Nejsi přihlášen
Doraz řidítek
Mám ohnutý doraz řidítek na spodních brejlích. Na jednu stranu mám větší
rejd řidítek jak na druhou. Při jízdě neva, ale při manipulaci na místě je to
nezvyk. I když řidítka se nádrže nedotýkají, ale moc nechybí.
Jak by se to dalo narovnat......(kladivo asi nepomůže, že ne???)
(PS: použil jsem slovo hledat a nic jsem nenašel)
Jezdím tak, abych dojel!
Re: Doraz řidítek
vlada1200 psal:Mám ohnutý doraz řidítek na spodních brejlích. Na jednu stranu mám větší
rejd řidítek jak na druhou. Při jízdě neva, ale při manipulaci na místě je to
nezvyk. I když řidítka se nádrže nedotýkají, ale moc nechybí.
Jak by se to dalo narovnat......(kladivo asi nepomůže, že ne???)
(PS: použil jsem slovo hledat a nic jsem nenašel)
Navrtat dirku..vyříznout závit..našroubovat šroubek..
PURE NAKED BIKE!
vlada1200 psal:Zajímavý, to by mě nanapadlo... DÍÍÍK!
A nějakej typ s tím šroubkem aby to hezky vypadalo???
Anebo jsou i jiné vyfice ????
No když zajdeš do nehtovýho studia,tak ti tam na ten šroubek baba něco třeba nakreslí a pak to přetáhne lakem..
Co blbneš?Dyk tam neni vidět..
PURE NAKED BIKE!
Co to skusit nahřát a srovnat ?
Fulltank psal:Lukaso2 psal:Co to skusit nahřát a srovnat ?
by asi odnesl lak
...brejle nejsou lakovaný...
...nalep tam kus hliníku, jag ti radí Vosiris a máš vyřešíno za tři minuty ...a s toho ti dvjeapůl bude trvat, neš s tý voboustranky stáhneš ten voskovanej papír
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Mour psal:...nevěřím, že ten kousek hliníku balepený oboustrannou lep. páskou bude na dorazech držet
...myslím si, že nej to bude narovnat nebo ten šroubek
...už 4 roky parťáku ...pravda u mne s dvouma přestávkama ...(k některejm druhům značkovejch tlumičů řízení je to originální díl )
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Mour psal:...nevěřím, že ten kousek hliníku balepený oboustrannou lep. páskou bude na dorazech držet
...myslím si, že nej to bude narovnat nebo ten šroubek...už 4 roky parťáku ...pravda u mne s dvouma přestávkama ...(k některejm druhům značkovejch tlumičů řízení je to originální díl )
..no dobré, maš zkušenost, ale stejně ...na těch polokulatých dorazech na brýlích ...měkká pěnová páska ...a de to do toho plechu na krku
Mour psal:osiris psal:Mour psal:...nevěřím, že ten kousek hliníku balepený oboustrannou lep. páskou bude na dorazech držet
...myslím si, že nej to bude narovnat nebo ten šroubek...už 4 roky parťáku ...pravda u mne s dvouma přestávkama ...(k některejm druhům značkovejch tlumičů řízení je to originální díl )
..no dobré, maš zkušenost, ale stejně ...na těch polokulatých dorazech na brýlích ...měkká pěnová páska ...a de to do toho plechu na krku
...fakt to drží, taky takle vomezuju dorazy...a lepí se to na dorazy na brejlích, ne na krk...
Osi a spol díky.....vrtat se mi fakt nechtělo, zkusím něco nalepit.
I když obustranné pásce moc taky nevěřím, ale zkusím to, když to radí sám veliký OSI, tak na tom něco bude.
Nahřívat se mi to v žádným případě nechtělo, protože jsem jedny vařený brejle viděl, který se zabarvily do zlatova (brejle autobusu) a to by pak vypadalo hůř jak "oboustranná lepící páska"
A když nebude držet páska, tak SEKUNĎÁK určitě!
Jezdím tak, abych dojel!
vlada1200 psal:Osi a spol díky.....vrtat se mi fakt nechtělo, zkusím něco nalepit.
I když obustranné pásce moc taky nevěřím, ale zkusím to, když to radí sám veliký OSI, tak na tom něco bude.
Nahřívat se mi to v žádným případě nechtělo, protože jsem jedny vařený brejle viděl, který se zabarvily do zlatova (brejle autobusu) a to by pak vypadalo hůř jak "oboustranná lepící páska"
A když nebude držet páska, tak SEKUNĎÁK určitě!
sekunďák určitě NE
přímo na krku je držák kapoty, na nenku je ta díra nevyužitá, na esku předpokládám,že tam bude nějakej šroubek. tak tam přilož z každý strany dva plátky pásoviny votočený a ohnutý do vrtule tak aby přiléhali dole na dorazy a máš klid. i dyž uznávám,že tady je to na trošku dýl, kladívko a svěrák je potřeba,ale zas to z tama hned tag nespadne. Já tak mám vomezený oba dorazy a při pádu mi to zachránilo mašinu,opřela se o řidítka a zbrousilo se jen závažíčko
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:přímo na krku je držák kapoty, na nenku je ta díra nevyužitá, na esku předpokládám,že tam bude nějakej šroubek. tak tam přilož z každý strany dva plátky pásoviny votočený a ohnutý do vrtule tak aby přiléhali dole na dorazy a máš klid. i dyž uznávám,že tady je to na trošku dýl, kladívko a svěrák je potřeba,ale zas to z tama hned tag nespadne. Já tak mám vomezený oba dorazy a při pádu mi to zachránilo mašinu,opřela se o řidítka a zbrousilo se jen závažíčko
Koldane sory ale.... nějak jsem to nepochopil. Byl by jsi od té dobroty a hodil by jsi tady fotku toho tvého (nebo Kellyho) zlepšováku!!!
Jezdím tak, abych dojel!
VikecB12 psal:Já dorazy vyřešil nalepením normálního nalepovacího závaží co se dává v pneuservisu na elektrony. Normálně malinký závažíčko na každej doraz a fertig.
Ovšem to nepíšeš že to máš okoukaný ode mne
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:VikecB12 psal:Já dorazy vyřešil nalepením normálního nalepovacího závaží co se dává v pneuservisu na elektrony. Normálně malinký závažíčko na každej doraz a fertig.
Ovšem to nepíšeš že to máš okoukaný ode mne
ci fix mám dežaví
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
pinky psal:mě pro změnu čeká navaření celho toho dorazu někým
...áááánebo tam vrtneš díru, řízneš vosmičku závit a našroubuješ imbus šroup, kerej ten doras zasupluje ...dyby se ti jakože nechtělo vařit ...esi teda myslíš ulouplej doras na brejlích, na krk vařit nejni trabl
Filous psal:pinky psal:mě pro změnu čeká navaření celho toho dorazu někým
...áááánebo tam vrtneš díru, řízneš vosmičku závit a našroubuješ imbus šroup, kerej ten doras zasupluje ...dyby se ti jakože nechtělo vařit ...esi teda myslíš ulouplej doras na brejlích, na krk vařit nejni trabl
doporučuju šroub zespodu a nahoru dát dvě kontramatky, ten závit v tom hliníku prd snese... jenom postřeh vrchního crash test dummie
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Filous psal:pinky psal:mě pro změnu čeká navaření celho toho dorazu někým
doporučuju šroub zespodu a nahoru dát dvě kontramatky, ten závit v tom hliníku prd snese... jenom postřeh vrchního crash test dummie
...je fakt, že sem dával delší šroup a matku se silonem zespodu, pro zichr...mě se ty dvje kontra nahóře ňák ekstra nelíbjej ...samože na vobje strany
...ale třeba na Bertě ta kontra vespodu nebyla a při kreši se ustřihla hlava toho imbusu a závit zvostal f pohodě, tagže bych se pevnosti závitu v brejlích nebál a ňákýho snížení pevnosti brejlí díky tý ďouře uš vůbec ne
Stránky: 1