Nejsi přihlášen
Re: únik oleje
RaduzR psal:Po dnešní projížďce jsem zjistil že mi prolíná olej z válce spíše (v místě za svody je takové vybrané místo kde nejsou žebra a je tam jen jako by trubička - že by šteft? je to i z druhé strany a na každém válci ) poradte co stím.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 2_moto.jpg
...přetpokládám, že nemáš mašinu vot novoty...přetchozí majitel ti nejspíš demontoval PAIR System a špatně utěsnil záslepky...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:RaduzR psal:Po dnešní projížďce jsem zjistil že mi prolíná olej z válce spíše (v místě za svody je takové vybrané místo kde nejsou žebra a je tam jen jako by trubička - že by šteft? je to i z druhé strany a na každém válci ) poradte co stím.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 2_moto.jpg...přetpokládám, že nemáš mašinu vot novoty...přetchozí majitel ti nejspíš demontoval PAIR System a špatně utěsnil záslepky...
Ty woe,co je PAIR? ja skončil u SRAD
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
fidoB6 psal:Filous psal:RaduzR psal:Po dnešní projížďce jsem zjistil že mi prolíná olej z válce spíše (v místě za svody je takové vybrané místo kde nejsou žebra a je tam jen jako by trubička - že by šteft? je to i z druhé strany a na každém válci ) poradte co stím.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 2_moto.jpg...přetpokládám, že nemáš mašinu vot novoty...přetchozí majitel ti nejspíš demontoval PAIR System a špatně utěsnil záslepky...
Ty woe,co je PAIR? ja skončil u SRAD
...mazej spátky do školy ...mrkni do manuálu, sekce 3-Engine, strana 100...
Takovej reparátPulse secondary air system...chm, tak sem si to našel...ale jen ten nadpisUž je to aspoň na 3-?Tak a teď si promrskam tebe....K čemu,proč atd atd...
fidoB6 psal:Takovej reparátPulse secondary air system...chm, tak sem si to našel...ale jen ten nadpisUž je to aspoň na 3-?Tak a teď si promrskam tebe....K čemu,proč atd atd...
PAIR (Pulse Secondary Air)
Motocykl pracuje převážně s bohatou směsí, která lépe chladí spalovací prostor a je zárukou vyššího výkonu. Pokud uvažujeme ideální směšovací poměr 14,7:1 tak na motorce (kromě volnoběhu) jsou hodnoty 13,8-14,5:1, na sportovních strojích až 12,8:1. Pokud je přebytek paliva ve směsi nemůže zákonitě veškeré palivo shořet a tím nám vznikají emise uhlovodíků (HC). Pro snížení těchto emisí jsou v poslední době vybaveny snad všechny běžné motocykly posledních 8 let (některé státy jak např. Kalifornie má vyšší nároky již podstatně delší dobu). Čerstvý vzduch (s obsahem kyslíku) přichází z airboxu přes ovládací ventil (PAIR valve) a dále přes zpětné jazýčkové ventily do výfukového potrubí těsně za výfukový ventil. Jazýčkový ventil je nutný pro zajištění toku vzduchu pouze z airboxu do výfukového potrubí nikoliv naopak. Za tlakovou vlnou spalin vzniká podtlak a ten umožní nasátí vzduchu do potrubí kde následně dojde k oxidaci uhlovodíků na CO2 a vodu. Ovládací ventil je buď řízen elektronicky a nebo na základě podtlaku v sacím potrubí. Zajišťuje přerušení přívodu vzduchu do potrubí pře deceleraci.
...prostě ekologická vina
Kurva, to má Bandaska takovou Hi-Tech technologii?No to mi poser....takže když přes ten ventil de do výfuku vzduch z airboxu, takže tím pádem tam dochází k hoření nedokonale spálené směsi...chápu to dobřeA vzhledem k tomu, že ste tu někdo psal že po montáži laďáku se ochudí směs ve válcích (což teda zvyšuje teplotu při hoření), tak nastane ještě vyšší teplota ve svodech a tudíž mi schořej kolenaKurva, vychytávky jak cyp a ve finiši na škodu
fidoB6 psal:Kurva, to má Bandaska takovou Hi-Tech technologii?No to mi poser....takže když přes ten ventil de do výfuku vzduch z airboxu, takže tím pádem tam dochází k hoření nedokonale spálené směsi...chápu to dobřeA vzhledem k tomu, že ste tu někdo psal že po montáži laďáku se ochudí směs ve válcích (což teda zvyšuje teplotu při hoření), tak nastane ještě vyšší teplota ve svodech a tudíž mi schořej kolenaKurva, vychytávky jak cyp a ve finiši na škodu
...chápeš to dobře a nic ti neschoří, neboj...
Filous psal:fidoB6 psal:Kurva, to má Bandaska takovou Hi-Tech technologii?No to mi poser....takže když přes ten ventil de do výfuku vzduch z airboxu, takže tím pádem tam dochází k hoření nedokonale spálené směsi...chápu to dobřeA vzhledem k tomu, že ste tu někdo psal že po montáži laďáku se ochudí směs ve válcích (což teda zvyšuje teplotu při hoření), tak nastane ještě vyšší teplota ve svodech a tudíž mi schořej kolenaKurva, vychytávky jak cyp a ve finiši na škodu
...chápeš to dobře a nic ti neschoří, neboj...
To je mi jasný že neschoří, páč při tý rychlosti blížící se rychlosti zvuku se to chladí festJen aby mi to ještě cestou nezamrzlo
Filous psal:RaduzR psal:Po dnešní projížďce jsem zjistil že mi prolíná olej z válce spíše (v místě za svody je takové vybrané místo kde nejsou žebra a je tam jen jako by trubička - že by šteft? je to i z druhé strany a na každém válci ) poradte co stím.
PAIR System je mi celkem jasnej ale nějak si to pořád neumim dát do souvislosti s podstatou tohodle dotazu a sice s únikem oleje. Je to něco mezi sáním a vejfukem, tak proč chčije olej tudy?
Ne asi
Banditatom (Člen) 03.04.2009 17:47:05 Offline |
jestli je to přesně v tom místě kde máš šipkos tak to jsou podle mě ty kurevské O kroužky
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1