Nejsi přihlášen
Spidermila (Člen) 14.02.2007 09:17:22 Offline |
sekce - srazy
Ahojte administratori,
chysta se zase sekce srazy? Chybi tady nejaky rychly prehled kde se kdy co bude konat ;-)
Re: sekce - srazy
z duvodu nadmerne konzumace alkoholu a (nejen)tabakovych vyrobku zpusobujicim obrovske skody na zdravi vsem ucastnikum Bandit akci, jsme se rozhodli neporadat jiz zadnou podobnou slezinu, aby nedoslo k predcasnemu vymreni banditaku v cechach na morave a taktez ve slezku. Z techto duvodu nema samozrejme ani smysl vytvaret na techto strankach odkaz na poradane srazy
toz tak
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
inkvizitorr (Administrator) 14.02.2007 09:32:30 Offline |
chystá, velkohubý ondráš jí slíbil zrealizovat a už na tom dělá od půli prosince, tak se zeptej spíš jeho taky už bych jí tam rád viděl
Index » suzukibandit.cz » Když mě práci nikdo nedeleguje, musím si o ní říct.
Ondráš (Člen)
25.12.2006 13:09:58
Offline Nahoru | Dolů | Oznámení | Smazat | Editovat | Citace
Když mě práci nikdo nedeleguje, musím si o ní říct.
Začnu pracovat na sekci AKCE. Mám tu pár dotazů:
1) Které položky a s jakou specifikací má obsahovat.
2) Má se v databázi vytvořit nová tabulka, nebo se použije ta stávající.
3) Má tam být možnost výběru podle zadaných kritérií, nebo se jen zobrazit jejich seznam.
4) Bude volně přístupná (co se týče vkládání editace i čtení), nebo bude jen pro registrované uživatele.
To jsou tak ty základní dotazy, co mě z fleku napadly. Pokud jsem neupadl v nemilost (jako v jedné nejmenované hudební škole), tak se prosím ozvi mailem, nebo po ICQ nebo to alespoň napiš sem, ať si můžu před všema očistit štít.
Děkuji.
P.S.: Do té doby než odpovíš, tak prosím zakopej válečnou sekyru a neber si výčitky na tvoji adresu příliš osobně, ikdyž věřím, že tě to sere, ale tím, že se budeš chovat jako "stěžovatelé", nebudeš o nic lepší než oni. Tudíž i než já
doba je temná...
Ne ne... Paní doc. Danuše Nováková. Máme jí na fyziku. Dělala někde v Rusku na jaderném výzkumu (podle vzhledu to bylo ještě v době, kdy tam atom rozbíjeli kladivem).
Ještě se s ní potkám v létě. Teď malý úspěch... jediná známka kterou jste tu nejmenovali 3
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Ne ne... Paní doc. Danuše Nováková. Máme jí na fyziku. Dělala někde v Rusku na jaderném výzkumu (podle vzhledu to bylo ještě v době, kdy tam atom rozbíjeli kladivem).
Ještě se s ní potkám v létě. Teď malý úspěch... jediná známka kterou jste tu nejmenovali 3
Tak v který ulici je ten kuželkotref?
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Ondráš psal:Ne ne... Paní doc. Danuše Nováková. Máme jí na fyziku. Dělala někde v Rusku na jaderném výzkumu (podle vzhledu to bylo ještě v době, kdy tam atom rozbíjeli kladivem.
Trochu mi to připomíná mé krátké působení na VŠB, kde matiku vyučovala soudružka profesorka NINA ČASTOVA. Její přednášky začínaly vyprávěním jak chodila za vzděláním po zamrzlé NĚVĚ a pak kritizovala všechny zahraniční studenty, za to, že jí nerozumí.... slovy: Ja tóto něpanimáju? Ja tády živjů úže četyrje góda a niktó něznájet što ja inostráněc!
No a na ní jsem dojel....
..... velký kšefty dělaj velcí kokoti! (Černá kočka, bílej kocour/e.Kusturica)
Pavel_B12 psal:Mozna chce jen osukat, neucis se zbytecne?
Já myslím, že kdyš by tu její uviděl můj šulín, tak by sám od sebe upadl...
Jak říkám, paní doc. dělal na jaderném výzkumu v Rusku, ještě když se tam snažili rozbmlátit atom kladivem
To se radši budu učit
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1