Nejsi přihlášen
Re: mazání bovdenů
dockis psal:Mám B650 (poslední vzduch) a teď si nejsem jistý jestli mám promazat lanka v bowdenech. Někdo tvrdí, že teflon který je uvnitř bowdenu to nemá rád. Poraďte
Jestli je tam teflon, tak ten pak nemá rád ani to lanko,ne? A bovdeny drhou?De to ztuha?Jestli ne, pak bych neřešil, jestli jo, nezbývá než vyměnit nebo pak promazat
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
nedělej nic...
pokud bys mel ovšem bandita z 1996 tak tam bych to udělal...
ale takovým způsobem... že horní konec lanka by byl utopený v oleji(řídký) a tak dlouho bych jezdil s lankem sem tam až by tekl olej čistý skrz ten bouden...
bys čuměl kolik vyplavíš bordela...
ale není nad nové lanko...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
šel mi špatně sitič řekl bych že tak blbě šel už od novoti tak jsme to maznul normálním olejem a je to jedna baseň přemýšlím i nad spojkou...
jinak je na to finta nahoře odpojíš lanko kolme bovdenu si uděláš kornoutek z igelitu a dole přelepíš paskou tak aby ti olej tekl do bovdenu no a do toho kornoutku už jen nalit olej...
jak jednoduché co?
olej tam naliju večer a ráno už je na druhám konci kde je lepší dát hadru pod vyvod jinak budeš čistit motor jako já...
Stránky: 1