Nejsi přihlášen
Re: Mladej
Baltazar psal:Dneska jel prvně na moto do školy, to je masakr, to jsem taky vždycky chtěl, ale nějak jsem do tý školy nechodil, takže vlastně je to fuk
vidím, že fotřík z toho má větší fedry jak mladej
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
to byly časy,když sem si koupil bandasku,ještě sem neměl řidičak,neměl sem to pojištěne,značky v depozitu a jak bylo pěkně,tak každe rano za sósedkou a't mi puči klič od garaže,že jedu do školy oni nam garaž pronajimaji,tata tam ma auto,ja motorku,jenže mame jenom jeden klič,a tata mi ho schvalně nenechaval bo věděl že sem svině
dneska bych si to bez pojistky nelajznul asi stárnu
Kurna vzdyt ses jeste mlady worezavatko jak ja , ale je fakt ze za takovy picovani chvilkovy to nestoji
Lihy psal:osiris psal:baltazaroj, filousoj i houskoj: tak já mám na 5 neděl klid ...mladej si zlámal vo víku (asi vo někoho) malíček na pravačce
sám víš že i se zlomeninou se dá...a malíček je prt, holt to bude držet jak buzna hrnek s kafem
tim chci říct že na klid zapomeň
...ne e hoši, páč má zlámanou kost hned pod kloubem na malíkový hraně, čili malíček a prsteníček má sevřenej v dlani a tak to má zasádrovaný, tzn. vůbec nechytí heft ...a sádru máš až k lokti
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...ne e hoši, páč má zlámanou kost hned pod kloubem na malíkový hraně, čili malíček a prsteníček má sevřenej v dlani a tak to má zasádrovaný, tzn. vůbec nechytí heft ...a sádru máš až k lokti
vogo a na jak dlouho to ma? To ted vetsinu veci bude muset zvladat levou, co? Jak vod ciziho
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:osiris psal:...ne e hoši, páč má zlámanou kost hned pod kloubem na malíkový hraně, čili malíček a prsteníček má sevřenej v dlani a tak to má zasádrovaný, tzn. vůbec nechytí heft ...a sádru máš až k lokti
vogo a na jak dlouho to ma? To ted vetsinu veci bude muset zvladat levou, co? Jak vod ciziho
...taky sem se naučil
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Loser psal:osiris psal:...ne e hoši, páč má zlámanou kost hned pod kloubem na malíkový hraně, čili malíček a prsteníček má sevřenej v dlani a tak to má zasádrovaný, tzn. vůbec nechytí heft ...a sádru máš až k lokti
...jo piču, jeho hoblina má svůj byt
...a jestlis myslel vytírání prdele, tak to mu nezávidím, to má člověk pak rozmazaný hovna až na zádech
osiris psal:Loser psal:osiris psal:...ne e hoši, páč má zlámanou kost hned pod kloubem na malíkový hraně, čili malíček a prsteníček má sevřenej v dlani a tak to má zasádrovaný, tzn. vůbec nechytí heft ...a sádru máš až k lokti
...jo piču, jeho hoblina má svůj byt
...a jestlis myslel vytírání prdele, tak to mu nezávidím, to má člověk pak rozmazaný hovna až na zádech
kua, tak to ma nejakou luxusni hoblinu, ne?
No a prdel mu muzes vytirat ty, ne? Von ti to pak na tvoje stary kolena treba voplati
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. (Člen) 02.04.2009 15:12:30 Offline |
vy dva spolu máte syna?????
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous psal:osiris psal:...řek bych to jinak, prdel si se mnou vytírá už teď
...my máme stejnýho syna???
...tywe, tak to doma hlavně neřikej moc nahlas, myslim že holky vo tom nemaj ani páru
osiris psal:Filous psal:osiris psal:...řek bych to jinak, prdel si se mnou vytírá už teď
...my máme stejnýho syna???
...tywe, tak to doma hlavně neřikej moc nahlas, myslim že holky vo tom nemaj ani páru
By koukali což
The father of the little princess of the dawn
Filous psal:...já mladýho fčéra vytách do hlavního města ve votpolední špičce a docela mu to pacholkoj šlo mezi autama a trambajema i s širokejma vjetvema...normálně mě sere, ale f tomdle mi dělá radost
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
fidoB6 psal:Filous psal:...já mladýho fčéra vytách do hlavního města ve votpolední špičce a docela mu to pacholkoj šlo mezi autama a trambajema i s širokejma vjetvema...normálně mě sere, ale f tomdle mi dělá radost
...střelec
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:fidoB6 psal:Filous psal:...já mladýho fčéra vytách do hlavního města ve votpolední špičce a docela mu to pacholkoj šlo mezi autama a trambajema i s širokejma vjetvema...normálně mě sere, ale f tomdle mi dělá radost
...střelec
Jojo, od mala a už tak vostrej
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Stránky: 1