Nejsi přihlášen
Re: raďte prosim (koupě GSF)
Pokusím se zachovat dohodu o tom, že nějdřív budeme konstruktivní a pak si budeme dělat prdel, ikdyž mám velké nutkání to udělat od začátku...
Nejlepší bude, když si najdeš tu která se ti líbí, hodíš sem foto, vyplníš si profil, vezmeš sebou někoho z tvého okolí kdo tomu rozumí a jdeš pro ni.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
...zkus se zeptat konkrétnějc, co přesně bys chtěl vědět ? ...a narážky všech "chytrejch" který všechno vod začátku věděli musíš překousnout, jestli tady chceš vydržet, za chvíli to přejde
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
se spíš voptej kolik do toho chceš vrazitpak sou dvě možnosti biďto tě s nedostatkem financí pošlem pro juki a nebo ti třeba aj poradíme do kterej jít,páč aj mezi náma sou tací co prodávaj a jejich původ je jasnej
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:se spíš voptej kolik do toho chceš vrazitpak sou dvě možnosti biďto tě s nedostatkem financí pošlem pro juki a nebo ti třeba aj poradíme do kterej jít,páč aj mezi náma sou tací co prodávaj a jejich původ je jasnej
kolem roku 2000 a kolem 60t ?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/im … o30_TN.jpg
přesně něco takovýho...
qwerty psal:Lachtan > a nechces se na Bandita radsi vysrat dyt to nejde , nebrzdi to a v zatackach se to vlni jak stara hajtra ... nechces radsi R1voe
myslíš yamaha r1 1OOO ?
Paladin86 psal:qwerty psal:Lachtan > a nechces se na Bandita radsi vysrat dyt to nejde , nebrzdi to a v zatackach se to vlni jak stara hajtra ... nechces radsi R1voe
Kup si bandita 1200ccm Ten zátah je návykovej!
to asi je, ale nejdřív něco s rozumem...
Lachtan psal:Paladin86 psal:qwerty psal:Lachtan > a nechces se na Bandita radsi vysrat dyt to nejde , nebrzdi to a v zatackach se to vlni jak stara hajtra ... nechces radsi R1voe
´
s rozumem jedině passat
bílej
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Lachtan psal:Paladin86 psal:qwerty psal:Lachtan > a nechces se na Bandita radsi vysrat dyt to nejde , nebrzdi to a v zatackach se to vlni jak stara hajtra ... nechces radsi R1voe
Tak to chválim! nejdřív to chce zkušenosti!
kua jestli chces neco s rozumem, tak si porid studentku meduciny (ty bejvaj vetsinou nejchytrejsi) a ta uz ti pak rekne, co je pro tebe nejlepsi - jak rikali kuciii - bilej passat
sorry, jsem si musel trosku rejpnout, pac jsi to napsal fakt celkem srandovne asi jako dneska v novinach ten clanek o borcovi, jak mlatil svoji starou - stalo tam: dotycne chtel jeste oholit vlasy ziletkou, ta se mu ale vysmekla a pokusila se utect ...
Kua, jsem si predstavil, jak se mu z pazour vysmekla ziletka a dala se na utek
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. (Člen) 30.03.2009 15:53:46 Offline |
K.a.s.y.m. psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/im … o30_TN.jpg
tuhle za 15 beru co ty na to
stejně je to volítaná bouračka
Ani zadáčo
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Nedelej Vladenu ja bych ji baral
Falling Slowly !!!! http://cs-cz.facebook.com/people/Jiri-Hruby/1213809471
to je mrdka
The father of the little princess of the dawn
Lachtan psal:teda hoši motorkáři, nevim proč si myslíte, že si z vás dělám prdel. Chtěl sem poradit a kde jinde sem se měl zeptat než tady. banditpičo
A furt máš prázdnej profil...
Lachtan psal:teda hoši motorkáři, nevim proč si myslíte, že si z vás dělám prdel. Chtěl sem poradit a kde jinde sem se měl zeptat než tady. banditpičo
spíš jde o to, že jsi napsal málo info. Napíšeš, poradtě s moto, ale každej ti tady poví něco jinýho. Ten obrázek už je lepší, ale napiš třeba svojí představu - mám tolik a tolik peněz, chci takovej rok výroby, takovej stav a pak může někdo radit, jinak to je jako když přijdeš do samošky a řekneš poraďte, jakej párek - vepřovej, kuřecí, TESCO mrdku apod...
rozumíme si? Nikdo si tu z tebe prdelk nedělá, jsme tu už takoví, ale bud konkrétní a uvidíš, že si z těch rad něco vybereš
Bandit 4EVER!!!
já teda asi moc neporadím ale můžu ti nabídnout tu svojí foto mám v profilu a pokud máš zajem tak větší info a víc foto ti můžu poslat mailem! Jinak je to 2002 600N a je modrá :)
..........dejte mě na čtyři ja dojdu, ale po dvou to bude větší adrenalin.........
Jojo, dobře kucííí. Jestli dobře rozumim, tak N je bez masky, 600 je obsah, takže 600N. Barva se mi líbí černá, prostě líbí a moje finanční situace mi dovolí dát dohromady cca 60t. Čím míň, tím líp. Obsah 600, protože nejsem na velký motorce krom autoškoly vyježděnej a moje studentka meducíny by taky nebyla nadšená sednout rovnou na nějakou zabijárnu. No a za tyhle peníze si myslim, co sem viděl i v inzerátech, že je odpovídající asi tak rok 2OOO? Co dodat? Když se najde někdo, kdo prodá za 15t, ooookaaamžitěěěě béééruuu. banditpičo
Nosorozec psal:já teda asi moc neporadím ale můžu ti nabídnout tu svojí foto mám v profilu a pokud máš zajem tak větší info a víc foto ti můžu poslat mailem! Jinak je to 2002 600N a je modrá :)
co by tak asi ta tvoje pěkná modrá motorka měla asi tak stát
za ty prvni 2 vety si zaslouzis pochvalu
Falling Slowly !!!! http://cs-cz.facebook.com/people/Jiri-Hruby/1213809471
Lachtan psal:Jojo, dobře kucííí. Jestli dobře rozumim, tak N je bez masky, 600 je obsah, takže 600N. Barva se mi líbí černá, prostě líbí a moje finanční situace mi dovolí dát dohromady cca 60t. Čím míň, tím líp. Obsah 600, protože nejsem na velký motorce krom autoškoly vyježděnej a moje studentka meducíny by taky nebyla nadšená sednout rovnou na nějakou zabijárnu. No a za tyhle peníze si myslim, co sem viděl i v inzerátech, že je odpovídající asi tak rok 2OOO? Co dodat? Když se najde někdo, kdo prodá za 15t, ooookaaamžitěěěě béééruuu. banditpičo
A šestikilo jí nevadí?To už je taky docela zabijárna, i když ne tak velkáAle lepší fakt začít pomalu...Tak ať dobře pořídíš
No každopádně jedno je jisté, nikdo Ti tady nepomůže. nejde poradit přece někomu něco co se vidí pouze na fotce. Nejlepší rada je od toho kdo je vedle Tebe rozumí tomu a projede se. Rady takového to typu, že sem dáš odkaz na inzerát a ra´dte sou na prd. Snad mě tady za ten komentář někdo neukamenuje
Jo a ještě jedna rada nad zlato, bych řekl. Pokud kupuješ motorku to, že si máš vzít někoho kdo ví vo co GO, ale další věc nikdy se nedívej na peníze a neber mašinu jen podle ceny, věř mi vždycky na to doplatíš.
Lukaso2 psal:No každopádně jedno je jisté, nikdo Ti tady nepomůže. nejde poradit přece někomu něco co se vidí pouze na fotce. Nejlepší rada je od toho kdo je vedle Tebe rozumí tomu a projede se. Rady takového to typu, že sem dáš odkaz na inzerát a ra´dte sou na prd. Snad mě tady za ten komentář někdo neukamenuje
nikdo nepsal, že kupovat budeš podle fotky
jen můžeš ušetřit za cestu do bazaru
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
No ale jak může ušetřit cestu do bazaru? Přece podle fotky nepoznáš co to je za stroj. Může sice podle fotky byt zřejmé, že něco chybí nebo je jinak, ale to neznamená, že je už mašina na hovno. Ale je pravda, že se aspoň zjistí třeba rozdil kdyby někdo vydával bandita za jawu. To každopádně bysme ho upozornili a on by ušetřil za cestu
Co z najetýma Km? Však jestli s tím jezdilo hovado bude to při 20 tis/km ve stejným stavu jako když s tím jezdi motorkař při 50 tis/km. Km nehrajou vůbec roli a to nemluvím o stáčení!!! né vína a rumu ale km pro upřesnění
Lukaso2 psal:No ale jak může ušetřit cestu do bazaru? Přece podle fotky nepoznáš co to je za stroj. Může sice podle fotky byt zřejmé, že něco chybí nebo je jinak, ale to neznamená, že je už mašina na hovno. Ale je pravda, že se aspoň zjistí třeba rozdil kdyby někdo vydával bandita za jawu. To každopádně bysme ho upozornili a on by ušetřil za cestu
Čéče, ale když uvidím, už je tam lepená podsedlovka, vytahnej řetěz, obráceně kotouče, neoriginál světlo, lakované budíky, jiná zrcátka, tak se do toho bazaru ani kouknout nepojedu.
Prostě jedno je jisté pokud chceš mašinu a nemáš známého nebo někoho komu věříš, že ti doveze dobrou mašiny tak musíš počítat, že najezdíš docela hodně km než trefíš tu správnou. prostě dneska je trend, že každý píše super stav, nový oplej, jako nová a pak přijedeš a mašina vypadá jakoby ji používali lesníci do lesa.
Ondráš psal:Lukaso2 psal:No ale jak může ušetřit cestu do bazaru? Přece podle fotky nepoznáš co to je za stroj. Může sice podle fotky byt zřejmé, že něco chybí nebo je jinak, ale to neznamená, že je už mašina na hovno. Ale je pravda, že se aspoň zjistí třeba rozdil kdyby někdo vydával bandita za jawu. To každopádně bysme ho upozornili a on by ušetřil za cestu
Čéče, ale když uvidím, už je tam lepená podsedlovka, vytahnej řetěz, obráceně kotouče, neoriginál světlo, lakované budíky, jiná zrcátka, tak se do toho bazaru ani kouknout nepojedu.
No to máš recht něco na tom bude, ale stejně to pomůže tak max v 1 případě z 10.
osiris psal:...s párkem už by bylo vo čem pindat, horší je že řek jen že chce poradit s masem :))
víš, co mi dalo práce, to sesmolit a nebýt ošklivý a ty pak na mně vybalíš, že s párkem je to v pohodě, ale na mase by se vycukal...
Bandit 4EVER!!!
Lukaso2 psal:Prostě jedno je jisté pokud chceš mašinu a nemáš známého nebo někoho komu věříš, že ti doveze dobrou mašiny tak musíš počítat, že najezdíš docela hodně km než trefíš tu správnou. prostě dneska je trend, že každý píše super stav, nový oplej, jako nová a pak přijedeš a mašina vypadá jakoby ji používali lesníci do lesa.
Mě přijde, jestli mu v tom neděláš trochu bordel.
1) Kupuje ojetou motorku... Ne novou.
2) Kilometry roli hrají, ale ne takovou jaká se jim v těchto končinách většinou přisuzuje. Avšak napoví to třeba o řetězovce, rozvoďáku...
3) Když koupim něco nového, tak tam olej a filtr vyměním bez ohledu na to, jestli to dělal předchozí majitel nebo ne (těch 1000kč mi za ten klid stojí).
4) Nemusíš bejt odborník abys poznal, že se ti to v 70 rozvlní i když je to leštěnka.
Pro Tuleně:
Najdi si něco v nějakém bazaru (i zkušenosti se spoustou z nich tu lidi mají, tak ti řeknou, že třeba tam a tam radši nechoď), hoď jsem odkaz a místní osazenstvo ti řekne, jestli má vůbec cenu jít se na ní mrknout. Až něco takového najdeš tak půjdem na další krok.
Ondráš psal:Lukaso2 psal:Prostě jedno je jisté pokud chceš mašinu a nemáš známého nebo někoho komu věříš, že ti doveze dobrou mašiny tak musíš počítat, že najezdíš docela hodně km než trefíš tu správnou. prostě dneska je trend, že každý píše super stav, nový oplej, jako nová a pak přijedeš a mašina vypadá jakoby ji používali lesníci do lesa.
Mě přijde, jestli mu v tom neděláš trochu bordel.
1) Kupuje ojetou motorku... Ne novou.
2) Kilometry roli hrají, ale ne takovou jaká se jim v těchto končinách většinou přisuzuje. Avšak napoví to třeba o řetězovce, rozvoďáku...
3) Když koupim něco nového, tak tam olej a filtr vyměním bez ohledu na to, jestli to dělal předchozí majitel nebo ne (těch 1000kč mi za ten klid stojí).
4) Nemusíš bejt odborník abys poznal, že se ti to v 70 rozvlní i když je to leštěnka.
Pro Tuleně:
Najdi si něco v nějakém bazaru (i zkušenosti se spoustou z nich tu lidi mají, tak ti řeknou, že třeba tam a tam radši nechoď), hoď jsem odkaz a místní osazenstvo ti řekne, jestli má vůbec cenu jít se na ní mrknout. Až něco takového najdeš tak půjdem na další krok.
dobře už držím hubu
Ondráš psal:Lukaso2 psal:dobře už držím hubu
V poho... Já tu na začátku taky dostával kotel. Teď už se držím zpět.
Jaký kotel to jako, že sem teď dostal kotel? Ja neříkal, že beru zpět co jsem napsal, ale že už držím hubu abych ho nemátl
Ale ne sranda" Samozdřejmě, že i zběžná rada odborníku, jako jsme My tady na fóru je dobrá než nic.
Ale jedno vím jistě Lachtane, že do vody s Banditem nesmíš!!!!!!! Pozor na to
Lukaso2 psal:Jaký kotel to jako, že sem teď dostal kotel? Ja neříkal, že beru zpět co jsem napsal, ale že už držím hubu abych ho nemátl
No tohle kotel nebyl... Kdybys dostával kotel, tak by to vypadalo jinak...
Dám 15500
Jeedéééééééééééémmmm
Loser psal:kua jestli chces neco s rozumem, tak si porid studentku meduciny (ty bejvaj vetsinou nejchytrejsi) a ta uz ti pak rekne, co je pro tebe nejlepsi - jak rikali kuciii - bilej passat
Neser woe Taky mam jednu doma a sem chytrejsi
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Zdravim mam v hledačku tohohle bandoura co je v odkazu, byl bourany rovnana přední vidlice vic moc nevim a foto taky nic moc co vy na to?
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 02776.html
K.a.s.y.m. (Člen) 07.04.2009 14:00:02 Offline |
tunel psal:Zdravim mam v hledačku tohohle bandoura co je v odkazu, byl bourany rovnana přední vidlice vic moc nevim a foto taky nic moc co vy na to?
vyfotit ho v noci je dobrej nápad taky to udělám až budu prodávat....každej pak hovno vidí co tomu je.napiš si o lepší fotky nebo hledej rovnou jinde.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Aby to nebyla totalni kosmeticka vada
K.a.s.y.m. psal:tunel psal:Zdravim mam v hledačku tohohle bandoura co je v odkazu, byl bourany rovnana přední vidlice vic moc nevim a foto taky nic moc co vy na to?
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 02776.htmlvyfotit ho v noci je dobrej nápad taky to udělám až budu prodávat....každej pak hovno vidí co tomu je.napiš si o lepší fotky nebo hledej rovnou jinde.
to bude poradne spraseny
tunel psal:Zdravim mam v hledačku tohohle bandoura co je v odkazu, byl bourany rovnana přední vidlice vic moc nevim a foto taky nic moc co vy na to?
...tfujtojksl, to sem se lek ...to je děsná hrůza!!! ...esi máš todle f hledáčku, tag je načase přestat brát drogy
...vono za tři pjetky to asi nebude sednout a jezdit...ale jako záklat pro Rat bike slušný
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:tunel psal:Zdravim mam v hledačku tohohle bandoura co je v odkazu, byl bourany rovnana přední vidlice vic moc nevim a foto taky nic moc co vy na to?
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 02776.html...tfujtojksl, to sem se lek ...to je děsná hrůza!!! ...esi máš todle f hledáčku, tag je načase přestat brát drogy
...vono za tři pjetky to asi nebude sednout a jezdit...ale jako záklat pro Rat bike slušný
Se nedifse taky podívej vot kať je?je to tady za kopcem to Bělidlokua na tom uš jezdila babička vot Bošky Němcový
Jebat motorky :-)
K.a.s.y.m. psal:tunel psal:Zdravim mam v hledačku tohohle bandoura co je v odkazu, byl bourany rovnana přední vidlice vic moc nevim a foto taky nic moc co vy na to?
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 02776.htmlvyfotit ho v noci je dobrej nápad taky to udělám až budu prodávat....každej pak hovno vidí co tomu je.napiš si o lepší fotky nebo hledej rovnou jinde.
sem mu psal aby poslal lepsi fotky ale nejak se k mu nechce, takze to bude asi fakt poradne spraseeny, no mozna se na to pojedu podivat nadruhou stranu jestli jedna jenom o kosmeticky vady a spravil by to novej lak tak proc neeeeeeee
Pánové pokud z vás někdo plánuje pořídit toho to bandita (Viz odkaz) vyvarujte se toho. Prodávající uvádí mylné informace o stavu motocyklu!!! Píše i říká že bandit je z ČR přitom je z Francie. Dále že je nebouraný - realita: má upilovaný stupačky, každý šroub na karteru jiný místem i vyrezlí, svařený dorazy na krku. Pozor na něj!!!
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … 600-n.html
Stránky: 1