Nejsi přihlášen
Jak ji umýt ??
Ahoj takovej blbej dotaz :)) Můžu vzít třeba vapku a pustit proud vody přímo na motor a po celym boku ? Nedostane se voda někam kam třeba nemá ? Nebo všichni myjete vaše stroje ručně ??? Nejradši bych vzal vapku a vzal to křížem krážem celý dokola atd...nezkurvim někde elektriku nebo tak ???????? Dík čus.
Re: Jak ji umýt ??
Tak když jedeš za deště, též se ti voda dostane skoro všudeJá bych to jen nerval na karbce a ke vzducháři a pak kolem sedačky(kuli elektrice pod ní),jinak motor f klidu,ne?Chce to s rozumem
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
axxo psal:Ahoj takovej blbej dotaz :)) Můžu vzít třeba vapku a pustit proud vody přímo na motor a po celym boku ? Nedostane se voda někam kam třeba nemá ? Nebo všichni myjete vaše stroje ručně ??? Nejradši bych vzal vapku a vzal to křížem krážem celý dokola atd...nezkurvim někde elektriku nebo tak ???????? Dík čus.
aspon zjistis jestli nekde neprobiji,me stala v Rakousku 3 dny na slejvaku jak krava a vsechno v cajku.
Falling Slowly !!!! http://cs-cz.facebook.com/people/Jiri-Hruby/1213809471
ross psal:neboj
obličej si taky umýváš a do vočí ti nenateče
Nateče, ale pak i vyteče....To je už lepší srovnání, že když se sprchuješ, nenateče ti do
axxo psal:Ok tak to nevypadá na žádnej problém...já jen jestli mi není něco zapovězeno. Nerad bych jí POSTŘÍKAL a pak slyšel škyt škyt...........
A toho je plnej net, stačí někde kuknout na videjko a uvidíš, že jim to nevadí a jezdit se na nich dá
axxo psal:Ok tak to nevypadá na žádnej problém...já jen jestli mi není něco zapovězeno. Nerad bych jí POSTŘÍKAL a pak slyšel škyt škyt...........
pokud tu vapku nebudeš rvát těsně k motorce, tak no problem
umyj to houbou a pak z dálky vapkou
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Celé bych to štětcem projel ARVOU poškal 10 minut a pak pěkně vapkou. Záleží jakou máš trysku nejlepší je ta jemná a to můžeš i z blízka. Pokud máš nějakou ostřejší tak z dálky nebo radši obyč hadice + vodovod.
taky to meju wapkou a parada Mam nejakou inexlusiv a tam si namackam chéémii s kterou to celi poprskam a pak splachnu na plny koule
Jednou se mi akorat stalo, ze sem se pri umejvani mudlal ve voku a chémie se mi tam dostala .. no malem sem se zechcal. Takze pozor na to!
.....máme myčku na auta a stříkáme stejným tlakem i motorky ( wapem ) a to nejen svoje, ale i motky zákazníků nebo bandiťáků a vždy v poho. Akorát to nesmíš rvát z metru kolem budíků a elektriky. Chemii už hodně firem dělá přímo na moto, ale používáme v rozumným ředění tu na auta ( odmaštovače, šampony, leštěnky ) a super. Doporučuji Mafru a Sonax. Je toho, ale na trhu spousty.
....akorát Progymu musím stáhnout wapku na míň aby mi tu nelítal po stěnách myčky
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
K.a.s.y.m. (Člen) 31.03.2009 07:13:34 Offline |
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Progear 650 (Člen) 31.03.2009 07:30:50 Offline |
kojaksro psal:.....máme myčku na auta a stříkáme stejným tlakem i motorky ( wapem ) a to nejen svoje, ale i motky zákazníků nebo bandiťáků a vždy v poho. Akorát to nesmíš rvát z metru kolem budíků a elektriky. Chemii už hodně firem dělá přímo na moto, ale používáme v rozumným ředění tu na auta ( odmaštovače, šampony, leštěnky ) a super. Doporučuji Mafru a Sonax. Je toho, ale na trhu spousty.
....akorát Progymu musím stáhnout wapku na míň aby mi tu nelítal po stěnách myčky
Je to pravda no....
Hajzle, ještě jsem u Tebe nemyl...., ale je to dost pravděpodobný....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
to je moc kojaku
Progear 650 psal:Je to pravda no....
Hajzle, ještě jsem u Tebe nemyl...., ale je to dost pravděpodobný....
No jako i já jsem se musel zapřít...
To aby sis vzal betonový boty, jináč to z tebe udělá fašírku...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 31.03.2009 12:19:27 Offline |
Radek-Ban psal:..vapkou jsem to ještě nezkoušel ale nebál bych se toho akorát bacha na chladič vodník má jemnější žebrování tak do něj nestříkej
ale prd.to jsou jen řeči....to normální malou co jsou bězně k dostání bych to vůbec neřešil...jo pokud má někdo parní vysokotlak to bych se bál i o barvu
K.a.s.y.m. psal:Radek-Ban psal:..vapkou jsem to ještě nezkoušel ale nebál bych se toho akorát bacha na chladič vodník má jemnější žebrování tak do něj nestříkej
ale prd.to jsou jen řeči....to normální malou co jsou bězně k dostání bych to vůbec neřešil...jo pokud má někdo parní vysokotlak to bych se bál i o barvu
už mě někdo z nás ukazoval jak vypadá chladič po vapcea to měl vzducháče
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
na mouchy v chladiči používam chemku nastříkam a za 5min nejsou umeju a hotovo stejně pokud je máš víc zasekaný mezi žebrama tak by si s tou vapkou musel kouzlit
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
K.a.s.y.m. (Člen) 31.03.2009 12:40:17 Offline |
já to tak s tim meju od začátku a nikdy trabl nebyl.je fakt ,že citlivý místa nemeju z 5 cm ,ale tak z 20,ale pohoda..jedinej problém byl když natekla voda ke svíčkám....než to vyschne tak jede tak na dva až tři....takže meju zásadně vlažnej motor a po umytí nastartuju a necham pořádně ohřát aby to pak nedělalo bordel.
K.a.s.y.m. (Člen) 31.03.2009 13:18:21 Offline |
Lihy psal:Motorka se nekoupe
motorka se otírá
Ale každej podle svého gusta
koukám žiješ ještě v baroku..koupat jen 3x za život...po narození.....před svatbou a po smrti
a občas čirou náhodou když zmokne
Smoula.koumak (Člen) 31.03.2009 18:46:56 Offline |
fidoB6 psal:ross psal:neboj
obličej si taky umýváš a do vočí ti nenatečeNateče, ale pak i vyteče....To je už lepší srovnání, že když se sprchuješ, nenateče ti do
no bych se hádal, si ji strč pár čísel od
myju to tim celý a v poho, jen bach a na samolepky
Bandit v lese :-))
Smoula.koumak psal:fidoB6 psal:ross psal:neboj
obličej si taky umýváš a do vočí ti nenatečeNateče, ale pak i vyteče....To je už lepší srovnání, že když se sprchuješ, nenateče ti do
no bych se hádal, si ji strč pár čísel od
myju to tim celý a v poho, jen bach a na samolepky
Tak buď si to rveš natvrdo do kaďáku a nebo máš povolenej svěrač....
Bavíme se furt vo sprše a ne vo wapce
K.a.s.y.m. psal:já to tak s tim meju od začátku a nikdy trabl nebyl.je fakt ,že citlivý místa nemeju z 5 cm ,ale tak z 20,ale pohoda..jedinej problém byl když natekla voda ke svíčkám....než to vyschne tak jede tak na dva až tři....takže meju zásadně vlažnej motor a po umytí nastartuju a necham pořádně ohřát aby to pak nedělalo bordel.
Jak píšeš nejvíc je potřeba dávat pozor na chladič při mytí vapkou už jsem viděl na třech chladičích pomršený lamely po vapce.Těm lamelám stačí málo.
Michal Dk psal:K.a.s.y.m. psal:já to tak s tim meju od začátku a nikdy trabl nebyl.je fakt ,že citlivý místa nemeju z 5 cm ,ale tak z 20,ale pohoda..jedinej problém byl když natekla voda ke svíčkám....než to vyschne tak jede tak na dva až tři....takže meju zásadně vlažnej motor a po umytí nastartuju a necham pořádně ohřát aby to pak nedělalo bordel.
Jak píšeš nejvíc je potřeba dávat pozor na chladič při mytí vapkou už jsem viděl na třech chladičích pomršený lamely po vapce.Těm lamelám stačí málo.
Na to sem taky uplne zapomnel bacha na voci, na chladic a taky na palce u nohy kdyz to delas v zabkach
Stránky: 1