Nejsi přihlášen
Dnes máme 31.3. a je čas odevzdat přiznání.
Tak jsem to podepsal a nesu na FÚ.
Musím se tlemit bo ti kokoti oranžoví, prosadili daňovou úpravu a díky nim tam odnesu míň než platím za zaměstnance. V mém okolí platí málo, nebo téměř nic skoro všichni.
Děkuji, děkuji a děkuji
Jen nevím z čeho pak chtějí zaplatit to co všem slibují???
The father of the little princess of the dawn
Re: Dnes máme 31.3. a je čas odevzdat přiznání.
barynek psal:Mě budou letos vracet z finančáku sice to padne za část sociálky, ale aspoň že tak
jsem taky čekal daňovej přeplatek ale letos prd je to jen pár kaček
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Baltazar psal:Tak jsem to podepsal a nesu na FÚ.
Musím se tlemit bo ti kokoti oranžoví, prosadili daňovou úpravu a díky nim tam odnesu míň než platím za zaměstnance. V mém okolí platí málo, nebo téměř nic skoro všichni.
Děkuji, děkuji a děkuji
Jen nevím z čeho pak chtějí zaplatit to co všem slibují???
Alkohol piješ? Piješ.
Benzín kupuješ? Kupuješ
Soukromě taky něco utratíš bez odečtu DPH, tak proč by neslibovali.
A pak tu sou zaměstnanci, kteří vidí pásku a .
jak dlouho ještě?
Banditatom (Člen) 31.03.2009 17:03:44 Offline |
nepřiznat se nepřiznat se zatlouka zatloukat ale vony ty švině na to vždycky nějak příjdou loni no
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 31.03.2009 20:13:44 Offline |
Lenka psal:taky sem neska vodevzdala ten růžovej papír...jak dlouho trvá, než pošlou přeplatek? půl roku?
nevím jak přeplatek ale pokuta přijde celkem rychle
tajnej psal:Baltazare kup si vorandžovou nebo modrou šlajfku a nech se vyfotit Jirkoj nebo Mirkoj na plagát. Už dlouho sem nikoho neslyšel, že by si chrochtal při placení daní Spočets to správně?
nedělám bez papíru, všechno ofiko a je to tak
VikecB12 psal:Daň prt,ale doplatek na sociálku a navýšená záloha na letošek mě sere. Stejně z těch peněz nikdy nic neuvidím,vo nějakým důchodu si můžu nechat zdát
hele tohle sere asi každýho, ne?
Na druhou stranu pokud ti to vypočítaj z velkých příjml, tak můžeš bejt rád, že hodně vyděláváš a krize na tebe nedopadla
bejt osvč se beztak v týhle komický zemičce nevyplácí, aspon mi to tak přijde...
Bandit 4EVER!!!
Lenka psal:taky sem neska vodevzdala ten růžovej papír...jak dlouho trvá, než pošlou přeplatek? půl roku?
myslim, ze do konce dubna
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
jirka silver (Člen) 01.04.2009 08:36:04 Offline |
Lafaerova křivka u mně funguje za rok 2008 zaplaceno 1106tis.Kč FÚ.
Jak říkal Osi naivní Jirka .
Nemám rád úvěry,leasing,lemply,netáhla,odboráře,levici,100% hypotéky,schodkový rozpočet,sociální dávky.
Najdete nás na každém kilometru
jirka silver psal:Lafaerova křivka u mně funguje za rok 2008 zaplaceno 1106tis.Kč FÚ.
Jak říkal Osi naivní Jirka .
Nemám rád úvěry,leasing,lemply,netáhla,odboráře,levici,100% hypotéky,schodkový rozpočet,sociální dávky.
estli si zaplatil na dani 1.106 tisíc, tak promiň, ale to už si ani nemusíš stěžovat ni??? Dle mého hloupého odhadu je to ze zisku 7.373tisíc kč to na vyžití stači a jak říkají ROMOVÉ jak budou gadžové dnes pracovat, tak my Romové budeme zítra žít.
Newada psal:Baltazar psal:Tak jsem to podepsal a nesu na FÚ.
Děkuji, děkuji a děkuji
Jen nevím z čeho pak chtějí zaplatit to co všem slibují???Alkohol piješ? Piješ.
Benzín kupuješ? Kupuješ
Soukromě taky něco utratíš bez odečtu DPH, tak proč by neslibovali.
A pak tu sou zaměstnanci, kteří vidí pásku a .
No je to hnus velebnosti, každej skoro půl roku dělá jen na tyhle odvody z daní, dph, spotřební daně a nevím co ještě
tajnej psal:Baltazare kup si vorandžovou nebo modrou šlajfku a nech se vyfotit Jirkoj nebo Mirkoj na plagát. Už dlouho sem nikoho neslyšel, že by si chrochtal při placení daní Spočets to správně?
No a vlastně jsem jim taky něco zaplatil bo jsem měl vloni 4 x kontrolu z FÚ a letos už jsem taky po kontrole OP VZP a vždycky ze mě něco vymámí
Baltazar psal:tajnej psal:Baltazare kup si vorandžovou nebo modrou šlajfku a nech se vyfotit Jirkoj nebo Mirkoj na plagát. Už dlouho sem nikoho neslyšel, že by si chrochtal při placení daní Spočets to správně?
No a vlastně jsem jim taky něco zaplatil bo jsem měl vloni 4 x kontrolu z FÚ a letos už jsem taky po kontrole OP VZP a vždycky ze mě něco vymámí
...no tak když to máž vždycky spočítaný tak dobře že z tebe něco vymámí, tak se teď můžeš spolehnout že i to daňový máš spočítaný podobně
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
jirka silver (Člen) 01.04.2009 12:32:30 Offline |
Baltazar počítáš dobře
Ale zisk nejsou peníze.Něco v pohledávkách,zásoby.
Některé náklady co platíš nemůžeš dát do daňově uznatelných nákladů.Pozor na § 25odst w)jen dvojnásobek vlastního jmění.
Jinak si nestěžuju.....dělám mám.
Najdete nás na každém kilometru
osiris psal:Baltazar psal:tajnej psal:Baltazare kup si vorandžovou nebo modrou šlajfku a nech se vyfotit Jirkoj nebo Mirkoj na plagát. Už dlouho sem nikoho neslyšel, že by si chrochtal při placení daní Spočets to správně?
...no tak když to máž vždycky spočítaný tak dobře že z tebe něco vymámí, tak se teď můžeš spolehnout že i to daňový máš spočítaný podobně
Spočítaný mám dobře, ale jsou to penále za zpožděný platby bo tam chodím, místo každej měsíc, jen jednou za 3 a to se jim nelíbí. Nemám rád úřady.
jirka silver psal:Baltazar počítáš dobře
Jinak si nestěžuju.....dělám mám.
Jo to je správné, ale mě to taky jednou dostihne, protože každej rok to přesunu do dalšího a pak se to jednou potká. Navíc pořád rozšiřuju pole působnosti a to stojí peníze takže na FÚ tak nějak nezbývá.
Baltazar psal:osiris psal:Baltazar psal:
No a vlastně jsem jim taky něco zaplatil bo jsem měl vloni 4 x kontrolu z FÚ a letos už jsem taky po kontrole OP VZP a vždycky ze mě něco vymámí...no tak když to máž vždycky spočítaný tak dobře že z tebe něco vymámí, tak se teď můžeš spolehnout že i to daňový máš spočítaný podobně
Spočítaný mám dobře, ale jsou to penále za zpožděný platby bo tam chodím, místo každej měsíc, jen jednou za 3 a to se jim nelíbí. Nemám rád úřady.
...ty nemaj rádi ani masochisti :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 01.04.2009 16:58:33 Offline |
tak jsem mluvil s šefém a nemá ani odevzdaný ani dodělaný prej jako každej rok na to sere
Stránky: 1