to už nedělá ( už bude jen doprodej ), snad jedině Scorpion.
Zdenek psal:To ross,,ten doprostřed se mě líbí, nějak si mě nahlodal. Zdenek.
Zdenku já ti nevím, mně by se víc líbily ty dvojky vot Kovalovic ogary, eště je tak hodit dva a dva, mírně zešikma (dva spodní u sebe, dva vrchní mírně od sebe), nebo dva ovály na výšku a opět postavený do véčka, ale je fakt, že já mám zvrácenej estétickej fkus
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
VikecB12 psal:svět se v obrací,samej patvar,hnus
psal sem to tu už mockrát, jako malé vořezávátka zme koukali na tři věci, kolik má mašina maximálku na tacháku, jak je tlustá zadní guma a jak je velkej a hlasitej lauf, tagže mně sa ty různý zkrácený, potsedlákový, potmotorový a jiný laufy nelíbí, zkrátka lauf muší bejt ztvárnění mokrýho snu Fuka, pořádná růra s velků dírů a muší bejt vidět hnet vedle mašiny
Qízová votázka: gdo si vzpomene gdo byl Fuko
Koldan psal:VikecB12 psal:svět se v obrací,samej patvar,hnus
psal sem to tu už mockrát, jako malé vořezávátka zme koukali na tři věci, kolik má mašina maximálku na tacháku, jak je tlustá zadní guma a jak je velkej a hlasitej lauf, tagže mně sa ty různý zkrácený, potsedlákový, potmotorový a jiný laufy nelíbí, zkrátka lauf muší bejt ztvárnění mokrýho snu Fuka, pořádná růra s velků dírů a muší bejt vidět hnet vedle mašiny
Qízová votázka: gdo si vzpomene gdo byl Fuko
část první - amen
část druhá - bony a klid? milovník výfuků
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Koldan psal:VikecB12 psal:svět se v obrací,samej patvar,hnus
Qízová votázka: gdo si vzpomene gdo byl Fukočást první - amen
část druhá - bony a klid? milovník výfuků
část první: vím
část druhá:seš vedle
Koldan psal:XJelen psal:Koldan psal:psal sem to tu už mockrát, jako malé vořezávátka zme koukali na tři věci, kolik má mašina maximálku na tacháku, jak je tlustá zadní guma a jak je velkej a hlasitej lauf, tagže mně sa ty různý zkrácený, potsedlákový, potmotorový a jiný laufy nelíbí, zkrátka lauf muší bejt ztvárnění mokrýho snu Fuka, pořádná růra s velků dírů a muší bejt vidět hnet vedle mašiny
Qízová votázka: gdo si vzpomene gdo byl Fukočást první - amen
část druhá - bony a klid? milovník výfukůčást první: vím
část druhá:seš vedle
čoveče, jsem si myslel... ale Vaculík tam byl ne? kolega do chcance to nebyl
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Koldan psal:XJelen psal:
část první - amen
část druhá - bony a klid? milovník výfukůčást první: vím
část druhá:seš vedlečoveče, jsem si myslel... ale Vaculík tam byl ne? kolega do chcance to nebyl
Vaculík jo, pissing ne e. Mimochodem první českej akční film po klíčování
osiris psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ban294.jpg
...nahota na prodej ;)
bingoooooooooooooooooo
nicola.foxx (Člen) 16.03.2010 14:14:29 Offline |
VikecB12 psal:kdo říkal?
Koldan psal:Zdenek psal:To ross,,ten doprostřed se mě líbí, nějak si mě nahlodal. Zdenek.
Zdenku já ti nevím, mně by se víc líbily ty dvojky vot Kovalovic ogary, eště je tak hodit dva a dva, mírně zešikma (dva spodní u sebe, dva vrchní mírně od sebe), nebo dva ovály na výšku a opět postavený do véčka, ale je fakt, že já mám zvrácenej estétickej fkus
todlencto by sa ně líbilo:
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 72365.html
Koldan psal:Koldan psal:Zdenek psal:To ross,,ten doprostřed se mě líbí, nějak si mě nahlodal. Zdenek.
todlencto by sa ně líbilo:
Tak tyto joši se mě nelíbí,vypadá to jak varhany v kostele Rači dvě roury s pořádnejma dírama jak do prdele na koncu,bez těch koncovejch trubiček
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Koldan psal:todlencto by sa ně líbilo:
Akorát teda ty "vyfuky yoschimura". To bude nějaká čínská kopie...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Koldan psal:todlencto by sa ně líbilo:
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 72365.htmlAkorát teda ty "vyfuky yoschimura". To bude nějaká čínská kopie...
Ne e to neni kopie to tak proste vypada a davalo se to i k nejakejm edicim vod yoshimury se suzuki nebo za priplatek u nove. Je tam toho pod sedlem moc
VikecB12 psal:Koldan psal:Koldan psal:
Zdenku já ti nevím, mně by se víc líbily ty dvojky vot Kovalovic ogary, eště je tak hodit dva a dva, mírně zešikma (dva spodní u sebe, dva vrchní mírně od sebe), nebo dva ovály na výšku a opět postavený do véčka, ale je fakt, že já mám zvrácenej estétickej fkustodlencto by sa ně líbilo:
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 72365.htmlTak tyto joši se mě nelíbí,vypadá to jak varhany v kostele Rači dvě roury s pořádnejma dírama jak do prdele na koncu,bez těch koncovejch trubiček
a umíš si představit, že za něčím takovým jedeš? tu kanonádu do fejsu. To by bylo možná aj blato na hřišti
K.a.s.y.m. (Člen) 07.04.2010 14:04:00 Offline |
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 09.04.2010 10:08:08 Offline |
K.a.s.y.m. (Člen) 09.04.2010 10:24:39 Offline |
osiris psal:...tywole, ty sem sázíš hnusy :))))))))
K.a.s.y.m. (Člen) 09.04.2010 12:12:13 Offline |
Filous psal:osiris psal:...tywole, ty sem sázíš hnusy :))))))))
...a já myslel, že sem sám, komu se to zdá hnusný
a to jste neviděli detail svodů jak majitel řekne tak se dělá ale zvuk maj pěknej to se musí nechat
K.a.s.y.m. psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ie0191.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ie0192.jpg
zvuk je libovej...jak má každá koncovka jinak dlouhej svod tak je to pěknej akord
A má tam u toho taky předkopy a řezení pata-špička?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 09.04.2010 15:59:24 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ie0191.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ie0192.jpg
zvuk je libovej...jak má každá koncovka jinak dlouhej svod tak je to pěknej akordA má tam u toho taky předkopy a řezení pata-špička?
předkopy tam má sklápěcí na padákách
tiez uvazujem, ze kupim IXIL shorty, ale podal neemckych testov pokles vykonu o 10%
http://www.so-products.de/fileadmin/use … fftest.pdf
K.a.s.y.m. (Člen) 03.09.2010 07:30:28 Offline |
tibor13 psal:tiez uvazujem, ze kupim IXIL shorty, ale podal neemckych testov pokles vykonu o 10%
http://www.so-products.de/fileadmin/use … fftest.pdf
ten Shark nevypadá špatně