Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 01.04.2009 07:28:57 Offline |
Re: čislo barvy
bates psal:Ahoj potřeboval bych zjistit číslo barvy mam B12 tmavě modrou metalízu r.v. 03
napiš sem VIN kod a bude ti porazeno
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
...tak lakýrníka pozdravuj a vyřiď mu ode mne tohle a že to má za to, když si za to nechá platit, tak to zjištění barvy patří k tomu, až ti řekne cenu tak mu tohle vyřiď a ať ti 200 kačen sleví
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
...jestli nemáš model 03, tak YC2, je tzv. třívrstvá /ve dvou značkách a čtyřech systémech/ (dva různý odstíny barev navrstvený na sebe dávej požadovanej celek, plus bezb. lak), decka cca 200,- kačen
osiris psal:...jestli nemáš model 03, tak YC2, je tzv. třívrstvá /ve dvou značkách a čtyřech systémech/ (dva různý odstíny barev navrstvený na sebe dávej požadovanej celek, plus bezb. lak), decka cca 200,- kačen
ty odstíny namíchaji do sebe nebo je každej zvlášť a s každou vrstvou stříkáš jinej? a na vršek bezbarvý
motto "Vem za heft a val"
Jaster psal:osiris psal:...jestli nemáš model 03, tak YC2, je tzv. třívrstvá /ve dvou značkách a čtyřech systémech/ (dva různý odstíny barev navrstvený na sebe dávej požadovanej celek, plus bezb. lak), decka cca 200,- kačen
ty odstíny namíchaji do sebe nebo je každej zvlášť a s každou vrstvou stříkáš jinej? a na vršek bezbarvý
Snad psal, že je to třívrstvý- jeden odstín, druhej odstín a lak. Chápu-li to dobře
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:Jaster psal:osiris psal:...jestli nemáš model 03, tak YC2, je tzv. třívrstvá /ve dvou značkách a čtyřech systémech/ (dva různý odstíny barev navrstvený na sebe dávej požadovanej celek, plus bezb. lak), decka cca 200,- kačen
Snad psal, že je to třívrstvý- jeden odstín, druhej odstín a lak. Chápu-li to dobře
...
osiris psal:Inženýrek psal:Jaster psal:
ty odstíny namíchaji do sebe nebo je každej zvlášť a s každou vrstvou stříkáš jinej? a na vršek bezbarvýSnad psal, že je to třívrstvý- jeden odstín, druhej odstín a lak. Chápu-li to dobře
...
ok, já to pochopil, ale pro jistotu se radši zeptám abyhc ot pochopil správně
Nevíte kde a kdo míchá barvy na moto v Přelouči? Ptal sem se v Kolíně jeslti to namíchaji a ty to prej na moto neumí, kvůli těm odstínům. A ty mi řekli že někde v přelouči to někod míchá. Taky sem se ptal v lakovně motocyklů a ten chtěl za 1dcl 800kč, a to jako Když osi psal že za 200kč. Kámošovi míchali stříbrnou na B12 za 400kč.
tak jeslti to pošleš, tak neni problém. jako zrovna kvůli tomu moc nelítám. Potřebuju nastříkat př.blatník a pár škrábanců přefouknout. Myslíš že 1dcl stačí? A kolik budeš chtít za oba ty odstíny a vrchní lak??
...decku máš tak na přední blatník ...s odřenejma ušima ...jinak nevím co máš "pár škrábanců", nicméně počítej s tím, že třívrstvou technologií, pokud to má bejt ok, tak neuděláš rozstřik, musíš celej díl
- 1. odstín 2312,- kačen / litr
- 2. odstín 2324,- kačen / litr
- voda 148,- / litr
poměr 5:1
- lak (značkovej, kvalitní) 1111,- / litr
- tužidlo 1224,- / litr
- ředidlo 375,- / litr
poměr 3:1:0,6
ceny bez daně
...máš kalkulačku ? ...tak si sečti 2 + 2 decky barvy plus decku vody a 2 decky laku plus decku tužidla a decku ředidla, k tomu připočítej 200,- přepravný a dobírečný a 19% DPH ...dík za samostatnost
ps: decku vody, tužidla a ředidla proto, že menší množství ti neumím prodat
pps: do 15tis. v poho
počítal jsem v hlavě. je to zhruba okolo 1700kč? jestli sem počítal se správnými cenami. Tyjo to snad je lepší už nechat v tý lakovně za 2000kč nastříkat. Si to ještě promyslím. Nj, sem se upsal mělo to být do 1500kč
...jestli to máš jen na ten blatník tak si vem decku, dvě by jsi měl stejně málo kdybys měl stříkat nějakej další díl (na podsedlák, kapotu, nebo nádrž by ti ta zbývající decka z těch dvou už nestačila)
...a nebo mi pošli rovnou ten blatník a do 1500,- ti ho vrátím nalakovanej
...a nebo radši ne, prodělal bys 300,- na dopravě sem a tam
...adresa tady - do provozovny: http://www.komplex3m.cz/kontakty.html
...pokud bys to posílal, napiš mi VIN motorky a zabal to tak jak bys chtěl aby ti to přišlo bez úhony zpátky, čili pořádně vypolstrovat a pevnou krabici
XJelen psal:osiris psal:Meloun psal:Osíku někdy tě lituju...
...nelituj, jsem mamlas kterýmu to vždycky stejně nedá a nasere si na hlavu
i nekecej táto dyť ty to děláš protože nás máš všecky rád
chová se k nám jak k vlastním
to je náš táta
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
osiris psal:Meloun psal:Osíku někdy tě lituju...
...nelituj, jsem mamlas kterýmu to vždycky stejně nedá a nasere si na hlavu
...pane, pred tebou ja smekam
me uz to prijde jako urcita forma masochizmu
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
osi mam k tobě dotaz na letošní zimu... Budu dělat přední vidle a když budu u toho, tak si chci nechat nastřikat original barvou horní brejle...
Nakolik to tak cca vyjde? ať vím na čem jsem...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
hide psal:Mám B12 2003 VIN: (na žádost smazáno)
bude kód barvy YAR ?
Kolik budu potřebovat barvy, laku a tužidla na celou nádrž ?
...jestli myslíš tmavě modrou metlu, tak jo
...0,2 a 0,2 ...tužidlo dle druhu laku
Frodo89 psal:osi mam k tobě dotaz na letošní zimu... Budu dělat přední vidle a když budu u toho, tak si chci nechat nastřikat original barvou horní brejle...
Nakolik to tak cca vyjde? ať vím na čem jsem...
...do litru
...jedna kvalita cca 200,- za decku a nebo prémiová značka cca 300,- za decku
...lak rozhodně 2K
...0,8 tryskou to stříkat můžeš (né teda velký plochy)
...malej kšeftík? jestli je řeč o dvou deckách, tak to je skoro prodělek
Stránky: 1