Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » vyměna brzdovky

Tomas600N (Člen)
03.04.2009 18:03:02

vyměna brzdovky

se chcu zeptat,když měnim kapalinu a nevim jaka tam teď byla, tak esi mužu odpoštět a do nadobky dolevat,nebo esi to musim vypumpovat uplně a pak tam pracně nalevat novou a odvzdušňovat...?idontknow
tady je celkem pěkny navod jak na to, tož sem to chtěl spachat podle toho Aidontknow
http://www.k1400.cz/clanky/radime/brzdy/odvzdusneni.php

osiris (Člen)
03.04.2009 18:56:38

Re: vyměna brzdovky

...číst se mi nic nechce, tak nevím co tam píšou, ale při současným dolejvání ji vypumpovávej

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Tomas600N (Člen)
03.04.2009 19:00:33

osiris psal:

...číst se mi nic nechce, tak nevím co tam píšou, ale při současným dolejvání ji vypumpovávej

oukej,tam sou akorat dva postupy,jeden že se přimo doleva a odpumpovava, a druhy že se to vypusti uplně,a pak naleje nova,tak mě zajimalo esi to mužu jen tak obměnit,kdyby třeba nebyly stejne

osiris (Člen)
03.04.2009 19:06:06

...no použiješ DOT4 která tam patří a můžeš míchat good

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
maňas (Člen)
04.04.2009 19:23:20

mno jsem koukal,že asi nejrychlejší postup je hadička s injekční stříkačkou a doplňovat od spodu a na vrch odsávat tu starou,je to relativně hned a odpadají problémy s odvzdušňováním,teda téměřgood

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Tomas600N (Člen)
04.04.2009 19:32:44

maňas psal:

mno jsem koukal,že asi nejrychlejší postup je hadička s injekční stříkačkou a doplňovat od spodu a na vrch odsávat tu starou,je to relativně hned a odpadají problémy s odvzdušňováním,teda téměřgood

mno problem s odvzdušněnim odpada i při tom zpusobu A ne? když budu odpumpovavat a zaroveň dolivat do nadobky,tak by se tam vzduch neměl dostat ni?idontknow

Filous (Člen)
05.04.2009 21:13:41

Tomas600N psal:
maňas psal:

mno problem s odvzdušněnim odpada i při tom zpusobu A ne? když budu odpumpovavat a zaroveň dolivat do nadobky,tak by se tam vzduch neměl dostat ni?idontknow

...chytrej...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Kakac (Člen)
05.04.2009 21:25:28

Tomas600N psal:
maňas psal:

Přesně tak jsem ji v sobotu vyměnil.good
Jenom se p ři tom pěkně namakáš rukou vono protlačit 3-4 nádobky je docela fuškabigsmile
Ale jestli doma provádíš samohanu ančou dlaňovkou tak nebudeš mít problémbigsmilebigsmilebigsmile

Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS