Nejsi přihlášen
DR 650 SE
http://www.harnessbike.com/motorky/6716 … -DRZ650SE/ co tomu tak jako říkáte? za ty prachy. Dycky se mi to líbilo a když sem přemejšlel o enduru tak právě o tomhle starouškovi. nebo se vyplatí koupit za 70tkč rok 2002? to asi ne, žejo.
Jezdili ste na tom někdo? já jo, ale je to už dávno tak mi to prosim osvěžte
honda je honda
Re: DR 650 SE
no já bych si asi kupil toho staršího kusa...
gdyž teda novou tak asi vodu...
ale jinak tyto DR zas mají oproti svým vrstevníkům větší kotouč vopred takže to cosi aji brzdí... ale mě by stejně lákalo na tom mít 17" kola
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
to nemá ani těch 45... možná gdysi staré XTv 88roku... potom něly asi 43 k.. a DR byly zas nejslabší něco kolem 40 koní...
teraz ty XTZ 660 mají něco kolem 50 kobyl...
tož laďák, filtr a trochu dotryskovat by to chtělo no...
ale zas do lesa je to těžké....
to takhe YZ250F to je jiná káva
__________________________________________________________________________________
jinak teda já sem vždycky chtěl KLX 650... to byla morda motorka...
a teď gdybych měl prachy tak asi XR 650 R to naatěch 17" kolech by docela čarovalo...
Pokud to je na silnici, tak ti to bude připadat jak totální mrtvice co nejede, nebrzdí a tak. Pokud ji chceš do terénum, tak je takový voňavky dost škoda. Drandím na stoletým XT-čku, který je za 1/5 ceny tohodle DR a nemůžu si ho vynachválit. Výkon využívám tak z poloviny a stejně jsem po hodince v lese ztahanej jak po celým dnu na silnici.
No,pár DRek mě prošlo rukama,asi nejlepší co sem měl bylo DR650R,bez startéru,laďák,naladěnej karbec a teflonem potaženej píst a jelo to jak kráva. Max asi 175km/h,na dvojku to chodilo na záda a pak to tam šlo kopat až po pětku Měl sem to na těch silničních Mitaskách a kdyš přišel zatáčkovitej ůsek,tak s tím nebyl problém dostat věčinu sportařů Kamoš co sme spolu lítávali měl právě tady toto DR SE,koupil na to za ranec peněz motárdový kola a byl hrozně sklamanej,protože ta motorka prostě přestala zatáčet a byla pořát jakoby někdo dorval ložisko v krku na doraz a na velkejch kolech to nedělala,to jezdila dobře a byla tenkrát nádherná. Myslím že za ty love je to uplně supr,jednoduchý,startér,design ještě celkem ujde a myslím že na ježdění po lesních cestách a tak je to ideál Někde byl srovnávací test s poslední verzí XT600E a to proti tomu byla mrtvola. No a kdyš to srovnám s KLR650 kerou sem měl doma loni,tak ta kava voproti tomu DRku taky nejela a byla vo dost těžší. Ale základ ůspěchu u tady těch endůr starší koncece je laďák,to je uplně vyměněná mašina
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 03.04.2009 15:25:54 Offline |
Fresh Man psal:no ale kde to sehnat aby to nebylo posmrti... ?
nebo to sehnat ve stavu kdy se vyplati repas.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1