Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 03.04.2009 16:51:57 Offline |
sháním výfuk!
neválí se někomu doma originál výfuk na B6 r.v 95- 01. Samo za sockoidní cenu Klidně čenžnu za ten svůj vykuchanej plus nějakou tu minci!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Re: sháním výfuk!
Jako mam ho doma v garáži,ale zbavovat se nechci...ale viděl sem někde po inzerátech, byly kolem dvojky snad
A přidam jinej dotaz....jak je na laufu taková ta těsnící mrdka z měkýho drátu (vypadá to jak slisovaná drátěnka), je to na začátku mezisvodu jak se dává dovnitř svodů....co se dá udělat místo toho?Na laďáku sem ji neměl, tak sem to musel horko těžko sundat z origa a horko těžko nacpat na laďák aby mi to těsnilo pod svodama....Z čeho vyrobit nebo kde sehnat?Dík a sorry za zneužití tvého původního dotazu
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Zdenek psal:To Fido,,,dělal sem to s měděnýho pletence co se používá na ukostření motoru,( škodovka), koupíš v každej mototechně. Zdenek.
oukeej, dík moc
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Inženýrek psal:Mam opacny problem, ja shanim zase ladak, ale bohuzel origo si chci nechat.
laďák je otázkou vkusu a peněz, hlavně, takže výběr je čistě na tobě. Já mám micron a jsem sokojenej. NEní to žádnej bengál ale oproti tomu sériovýmu mixéru
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Inženýrek psal:Mam opacny problem, ja shanim zase ladak, ale bohuzel origo si chci nechat.
laďák je otázkou vkusu a peněz, hlavně, takže výběr je čistě na tobě. Já mám micron a jsem sokojenej. NEní to žádnej bengál ale oproti tomu sériovýmu mixéru
To jo, otazka penez je prave omezujici Asi pudu ale do Vipera.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:barynek psal:Inženýrek psal:Mam opacny problem, ja shanim zase ladak, ale bohuzel origo si chci nechat.
za ty peníze myslim seženeš i slušnej creptus a na zvuk jsem teda neslyšel stížnosti, spíš naopak
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Inženýrek psal:barynek psal:laďák je otázkou vkusu a peněz, hlavně, takže výběr je čistě na tobě. Já mám micron a jsem sokojenej. NEní to žádnej bengál ale oproti tomu sériovýmu mixéru
za ty peníze myslim seženeš i slušnej creptus a na zvuk jsem teda neslyšel stížnosti, spíš naopak
Cenove jsou na tom podobne, akorat co jsem tak precetl, tak na Creptus si strasne stezujou, ze vubec nestihaj vyrabet a trva vzdy strasne dlouho, nez ti vyridej obednavku, pry zakazniky i dost ignorujou.
Ma nekdo nejaky zkusenosti s tim Viperem? Pripadne s jinym vyfukem v tehle cenove kategorii?
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Banditatom (Člen) 06.04.2009 16:07:17 Offline |
serte na laďáky já potřebuju originál kuva tak kdo co?
Banditatom (Člen) 06.04.2009 18:07:22 Offline |
pardon jsem si ho nevšiml
To fulltank: jo měl bych zájem, ale otázka zní jestli myslíš stejný výfuk co já? já mám ještě starý model a kecal bych,jestli jsou stejné ty výfuky mohl bys mi prosím tě poslat foto? kuju
Fulltank psal:bylo to namontovany na B6 2004, ale fakt ti nereknu jestli je to stejny ,fotka snad nebude potreba, musel bych na pudu
Ten lauf ti klidno pujcim, ale ne ze mi ho nekde zvalis nebo pojebes..
neni to stejný, ten starej je kratší na mezisvodu...
hele banditatome jáho mám teda jako ten vejfuk...
císlo mam v profilu, hele na poštu nejdu nemám čas dělám střechu...
klidně ho vyměnim za obědnanej púlitr abych moch dělat machra na májce
svět je cirkusovej stan
Banditatom (Člen) 07.04.2009 06:47:03 Offline |
mi psal:Fulltank psal:bylo to namontovany na B6 2004, ale fakt ti nereknu jestli je to stejny ,fotka snad nebude potreba, musel bych na pudu
Ten lauf ti klidno pujcim, ale ne ze mi ho nekde zvalis nebo pojebes..neni to stejný, ten starej je kratší na mezisvodu...
hele banditatome jáho mám teda jako ten vejfuk...
císlo mam v profilu, hele na poštu nejdu nemám čas dělám střechu...
klidně ho vyměnim za obědnanej púlitr abych moch dělat machra na májce
beru
Banditatom (Člen) 22.04.2009 06:35:41 Offline |
mi psal:zejtra to vyfotime a pošlu ti to na mejl...
nekdy v tejdnu pojedu do města tak stim skaknu na poštu...
a odměnu chci do májky abych moch dělat machra!!
kuju vašnosto odměnu zítra chystám a balím
Stránky: 1