Nejsi přihlášen
...dotaz na boty
...a kupodivu ne motorkářský ...chodíte nebo popřípadě i jezdíte něgdo v botách Steel, KMM, Bad Fighter nebo klasika Dr.Martens??? ...mě se docela zamlouvaj Lesta Gepard, páč nemaj tag zvedlou špičku...
...tagže skušenosti s temadle keckama sem...zajimá mě kvalita zpracování, případně pohodlí...
...mám vosmidírkový Martensky, dosluhujou jako pracovní vobuf na chalupje a s tema sem byl spokojenej...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Re: ...dotaz na boty
jináč ke kvalitě Steel-lek
sou dělaný fšechny f polsku ale kvalita je gut.sem s nima spokojenej kupoval sem přes net sobě aj princezně a voba spokojený parchanti.bjěhal sem s nima i po sněhu a boty držej.jináč kvůli tej zdvyhlej špičce mám vo číslo větší .
já na ně nedám dopustit
navíc mi laděj k sukni
...nikdo nevojebe Ježíše...
Filous psal:...a kupodivu ne motorkářský ...chodíte nebo popřípadě i jezdíte něgdo v botách Steel, KMM, Bad Fighter nebo klasika Dr.Martens??? ...mě se docela zamlouvaj Lesta Gepard, páč nemaj tag zvedlou špičku...
...tagže skušenosti s temadle keckama sem...zajimá mě kvalita zpracování, případně pohodlí...
...mám vosmidírkový Martensky, dosluhujou jako pracovní vobuf na chalupje a s tema sem byl spokojenej...
Sem jezdil v GetaGrip vysokejch s ocelovou špičkou (maji jí mnohem placatější než glády). Dvakrát sem v nich hapal a dobrý, akorát jak to nemá chrániče na kotníku, tak sem měl ten kloub natlučenej. Akorát jak sem si zvyk na motoboty, tak bych měl asi trochu problémy se řazením, neni v nich skoro žádnej cit (ale asi to bude stejný jako u krosovejch bot)
Hlavně né kristusky to je vo palec:
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=1 … putace.htm
Ps. Budu dneska hodnej, takže kdo papáte nebo jste po jídle tak NEKLIKAT NA ODKAZ!!! ale kdo drží dietu a má hlad, tak ať koukne, von ho ten hlad přejde
Lihy psal:Hlavně né kristusky to je vo palec:
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=1 … putace.htm
Ps. Budu dneska hodnej, takže kdo papáte nebo jste po jídle tak NEKLIKAT NA ODKAZ!!! ale kdo drží dietu a má hlad, tak ať koukne, von ho ten hlad přejde
...kristusky, co sem nosil vot štrnácti do dvaceti mi pani při poslednim filcuňku botárny vyhodila
osiris psal:...tak to já je nosil do mínus pěti
...ty voe, já mluvil vo letech a ty vo stupních, uš bys fakt měl nechat těch rozpouštědel )
...dyšs ušs na to narazil, tag s první jinovatkou sem s kristusek přecházel na důchodky
Filous psal:osiris psal:...tak to já je nosil do mínus pěti
...ty voe, já mluvil vo letech a ty vo stupních, uš bys fakt měl nechat těch rozpouštědel )
...dyšs ušs na to narazil, tag s první jinovatkou sem s kristusek přecházel na důchodky
...to já vim jax to myslel :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Filous psal:osiris psal:...tak to já je nosil do mínus pěti
...dyšs ušs na to narazil, tag s první jinovatkou sem s kristusek přecházel na důchodky...to já vim jax to myslel :))
...no jen aby
U nas jezdej aji v zabkach a v kratasich
Vogo Filousi,esi máš doteď Martensy,tak s těma vostatníma šuntama myslím moc spokojenej nebudeš. Mám asi 10let 10ti dírkový marteny,už sou teda taky pěkně vybydlený,ale drží furt pohromadě a to sem v nich jezdil na mašině hodně,aji na endůru a já piča sem si uplně ubrousil v zatáčkách podrážky,takže sem si je v podstatě skurvil sám svou blbostí,ale kdyš sem si pak několikrát skoušel nějaký jiný komule(KMM....),tak mě připadaly hrozně nepohodlný. Mladá má KMM asi 4 roky a má je fšude popraskaný Ale funglofky vypadaly líp než Martensky
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Filous psal:...a kupodivu ne motorkářský ...chodíte nebo popřípadě i jezdíte něgdo v botách Steel, KMM, Bad Fighter nebo klasika Dr.Martens??? ...mě se docela zamlouvaj Lesta Gepard, páč nemaj tag zvedlou špičku...
steel i kmm stojej za hovno, to víc jak 2-3 roky nevydrží (pokud v tom teda plánuješ chodit a ne dělat modelku na poppunkových festivalech)
Borák psal:hans : nemektej tu z hladu
steel držej si etě bjěhal f bačkůrkách dyš sem je nosil
na vychásku f pohodě a na mašině taky...
ty srando, na střední jsme to jako drsňáci nosili všichni a já byl rekordman, vydržely mi 3 roky....pak mi na čundru zmrzly a praskly (o podrážkách nemluvim, ty jsem ušmajdal za rok).......v dobách kdys to nosils ty to šili ještě v c.k. rakousku a z kvalitní kůže, teď to asi dělaj z pěknejch sraček......zlatý kanady , ty i když zmrznou, tak držej
hans psal:Borák psal:hans : nemektej tu z hladu
steel držej si etě bjěhal f bačkůrkách dyš sem je nosil
na vychásku f pohodě a na mašině taky...ty srando, na střední jsme to jako drsňáci nosili všichni a já byl rekordman, vydržely mi 3 roky....pak mi na čundru zmrzly a praskly (o podrážkách nemluvim, ty jsem ušmajdal za rok).......v dobách kdys to nosils ty to šili ještě v c.k. rakousku a z kvalitní kůže, teď to asi dělaj z pěknejch sraček......zlatý kanady , ty i když zmrznou, tak držej
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Koupil sem kdysi od kámoše starý Steely - vysoký a paráda, vydržely snad 6-7 roků a i teď jim nic není, jen sou mě malý.
Tak sem koupil nový Steely - nízký.
Rok a nedalo se chodit. Popraskaly na špičce, jak končí plech (blíž ke tkaničkám).
A dvoum dalším kamošům to stejný, takže za mě - jebat na steely.
Koupil sem si Gladiator a mám je 4tej rok a krom "provozních opotřebení" (ošoupana podrážka, okopaná kůže na špici, apod.) jim VŮBEC NIC NENÍ
Takže Fildo, pokud můžu poradit, jdi do Gladiatoru.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
http://www.kombajn.net/eshop/index.htm
Tady maj pár kousků.
Jinak na zvedlou špičku se vyser, stejně se narovná
Aspoň mě se u všech bot narovnala (ne samozřejmě do roviny, ale vo dost).
Glády to maj tak nějak normálně a je to v cajku
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Fresh Man psal:starý český KANADYjedině ! nosim to už 17 let a stále jak nový !!!
žádný moodní mrtky ale boty
Presne tak. Za 250,- v arm. vyprodeji a vydrzej vsechno
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
měla jsem Martensky a KMM...a druhý jmenovaný jsou šméčka, sice se v nich chodilo dobře, ale docela brzo se začly párat, praskat a podobně...Steely jsou co se kvality týče dost podobný...takže bych, pokud chceš zas nějakou takovou škorni, hlasovala znova pro Martensky
...Do you know that bad girls go to hell?...
mr.BSE psal:Koupil sem kdysi od kámoše starý Steely - vysoký a paráda, vydržely snad 6-7 roků a i teď jim nic není, jen sou mě malý.
Tak sem koupil nový Steely - nízký.
Rok a nedalo se chodit. Popraskaly na špičce, jak končí plech (blíž ke tkaničkám).
A dvoum dalším kamošům to stejný, takže za mě - jebat na steely.
Koupil sem si Gladiator a mám je 4tej rok a krom "provozních opotřebení" (ošoupana podrážka, okopaná kůže na špici, apod.) jim VŮBEC NIC NENÍ
Takže Fildo, pokud můžu poradit, jdi do Gladiatoru.
přesně tak
to se dneska este gladiatory prodavaj?ja mam doma dvoje 13 let stary,jedny sou tottalne vosmajdany a jedny uplne novy,pac sem je kdysi koupil a uz sem v nich nechodil,protoze sou dost tvrdy a uz me v tom bolela noha.
jako na chozeni sou bych rek lepsi martensky,protoze sou pekne mekky.na motorku to je asi jedno,ale blbe se v tom radi.
...sam mezi jebkarema...
za mě KMM - ocelová špička, pata. Koupeno v 2002 v zimě a od tý doby držej jediný co jsem měnil byly tkaničky. Jinak provozní věci jako ošoupaná podrážka neřeším. Stály mě 2200káčé a maj 11děr.
Na moto se v nich jezdí bez problémů (jak GS500 tak B12S) a s řazením problém nebyl a těžký taky nejsou.
Akorát jsou tedka zasraný, od minulýho roku jsem na ně nesáh
Bandit 4EVER!!!
...tag já vam nevim, ale asi se budu držet toho, že doktor Martens to vyřeší hned ...ale třeby tydle Steely se mi líbjej:
http://www.abtulip.com/boty/steel-10-ti … black.html
...a aby ste vjeděli, tag f tech křuskách nechci dělat žádnou modelku na punkovejch fesťákách, ale vopustili mě boty do nepohody, coš byli poslední tři roky boty do bagru, rozuměj Caterpillary a žádný křusky se mi momentálně nelíbjej, tagže sem si řikal, že se vrátim k něčemu pořádnýmu, nadčasovýmu...a taky chci kožený boty a né nic umělohmotnýho...bombra taky nosim vot patnácti a asi ho nosit nepřestanu, tag proč bych nemoch nosit pořádný boty, ne? ...a nijag to nesouvisí s žádnou ideologijí, jen mi to příde pohodlný a praktický...a vysoký by měli bejt páč za prvý nemám rát, dyš jedu třeba na chalupu, vodhazuju sních a ten mi padá do bot, kerý sou po kotníky a za druhý v nich třeba vopčas pojedu i na mašině a rosčiluje mě, dyš se vyhrnou nohavice a zvostanou mi zaháklý za botou, kerá je níská...
Borák psal:hele ty to vlastně nechceš na mašinu ,ale štrádovat f tom s bombrem těm svejm voblíbencum pod voknem co ?
by to chtělo teda etě pořádnej magič a něco vod Vorlíku
...ale tak vopčas se v nich svezu, páč motoboty se mi k džínám moc nelíbjej a vopčas f tom budu šmajdat, ale spíš dyš bude hnusně...
Filous psal:Borák psal:hele ty to vlastně nechceš na mašinu ,ale štrádovat f tom s bombrem těm svejm voblíbencum pod voknem co ?
by to chtělo teda etě pořádnej magič a něco vod Vorlíku...ale tak vopčas se v nich svezu, páč motoboty se mi k džínám moc nelíbjej a vopčas f tom budu šmajdat, ale spíš dyš bude hnusně...
filous je manekýn Voe ten Prase na tebe má nějakej špatnej vliv....prej motorkář musí smrdět, bejt připochcanej atd. a najednou mu neladěj botičky k džínečkám von asi fakt bude konec světa...jdu si zabookovat letenku na vesmírnej koráb co má vodlet z benešova (viz www.vesmirnipomatenci.org)
Chtěl něco pěknýho, nadčasovýho....
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Chtěl něco pěknýho, nadčasovýho....
...jo...do armády se nechystam
Já chodím v botách Steel, 15 dírek. Fajné boty, ale na motorce bych v tom nezkoušel jezdit. Pěkně to dokáže odřít nárt, zvlášť v létě, naavíc citlivost zde není bůhvíjaká(široká podrážka.¨
JInak jsem spokojený. Vykuchal sem vnitřek(nějak se mi rolovala původní vystýlka a dal tam antibakteriální. Fajné boty, odolné proti vodě, pogujícím metalistům (ocelová výstuha špice vydrží i skok 100kilového metalisty - vlastní zkušenost z koncertu).Jak je ale venku pod nulou, raději beru zimní botky
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
K.a.s.y.m. (Člen) 14.04.2009 15:41:27 Offline |
Sandman psal:Já chodím v botách Steel, 15 dírek. Fajné boty, ale na motorce bych v tom nezkoušel jezdit. Pěkně to dokáže odřít nárt, zvlášť v létě, naavíc citlivost zde není bůhvíjaká(široká podrážka.¨
JInak jsem spokojený. Vykuchal sem vnitřek(nějak se mi rolovala původní vystýlka a dal tam antibakteriální. Fajné boty, odolné proti vodě, pogujícím metalistům (ocelová výstuha špice vydrží i skok 100kilového metalisty - vlastní zkušenost z koncertu).Jak je ale venku pod nulou, raději beru zimní botky
máš možnost si je objednat s beránkem.jako druhý na zimu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
vogo, Filous, nechci se blbe vyptavat, ale tak nejak mi to neda ... a nebude Aje vadit, ze v tech botech budes vyssi nez ona? Zas taky musis brat vohled i na ni a ne jen na sebe, aby ti to ladilo k riflam
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. psal:Sandman psal:Já chodím v botách Steel, 15 dírek. Fajné boty, ale na motorce bych v tom nezkoušel jezdit. Pěkně to dokáže odřít nárt, zvlášť v létě, naavíc citlivost zde není bůhvíjaká(široká podrážka.¨
JInak jsem spokojený. Vykuchal sem vnitřek(nějak se mi rolovala původní vystýlka a dal tam antibakteriální. Fajné boty, odolné proti vodě, pogujícím metalistům (ocelová výstuha špice vydrží i skok 100kilového metalisty - vlastní zkušenost z koncertu).Jak je ale venku pod nulou, raději beru zimní botkymáš možnost si je objednat s beránkem.jako druhý na zimu
Hoď sem link, kde se dají koupit a jdu do toho
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
K.a.s.y.m. (Člen) 15.04.2009 12:12:13 Offline |
http://www.abtulip.com/boty/steel-konfi … urace.html
jako zatepleni si vybereš beránka a je to.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Loser psal:vogo, Filous, nechci se blbe vyptavat, ale tak nejak mi to neda ... a nebude Aje vadit, ze v tech botech budes vyssi nez ona? Zas taky musis brat vohled i na ni a ne jen na sebe, aby ti to ladilo k riflam
Vogo Lůzr si koleduješ....aby ti Filous jednu neplác.....copak je Ája nějaký malý pívo?
Lihy psal:Loser psal:vogo, Filous, nechci se blbe vyptavat, ale tak nejak mi to neda ... a nebude Aje vadit, ze v tech botech budes vyssi nez ona? Zas taky musis brat vohled i na ni a ne jen na sebe, aby ti to ladilo k riflam
Vogo Lůzr si koleduješ....aby ti Filous jednu neplác.....copak je Ája nějaký malý pívo?
...to ja ale ksindl ten Lůzr, co??? ...já to Áje řeknu a vona mu ji plácne sama
Filous psal:Loser psal:sem jako myslel, ze do ted byla Aja vo fous vetsi nez Filous a s temahle botama muze byt ohrozena jeji autorita ve smecce
...si jako chtěl říct že sem malej chcípák nebo co???
no to ne, to bych si nikda nedovolil. Dyk Aja je prece vysoka holka a ty ses mi vzdycky zdal tak o dva centaky mensi nez vona ... ale vis, co ... ja su slepej a vecne privozralej, takze ... vubec to neres, kup si boticky do pohodicky i nepohodicky a hlavne si je hned nezaser vod krve svych indoevropskych kamaradu
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:Filous psal:Loser psal:sem jako myslel, ze do ted byla Aja vo fous vetsi nez Filous a s temahle botama muze byt ohrozena jeji autorita ve smecce
...si jako chtěl říct že sem malej chcípák nebo co???
no to ne, to bych si nikda nedovolil. Dyk Aja je prece vysoka holka a ty ses mi vzdycky zdal tak o dva centaky mensi nez vona ... ale vis, co ... ja su slepej a vecne privozralej, takze ... vubec to neres, kup si boticky do pohodicky i nepohodicky a hlavne si je hned nezaser vod krve svych indoevropskych kamaradu
...vona zas tag vysoká nejni, ale určitě jí to potěší
wolff podruhy (Člen) 15.04.2009 19:30:43 Offline |
Filous psal:Lihy psal:Loser psal:vogo, Filous, nechci se blbe vyptavat, ale tak nejak mi to neda ... a nebude Aje vadit, ze v tech botech budes vyssi nez ona? Zas taky musis brat vohled i na ni a ne jen na sebe, aby ti to ladilo k riflam
...to ja ale ksindl ten Lůzr, co??? ...já to Áje řeknu a vona mu ji plácne sama
No jestli de vo centimetry, vo něčem bych věděl
http://www.metalshop.cz/images/medium/4_Obraz16.jpg
wolff podruhy psal:Filous psal:Lihy psal:
Vogo Lůzr si koleduješ....aby ti Filous jednu neplác.....copak je Ája nějaký malý pívo?...to ja ale ksindl ten Lůzr, co??? ...já to Áje řeknu a vona mu ji plácne sama
No jestli de vo centimetry, vo něčem bych věděl
http://www.metalshop.cz/images/medium/4_Obraz16.jpg
...voe, k temu bych si musel koupit eště střelnici a kolotoč
Stránky: 1