Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 02.04.2009 19:15:06 Offline |
průůůser!!!
Jedu si takhle z projížďky a říkám si, že to ještě někde protáhnu. čtyřproudá rovná cesta tak jsem tomu roštnul cca 170km/h spomalím na 140km/h juknu do zrdcátka a za mnou štubácký auto s zaplíma majákama. Tak jsem si řek " Tak mladej je to v , jseš vybodovanej". Nemělo cenu se honit tak dám blinkr a začínám přijíždět ke kraji spomaluju a štubáci kolem mě projeli jako nic jako bych je nezajímal!!! Stopka zhaslá a jeli dál jako, že nic. Otázka zní mají všechny nový SS auta radary?Pač jestli jo jsem chodec nééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Re: průůůser!!!
Kdyby tě změřili, tak by tě s nejvyšší pravděpodobnosti brali na místě. Jelikož tak neučinili a neztotožnili tě na místě, tak tě nebudou ani předvolávat, jak už bylo řečeno... přilba... osoba blízká... háže se to rovnou ze stolu. Kdo ví, jestli měli majáky kvůli tobě...
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Jak tě nezastavili hned tak ti nic nepošlou... Jestli tě vyfotili zepředu tak maj kus obličeje podle kterýho tě nepoznaj a nemaj SPZ a jestli zezadu tak maj SPZ který je jim na nic! Kdyžtak jsme tě všichni viděli... seděl si s náma na pivě
Paladin86 psal:Jak tě nezastavili hned tak ti nic nepošlou... Jestli tě vyfotili zepředu tak maj kus obličeje podle kterýho tě nepoznaj a nemaj SPZ a jestli zezadu tak maj SPZ který je jim na nic! Kdyžtak jsme tě všichni viděli... seděl si s náma na pivě
Ale prd, řekněte že to jel někam protáhnout
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Banditatom psal:Jedu si takhle z projížďky a říkám si, že to ještě někde protáhnu. čtyřproudá rovná cesta tak jsem tomu roštnul cca 170km/h spomalím na 140km/h juknu do zrdcátka a za mnou štubácký auto s zaplíma majákama. Tak jsem si řek " Tak mladej je to v , jseš vybodovanej". Nemělo cenu se honit tak dám blinkr a začínám přijíždět ke kraji spomaluju a štubáci kolem mě projeli jako nic jako bych je nezajímal!!! Stopka zhaslá a jeli dál jako, že nic. Otázka zní mají všechny nový SS auta radary?Pač jestli jo jsem chodec nééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
nebuť vyplašenej rejpale
Jebat motorky :-)
Filous psal:Fresh Man psal:to já byl na TV nova že jezdim bez spz !!!
...že se nestydíš ty kluku vošklivá, tfuj!!!
nevyloučíte mě z Banditpičo teamu ?
a ted tady na Alcatrazu mam spz zase ohnutou..mam si ji narovnat ?
Bandit pičo
K.a.s.y.m. (Člen) 03.04.2009 08:00:21 Offline |
Fresh Man psal:Filous psal:Fresh Man psal:to já byl na TV nova že jezdim bez spz !!!
...že se nestydíš ty kluku vošklivá, tfuj!!!
nevyloučíte mě z Banditpičo teamu ?
a ted tady na Alcatrazu mam spz zase ohnutou..mam si ji narovnat ?
jak mám?samozřejmně ,že musíš
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Progear 650 (Člen) 03.04.2009 11:42:11 Offline |
osiris psal:...no co, ty vevnitř řvali smíchy jak z tebe lítaj hovna :))
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 03.04.2009 16:31:56 Offline |
no uvidíme jak to dopadne mluvil jsem s kámošem právníkem a říkal že to moc nemusím hrotit, že furt osoba blízká
To palous: neser pejžo bo....
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
mi se stala takova věc,v sobotu si to valim tatovym autem přes dědinu,a na konci dědiny stali cajti v protisměru a asi měřili a nejspiš fotili,páč sem potom žadne policejni auto nepotkal, no měl sem tam něco přes 60 (cesta široka jak krava,žadny barak okolo),tuž nevim esi tatovi něco nepřijde
no a kdyby jo, da se to hodit na osobu blizkou,když je tam třeba moje fotka?
Tomas600N psal:mi se stala takova věc,v sobotu si to valim tatovym autem přes dědinu,a na konci dědiny stali cajti v protisměru a asi měřili a nejspiš fotili,páč sem potom žadne policejni auto nepotkal, no měl sem tam něco přes 60 (cesta široka jak krava,žadny barak okolo),tuž nevim esi tatovi něco nepřijde
no a kdyby jo, da se to hodit na osobu blizkou,když je tam třeba moje fotka?
přiď na fízlárnu, polij se benzínem a vyhrožuj, že se zapálíš, pokud to nezruší
fakt to pomáhá
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Banditatom psal:Jedu si takhle z projížďky a říkám si, že to ještě někde protáhnu. čtyřproudá rovná cesta tak jsem tomu roštnul cca 170km/h spomalím na 140km/h juknu do zrdcátka a za mnou štubácký auto s zaplíma majákama. Tak jsem si řek " Tak mladej je to v , jseš vybodovanej". Nemělo cenu se honit tak dám blinkr a začínám přijíždět ke kraji spomaluju a štubáci kolem mě projeli jako nic jako bych je nezajímal!!! Stopka zhaslá a jeli dál jako, že nic. Otázka zní mají všechny nový SS auta radary?Pač jestli jo jsem chodec nééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
Třeba máš u chlupatých známého, ani o tom nevíš.Nebo to byl nějaký fízl - motorkář, co má pochopení, tak to neřeš.
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Stránky: 1