Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 31.03.2009 14:04:21 Offline |
Re: trysky do karbecu
brzda + externí lambda sonda.nastavení se liší použitym výfukem
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:brzda + externí lambda sonda.nastavení se liší použitym výfukem
tomu rozumim, me spis jde nez ladit vykon se jen priblizit na bohatsi smes, aby se mi nepropalily pisty ci nezadrel motor, prilis chudou smesi.
tak si typnu tak 130 trysku hlavni.
B12 neni uz je autobus :)
Peka psal:K.a.s.y.m. psal:brzda + externí lambda sonda.nastavení se liší použitym výfukem
tomu rozumim, me spis jde nez ladit vykon se jen priblizit na bohatsi smes, aby se mi nepropalily pisty ci nezadrel motor, prilis chudou smesi.
...tipovat můžeš cokolif, f tomdle toho fakt moc nenatipuješ
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Peka psal:K.a.s.y.m. psal:brzda + externí lambda sonda.nastavení se liší použitym výfukem
tak si typnu tak 130 trysku hlavni....tipovat můžeš cokolif, f tomdle toho fakt moc nenatipuješ
no prave ze to je loterie, doma na kolene
mazo psal:prave som nasiel toto:
http://cgi.ebay.de/Suzuki-GSF-1200-Band … 240%3A1318
to su podla mna ihly, nie trysky...
...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 01.04.2009 07:39:44 Offline |
Peka psal:K.a.s.y.m. psal:brzda + externí lambda sonda.nastavení se liší použitym výfukem
já to nepsal z důvodu ladění výkonu,ale doladění směsi a tu naladíš jen pod zátěží a lambda sonda z důvodu právě tý směsi...máš možnost doma zbytečně nakoupit materiál za třeba za 2000 a k ničemu a nebo zaplatit 2000 mít to tak jak to má bejt.si vyber.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Peka psal:K.a.s.y.m. psal:brzda + externí lambda sonda.nastavení se liší použitym výfukem
tak si typnu tak 130 trysku hlavni.já to nepsal z důvodu ladění výkonu,ale doladění směsi a tu naladíš jen pod zátěží a lambda sonda z důvodu právě tý směsi...máš možnost doma zbytečně nakoupit materiál za třeba za 2000 a k ničemu a nebo zaplatit 2000 mít to tak jak to má bejt.si vyber.
a kde to delaj nevis?
Stránky: 1