Nejsi přihlášen
Re: Nosič
signalCZ psal:leons psal:Neměl by tu někdo plánek na výrobu nosiče pro jeden kufr (plotnu), či snad by tu byl někdo schopný ho za rozumný peníz zhotovit? Na B6S 01
taky bych uvítal nějakou radu
Co si představujete za rozumnou cenu?Se mužem domluvit.
Na začatku bylo slovo boži a par svařenejch trubek.
Rebel psal:signalCZ psal:leons psal:Neměl by tu někdo plánek na výrobu nosiče pro jeden kufr (plotnu), či snad by tu byl někdo schopný ho za rozumný peníz zhotovit? Na B6S 01
taky bych uvítal nějakou radu
Co si představujete za rozumnou cenu?Se mužem domluvit.
jánevím, mě jen vzádu chybí nějakej nosič nebo plotýnka. rostě když ám spacák bo něco jinýho toe jedno, tak abych to mohl bafnout za pavouka a uchytit na to... takhle tam nci vozit nemůžu...
cenu nabídni
jen že se do toho pletu,hodně kufrů se prodává s plotnou a cenový rozdíl je minimální,pokud si ho vezmeš s plotnou,nebo bez,takže bych nejdřív kupoval to co tam přijde,pokud teda kufr a pak řešil přidělání
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Chtěl bych tam švihnout GIVI kufr a ty by měli mít plotny stejné (nebo ne?) To jsem nepřipsal, omluva.
Takže nosič pro kufr GIVI (v obchodě jsem to viděl pod názvem montážní sada, cena myslím 800,-). Cenu nabídni, třeba si plácnem.
Yamaha R1
Hlavně dojet
Tak jsem nekoupil GIVI, ale objednal http://motobazar.miramoto.cz/motorky/mo … 42-l/3327/ Nevím co je to za značku, ale cena je víc než příznivá. Takže bych kdyžtak překreslil plotnu nebo poslal celou a podle ní by držák (nosič) udělat šel, ne?
Yamaha R1
Hlavně dojet
leons psal:Tak jsem nekoupil GIVI, ale objednal http://motobazar.miramoto.cz/motorky/mo … 42-l/3327/ Nevím co je to za značku, ale cena je víc než příznivá. Takže bych kdyžtak překreslil plotnu nebo poslal celou a podle ní by držák (nosič) udělat šel, ne?
Tenhle kufr mám, je od sw-motech nějaká no name firma z německýho Rauschenbergu.
Eguák psal:leons psal:Tak jsem nekoupil GIVI, ale objednal http://motobazar.miramoto.cz/motorky/mo … 42-l/3327/ Nevím co je to za značku, ale cena je víc než příznivá. Takže bych kdyžtak překreslil plotnu nebo poslal celou a podle ní by držák (nosič) udělat šel, ne?
Tenhle kufr mám, je od sw-motech nějaká no name firma z německýho Rauschenbergu.
Spokojenost? Vejdou se tam opravdu dvě helmy?
Yamaha R1
Hlavně dojet
leons psal:Eguák psal:leons psal:Tak jsem nekoupil GIVI, ale objednal http://motobazar.miramoto.cz/motorky/mo … 42-l/3327/ Nevím co je to za značku, ale cena je víc než příznivá. Takže bych kdyžtak překreslil plotnu nebo poslal celou a podle ní by držák (nosič) udělat šel, ne?
Spokojenost? Vejdou se tam opravdu dvě helmy?
No musim říc že sem neměl možnost ho vyzkoušet v praxi, ale vypadá bytelně, kluk od kterýho jsem ho kupoval tvrdí že s ním jel nejvíc 130. Škopek mám jenom jeden, ale dva kýble se tem podle mě nevejdou.A jestli jo tak to bude o milimetrech...
Eguák psal:No musim říc že sem neměl možnost ho vyzkoušet v praxi, ale vypadá bytelně, kluk od kterýho jsem ho kupoval tvrdí že s ním jel nejvíc 130. Škopek mám jenom jeden, ale dva kýble se tem podle mě nevejdou.A jestli jo tak to bude o milimetrech...
Mohl by jsi mi vyfotit nosič a poslat na leons@seznam.cz ?
Yamaha R1
Hlavně dojet
broukstipak (Člen) 14.02.2007 21:07:43 Offline |
To je super. Místo toho, abychom si tu navzájem radili, protože si myslím, že všichni tak trochu smrdíme korunou (soráč zbohatlíci), ještě tu do sebe zbytečně šijem. Taky bych měl šikovné kamarády, co by mi podle plánku udělali jak nosič, tak padáky, ale ať hledám, jak hledám, nic pořádnýho jsem nenašel..
broukstipak psal:To je super. Místo toho, abychom si tu navzájem radili, protože si myslím, že všichni tak trochu smrdíme korunou (soráč zbohatlíci), ještě tu do sebe zbytečně šijem. Taky bych měl šikovné kamarády, co by mi podle plánku udělali jak nosič, tak padáky, ale ať hledám, jak hledám, nic pořádnýho jsem nenašel..
Klííííííd
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
broukstipak (Člen) 14.02.2007 21:14:25 Offline |
broukstipak psal:To je super. Místo toho, abychom si tu navzájem radili, protože si myslím, že všichni tak trochu smrdíme korunou (soráč zbohatlíci), ještě tu do sebe zbytečně šijem. Taky bych měl šikovné kamarády, co by mi podle plánku udělali jak nosič, tak padáky, ale ať hledám, jak hledám, nic pořádnýho jsem nenašel..
Jo jo svatá pravda. Mě je spíš líto za kousek ohnutého železa dát 1000,- a víc. No co koupím pavouky a kufr budu vozit na zádech
Yamaha R1
Hlavně dojet
Bedřich psal:Nosič musíš mít nějakej vlastní nebo tu montážní sadu od GIVI či KAPPY. Na to dáš plotnu a pak kufr. Existujou i nosiče, kde plotnu nepotřebuješ. Jako tohle.
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … h/21.1.jpg
nebo
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … /nosič.JPG
přesně tohle potřebuju. ale jak už tady bylo řečeno, taky pořádně smrdím korunou:) za kolik by ho někod šikovnej vyrobil? pak už nastříkání a opracování bych zvládl
leons psal:Byl si s fotkama rychlejší. Super díky moc
Koukám já to mám jen malinko jinak řešené u sedačky, ale to se doladí.
Ty máš novější model, tam to je jinak
http://www.givi.it/per_la_tua_moto.asp? … mp;lang=en
Ten nosič na první fotce stojí v suzuki 3000,-
Ale je pěknej a máš ho tam danej za minutu.
Ten spodní mám já a koupil jsem ho na eBAYji za 23éček
Tak takový podobný by stačil http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … h/21.1.jpg jen s přiděláním na ty šrouby madla spolujezdce na B6 2001 (takže kratší). S tím, že nahoře bude plotna klidně chycená šrouby např. v pruhách z pásoviny.
Najde se kutil, který by to zhotovil a stanovil si cenu? Možná by to chtělo víc lidí.
Yamaha R1
Hlavně dojet
nebo takový http://www.wkmoto.cz/eshop.php?prvekid= … m=homepage taky s jiným úchytem. nevím co je jednoduší udělat
Yamaha R1
Hlavně dojet
Pokud si vzpominam,tak nějakej takovej prodava v bazaru Kelly.
Ty trubkovy nosiče jsem dělal a vychazely kolem 1600,- a v barvě(Komaxit)Cromovany už nedělam je to pakarna leštit pod chrom.
Je fakt že starši se seženou kolem litru.
sehnat se dá,ale hlavní je ta montážní sada,nebo vymyslet jak to uchytit,jsem to taky zkoušel,ale protože jsem chtěl na tři kufry,nezbylo mi nic jiného než ji koupit,to byla rachta,myslím tím cenu vzhledem ke kvalitě obsahu montážky
leons psal:Hmm 1600,- se mi zdá hodně. Do litru bych ještě šel. Budu muset sehnat něco jako Bedřich kolem 25 euro.
Nechci ti kazit radost, ale budeš to mít těžký. Já to za tu cenu vydražil fakt náhodně. Ceny u dvou aukcí se vyšplhali na 90e
Bedřich psal:leons psal:Hmm 1600,- se mi zdá hodně. Do litru bych ještě šel. Budu muset sehnat něco jako Bedřich kolem 25 euro.
Nechci ti kazit radost, ale budeš to mít těžký. Já to za tu cenu vydražil fakt náhodně. Ceny u dvou aukcí se vyšplhali na 90e
Dnes mi táta dohodil nějakého šikovného zámečníka tak snad se zadaří, uvidím zítra. Měl by být hodně levný.
Yamaha R1
Hlavně dojet
leons psal:Bedřich psal:leons psal:Hmm 1600,- se mi zdá hodně. Do litru bych ještě šel. Budu muset sehnat něco jako Bedřich kolem 25 euro.
Dnes mi táta dohodil nějakého šikovného zámečníka tak snad se zadaří, uvidím zítra. Měl by být hodně levný.
..."hodně levný" nejni dycky výhra
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:leons psal:Bedřich psal:
Nechci ti kazit radost, ale budeš to mít těžký. Já to za tu cenu vydražil fakt náhodně. Ceny u dvou aukcí se vyšplhali na 90eDnes mi táta dohodil nějakého šikovného zámečníka tak snad se zadaří, uvidím zítra. Měl by být hodně levný.
..."hodně levný" nejni dycky výhra
Tak tak Fildo.
Vym že 16stovek neni malo,ale po zkušenostech na nosiče použivam CrMo trubky.Myslete si že jsem blazen ale už jsem opravoval mraky upadlejch nosiču a podobnych kravin.
Ono se řekne nosič,ale vem si tu paku od uloženi a neustaly houpani vahou kufru s nakladem sem tam.
Zakonitě ti to praskne někde daleko od baraku a s naloženym kufrem,a co pak s tim?
Rebel ma pravdu,lidi si neuvedomujou ze ten nalozenej kufr neco važí a drncání na hrbech tomu taky nepridá Vytací me takovy ty nosice na novej model bandita co sou chyceny jenom k sroubu madla,to je tak na spacák
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Rebel ma pravdu,lidi si neuvedomujou ze ten nalozenej kufr neco važí a drncání na hrbech tomu taky nepridá Vytací me takovy ty nosice na novej model bandita co sou chyceny jenom k sroubu madla,to je tak na spacák
...myslíš třeba ten muj?
...ale já na něm nic jinýho neš spacák nebo nemok nevozim
VikecB12 psal:Presne sem vedel kdo se vozve Jo pokud ne tom nic nevozis tak je to fajn.Ale me se podarilo do kufru narvat skoro 10 kilo a to uz je vo necem jinym.
... ...na fšechno vostatní mam sattel taschen, tagže tag...třeba na deku, ručník a plafky, dyš se jedem a maminou vykoupat je to dostačující
VikecB12 psal:Presne sem vedel kdo se vozve Jo pokud ne tom nic nevozis tak je to fajn.Ale me se podarilo do kufru narvat skoro 10 kilo a to uz je vo necem jinym.
vono se ti může urvat i bytelnej,jako je wingrack 2 a to bych řekl slušnej matroš,viděl jsem to na vlastní oko,sice ťukanec,ale šel pět metrů daleko
No jo,wingrak je festovní,ale montuje se na montažní sadu ktera je poskladana z plíšků,válečků a buhví čeho ještě
Proto si delam nosiče sám,primo na masinu a z jednoho kusu a zatim vsechny drzeli.A to na ne nakladam fest
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:No jo,wingrak je festovní,ale montuje se na montažní sadu ktera je poskladana z plíšků,válečků a buhví čeho ještě
Proto si delam nosiče sám,primo na masinu a z jednoho kusu a zatim vsechny drzeli.A to na ne nakladam fest
jo to beru,ale v tomhle případě montážka vydržela,ale praskly i ty nejsilnější nosníky s nápisem wingrack a to sem teda nečekal,je to nejaká slitina,ale čeho s čím nevím
aha ty jo ja bych tam prave asi chtel dat ten kufr ale ne na porad jen kdyz nekam jedem na dovcu nebo na sraz jinak bych to nevozil protoze se mi kufr na tom vubec nelibi!! Prave tenhle tvuj nosic vypada docela dobre takovej decentni zatim co jsem videl to leseni na kufr tak to vypadalo vic nez priserne ale asi to bylo pevnejsi a nevis o necem co tak nejak na ty motorce vypada a da se na to pridelat kufr??
..........dejte mě na čtyři ja dojdu, ale po dvou to bude větší adrenalin.........
Nosorozec psal:aha ty jo ja bych tam prave asi chtel dat ten kufr ale ne na porad jen kdyz nekam jedem na dovcu nebo na sraz jinak bych to nevozil protoze se mi kufr na tom vubec nelibi!! Prave tenhle tvuj nosic vypada docela dobre takovej decentni zatim co jsem videl to leseni na kufr tak to vypadalo vic nez priserne ale asi to bylo pevnejsi a nevis o necem co tak nejak na ty motorce vypada a da se na to pridelat kufr??
jestli chceš něco na čem ti kufr bude držet tak jdi do monoracku od Givi.Já ho koupil jetej za 15kil
zas tak špatně to na motce nevypadá
foto je ilustrační
zajímalo by mě kam se přichycuje držák kufru na bandita 600 rok výroby 1997...na novějším modelu jsou na to takové válečky, ale kam sem....
a nemá někdo plánek na vyrobení takového držáku na kufr na tenhle ročník a nebo poradit jak to asi udělat....ohnout a svařit pár pevných trubek není problém...nebo pokud by mohl někdo poradit kde se dá koupit jenom držák....
Stránky: 1